Eğitim, Sanat ve Sporla; Güçlü, Özgür, Erdemli bir toplum hedefi ile hazırlanan projelerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giden kurumsallaşma ve

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eğitim, Sanat ve Sporla; Güçlü, Özgür, Erdemli bir toplum hedefi ile hazırlanan projelerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giden kurumsallaşma ve"

Transkript

1 Eğitim, Sanat ve Sporla; Güçlü, Özgür, Erdemli bir toplum hedefi ile hazırlanan projelerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giden kurumsallaşma ve akademikleştirme yolu ile kalıcı temeller üzerine kurulmaktadır.

2 Eğitim, Kültür ve Sanat faaliyetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Orkestra Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Eğitim, Kültür ve Sanat faaliyetleri aşağıdaki şemada gösterdiğimiz 6 kent evimizde sürdürülmektedir. Barış Manço Kültür Merkezi Cihangir Kent Evi Denizköşkler Kent Evi Firuzköy Kültür Evi Firuzköy Kent Evi Tahtakale Ek Hizmet Binası

3 İstanbul da tek Belediye Konservatuarı olan Avcılar Belediye Konservatuarı nı kurmak için, Orkestra Müdürlüğünü kurarak 100. İş günümüzde faaliyete geçirdik. Yetenek sınavlarına tabi tutularak seçilen 91 öğrenciye; Türk Halk Müziğinin önde gelen isimlerinden Arif SAĞ, Yücel PAŞMAKÇI, Erdal ERZİNCAN ve tamamı konservatuar mezunu 22 eğitimciyle eğitimlerimize devam etmekteyiz.

4 Okul öncesi, okul dönemi, yetişkin eğitimi olmak üzere kent ve kültür evlerimizde yaşam boyu eğitim hedeflenmektedir. Sağlam temeller oluşturmak üzere ilk olarak okul öncesi çocuklarımızla eğitime Firuzköy Kültür Evi nde başlamış bulunmaktayız. Haftanın altı günü yaş grubundan oluşan toplam 150 öğrenciye eğitim vermekteyiz. Eğitici kadromuzun tamamını branş öğretmenleri oluşturmaktadır. Firuzköy Kent Evi ve Tahtakale Ek Hizmet Binası nda hazırlık aşamasında olan yeni Çocuk Kulüplerimizle eğitim çemberimizi büyütmeye devam ediyoruz. Yeni dönemde Dans, Bale ve Satranç dersleri de eğitim programımız içerisinde yer alacaktır.

5 FİRUZKÖY KÜLTÜR EVİ ÇOCUK KULÜBÜNDEN GÖRÜNTÜLER Atamızın; Çocuklar geleceğimizin güvencesi yaşama sevincimizdir, bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. sözünden yola çıkarak eğitimi,kent ve kültür evlerimizde okul öncesi çağlardan başlatmış bulunmaktayız.

6 FİRUZKÖY KÜLTÜR EVİ ÇOCUK KULÜBÜNDEN GÖRÜNTÜLER

7 Okul çağı çocuklarına yönelik kurslarımızla yaz dönemi ve kış dönemi faaliyetlerimizi bütün merkezlerimizde sürdürmekteyiz. Öğrencilerin okul saatleri göz önünde bulundurarak ders programlarımızı onlara göre ayarlamaktayız. Öğrencilerin okuldaki bilgilerini pekiştirmek amacıyla Milli Eğitim Müfredatına uyumlu bir şekilde branş öğretmenlerimizle derslerimizi işlemekteyiz. Öğrencilerin becerilerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamak ve motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla birçok alanda kültür ve sanat dersleri ve spor kursları vermekteyiz.

8 Yetişkinlere yönelik okul sonrası kurslarımız daha çok hobi, dil ve meslek eğitimi kursu alanlarına yönelik olup, tüm yıl devam etmektedir. Çağımızda ve gelecekte iş alanı olarak kabul gören Bilgisayar Eğitimi özellikle gençlerimiz tarafından oldukça rağbet görmektedir. 3D Max, Grafik Tasarımı, Web Tasarımı, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe bölümleriyle birçok merkezimizde branş öğretmenlerince eğitim vererek, kurs bitirme belgeleriyle kursiyerlerimizi mezun etmekteyiz. Daha çok çalışmayan kadınlarımız tarafından tercih edilen Hobi Kurslarımız, bir yandan moral ve motivasyon sağlarken bir yandan da ev ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlıyor.

9 BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ Hedeflediğimiz yaşam boyu eğitim kapsamında 6 kent ve kültür evimizde okul dönemi, yetişkin kursları, dil, kültür sanat eğitimi verilmektedir. ÇOCUK YETİŞKİN TİYATRO GİTAR MODERN DANS HALK OYUNLARI BAĞLAMA KEMAN BALE İNGİLİZCE MATEMATİK RESİM HEYKEL YÜZME TİYATRO GİTAR MODERN DANS EŞLİ DANSLAR BAĞLAMA TSM KORO THM KORO ŞAN FOTOĞRAFÇILIK HALK OYUNLARI ORYANTAL RESİM KURDELA SANATI HEYKEL TEKNİK RESİM RÖLYEF Toplam 21 branşta haftanın yedi günü 9229 kursiyere eğitim vermekteyiz.

