Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ Ege Üniversitesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi"

Transkript

1 Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ Ege Üniversitesi

2 ÖĞRENİM HEDEFLERİ Araç bakımının önemini ve gerekliliği öğrenmek, Aracın günlük, haftalık ve aylık kontrollerinin yapılmasının önemini öğrenmek, Periyodik bakımların önemi ve gerekliliğini öğrenmek, Araç temizliğinde dikkat edilmesi gereken hususları öğrenmektir.

3 Mekanik bakım niçin gereklidir? Beklenmedik bir durum ile karşılaşmamak için, Güvenli bir sürüş için, Araçtan daha iyi performans alabilmek için, Daha az tamir masrafı için, Araçta gereksiz yakıt sarfiyatını önlemek için, araçta periyodik bakımların yapılması gerekir.

4 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (1) Motor yağ seviyesinin kontrolü; Yağ çubuğunun temiz bir bez ile silinmelidir. Yağ çubuğundaki, yağ seviyesi maksimum-minimum seviyesinin arasında olmalıdır. Motor yağının viskozitesi iki parmak arasına bir miktar yağ alınarak kontrol edilmelidir. Kalınlaşmış yağ özelliğini kaybetmiş demektir.

5 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (2) Fren hidroliğinin seviye kontrolü Fren hidrolik sıvısı düzenli olarak her gün kontrol edilmelidir. Eksilmesi (Minimum seviyesinin altına inmesi) durumunda takviye edilmeli ve eksilme nedeni araştırılmalıdır.

6 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (3) Soğutma sistemi sıvı seviyesinin kontrolü; Sıvı seviyesi yedek sıvı haznesinden günlük olarak kontrol edilmelidir. Sıvı seviyesi minumun-maksimum değerleri arasında olmalıdır. Sıvı seviyesinin minimum düzeyin altına indiği durumlarda hemen tamamlanmalı, bu durumun sürekli tekrar etmesi durumunda ise nedenleri araştırılmalıdır.

7 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (4) Araçtan yağ sızıntısı olup olmadığının kontrol edilmesi Aracın alttan görünen kısımları, motorun üst görünümü ve aracın durduğu zemin, motordan yağ ve başka sıvı sızıntısı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

8 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (5) Far ve ikaz lambalarının kontrolü Aracın önden ve arkadan far ve ikaz lambalarının kontrol edilmesi gereklidir. Far, cam ve aynaların temizliğinin kontrolü Farlar nöbet öncesi kontrol edilerek, gerekirse temizlenmelidir.

9 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (6) Lastiklerin kontrolü Lastiklerde oluşan deformite ve yarıklar sürüş güvenliğini ciddi anlamda tehdit etmektedir. Bu gibi durumların önceden belirlenmesi günlük kontrollerin zamanında ve eksiksiz yapılmasıyla mümkün olmaktadır. Uyarı cihazlarının kontrolü Uyarı, ikaz cihazlarının ve gösterge panelinin düzgün çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir.

10 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (7) Araç dış gövdesinin kontrolü (vuruntu, çizik) Araç dış gövdesi, her nöbet değişiminde oluşabilecek darbe, vuruntu, çizik yönünden kontrol edilmelidir. Eğer herhangi bir olağan dışı durum söz konusu ise gerekli tutanaklar tutularak onarımı yapılmalıdır. Akü su seviyesi ve bağlantıları, oksitlenme ve gevşeklik yönünden kontrol edilmelidir.

11 Günlük (mesaiden önce) bakımda kontrol edilmesi gerekenler (8) Sileceklerin kontrolü Sileceklerin lastiklerine yapışmış olan toz, çamur ya da kum kırıntıları nemli bir bezle temizlenmelidir. Eskiyen silecek lastikleri değiştirilmelidir. Cam silecek suyu seviyesinin kontrolü Silecek su seviyesi günlük kontrol edilmelidir.

