BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ"

Transkript

1 BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı, 1994 yılında yatay geçiş yaptığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu yılından bu yana Av. Fikri Budur ile birlikte Budur & Yeşilboğaz Avukat ortaklığında serbest avukat olarak meslek yaşantısını sürdürmektedir. Mesleğe başladığı ilk günden bu yana Mersin Barosu nun çeşitli komisyon ve kurullarında aktif olarak görev yaptı yılında Mersin Barosu Denetleme Kurulu üyeliği, 2012/ /2016 dönemlerinde Mersin Barosunda yönetim kurulu üyesi (bir dönem Baro Saymanı olarak) olarak görev yaptı. Birçok STK da çevre, toplum ve insan hakları mücadelesi vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

2 YÖNETİM KURULU ADAYLARIMIZ AV. MUTLAY HALİDE BAŞAR 1963 yılında Ankara da doğdu. Aslen Mut ilçesinden olup, ilk ve orta öğrenimini Ankara, Mersin ve Adana da tamamladıktan sonra 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde başladığı lisans öğreniminden 1984 yılında mezun oldu. Aynı Üniversitede özel hukuk dalında başladığı yüksek lisans eğitimini 1987 yılında tamamladı. Mersin Barosu nda staj yaparak 1988 yılında avukatlığa başladı yılları arasında serbest avukat olarak çalışıp, yılları arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği nde görev yaptı dönemi içinde Mersin Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi bölümünde devletler özel hukuku dersi verdi yılında emeklilik sonrası kendi bürosunu açmış olup halen serbest avukat olarak çalışmaya devam etmektedir. Mersin Barosu Denetleme Kurulu üyeliği yanında, Baronun çeşitli komisyonlarında da görev yapmıştır. Aynı zamanda İçel Sanat Kulübü Polifonik Korosu nda korist olarak müzik çalışmalarını sürdürmektedir. Bir çocuk annesidir.

3 AV. HATİCE US 1972 yılında Mersin de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin de tamamladı. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun olup, 2000 yılından bu yana Mersin de serbest avukatlık yapmaktadır dönemi Mersin Barosu Denetleme Kurulu üyeliği, iki dönem Kadın Hakları Komisyonu sekreterliği yaptı, CMK Komisyonu başta olmak üzere birçok komisyon üyeliğinde bulundu. Arabuluculuk eğitimi almış olup, bu görevini de halen sürdürmektedir. Bir çocuk annesidir. AV. SADIK ZAİMOĞLU 1965 yılında Adana nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk, orta, lise eğitimini Adana da tamamladı yılında girdiği Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi ni 1987 yılında bitirerek Mersin Barosu nda staja başladı. Stajını 1988 yılında tamamlayarak avukatlık mesleğini icra etmeye başladı. Mersin Barosu Staj Komisyonu nda görevler aldı ve stajyer eğitmeni olarak dersler verdi yılından bu yana Av. Nevin Zaimoğlu ile evli olup, iki çocuk babasıdır.

4 AV.RAFET ÖZER 1967 yılında Malatya nın Hekimhan ilçesinde doğdu. İlk, orta öğrenimini Mersin de tamamladı yılında İzmir Maliye Meslek Lisesi nden mezun olduktan sonra 6 yıl devlet memurluğu yaptı yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu yılından bu yana Mersin de serbest avukatlık yapmaktadır. Mersin Barosunda döneminde denetleme kurulu üyeliği, ve dönemlerinde saymanlık, döneminde disiplin kurulu başkanlığı yapmış olup, halen disiplin kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. AV. MEHMET ZEKİ DEMİR 1978 yılında Tunceli nin Ovacık ilçesinde doğdu. İlkokulu Mersin Erdemli de, ortaokulu Adana da, liseyi ise Mersin Atatürk Lisesi nde tamamladı.1995 yılında girdiği Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 1999 yılında mezun oldu. Staj ve askerlik görevi sonrası, 2001 yılından bu yana Mersin de avukatlık yapmaktadır. Mersin Barosu Kültür, Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonu, İnsan Hakları Komisyonu, Uluslararası İlişkiler Komisyonu, Avukat Hakları Komisyonu ve Felsefe Kulübü olmak üzere değişik komisyonlarda çalıştı yılı Mersin Barosu Genel Kurulu nda Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine seçildi. Evli ve bir çocuk babasıdır.