10 Tamamı branş öğretmeni olan eğitimcilerimiz tarafından Hafta içi 22 saat, Hafta sonu 24 saat olmak üzere ve 5. sınıf öğrencilerine toplam 46 saat İNGİLİZCE dersi verilmektedir. Okullarıyla eş zamanlı bir şekilde ders işleyerek öğrencilerin hem öğrendiklerini pekiştirmek hem de başarı göstermelerini sağlamak amacıyla eğitimlerimize devam etmekteyiz.

11 Tamamı branş öğretmeni olan eğitimcilerimiz tarafından Hafta içi 18 saat, Hafta sonu 24 saat olmak üzere ve 5. sınıf öğrencilerine toplam 42 saat MATEMATİK dersi verilmektedir.

12 Branş öğretmenleri tarafından haftanın 4 günü 3 saat yetişkinlere, 4 saat çocuklara olmak üzere 7 saat TİYATRO dersi verilmektedir.

13 Kursiyerlerimiz ABGT ( Avcılar Belediyesi Gençlik Tiyatrosu) adı altında Barış Manço Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesi nde ve başka birçok sahnede oyunlarını sergileyerek seyirci karşısına çıkmaktadır ve tüm tiyatro bölümü öğrencilerimiz bu imkâna sahiptir.

14 Haftanın 2 günü 5-6 yaş grubu ile 7 yaş ve üzeri iki grup olmak üzere toplam 5 saat BALE dersi verilmektedir. Çocuklarımızın bedensel gelişimini sanatla birleştirerek hem eğlenmelerini sağlamak hem de sosyalleşmelerine katkıda bulunmak amacıyla eğitimlerimize devam etmekteyiz.

15 Haftanın 3 günü 9-14 yaş arası gruba branş öğretmeni tarafından 9 saat KEMAN dersi verilmektedir. Her çocuğun en az bir enstruman çalmasını hedef edinerek eğitimlerimize devam etmekteyiz.

16 Haftanın 3 günü branş öğretmeni tarafından 7 saat çocuklara, 5 saat yetişkinlere olmak üzere toplam 12 saat GİTAR dersi verilmektedir.

17 Haftanın 3 günü branş öğretmeni tarafından 3 saat çocuklara, 2 saat yetişkinlere olmak üzere toplam 7 saat BAĞLAMA dersi verilmektedir.

18 Haftanın 2 günü branş öğretmeni tarafından 3 saat çocuklara, 3 saat yetişkinlere olmak üzere toplam 6 saat MODERN DANS dersi verilmektedir.

19 Haftanın 1 günü branş öğretmeni tarafından 1 saat çocuklara, 2 saat yetişkinlere olmak üzere toplam 3 saat HALK OYUNLARI dersi verilmektedir. Çocukların Uyum becerilerini geliştirmek, grup çalışmasını öğretmek ve ritim algılarını geliştirmek amacıyla eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Yetişkinlerde ise hobi amacıyla Anadolu nun kültürünü anlatan halk oyunları öğretilerimize devam etmekteyiz.

20 Haftanın 2 günü Toplam 4 saat yetişkinlere KURDELE SANATI kursu verilmektedir. Hanımların el becerilerini geliştirmek, sosyal yaşama dahil etmek, moral ve motivasyonlarını Yükseltmek ve hatta ev ekonomisine Katkıda bulunmak amacıyla Onlara hizmet vermekteyiz.

21 Haftanın 3 günü branş öğretmeni tarafından 3 saat çocuklara, 6 saat yetişkinlere olmak üzere Toplam 9 saat RESİM Dersi verilmektedir. Hayal dünyalarının sınırlarını genişletmek ve moralmotivasyonu yüksek tutmak amacıyla başvurulan sanatın eşsiz dallarından biri olan Resim, hem hobi amaçlı hem de terapi amaçlı olduğundan dolayı derslerimize son hızla devam etmekteyiz.

22 Yaz dönemi kurslarımızda her yıl 6-14 yaş arası 320 çocuğa Ataköy Olimpik Yüzme Havuzunda branş öğretmenlerimizce ücretsiz Yüzme Eğitimi verilmektedir.

23 EŞLİ DANS:Haftanın 1 günü branş öğretmeni tarafından yetişkinlere 1 saat Eşli Dans dersi verilmektedir. TSM KORO: Haftanın 2 günü branş öğretmeni tarafından yetişkinlere 2 saat Türk Sanat Müziği Koro dersi verilmektedir. FOTOĞRAFÇILIK: Haftanın 2 günü branş öğretmeni tarafından yetişkinlere 4 saat Fotoğrafçılık dersi verilmektedir. THM KORO: Haftanın 2 günü branş öğretmeni tarafından Yetişkinlere 2 saat Türk Halk Müziği Koro dersi verilmektedir.