12 Aylık bakımda yapılması gerekenler (1) Lastik basınçlarının basınçölçer ile kontrol edilmesi; Hava filtresinin kontrol edilmesi, kirlenmiş ise, temizlenmesi ya da değiştirilmesi

13 Aylık bakımda yapılması gerekenler (2) Direksiyon ve diferansiyelden yağ sızıntısının olup olmadığının kontrolü Araç bağlantı hortumlarının ve kelepçelerinin kontrolü Araç kayışlarının kontrolü Kayışlar parmak ile basıldığında mm den daha fazla esnememelidir.

14 6 Aylık ( km) Bakımda yapılması Gerekenler Motor yağı ve yağ filtresinin değiştirilmesi, Hava filtresinin değiştirilmesi, Direksiyon yağının kontrol edilmesi eksilmiş ise, tamamlanması, Mekanik vites kutusu yağ seviyesinin kontrol edilmesi eksilmiş ise, tamamlanması, Diferansiyel yağ seviyesinin kontrol edilmesi eksilmiş ise, tamamlanması, Fren balatalarında yağlanma olup olmadığının ve aşıntı yönünden kontrol edilmesi, gerekirse değiştirilmesi, Klima gazının kontrol edilmesi, gerekirse tamamlanması gerekmektedir.

15 12 aylık ( km) bakımda yapılması gerekenler Yakıt filtresinin değiştirilmesi, Fren balatalarının değiştirilmesi, Motor supap ve diğer ayarlarının yapılması, Teker balans ayarının yapılması, Ön düzen ayarının yapılması, Amortisörlerin kontrol edilmesi, Debriyaj boşluk ayarının yapılması gerekmektedir.

16 24 aylık ( km) bakımda yapılması gerekenler Soğutma sistemindeki sıvının tamamı ile boşaltılıp temizlendikten sonra tekrar doldurulması, Fren hidrolik yağının değiştirilmesi, Cam sileceklerinin değiştirilmesi, Triger kayışı kontrolünün yapılması gerekirse değiştirilmesi (maksimum km de veya 4 yılda değiştirilmelidir) gerekmektedir.

17 Yaz bakımı Akünün kontrolü, Klima kontrolü, Soğutma sisteminin kontrolü Cam sileceklerini kontrolü, Hava ve yakıt filtresinin kontrolü, Araç elektrik aksanının kontrolü, Fren balatalarının kontrolü, Lastik hava basıncının kontrolü

18 Kış bakımı Motor yağı; viskozitesini kontrol edin kalınlaşmışsa değiştirin, Soğutma sistemi; gözden geçirin antifriz yoksa mutlaka tamamlayın. Kalorifer sistemini kontrol edin, mutlaka deneyin. Lastik hava basıncını kontrol edin, kar lastiği kullanıyorsanız lastiklerinizi hazırlayın. Silecekleri kontrol edin. Silecek suyu haznesine donmayı engelleyici sıvılar koyun.

19 Aracın Temizlenmesi (1) Olağandışı durumlar dışında en az haftada bir kez araç dış cephesi yıkanmalıdır. Yıkama işlemi için sabun ya da araba şampuanı kullanılmalıdır. Kış aylarında yıkama işlemi için sıcak olan saatler seçilmelidir. Yaz aylarında ise, çok sıcakta güneş altında araç yıkanmamalı gölge yerler seçilmelidir.

20 Aracın Temizlenmesi (2) Yıkama işlemi sırasında, yıkama suyu iyice köpürtülmeli ve kovanın dibinde pislik toplanabileceği için bu bölüm kesinlikle kullanılmamalıdır. Araç yıkanmaya tavan bölümünden başlanmalı ve en son lastikler yıkanmalıdır. Yıkamadan sonra beklenmeden araç kuru, temiz bir bez yardımı ile camlardan başlanarak kurulanmalıdır.