5 AV. BİLGEHAN YAŞA 1979 yılında Elazığ'ın Maden ilçesinde doğdu. Liseyi Karakoçan lisesinde bitirdi yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanıp, 2001 yılında üniversiteden mezun oldu. Stajını İstanbul Barosu'nda tamamlayıp, avukatlık mesleğine İstanbul'da başladıktan sonra 2004 yılında nakille Mersin Barosu'na kaydoldu. Mersin Barosu'nun Spor Komisyonu Başkanlığını yaptı ve Spor ve Kültür Sanat Komisyonlarında aktif olarak çalıştı. TTF'ye kayıtlı lisanslı Tenis oyuncusudur ve Mersin Tenis Kulübü üyesidir. Aktif olarak tenis, futbol ve voleybol ile ilgilenmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. AV. ŞENOL YÜCESOY Aslen Kahramanmaraşlı olup, 1981 yılında Mersin de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Mersin de tamamladı yılında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu yılından bu yana Mersin de serbest avukatlık yapmaktadır. Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde özel hukuk alanında yüksek lisans eğitimi görmektedir. İş Hukuku ve Sendikalar Bağlamında Anayasal Düzenlemeler ve Anonim Şirketler konularında çalışmalar yaptı yılı Mersin Barosu Genel Kurulu nda Baro Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi yılından bu yana Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezinde aktif üye olarak görev yapmaktadır. Av. Nehar Yücesoy ile evli olup, bir çocuk babasıdır.

6 DENETLEME KURULU ADAYLARIMIZ AV. ASLIHAN GÜLTEKİN TEMİZ Ankara Nallıhan doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya da tamamladı, 2001 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu. Avukatlık ruhsatını 2003 yılında İzmir Barosu ndan aldı. İzmir Barosu İnsan Hakları Komisyonu nda aktif olarak çalıştı yılında Mersin Barosu na nakil oldu. Mersin Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyesi olarak görev yaptı. Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine yönelik çalışmalar yapan çeşitli STK lar da gönüllü olarak çalıştı, hukuki destekte bulundu. Bu konuda yürütülen bazı Avrupa Birliği Projelerinde danışmanlık görevi üstlendi. Evli ve bir çocuk annesidir.

7 AV. ELÇİN ÖZKAN YİĞİT 1982 yılında Mersin de doğdu yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde lisans eğitimini tamamladı. Avukatlık Stajı sonrası, 2006 yılında Mersin de serbest avukat olarak mesleğe başladı. Mersin Barosu Kültür Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonu ve Avukat Hakları Merkezi üyesi olarak aktif görevler almış olup, görevi halen devam etmektedir yılından bu yana Mersin Barosu nu temsilen Mezitli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de sürdürmektedir. Evlidir. AV. NÜVİT BEYDAĞ 1961 yılında Kütahya da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kütahya da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu. Ankara da başladığı avukatlık stajını İzmir de tamamladı ve Adana Barosu na kayıtlı avukat olarak çalışmaya başladı yılında Mersin Barosu na nakil oldu ve o tarihten bu yana Mersin de serbest avukat olarak çalışmaktadır. Bir dönem Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Yenişehir ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Mersin Barosu nun çeşitli komisyonlarında görev aldı. İki çocuk babasıdır.

8 DİSİPLİN KURULU ADAYLARIMIZ AV. HATİCE EMEL ATAY 1956 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamladıktan sonra, 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu yılında Mersin Belediyesi nde avukat olarak çalışmaya başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda 1994 yılına kadar avukatlık, daha sonra 1.Hukuk Müşavirliği görevlerini yürüttü. Temmuz 2014 tarihinde emekliye ayrıldı. Mersin Barosu'nda 3 dönem Disiplin Kurulu Üyeliği görevini de yürütmüştür. Evli ve biri Av. Ertuğ Atay olmak üzere iki çocuk annesidir.