24 ŞAN (SES EĞİTİMİ) Haftanın 1 günü branş öğretmeni tarafından yetişkinlere 5 saat Şan dersi verilmektedir. ORYANTAL Haftanın 1 günü branş öğretmeni tarafından Yetişkinlere 1 saat Oryantal dersi verilmektedir. HEYKEL Haftanın 3 günü branş öğretmeni tarafından Yetişkinlere 3 saat, çocuklara 4 saat olmak üzere toplam 7 saat Heykel dersi verilmektedir. TEKNİK RESİM Haftanın 1 günü branş öğretmeni tarafından yetişkinlere 1 saat Teknik resim dersi verilmektedir.

25 Haftanın 2 günü branş öğretmeni tarafından yetişkinlere 2 saat RÖLYEF dersi verilmektedir. Dönem sonlarında kursiyerlerin yapmış olduğu eserler sergilenerek motivasyonları sağlanmakta ve diğer insanları teşvik etme amacı da güdülmektedir.

26 CİHANGİR KENT EVİ ÇOCUK İNGİLİZCE MATEMATİK KEMAN GİTAR BAĞLAMA TİYATRO BALE MODERN DANS HEYKEL RESİM YETİŞKİN İNGİLİZCE ALMANCA GİTAR BAĞLAMA KURDELA SANATI BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ 3D MAX AUTOCAD Toplam 15 branşta haftanın 6 günü 5133 kursiyere branş öğretmenleri tarafından eğitim verilmektedir.

27 İNGİLİZCE: Branş öğretmenleri tarafından ve 8. sınıf öğrencilerine hafta içi 32 saat, hafta sonu 20 saat olmak üzere haftanın 6 günü toplam 52 saat İngilizce dersi verilmektedir. MATEMATİK: Branş öğretmenleri tarafından ve 8. sınıf öğrencilerine hafta içi 32 saat, hafta sonu 20 saat olmak üzere haftanın 6 günü toplam 52 saat İngilizce dersi verilmektedir. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS KİTAPLARI BELEDİYEMİZCE KARŞILANMAKTADIR.

28 KEMAN: Haftanın 1 günü 1 saat 9-14 yaş arasındaki çocuklara branş öğretmeni tarafından verilmektedir. TİYATRO: Haftanın 2 günü 2 saat 9-14 yaş arası çocuklara branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. DRAMA: Haftanın 1 günü 1 saat çocuk gruplarına branş öğretmeni tarafından verilmektedir. BAĞLAMA: Haftanın 2 günü 3 saat çocuk gruplarına branş öğretmeni tarafından verilmektedir. BALE: Haftanın 2 günü 2 saat yaş gruplarına branş öğretmeni tarafından verilmektedir. MODERN DANS: Haftanın 2 günü 2 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir.

29 HEYKEL: Haftanın 1 günü 2 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. RESİM: Haftanın 1 günü 2 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. GİTAR: Haftanın 2 günü 7 saat branş öğretmenleri tarafından çocuk gruplarına; haftanın 1 günü 1 saat yetişkin gruplarına verilmektedir. KURDELA SANATI: Hafanın 1 günü 1 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplarına verilmektedir.

30 İNGİLİZCE: Haftanın 5 günü 14 saat hafta içi, eş zamanlı 22 saat hafta sonu branş öğretmenleri tarafından yetişkin gruplara 3 kurdan oluşan ( Beginner Elementary Pre-Intermediate ) toplam 58 saat İngilizce eğitimi verilmektedir. ALMANCA: Haftanın 2 günü toplam 7 saat 2 kurdan oluşan ( A1 A2 ) branş öğretmei tarafından verilmektedir.

31 BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ: Haftanın 2 günü toplam 12 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplara verilmektedir. 3D MAX: Haftanın 2 günü toplam 6 saat branş öğretmeni tarafından yetişkinlere verilmektedir. AUTOCAD: Haftanın 2 günü toplam 6 saat branş öğretmeni tarafından yetişkinlere verilmektedir.

32 DENİZKÖŞKLER EK HİZMET BİNASI ÇOCUK İNGİLİZCE MATEMATİK TİYATRO RESİM BALE GİTAR MODERN DANS YETİŞKİN İNGİLİZCE ALMANCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ WEB TASARIM AUTOCAD 3D MAX GRAFİK TASARIM Haftanın 6 günü 14 branşta 6138 kursiyere eğitim verilmektedir.

33 Haftanın 6 günü branş öğretmeni tarafından 14 saat hafta içi, 8 saat hafta sonu olmak üzere toplam 22 saat İNGİLİZCE dersi verilmektedir. 1. SEVİYE BEGINNER 2. SEVİYE ELEMENTARY 3. SEVİYE PRE-INTERMEDIATE Üç seviyeden oluşan eğitim Programımızın sonunda tüm kursiyerlerimize ders bitirme belgeleri verilmektedir.