21 Aracın Temizlenmesi (3) Aracın hasta kabininin temizlenmesi sırasında ise, Öncelikle sabunlu su ile hasta kabini iyice temizlenmelidir. Sedyelerin metal kısımları ve silinebilir yüzeyleri, dolapların girintileri ve kapakları, çantaların iç ve dış yüzeyleri, ekipmanların metal kısımları bol sabunlu su ile silinmelidir. Ambulansın yer döşemesi ise en son silinmelidir. Ambulans çöp kutuları rutin olarak boşaltılmalı, temizleme işleminden sonra ambulans mutlaka havalandırılmalıdır. Defibrilatör benzeri elektronik cihazlar ise, üretici firma tarafından önerilen sıvılar ile silinmelidir. Aspiratör hazneleri ve havayolu bağlantıları temizlenmelidir. Silinen bütün yüzeyler sonrasında mutlaka kurulanmalıdır. Silme işleminden sonra, kimyasal dezenfektan ile, daha önce silinen bütün yüzeyler dezenfekte edilmelidir.

22 Aracın Temizlenmesi (4) Bulaşıcı hastalığı olduğu bilinen hastalardan hemen sonra ambulans kabini dezenfektan maddeler ile temizlenmelidir. Olağan durumlarda ise ambulans kabini haftada bir kez dezenfektan malzeme ile temizlenmelidir.

23 UNUTULMAMASI GEREKENLER (1) 1. Güvenli bir sürüş ve daha iyi bir performans için, mekanik bakım çok önemlidir. 2. Motor yağ seviyesi günlük yapılması gereken bir kontroldür. 3. Motor yağ seviyesi ile birlikte, yağın viskositeside kontrol edilmelidir. 4. Aracın alt bölümü, yağ kaçağı açısından günlük bakımda kontrol edilmelidir. 5. Farlar ve ikaz lambaları günlük bakımda kontrol edilmelidir. 6. Lastik hava basınçları ayda en az bir kere, basınç ölçer ile ölçülmelidir. 7. Hava filtresi ayda bir kez kontrol edilmeli ve temizlenmelidir aylık bakımlarda fren balataları mutlaka kontrol edilmelidir.

24 UNUTULMAMASI GEREKENLER (2) 9. Yılda bir kez ya da km de bir balans ayarı yapılmalıdır. 10.Soğutma sistemindeki sıvı, iki yılda bir ya da km de bir tamamıyla boşaltılıp sistem temizlendikten sonra yeni sıvı konmalıdır. 11.Triger kayışı km de bir ya da 4 yılda bir mutlaka değiştirilmelidir. 12.Yaz bakımında soğutma sistemi mutlaka kontrol edilmelidir. 13.Yaz ve kış bakımlarında lastik hava basınçları mutlaka, basınç olcer ile ölçülmelidir. 14.Kış bakımında yağ viskozitesi mutlaka kontrol edilmelidir. 15.Ergün camların ve aynaların temizliği yapılmalı, olağan dışı bir durum olmadığı sürece haftada en az bir kere araç tamamıyla yıkanmalıdır. 16.Hasta kabini haftada en az bir kere, sabunlu su ile silinmeli ve sonrasında dezenfekte edilmelidir.

25 BÖLÜM SONU DEĞERLENDİRME

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Hazırlayan Kontrol eden Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Sayfa No 1 / 5 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Kalite Yönetim Temsilcisi Başhekim 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını ve hastane

Detaylı

ZEMİN SÜPÜRME MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

ZEMİN SÜPÜRME MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ZEMİN SÜPÜRME MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Zemin Süpürme İş Makinesi Operatörü Yetiştirme 5. PROGRAMIN DAYANAĞI

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GB2807 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 WVWZZZ6RZCY254946 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ3968 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 ZFA25000002403350 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi ÖĞRENİM HEDEFLERİ Aracın mekaniği ile ilgili temel bilgilere sahip olmak, Ambulanstaki küçük arızaları tanıyabilmek ve sorun giderebilmek, Ambulansın

Detaylı

ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANIMI

ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANIMI ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANIMI 1. Basınçlı hava fren sisteminde fren devrelerinden herhangi biri devre dışı kaldığında, diğer devrelerin basınç kaybına uğramaması için hangi parça görev yapar?