9 AV. HİKMET NİLAY GÖKSU 1956 yılında Ankara da doğdu yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Avukatlık stajını Mersin Barosu nda tamamladı yılında Orman Genel Müdürlüğü vekili olarak kamu avukatlığına başladı. Kamu avukatlığında 23 yıllık meslek yaşamından sonra 2001 yılında kendi isteği ile emekliye ayrıldı yılından bu yana Mersin de serbest avukatlık yapmaktadır. Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, Disiplin Kurulu başkanlığı ve üyeliği yapmış olup, halen Disiplin Kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir. Biri Av. Gökhan Göksu olmak üzere iki çocuk annesidir. AV. NURSEN YÜCESOY TEMİZKAN 1964 yılında Mersin de doğdu yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu yılından bu yana Mersin de serbest avukat olarak çalışmaktadır yılında Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi/Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalı nda, Anayasa Hukuku Açısından Özelleştirme Sorunu tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Çocuk Emeği, Yönetimde ve Planlamada Etik, Grup Davranışı konularında araştırmalar yaptı. Mersin Üniversitesi İ.İ.B.F. de hukuk dersleri verdi. Mersin Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Merkezi, Mersin Üniversitesi, çeşitli meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla; İnsan Hakları, Kadın Hakları, Cinsiyet Eşitliği, Engelli ve Yaşlı Hakları ve Mobbing konularında çalışmalar yaptı, seminer ve konferanslar verdi. Tarsus Kapalı Cezaevi ndeki mahkum ve tutuklulara yönelik eğitim ve sosyal çalışmaların koordinatörlüğünü yürütmektedir. Mersin Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk annesidir.

10 AV. HASAN COŞKUN 1973 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin de, ortaokulu Suadiye Lisesi nde, liseyi Tevfik Sırrı Gür Lisesinde okudu yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ni bitirdi yılından bu yana serbest avukat olarak çalışmaktadır. Halen Mersin Barosu Disiplin Kurulunda üye olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. AV. CİHAN GÖKTÜRK 1976 yılında Mardin Nusaybin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nusaybin'de, liseyi Mersin Dumlupınar lisesinde okumuş olup Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2001 yılında mezun oldu. Mersin Barosu Çocuk Hakları Komisyonu nda görev aldı. Av. Seyhan Tepe Göktürk'le evlidir.

11 TBB DELEGE ADAYLARIMIZ AV. FATMA DEMİRCİOĞLU EFTEKİN 1966 yılında Gaziantep İslahiye de doğdu yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu yılında Mersin Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü/Yönetim Bilimleri dalında yüksek lisans yaptı ve aynı bölümde hukuk dersleri verdi. Sosyal Güvenlik Kurumlarının Birleştirilmesi Sorunu konulu yüksek lisans tezinin yanı sıra, Genel Sağlık Sigortası ve Özelleştirme, Parlamentonun Genel Yapısı, Kentleşmenin Suçluluk Üzerine Etkileri üzerine çalışmaları bulunmaktadır döneminde Mersin Barosu Başkan Yardımcılığı, döneminde Mersin Barosu Yönetim Kurulu ve Staj Kurulu üyeliği yaptı. Sosyal Güvenlik Kurumundaki kamu avukatlığı görevinden 2014 yılında emekli olup serbest avukat olarak meslek yaşamına devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

12 AV. ALİ HALLAÇ 1960 yılında Mersin de doğdu. Mersin Gazipaşa İlkokulu ve Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi nden mezun oldu yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi yılında Mersin Barosunda serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Baro Genel Sekreterliği, Baro Yönetim Kurulu üyeliği, Baro Dergisi Yayın Kurulu, Staj Kurulu üyeliklerinde bulundu. Çeşitli dergi ve web sitelerinde hukuk makaleleri yayımlandı. Aynı zamanda şair olup, birçok şiir kitabı bulunmaktadır. Evli olup, oğulları Av. Cem Hallaç ve Av. Alp Hallaç ile birlikte mesleki çalışmalarına devam etmektedir. AV. ALİ ÇAĞMAN 1970 yılında Pazarcık ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Pazarcık ta tamamladı yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu. Baronun çeşitli komisyonlarında görev aldı yılları arasında iki dönem Mersin Barosu Genel Sekreterliği ve döneminde de Baro Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