34 Haftanın 4 günü Branş öğretmeni tarafından hafta içi 4 saat 2 kur ( A1 ve A2 ) ALMANCA dersi verilmektedir. Eğitimin tamamlanması sonucunda Belediyemizce Kurs Bitirme Belgesi verilmektedir.

35 Bilgisayar kurslarımız 6 Anadala ayrılmaktadır: BİLGİSAYARLI MUHASEBE BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ WEB TASARIM AUTOCAD 3D MAX GRAFİK TASARIM Tamamı branş öğretmenlerimizden oluşan hocalarımız tarafından verilen Bilgisayar eğitimi, aynı zamanda kursiyerlere yeni bir iş imkânı sunmayı hedeflemektedir.

36 BİLGİSAYARLI MUHASEBE: Haftanın 4 günü toplam 4 saat yetişkin kursiyerlerimize verilmektedir. BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ: Haftanın 6 günü toplam 8 saat yetişkin kursiyerlerimize verilmektedir. Temel bilgisayar kullanımını içeren Bilgisayar İşletmenliği kursumuz daha çok çağı yakalamaları için yetişkinlerimize verilen bir hizmet ve fırsattır. WEB TASARIM: Haftanın 4 günü toplam 4 saat yetişkinlerimize verilmektedir. AUTOCAD: Haftanın 4 günü toplam 4 saat yetişkinlerimize verilmektedir. 3D MAX: Haftanın 2 günü toplam 2 saat verilmektedir. GRAFİK TASARIM: Haftanın 2 günü toplam 2 saat verilmektedir. Bulunduğumuz çağda ve gelecekte iş alanı va deden bu dallar, özellikle gençlerin yoğun ilgisini çekmektedir.

37 İNGİLİZCE: Haftanın 6 günü tamamı branş öğretmeni olan eğitimcilerimiz tarafından; hafta içi 12 saat, hafta sonu 12 saat olmak üzere toplam 24 saat ve 8. sınıf öğrencilerine ders verilmektedir. MATEMATİK Haftanın 6 günü tamamı branş öğretmeni olan eğitimcilerimiz tarafından; hafta içi 12 saat, hafta sonu 12 saat olmak üzere toplam 24 saat ve 8. sınıf öğrencilerine ders verilmektedir. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS KİTAPLARI BELEDİYEMİZCE KARŞILANMAKTADIR.

38 RESİM: Haftanın 1 günü toplam 1 saat çocuk gruplarına verilmektedir. GİTAR: Haftanın 1 günü toplam 2 saat çocuk gruplarına verilmektedir. BALE: Haftanın 1 günü 1 saat çocuk gruplarına verilmektedir. MODERN DANS: Haftanın 1 günü 1 saat çocuk gruplarına verilmektedir. TİYATRO: Haftanın 2 günü toplam 2 saat verilmektedir. Çocukların sanatsal yönlerini geliştirmek, hayal dünyalarını genişletmek, motor becerilerini güçlendirmek ve sosyal bir yaşam biçimi oluşturmalarına katkıda bulunmak amacıyla verdiğimiz kurslarımıza çocukların ve velilerin ilgisi oldukça yoğun. Her geçen yıl daha çok çocuğa ulaşma hedefiyle eğitimlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

39 ÇOCUK BALE MODERN DANS BAĞLAMA GİTAR RESİM KEMAN HALK OYUNLARI TİYATRO HEYKEL İNGİLİZCE MATEMATİK FİRUZKÖY KENT EVİ YETİŞKİN RESİM BAĞLAMA GİTAR ORYANTAL Toplam 12 branşta 6624 kursiyere eğitim verilmektedir.

40 İNGİLİZCE: Haftanın 6 günü, hafta içi 22 saat, hafta sonu eş zamanlı olarak 32 saat ilköğretim ve lise öğrenci gruplarına verilmektedir. MATEMATİK: Haftanın 6 günü, hafta içi 22 saat, hafta sonu eş zamanlı olarak 16 saat ilköğretim ve lise öğrenci gruplarına verilmektedir. HEYKEL: Haftanın 1 günü 4 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. HALK OYUNLARI: Haftanın 2 günü toplam 3 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir.

41 RESİM: Haftanın 2 günü toplam 2 saat çocuk gruplarına verilmektedir. GİTAR: Haftanın 2 günü toplam 3 saat çocuk gruplarına verilmektedir. BALE: Haftanın 2 günü toplam 5 saat yaş gruplarına verilmektedir. MODERN DANS: Haftanın 2 günü 2 saat çocuk gruplarına verilmektedir. TİYATRO: Haftanın 1 günü 2 saat çocuk gruplarına verilmektedir. BAĞLAMA: Haftanın 2 günü 4 saat çocuk gruplarına verilmektedir. KEMAN: Haftanın 1 günü 1 saat 9-14 yaş arası çocuk gruplarına verilmektedir.