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma 32.Hafta ( 04 08 / 05 / 2015 ) YANIK ÜNİTELERİNDE DEZENFEKSİYON Slayt No: 56 Hasta yatakları ve örtülerinin temizliğine dikkat edilmeli, Her hastadan sonra hidroterapi cihazında

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

Hava yastığının kontrol ünitesi ile ateşleme sisteminin, emniyet kemeri ön gergi tertibatının ve sürücü hava yastığı spiral tesisatının kullanım süreleri torpido kapağının içindeki etikette gösterilmiştir.

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4913 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 VF7AAFHZ0D8388084 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VR4526 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 WVWZZZ6RZEY139624 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

SORUMLULAR: İdari birim sorumlusu, sorumlu hemşireler, temizlik şirketi sorumlusu, temizlik personeli ve temizlik komitesi

SORUMLULAR: İdari birim sorumlusu, sorumlu hemşireler, temizlik şirketi sorumlusu, temizlik personeli ve temizlik komitesi Doküman No:ENF.TL.58 Yayın Tarihi: 20.09.2011 Revizyon Tarihi: 01.04.2013 Revizyon No: 01 Sayfa: 1 / 5 AMAÇ: Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek servisteki hasta ve çalışanlara

Detaylı

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu 1inci 500-750 kmler / 30 45 gün, 2nci 5000km sonra Rölanti Hızı / CO% Vana Manivela Boşluğu Motor Yağı (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Yağ Filtresi (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Motor Yağı Filtresi (Bajaj DTS-i 10000

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HP6619 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 13 JN1TCNT31U0311822 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4993 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VF7AAFHZ0D8390076 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RVY68 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 VF14SRA4449809899 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir,

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI Genel Temizlik Standartları Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, Hastanelerde kritik bölgeler dışındaki ünitelerde,

Detaylı

Hava yastığının kontrol ünitesi ile ateşleme sisteminin, emniyet kemeri ön gergi tertibatının ve sürücü hava yastığı spiral tesisatının kullanım süreleri torpido kapağının içindeki etikette gösterilmiştir.

Detaylı

SER VİS SÖZLEŞMELERİ

SER VİS SÖZLEŞMELERİ SERVİS SÖZLEŞMELERİ REFERENCE Bakım Sözleşmesi Renault Trucks Reference Servis Sözleşmesi aracın bakım işlemlerini içerir. (Motor, şanzıman ve diferansiyel yağ değişimleri, filtre değişimleri ve kontroller)

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-012759 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC9131 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-012759 Sayfa: 2 / 8 NM432300006A61654 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 61-FL123 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 11 L37624S5AL000246 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RYE07 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WVWZZZ6RZEY105215 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU

Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU Power of Partnership İLETİŞİM BİLGİLERİ Filozone Filo Kiralama 7/24 Destek Hattı : 0850 480 77 66 Filozone Filo Kiralama 7/24 Acil GSM Hattı : 0546 449 98 00 2 Filozone

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4988 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 VF7AAFHZ0D8389971 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LB1019 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2462121N091309 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İŞ KAMYONLARI OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURSU PROGRAMI

İŞ KAMYONLARI OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURSU PROGRAMI İŞ KAMYONLARI OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURSU PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : İş kamyonları (Kaya kamyon, toprak taşıyıcı araçlar, transmixser, kendi yürür

Detaylı

ÖZEL YALOVA HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ENFEKSİYON KONTROL TALİMATI

ÖZEL YALOVA HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ENFEKSİYON KONTROL TALİMATI 1.AMAÇ:Yoğun Bakım Ünitesi (YBÜ) sinde hastane enfeksiyonlarının oluşmasının ve önlenmesinin kontrolünü sağlamak. 2.KAPSAM:Tüm Yoğun Bakım ünitesini kapsar. 3.KISALTMALAR: YBÜ:Yoğun Bakım Ünitesi HHEK:Hastane

Detaylı

TEMİZİK. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. Toplum İçin Bilgilendirme Sunumları 2015

TEMİZİK. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. Toplum İçin Bilgilendirme Sunumları 2015 TEMİZİK Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Toplum İçin Bilgilendirme Sunumları 2015 Bu sunum Arş. Gör. Dr. Neslihan Yukarıkır ve Arş. Gör. Dr. Pınar Güner tarafından Prof.