13 AV. LEVENT DEMİR 1968 yılında babasının görevi nedeniyle Kars ta doğdu. İlkokulu Malatya da, Ortaokul ve Lise eğitimini Bursa ve Mersin de tamamladı yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. İçel Sanat Kulübü ve Çağdaş Hukukçular Derneği üyesidir, bir dönem Çağdaş Hukukçular Derneği Yönetiminde yer aldı. Halen Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezi üyesidir. Evli ve bir çocuk babasıdır. AV. KEREM MURADİ 1970 yılında Mersin de doğdu. İlköğrenimi Mersin İleri İlköğretim Okulu nda, Lise öğrenimini Tarsus Amerikan Lisesi nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 1993 yılında mezun oldu yılından bugüne, ortağı Av. Avni Sönmez ile birlikte Mersin de serbest avukat olarak çalışmaktadır. İlk olarak 2008 Mersin Barosu Genel Kurulu nda Baro Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş olup, döneminde Baro Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi döneminde de Baro Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi yılları arasında Mersin Barosu Staj Eğitim Merkezi nde, Maddi ve Manevi Tazminat Hukuku ve Sebepsiz Zenginleşme konularında paylaşımlarda bulundu. Birçok sivil toplum örgütünde başkanlık ve yöneticilik yaptı. Halen Mersin Rotary Kulübü, Mersin Tenis Kulübü, Mersin Tüccar Kulübü, Mersin Girişimci İşadamları Derneği ve birçok ulusal ve uluslararası derneklere üyedir. Ayrıca, 2008 yılından bu yana Şili Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı 04/05/1962 yılında samsun İli Havza İlçesinde doğdu.ilkokulu ilçesinde bitirdi.imam Hatip Lisesini Çorum İlinde tamamladı.1984-1989 yıllarında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesini

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP KÜRŞAT ATILGAN Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. Babasının adı Mehmet Hakkı, annesinin adı Medine'dir. Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan

Detaylı

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA AKSEKİ İbrahim ÖZKAN 10 Mayıs 1981 tarihinde Akseki de doğdu. 1997 yılında İmam Hatip Lisesini bitirip aynı yıl iş hayatına atıldı. 1997 yılından itibaren serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik bürosunda

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

HKMO Bülteni Mayıs 2004

HKMO Bülteni Mayıs 2004 HKMO Bülteni Mayıs 2004 1953 yılında Adapazarı'nda doğdu. 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdti(lüQü'nde Başmüfettiş olarak görev yapmaktadır. HKMO Ankara

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F Albayrak Hukuk Bürosu Hakkımızda Albayrak Hukuk Bürosu, profesyonel ve dinamik ekibiyle finans, enerji, madencilik, inşaat, gayrimenkul, ağır sanayi, orman ürünleri ve tekstil gibi sektörlerde çalışmalar

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Evli ve bir çocuk babasıdır. Ensar KILIÇ (Başkan) 1954 yılında Erzurum'da doğdu, ilk öğrenimini Erzurum'da, orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1977 yılında K.T.Ü.'den mezun oldu 1978-81 yılları arasında Türkiye Kömür Işletmeleri'nde

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 32.OLAĞAN GENEL KURULU

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 32.OLAĞAN GENEL KURULU Mesleğimiz için, Ülkemiz için, Geleceğimiz için. Değerli Üstadım, Saygıdeğer Meslektaşım; 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Türkiye Barolar Birliği seçimlerinde başkan adayı olarak huzurlarınıza çıktım

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye 1970 Ankara doğumlu, MERSİN Gülnar nüfusuna kayıtlı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Mersin Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Bölümünde 2002 yılından itibaren Öğretim Görevlisi

Detaylı

HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ

HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ BEYTÜŞŞEBAP İLÇE HABİP AŞAN 1975 YILINDA BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE DOĞMUŞTUR. İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNUDUR. 1994 YILINDAN BERİ (25 YIL )VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE GÖREV YAPMAKTADIR. ŞIRNAK İLİ GENELİNDE BİR ÇOK