42 RESİM: Haftanın 2 günü toplam 3 saat yetişkinlere branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. ORYANTAL: Haftanın 2 günü toplam 2 saat yetişkinlere branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. GİTAR: Haftanın 1 günü 1 saat branş öğretmeni tarafından yetişkinlere verilmektedir. BAĞLAMA: Haftanın 2 günü toplam 2 saat yetişkinlere branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

43 FİRUZKÖY KÜLTÜR EVİ ÇOCUK BALE BAĞLAMA HEYKEL RESİM HALK OYUNLARI TİYATRO GİTAR İNGİLİZCE MATEMATİK YETİŞKİN BAĞLAMA KURDELA SANATI BİLGİSAYAR Toplam 12 branşta 4509 kursiyere eğitim vermekteyiz.

44 TİYATRO: Haftanın 2 günü 2 saat 9-14 yaş arası çocuklara branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. BAĞLAMA: Haftanın 2 günü 12 saat çocuk gruplarına branş öğretmeni tarafından verilmektedir. BALE: Haftanın 1 günü 2 saat yaş gruplarına branş öğretmeni tarafından verilmektedir. HALK OYUNLARI: Haftanın 1 günü, 3 saat çocuk gruplarına branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. HEYKEL: Haftanın 1 günü 2 saat branş öğretmenleri tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. RESİM: Haftanın 2 günü 5 saat branş öğretmenleri tarafından çocuk gruplarına verilmektedir.

45 GİTAR: Haftanın 1 günü 3 saat çocuk gruplarına branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. İNGİLİZCE: Haftanın 5 günü ilköğretim öğrencilerine branş öğretmenleri tarafından toplam 46 saat verilmektedir. MATEMATİK: Haftanın 5 günü ilköğretim öğrencilerine branş öğretmenleri tarafından toplam 46 saat verilmektedir. BİLGİSAYAR:Haftanın 5 günü ilköğretim öğrencilerine branş öğretmenleri tarafından toplam 40 saat verilmektedir.

46 KURDELA SANATI: Haftanın 1 günü 5 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplarına verilmektedir. BAĞLAMA:Haftanın 2 günü toplam 4 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplarına verilmektedir. BİLGİSAYAR: : Haftanın 1 günü 4 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplarına verilmektedir.

47 ÇOCUK BALE BAĞLAMA GİTAR RESİM HALK OYUNLARI TİYATRO HEYKEL İNGİLİZCE MATEMATİK BİLGİSAYAR FUTBOL VOLEYBOL TENİS BASKETBOL TAHTAKALE EK HİZMET BİNASI YETİŞKİN RÖLYEF KURDELE SANATI BAĞLAMA AŞÇILIK BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ WEB TASARIM 3D MAX GRAFİK TASARIM BİLGİSAYARLI MUHASEBE İNGİLİZCE ALMANCA Toplam 23 branşta 4762 kursiyere eğitim verilmektedir.

48 Haftanın 1 günü toplam 3 saat, branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına BASKETBOL dersi verilmektedir. Çocuklara hem spor alışkanlığı kazandırmak hem de sağlıklı yaşam biçimini benimsetmek amacıyla eğitimlerimiz tüm sezon devam etmektedir.

49 Haftanın 1 günü toplam 8 saat, branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına FUTBOL dersi verilmektedir.

50 TENİS: Haftanın 1 günü toplam 4 saat, branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. VOLEYBOL: Haftanın 1 günü 1 saat çocuk gruplarına branş öğretmeni tarafından verilmektedir. RESİM: Haftanın 2 günü toplam 4 saat branş öğretmenleri tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. BALE ORYANTAL BASKETBOL VOLEYBOL TİYATRO: Haftanın 1 günü 1 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. HEYKEL: Haftanın 1 günü 1 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir.

51 BALE: Haftanın 1 günü toplam 2 saat, branş öğretmeni tarafından yaş gruplarına verilmektedir. BAĞLAMA: Haftanın 2 günü toplam 8 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. HALK OYUNLARI: Haftanın 1 günü 1 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. GİTAR: Haftanın 1 günü 2 saat branş öğretmeni tarafından çocuk gruplarına verilmektedir. MATEMATİK: Haftanın 6 günü hafta içi 32, hafta sonu 16 saat olmak üzere toplam 48 saat branş öğretmeni tarafından ilköğretim gruplarına ders verilmektedir.

52 İNGİLİZCE: Haftanın 6 günü hafta içi 28 saat, hafta sonu 16 saat olmak üzere toplam 44 saat branş öğretmeni tarafından ilköğretim gruplarına ders verilmektedir. KURDELA SANATI: Haftanın 1 günü 1 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplarına verilmektedir. RÖLYEF: Haftanın 1 günü toplam 2 saat branş öğretmeni tarafından yetişkin gruplara verilmektedir. BAĞLAMA: Haftanın 2 günü toplam 4 saat branş öğretmeni tarafından yetişkinlere verilmektedir.