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-DB907 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VF1LZBS0549858428 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-FT6598 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 W0L0SDL68D4043310 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ACİL SERVİS TEMİZLİK PLANI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ACİL SERVİS TEMİZLİK PLANI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ACİL SERVİS TEMİZLİK PLANI KODU: ENF.PL.05 YAYINLAMA TARİHİ: 21.04.2014 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO: 00 SAYFA SAYISI:05 AY/YIL:

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ-5 39 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetlerinde günlük işlemleri araştırınız. Örnek günlük

Detaylı

ZEMİN DELGİ ( DELİK DELME, SONDAJ ) MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

ZEMİN DELGİ ( DELİK DELME, SONDAJ ) MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ZEMİN DELGİ ( DELİK DELME, SONDAJ ) MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Zemin Delgi (Delik Delme, Sondaj) İş Makinesi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ6740 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 KNADN514AD6861018 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4944 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 VF7AAFHZ0D8388788 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064054 Sayfa: 1 / 15 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JE6292 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064054 Sayfa: 2 / 15 NM422300007254307 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-012772 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-TH9611 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-012772 Sayfa: 2 / 10 NM422300007180891 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC2574 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 NM432300006A24373 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

REHBER BROŞÜRÜNÜZ KLİMA VE KABİN FİLTRESİ

REHBER BROŞÜRÜNÜZ KLİMA VE KABİN FİLTRESİ REHBER BROŞÜRÜNÜZ KLİMA VE KABİN İYİ DURUMDA BULUNAN BİR KLİMA KONFORUNUZDAN DAHA FAZLASINI KAZANMANIZA YARDIM EDER Klima sisteminiz tersinirdir. Sıcak veya soğuk, kabin içindeki sıcaklığı ayarlar ve camlı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KA1959 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZ6RZDY227493 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Tofaş Şahin 1.4 i.e.

Tofaş Şahin 1.4 i.e. Tofaş Şahin 1.4 i.e. Sahibinden 2000 model BAKIMLI HATASIZ ŞAHİN İlan no: 204177 9.000 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Karaman, Ermenek, Ermenek Model yılı Ocak 2000 Km

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025374 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ4742 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025374 Sayfa: 2 / 14 VF17R040H51902258 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024847 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ3919 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024847 Sayfa: 2 / 12 VF7DD9HP0EJ806957 Araç Bilgileri

Detaylı

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI 1) Araca her binildiğinde aşağıdakilerden hangisi kontrol edilir? A) Lastikler B) Hava filtresinin temizliğine, C) Polen filtresinin temizliğine, D) Yağ filtresinin temizliğine

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HE8933 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 NM432300006654536 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT3529 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZAUZEW115783 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 2 D-SÖKME YMR950177419001 YAĞ POMPASI SOMUN SÖKME APARATI 1 1 7,76 9,16 3 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05023 AKÜ 14 1 45,90

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124506 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZK39 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124506 Sayfa: 2 / 9 VF14SRA4450128424 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD8848 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL456896929 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1886 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR121627 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HF5638 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 10 VF7NC9HR8CY625302 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124781 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG302 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124781 Sayfa: 2 / 10 WVWZZZ6RZEY133692 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025371 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ5189 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025371 Sayfa: 2 / 9 VF17R040H52003042 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ6145 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 U5YHN816BDL049552 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1577 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WF04XXGCC4EA51634 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ DAHİLİ SERVİSLER TEMİZLİK PLANI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ DAHİLİ SERVİSLER TEMİZLİK PLANI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ DAHİLİ SERVİSLER TEMİZLİK PLANI KODU: ENF.PL.08 YAYINLAMA TARİHİ: 24.06.2014 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO: 00 SAYFA SAYISI:05

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HN8706 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2040451A607723 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi üyükdere Caddesi, No. 103/A Şarlı İş Merkezi A-lok Kat:5 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-U3204 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri üyükdere Caddesi, No. 103/A Şarlı İş Merkezi A-lok