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Av. Ceyda Cimilli Akaydın

Av. Ceyda Cimilli Akaydın Av. Ceyda Cimilli Akaydın Orta Öğretimini Çanakkale Anadolu Lisesinde tamamlayan Ceyda Akaydın, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Adı Soyadı : Abdullah ÇELİK İş Adresi :

Kişisel Bilgiler. Adı Soyadı : Abdullah ÇELİK İş Adresi : Kişisel Bilgiler Adı Soyadı : Abdullah ÇELİK İş Adresi : Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Osmanbey Kampüsü Şanlıurfa İş Telefonu : +90 (414) 318 3545 Faks : +90 (414) 318 3534 Fakülte

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi Temmuz 2010 Yıl: 14 Sayı: 164 Bu Sayıda 1 Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi 2 Nevzat Altan 3. Daire Başkanlığına Seçildi İbrahim Kandemir Sayıştay 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay Ömer Zengin Sayıştay

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:00-11:00 4857 Sayılı İş Kanunu'na Bakış Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4857 Sayılı İş Kanunu Yargıtay Bakış Açısından Değerlendirilmesi İşçinin Korunması Alt İşveren Geçici İş

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

DENETLEME KURULU RAPORUDUR

DENETLEME KURULU RAPORUDUR DENETLEME KURULU RAPORUDUR RAPOR TARİHİ : 02.11.2009 RAPOR NO : 2009/5 Denetleme Kurulumuz Ankara Barosu' nun mali işlerini denetlemek üzere 02.11.2009 tarihinde toplanarak Avukatlık Yasasının Yönetmeliğinin

Detaylı

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ 1 İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ FAALİYET RAPORU (Eylül 2014 Haziran 2015) 1.) İstanbul Barosu Yönetim Kurulu nun 15.01.2015 tarihli Kararı ile; Sağlık Hukuku Merkezi Başkanlığı görevine Av. Ümit

Detaylı

DENETLEME KURULU RAPORUDUR

DENETLEME KURULU RAPORUDUR DENETLEME KURULU RAPORUDUR RAPOR TARİHİ : 01.07.2009 RAPOR NO : 2009/3 Denetleme Kurulumuz Ankara Barosu' nun mali işlerini denetlemek üzere 01.07.2009 tarihinde toplanarak Avukatlık Yasasının Yönetmeliğinin

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

KASIM 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2015 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 BASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR 1. Kanal B ekranlarında Emre Saklıca nın konuğu oldu. (17.11.2015) 2. 24 Kasım Öğretmenler Günü nde basın

Detaylı

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir.

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir. ARAŞTIRMACI BURSA TRAFİK BİLİRKİŞİLİK & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ADRES ARABAYATAĞI MAHALLESİ AYVAZ SOKAK No:3/2 YILDIRIM/BURSA TEL 0532 765 66 35 0553 505 83 51 E-MAİL WEB ADRESİ info@arastirmacibursa.com

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza No:11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 0212 454 30 00 / 0212 454 34 55

Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza No:11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 0212 454 30 00 / 0212 454 34 55 İHLAS GAZETECİLİK A.Ş. / IHGZT [] 23:39:08 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza : No:11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

DENETLEME KURULU RAPORUDUR

DENETLEME KURULU RAPORUDUR DENETLEME KURULU RAPORUDUR RAPOR TARİHİ : 04.01.2010 RAPOR NO : 2009/6 Denetleme Kurulumuz Ankara Barosu' nun mali işlerini denetlemek üzere 04.01.2010 tarihinde toplanarak Avukatlık Yasasının Yönetmeliğinin

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili.

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili. GENEL BİLGİLER Doğum Yeri Çanakkale Doğum Tarihi 05.12.1977 Medeni Durumu Bekar Cep No 0535 778 65 25 Web Site http://www.mujganharbili.com E-mail mujgan@mujganharbili.com / mujganharbili@hotmail.com EĞİTİM

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 2013-2014 ADLİ YILINDA TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ NİN AVUKATLARA YÖNELİK ÇALIŞMALARINDAN BAZI BAŞLIKLAR Eylül 2014 ANKARA Hastalıkta, Yaşlılıkta, Cezaevinde, Cenazede Her Yerde Avukatın

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz?