53 ALMANCA: Haftanın 2 günü toplam 2 saat branş öğretmeni tarafından 2 kur şeklinde (A1-A2) verilmektedir. BİLGİSAYAR: Haftanın 4 günü çocuk ve yetişkinlere alt dallarıyla birlikte haftada toplam 30 saat ders branş öğretmeni tarafından verilmektedir. AŞÇILIK: Henüz hazırlık aşamasında olan Aşçılık kursumuz 150 öğrencisiyle eğitim için hazır beklemektedir. Gastronomi mezunu hocalarımızla yeni dönemde eğitimimize başlamaktayız.

54

55 Eğitim-Öğretim Yılında faaliyete geçen İstanbul da tek Belediye Konservatuarı olan Avcılar Belediye Konservatuarı, 91 öğrencisiyle eğitimine devam etmektedir.

56 AVCILAR BELEDİYE KONSERVATUARI Tamamı yetenek sınavıyla alınan öğrencilere; Türk halk müziği sanatçılarımızdan Arif SAĞ, Yücel PAŞMAKÇI ve Erdal ERZİNCAN ın yanı sıra tamamı Konservatuar mezunu 22 hoca eğitim vermektedir.

57 Konservatuarda vermiş olduğumuz eğitim branşlarımız ve öğrenci sayıları şunlardır: TİYATRO BÖLÜMÜ ( 28 Öğrenci ) HALK OYUNLARI BÖLÜMÜ ( 15 Öğrenci ) MÜZİK BÖLÜMÜ ( 48 Öğrenci ) -Bağlama -Kabak Kemane -Klarnet -Gitar -Ud -Şan (Ses Eğitimi) -Flüt -Mey / Zurna -Kanun -Piyano -Vurmalı Çalgılar -Keman Ana dallarında Müzik eğitimi verilmektedir.

58 Yetenek sınavıyla alınan öğrencilerin kazandıkları dalların yanı sıra yatkın olabilecekleri farklı dallarda da eğitim verilerek yeteneklerini güçlendirmeye yardımcı olmaktayız.

59 Öğrencilerle bire bir ilgilenerek daha da kaliteli bir eğitim verme çabası içerisindeyiz.

60

61

62

63 Şan dersinde Diyafram kullanma tekniklerini anlatırken

64 24 Kasım Öğretmenler Günü nde Yücel PAŞMAKÇI yönetiminde, Arif SAĞ ın solistliğinde gerçekleştirilen ve korosunu konservatuar hocalarımızın oluşturduğu açılış konserinden görüntüler

65 Yücel PAŞMAKÇI şefliğinde koromuzdan görüntüler

66

Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular

Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular SAĞLIKLI YAŞAM Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular NELER YAPTIK METRUK BİNALAR Kötü alışkanlıklara eğilimi olan kişilerin barınmasına müsait, harabe halindeki metruk binalar tespit edilip

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI 2016-2017 2016-2017 1 Değerli hemşehrilerim, Beylikdüzü nde her mevsim, sanatla dolu Sizler için ücretsiz olarak düzenlediğimiz Güz Kültür Sanat Okulları ile Beylikdüzü nde yaşayan

Detaylı

KADIKÖY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ve ASO 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL ve MESLEK KURSLARI PROGRAMI

KADIKÖY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ve ASO 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL ve MESLEK KURSLARI PROGRAMI İNGİLİZCE A1 09:00 12:10. 09:00 12:10.... İNGİLİZCE A1 13:00 16:10. 13:00 16:10.... İNGİLİZCE A1 18:00 21:10. 18:00 21:10.... İNGİLİZCE A1. 09:00 12:10. 09:00 12:10... İNGİLİZCE A1. 13:00 16:10. 13:00

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

ÇETELE VE SIKLIK TABLOLARI YAPMA SÜTUN GRAFİĞİNDE GÖSTERME. Efe Kaan Fidancı

ÇETELE VE SIKLIK TABLOLARI YAPMA SÜTUN GRAFİĞİNDE GÖSTERME. Efe Kaan Fidancı ÇETELE VE SIKLIK TABLOLARI YAPMA SÜTUN GRAFİĞİNDE GÖSTERME 1 - Derslerinizden en çok hangisini seviyorsunuz? Fen ve Teknoloji Görsel Sanatlar Müzik Sosyal Bilgiler İngilizce Matematik Türkçe Her resim

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNCE AÇILABİLECEK SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLAR

HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNCE AÇILABİLECEK SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLAR HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNCE AÇILABİLECEK SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLAR Kod No n Adı SA001 Açık İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Destekleyici Kurslar SA002 Açık Lise Öğrencilerine Yönelik Destekleyici Kurslar

Detaylı

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin;

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin; Sosyal Takip Programı: Öğrencilerin Uygulamalı derslerde 1-4. sınıf ve sonrasında spor ve sanat eğilimlerini takip eden yeteneklerin keşfedilmesini sağlayan ve arşivleyen bir programdır. Öğrencilerin bu

Detaylı

Eylül 2013-Hazİran 2014. Dönemİ. Tanıtım Kİtapçığı. www.acdsanatmerkezi.com

Eylül 2013-Hazİran 2014. Dönemİ. Tanıtım Kİtapçığı. www.acdsanatmerkezi.com Eylül 2013-Hazİran 2014 Dönemİ Tanıtım Kİtapçığı ACD Sanat Merkezi olarak, çocuklarımızın eğitimlerine ara vermeden her biri alanında usta müzisyenler olan öğretim kadromuzla müzik eğitimi almalarını sağlıyoruz.