Detaylı

* araç yağ yakıyorsa ve su eksiltiyor ise motorda problem var demektir. Dolayısıyla sadece gazı

* araç yağ yakıyorsa ve su eksiltiyor ise motorda problem var demektir. Dolayısıyla sadece gazı TRİGER KAYIŞI NEDİR? OTOGAZ KULLANICILARININ BİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR ARACINIZ ÇOK YAKIYORSA * İlk olarak 1 lt. su şişesine benzin koyarak aracın benzinde tüketimi kontrol edilir. Benzinde çok yakıyorsa,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JJ8850 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 ZFA19900000897992 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

ENDOSKOPİ HİZMETLERİ

ENDOSKOPİ HİZMETLERİ ENDOSKOPİ HİZMETLERİ Endoskopi ünitelerinde fiziki düzenleme yapılmalıdır. Endoskopi işleminin yapıldığı odanın tüm yüzeyleri kolay temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir nitelikte olmalıdır. Endoskopi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN1023 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 VF7DD9HP0DJ667386 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

2. EL ARAÇ EKSPERTİZ RAPORU Bağımsız Oto Ekspertiz Merkezi www.umranoto.com

2. EL ARAÇ EKSPERTİZ RAPORU Bağımsız Oto Ekspertiz Merkezi www.umranoto.com Belge No: Tarih: Şube: Marka / Model: Şase No: Aracın KM'si: Plaka: KAPORTA - BOYA ORJ. BOY. DEĞ. DÜZ. ORJ. BOY. DEĞ. DÜZ. Sağ Ön Çamurluk Ön Panel Sağ Ön Kapı Motor Kaputu Sağ Arka Kapı Sacı Arka Panel

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-112679 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT3829 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-112679 Sayfa: 2 / 8 NM432300006A87819 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-013589 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NJ2754 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-013589 Sayfa: 2 / 8 NM0MXXTACMFE56583 Araç Bilgileri

Detaylı

Hava yastığının kontrol ünitesi ile ateşleme sisteminin, emniyet kemeri ön gergi tertibatının ve sürücü hava yastığı spiral tesisatının kullanım süreleri torpido kapağının içindeki etikette gösterilmiştir.

Detaylı

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici)

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) Gerekli Malzemeler: 236ml AirSept CleanEvap Ulti-Flex Püskürtme Tabancası Basınçlı Hava Bağlantısı Püskürtme Tabancası : Püskürtme tabancasına basınçlı hava bağlantısını

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG4392 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 KNADN512BG6636269 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JE9197 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 WVWZZZ6RZCY249071 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RPV19 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WF0RXXGCDRCR73129 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Sahibinden GERÇEK TİTANYUM X. İlan no: 246903 İlan detayları 43.499 TL 03 Oca 2016 43.499 TL 09 Eki 2015 43.000 TL 04 Eki 2015 43.750 TL HATASIZ.BOYASIZ.DEĞİŞ

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 06-EA4394 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WBAFH010XBL851481 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 03-VN398 Eksper / imza Sayfa: 2 / 8 LVVDB24B29D036481 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi Güç (KW) Kapı Sayısı Renk BEYAZ

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC7930 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 VF3DD9HP0FJ662548 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

ÖZEL YALOVA HASTANESİ HASTA BAKIMINDA TEMEL HİJYEN TALİMATI

ÖZEL YALOVA HASTANESİ HASTA BAKIMINDA TEMEL HİJYEN TALİMATI 1.AMAÇ: Hastaların hijyenik bakımını eksiksiz ve hastayı rahatlatacak şekilde yapmak üzere yöntemleri belirlemektir. 2.KAPSAM:Tüm Klinikler,Yoğun Bakımları kapsar. 3.KISALTMALAR: - 4.TANIMLAR: Dekibüt:Bası

Detaylı

1.1- AMAÇ Sağlık hizmetleri ile ilişkili enfeksiyonların önlenmesine yönelik uyulması gereken temizlik kurallarını belirlemektir.