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz? PRIVATE GAYRIMENKUL C Biz Kimiz? Kuruluş ve Geçmiş Private Gayrimenkul 2001 yılında Şenol Tınaz tarafından Bebek te müşterilerine hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uzmanlaştığımız bölgede seçkin müşteri

Detaylı

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN 1 Erkan ZORLU Vhki Akdeniz- Mersin Üç Ocak İlkokulu Akdeniz- Salim Güven İlkokulu Vhki 23 10 7 2 Mehmet Şah DAĞ Memur Akdeniz- Mehmet Dağlı Ortaokulu

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

KPSS MUHASEBE. Banka ve Kurum Sınavları için. Şerafettin ÖZIŞIK

KPSS MUHASEBE. Banka ve Kurum Sınavları için. Şerafettin ÖZIŞIK KPSS MUHASEBE Banka ve Kurum Sınavları için Şerafettin ÖZIŞIK YAYIN NO: 478 KPSS MUHASEBE Şerafettin ÖZIŞIK ISBN 978-605-152-207-4 1. BASKI - İSTANBUL, ŞUBAT 2015 ON İKİ LEVHA YAYINCILIK A. Ş. Adres :

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

AKADEMİK ÇALIŞMALAR, ESERLER ve İDARİ GÖREVLER

AKADEMİK ÇALIŞMALAR, ESERLER ve İDARİ GÖREVLER Doç.Dr. Faruk Kerem Giray AKADEMİK ÇALIŞMALAR, ESERLER ve İDARİ GÖREVLER Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi 1998 Y. Lisans Avrupa Birliği Hukuku Marmara

Detaylı

2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünden, 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık

Detaylı

2005-2009 Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projelerinden

2005-2009 Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projelerinden Özcan BÜYÜKGENÇ Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Karabük Kent Konseyi Başkanı KİŞİSEL BİLGİLER Medeni durum: Evli ve 2 çocuk babası Doğum Tarihi ve Yeri: 18.04.1975 Karabük Nüfusa

Detaylı

Hukukçu olmayanlar İçin SÖZLEŞME HAZIRLAMA ve İNCELEME TEKNİKLERİ. Av. Umut YENİOCAK. 20-21 Aralık 2012 / Perşembe - Cuma

Hukukçu olmayanlar İçin SÖZLEŞME HAZIRLAMA ve İNCELEME TEKNİKLERİ. Av. Umut YENİOCAK. 20-21 Aralık 2012 / Perşembe - Cuma Hukukçu olmayanlar İçin SÖZLEŞME HAZIRLAMA ve İNCELEME TEKNİKLERİ Av. Umut YENİOCAK 20-21 Aralık 2012 / Perşembe - Cuma Ülkemizde, Şirket Yöneticileri ve ilgili diğer personel, her gün işleriyle ilgili

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

OKUL MÜDÜRLERİMİZ 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979 11-ŞÜKRÜ ŞENGEZER 1991-1992 15-AHMET KİBAROĞLU 2001-2003

OKUL MÜDÜRLERİMİZ 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979 11-ŞÜKRÜ ŞENGEZER 1991-1992 15-AHMET KİBAROĞLU 2001-2003 OKUL MÜDÜRLERİMİZ 1- MÜCTEBA UĞUR 1966-1969 2- MEHMET YILDIRIM 1969-1970 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 4- MEHMET ÖZCAN 1972-1973 5- HALİT ÖZKAN 1973-1975 6- OSMAN ÖZGÜN 1975-1977 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979

Detaylı

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir AKADEMİKHABERLER \ FAKÜLTEMİz Prof. Dr. Hüseyin DEKANI Saim Kendir Fakültemizde 4 kasım 1977 günü yapılan seçimle Prof. Dr. H. Saim Kendir Dekanlığa getirilmiştir. 1933 yılında Mersin'de doğan Prof. Kendir

Detaylı

13/07/2016. Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine

13/07/2016. Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine 13/07/2016 Baromuzun 2180 staj sicil numarasında kayıtlı Cemre Andaç ın 30.06.2016 tarihli dilekçesi ile staj kaydının silinmesini istediğinden, adı geçenin isteminin kabulüne, staj kaydının silinmesine,