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI Sayın Veli; 17 Ekim 2015 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen alanlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Spor &Sanat okulları düzenlenecektir.

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL 'T7 Ç>e T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL MÜZİK BALE TİYATRO RESİM EL SANATLARI GÜZEL KONUŞMA Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Meşelik Sokak Dünya Han 18 / 20 Kat: 4-5 Beyoğlu -TAKSİM / İSTANBUL TELEFON :

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı AKTS Başlangıç Bitiş Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( ?? ) GSB14 BAĞLAMA 2,

Ders Kodu Ders Adı AKTS Başlangıç Bitiş Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( ?? ) GSB14 BAĞLAMA 2, Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( 2007 -?? ) GSB14 BAĞLAMA 2,00 03.09.2007 GSB14 HALK MÜZİĞİ KOROSU 2,00 03.09.2007 GSB14 EBRU 2,00 03.09.2007 GSB18 Moda Resmi 2,00 03.09.2007 GSB11

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

'Yaz Okulu'na Ne Dersiniz?

'Yaz Okulu'na Ne Dersiniz? On5yirmi5.com 'Yaz Okulu'na Ne Dersiniz? Sınavların ve okulların bitmesine sayılı günler kaldı. Peki çocuğunuz tatilde ne yapacak? Belki de yaz okulu ona vereceğiniz en güzel hediye olabilir... Yayın Tarihi

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Aktivite

Pazartesi Salı Çarşamba Aktivite İSTEK Barış İÖO 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıflar Kulup, ve Artı 1 Sosyal Etkinlikler Listesi (Tamamlama Etüdünde öğrenciler sınıf veya İngilizce öğretmeni nezaretinde pekiştirme çalışmalar yapar)

Detaylı

wıas world Internatıonal American College

wıas world Internatıonal American College wıas world Internatıonal American College Çetin Cad. Nurettin Duman Sk.No.3 Kuzey Ataşehir / İstanbul Tel: 0216 314 0 100-0216 365 0 808 Faks: 0216 314 0 107 www.amerikankoleji.net wıas world Internatıonal

Detaylı

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgeleri, 2014 2015 eğitim ve öğretim yılında ortaöğretim kurumlarının 9-10. sınıflarından başlamak üzere kademeli olarak uygulanacaktır. Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.

GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. 3 GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. Misyon Okulumuz, Kurucumuz Dansın Duayenlerinden Gülen

Detaylı

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü MANĠSA BELEDĠYESĠ KONSERVATUVARI 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Sevgili Manisalılar; Günümüzde, toplumumuzun daha ileri

Detaylı

Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir!

Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir! On5yirmi5.com Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir! Yetenekleriniz size üniversite kapılarını açabilir. İşte özel yetenek sınavlarıyla girebileceğiniz bölümler... Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe (oluşturma

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ 2017-2018 ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ ÖĞRETMEN ADI- SOYADI KULÜP ADI SEVİYE KULÜP AÇIKLAMA KONTENJAN KULÜP ÇALIŞMA YERİ KULÜP SÜRESİ YOUTUBE VİDEO LİNKİ

Detaylı

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 12. SINIF DERSLER 9. 10. 11. SINIF SINIF SINIF DİL VE ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 TARİH

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

2-A HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE ALMANCA ALMANCA İNGİLİZCE TÜRKÇE MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE TÜRKÇE MATEMATİK DRAMA MÜZİK ALMANCA ALMANCA

2-A HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE ALMANCA ALMANCA İNGİLİZCE TÜRKÇE MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE TÜRKÇE MATEMATİK DRAMA MÜZİK ALMANCA ALMANCA 2-A HAYAT BİLGİSİ ALMANCA ALMANCA İNGİLİZCE MATEMATİK KLÜP KLÜP MÜZİK MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ MATEMATİK DRAMA MÜZİK ALMANCA ALMANCA HAYAT BİLGİSİ ALMANCA ALMANCA MATEMATİK SATRANÇ HAYAT BİLGİSİ ALMANCA

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye

Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye www.erseegitim.com.tr 0538 931 30 33 Yukarı Dudullu Mah. B3 Kapısı Karşısı Metanet Sokak No:6 / Ümraniye Çekmeköy Kampüsü Madenler Mah. Halid Sok. No:2 Madenler / Ümraniye / İstanbul Esenşehir Kampüsü