1.1- AMAÇ Sağlık hizmetleri ile ilişkili enfeksiyonların önlenmesine yönelik uyulması gereken temizlik kurallarını belirlemektir. 1- GENEL BİLGİLER 1.1- AMAÇ Sağlık hizmetleri ile ilişkili enfeksiyonların önlenmesine yönelik uyulması gereken temizlik kurallarını belirlemektir. 1.2- KAPSAM Bu plan Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN6026 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 U5YHN516AEL112402 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Araç Bakım İpuçları. '98 -'02 Accord genel bakım tekniklerini Sahne. Yazan: Miroslav Djuric

Araç Bakım İpuçları. '98 -'02 Accord genel bakım tekniklerini Sahne. Yazan: Miroslav Djuric Araç Bakım İpuçları '98 -'02 Accord genel bakım tekniklerini Sahne Yazan: Miroslav Djuric GİRİŞ Bu kılavuz nasıl aracın ömrünü uzatmak ve uç-üst şeklinde çalışmasını sağlamak aracınızın küçük bakım tekniklerini

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları Basınçlı asit tankları Gaz tankları Sıvılaştırılmış Petrol Gazı tankları ve tüpleri Asetilen tankları ve tüpleri İçinde zehirli ve zararlı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JE7290 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WVWZZZ6RZCY226526 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC6394 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 VF15R040H52780886 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124780 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1545 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124780 Sayfa: 2 / 10 VF1LZBS0552223856 Araç Bilgileri

Detaylı

Günümüzde pek çok modern araca dizel motorlu bir partikül filtresi monte edilmektedir. Zamanla çeşitli nedenlerle motorda kurum parçacıkları birikmekte, nihayetinde filtre yavaş yavaş tıkanmakta ve rejenerasyon

Detaylı

HASTANE HİJYEN PLANI

HASTANE HİJYEN PLANI Dr. Nazan ÇALBAYRAM HASTANE HİJYEN PLANI Temel İlkeler Tüy bırakmayan temizlik bezleri tercih edilmelidir, bez ve kova renkleri kullanım alanına göre belirlenmelidir. Bölüm Kova Rengi Bez Rengi Tuvalet

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-063557 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ2069 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-063557 Sayfa: 2 / 10 VF15R040H51738160 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-128184 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JR5570 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-128184 Sayfa: 2 / 13 U5YEH813ADL041081 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-122264 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ5689 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-122264 Sayfa: 2 / 11 WAUZZZ8T8DA069404 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029649 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN3477 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029649 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0549331770 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-125301 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-TV1447 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-125301 Sayfa: 2 / 13 WV1ZZZ7HZ8H026011 Araç Bilgileri

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Karda Otomobil Nasıl Kullanılmalı Kış Ayları için Otomobil Ayarları

Karda Otomobil Nasıl Kullanılmalı Kış Ayları için Otomobil Ayarları Karda Otomobil Nasıl Kullanılmalı Kış Ayları için Otomobil Ayarları Karlı havalarda prensip Yumuşak düşün, yumuşak davran olmalı. Gaz pedalına aniden basma ktan ya da bırakmaktan, sert direksiyon hareketlerinden

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-323361 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VT7895 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-323361 Sayfa: 2 / 12 VF1LZBS0550035542 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-174860 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GR0868 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-174860 Sayfa: 2 / 10 VF7DD9HP0EJ813714 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JE7299 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZ6RZCY226366 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

SU SERVİSİ Su Sisteminin Parçaları Su sistemleri aşağıdaki parçalardan meydana gelmiştir.

SU SERVİSİ Su Sisteminin Parçaları Su sistemleri aşağıdaki parçalardan meydana gelmiştir. SU SERVİSİ Su Sisteminin Parçaları Su sistemleri aşağıdaki parçalardan meydana gelmiştir. Su tankı Basınçlandırma elemanları Dağıtım sistemi Miktar göstergeleri Su boşaltım elemanları Lavabolar Su servis

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-223513 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LH3449 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-223513 Sayfa: 2 / 11 YV1FS84ABF1354445 Araç Bilgileri

Detaylı