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

FARK FARK FARK. 10-11 Mayıs 2014. Swissotel - İzmir

FARK FARK FARK. 10-11 Mayıs 2014. Swissotel - İzmir FARK FARK FARK FARK 10-11 Mayıs 2014 Swissotel - İzmir Toplantı Programı Program (1.gün) 09.00-09.10 09.10-10.40 10.40-10.50 10.50-11.10 11.10-11.50 11.50-12.30 12.30-13.10 13.10-14.10 14.10-15.00 15.00-15.10

Detaylı

(1942-2007) FOTO 1: Cezmi SEVGİ hocamız, bölümümüzün değerli hocaları, Asaf KOÇMAN, İbrahim ATALAY ve Erkan ŞEN

(1942-2007) FOTO 1: Cezmi SEVGİ hocamız, bölümümüzün değerli hocaları, Asaf KOÇMAN, İbrahim ATALAY ve Erkan ŞEN (1942-2007) Prof. Dr. Cezmi SEVGİ 1.9.1942 tarihinde Adana ilinin Kozan ilçesinde doğdu. 15.5.1954 te Kozan Kuyuluk Köyü İlkokulu nu bitirdi. Kozan Ortaokulu ndan 26.10.195 de, Adana Erkek Lisesi nden

Detaylı

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın 4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın Prof. Dr. Hasan Işın DENER 1942 yılında Ankara da doğdu. Babası, Mustafa Kemal Atatürk ün eğitimle ilgili konularda danışmanlarından biri, aynı zamanda

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine,

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine, 27/07/2016 Staj için Baromuza müracaat eden Kenan Can KURT ın Avukatlık Kanunu nun 17.maddesi gereği verdiği belgeler incelendi. Kenan Can KURT nın stajyer levhasına kayıt ve kabulüne, gereğinin bilahare

Detaylı

AKDENIZ ROTARY KULÜBÜ YENİ DÖNEME BAŞLARKEN. Kuruluş: 30 Mart 1993. Charter: 16 Aralık 1994. Toplantı Yeri: Mersin Hiltın. Toplantı Günü: Salı

AKDENIZ ROTARY KULÜBÜ YENİ DÖNEME BAŞLARKEN. Kuruluş: 30 Mart 1993. Charter: 16 Aralık 1994. Toplantı Yeri: Mersin Hiltın. Toplantı Günü: Salı Mersin Akdeniz Rotary Kulübü U.R. 2013-2014 Başkanı: Ron D. Burton U.R. 2013-2014 2430. Bölge Guvernörü: Gürkan Olguntürk U.R. 2013-2014 2430. Bölge 1. Grup Guvernör Yardımcısı: Murat Yüksekbaş AKDENIZ

Detaylı

M. Kemal ÇİFTÇİ (II. Başkan) 1967 yılında Sivas'ın Gürün jlçesinde doğdu. 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden

M. Kemal ÇİFTÇİ (II. Başkan) 1967 yılında Sivas'ın Gürün jlçesinde doğdu. 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Hasan ZENGİN (Başkan) 1963 yılında Trabzon'da doğdu. 1985 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Adana Şube 2. dönem yönetim kurulu* üyeliği, 3. dönem şube başkanlığı görevlerinde bulundu.

Detaylı

Mersin Liseleri Yüzdelik Dilimi ve Taban Puanı

Mersin Liseleri Yüzdelik Dilimi ve Taban Puanı Mersin Liseleri Yüzdelik Dilimi ve Taban Puanı Mersin ilinde yer alan bütün Anadolu öğretmen liseleri, fen liseleri, meslek liseleri ve Anadolu liselerinin yüzdelik dilimi ve taban puanları sayfamıza ekledik.

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi İnternet üzerinden son başvuru tarihi: Mardin Batman KOBİ tanımına uyan işletmeler

Detaylı

Mali Raporlar 14 MALİ RAPORLAR

Mali Raporlar 14 MALİ RAPORLAR 14 MALİ RAPORLAR 14. BÖLÜM MALİ RAPORLAR BURSA BAROSU 2014-2016 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU Baromuzun 2014 yılında yapılan Baro Organları seçiminde 2 yıl süre ile Bursa Barosu Denetleme Kurulu üyeleri

Detaylı

KULLANILDIĞI BİRİM AVEATELEFON NO:KULLANILDIĞI BİRİM AVEA. Emniyet Müdürlüğü Merkez Santral 0505 318 33 00-03 Osmaniye Polis Merkezi Amirliği 0505

KULLANILDIĞI BİRİM AVEATELEFON NO:KULLANILDIĞI BİRİM AVEA. Emniyet Müdürlüğü Merkez Santral 0505 318 33 00-03 Osmaniye Polis Merkezi Amirliği 0505 KULLANILDIĞI BİRİM AVEATELEFON NO:KULLANILDIĞI BİRİM AVEA TE Emniyet Müdürlüğü Merkez Santral 33 00-03 Osmaniye Polis Merkezi Amirliği Emniyet Müdürlüğü Ek Bina Santral 33 05 Siteler Polis Merkezi Amirliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04 14.03.1972 yılında Antalya da doğdum. İlk ve orta öğrenimi Antalya da tamamladıktan sonra, 1990-1991 öğretim yılında Uludağ Üniversitesi, Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğini 16. sırada

Detaylı

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

ORGANİZASYON ŞEMAMIZ

ORGANİZASYON ŞEMAMIZ ORGANİZASYON ŞEMAMIZ Ramazan Demir (Em. Tapu Sicil Müdürü) 1960 Kaman doğumlu olan Ramazan Demir aslen Kırşehirli olup, Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi 1979 yılı mezunudur. İlk olarak Denizli nin Acıpayam

Detaylı

Dr. Öğretim Üyesi. Necati Demir

Dr. Öğretim Üyesi. Necati Demir Özgeçmiş Dr. Öğretim Üyesi. Necati Demir 1954 yılında Afşin de doğdu. Kahramanmarş/Afşin de Atatürk İlkokulu ve Afşin Ortaokulunu bitirdikten sonra Karamanmaraş Lisesi nden mezun oldu. 1972-1973 yılında

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim.

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk annesiyim. İlköğrenimimi Ardahan'ın Göle ilçesinde, lise öğrenimimi ise İstanbul'un Eyüp ilçesinde tamamladım.

Detaylı

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı.

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. CHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. Kahvaltıya yerel basının yanı sıra CHP'den milletvekili adayları M. Akif

Detaylı

T.C. ANAYASA MAHKEMESİ

T.C. ANAYASA MAHKEMESİ T.C. ANAYASA MAHKEMESİ İletişim Bilgileri: Telefon : 0 312 463 73 00 Faks : 0 312 463 74 00 E-posta : bilgi@anayasa.gov.tr Adres : Ahlatlıbel Mahallesi İncek Yolu Serpmeleri No: 4 06890 Çankaya - ANKARA

Detaylı

BAŞHUKUK MÜŞAVİRİ ve MUHAKEMAT GENEL MÜDÜRLERİ

BAŞHUKUK MÜŞAVİRİ ve MUHAKEMAT GENEL MÜDÜRLERİ BAŞHUKUK MÜŞAVİRİ ve MUHAKEMAT GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ahmet Selahattin ODABAŞIOĞLU 27.02.1930 29.06.1936 2 Fevzi Daim ARBİL 22.07.1936 16.06.1941 3 Cafer Tayyar

Detaylı

ADANA İLİ EĞİTİM DURUMU RAPORU

ADANA İLİ EĞİTİM DURUMU RAPORU ADANA İLİ EĞİTİM DURUMU RAPORU Ağustos 2013, Adana Hazırlayanlar Doç. Dr. Sedat UÇAR, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tuba DEMİRCİOĞLU, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Davarcı;

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI. 17 Ocak 2015

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI. 17 Ocak 2015 TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI 17 Ocak 2015 31.05.2013-31.12.2014 tarihleri arasında 10.814 yeni meslektaş aramıza katıldı TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU 29.05.2013-31.12.2014

Detaylı