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI MÜZİK AMAÇ Piyano, yaylı çalgılar, üflemeli ve vurmalı çalgılar ve şan ana sanat dallarından oluşan Müzik Programı orkestra enstrümanlarının hemen hemen bütün dallarında eğitim öğretim vermektedir. Batı

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

2016 YAZ DÖNEMİ. zeytinburnu.bel.tr 444 1984 ATÖLYE ÇALIŞMALARI

2016 YAZ DÖNEMİ. zeytinburnu.bel.tr 444 1984 ATÖLYE ÇALIŞMALARI 2016 YAZ DÖNEMİ zeytinburnu.bel.tr 444 1984 ATÖLYE ÇALIŞMALARI Sevgili çocuklar, Tarih boyunca pek çok farklı tanım yapılmış olsa da en genel haliyle sanat, insanın, dünyadaki varlığını, kendini anlama

Detaylı

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM KAYIT TARİHİ: 10 17 Şubat 2010 Hafta sonu kurslarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz"

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

BAYBURT HALK EĞİTİM VE AKŞAM SANAT OKULU FAALİYETLERİ

BAYBURT HALK EĞİTİM VE AKŞAM SANAT OKULU FAALİYETLERİ BAYBURT HALK EĞİTİM VE AKŞAM SANAT OKULU FAALİYETLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN FAALİYETLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Halk Eğitim Merkezlerimiz vatandaşlara temel bilgi ve beceriler

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İMAM HATİP LİSELERİ VE ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ 2014-2015 YILINDA 11. SINIFLARDA UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ ORTAK DERSLER İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER 11. SINIF DİL VE

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU. Genel Sosyal Seçmeli Dersler

ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU. Genel Sosyal Seçmeli Dersler EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 206 207 PROGRAM ADI : FİZİK BÖLÜMÜ SINIF /. YARIYIL * DERS GRUP ADI: KODU: GENELSOSSE.YY Kredisi*** SSD3 Atletizm 0 0 2 BED0 Beden Eğitimi 0 0 3 SSD Badminton 0 0 4 GUS4 Bağlama 0

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 6 SAYI : 18 76 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TARİH : 27.01.2014 KONU: Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Bulunan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 6 SAYI : 18 76 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TARİH : 27.01.2014 KONU: Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Bulunan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURS PROGRAMI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURS PROGRAMI 1 İNGİLİZCE A I. (BAŞLANGIÇ SEVİYESİ) 09.00-12.00 09.00-12.00 AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ 2 İNGİLİZCE A 2. ORTA SEVİYE 13.00-16.00 13.00-16.00 AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ 3 İNGİLİZCE B1.(A1ve A2 SERTİFİKASI ALMIŞ

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

MADDE 6 EĞĠTĠM BRANġLARI, SAATLERĠ VE EĞĠTMENLERĠN NĠTELĠKLERĠ

MADDE 6 EĞĠTĠM BRANġLARI, SAATLERĠ VE EĞĠTMENLERĠN NĠTELĠKLERĠ KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜNCE AÇIK ĠHALE USULÜ ĠLE ĠHALE EDĠLECEK KURS EĞĠTMENLERĠNE HĠZMET ALIMINDA UYGULANACAK TEKNĠK ġartname MADDE 1 : ĠġĠN KONUSU Konak Belediye Başkanlığı Kültür

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 1. Yarıyıl Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi AİT103 ATA. İLK. ve İNK.TAR.I Z 2 0 2 2 EBB147 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 4 İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 SBE103 İNSAN ANA.VE

Detaylı

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir.

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir. TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 DÖNEMİ SOSYAL, KÜLTÜREL, SANATSAL VE HOBİ AMAÇLI KURSLARIN HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İŞİN KONUSU: Müdürlüğümüz

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü

Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Makine Mühendisliği (Örgün Öğretim) Diploma Programı 01 Müfredatı 1 0 TDB101 Türk Dili 1 989 MAT1 Matematik I 1 17 MAK10 Temel Bilgisayar ve Algoritma 1

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAYFA NO PROGRAMIN AMACI.. 1 GİRİŞ SINAVI... 1 ÇALGILAR VE KONTENJAN... 2 DERSLER

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!!

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!! HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? ORGANİZASYON DİSİPLİN DAYANIŞMA KONDÜSYON VE SONUÇ BAŞARI!!! SPOR BİR MİLLETİN GENÇLERİNİN O ÜLKEYİ AYAKTA TUTMASINI SAĞLAR.

Detaylı

i.d önem Zorunlu Dersler Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS Yabancı Dil i Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS

i.d önem Zorunlu Dersler Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS Yabancı Dil i Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS A k d e n i z Ü n i v e r s i t e s i 17?ubat 2016 Ç a ^ a 14:33 Rekreasyon Bölümü Rekreasyon (Örgün Öğretim) Diploma Programı 2015 Müfredatı i.d önem 8021 ENF101 Bilgi Teknolojileri Kullanımı 3 1 4,0

Detaylı

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE SIRA NO 1 2 3 ATAMAYA ESAS OLAN ALAN Almanca Arapça Beden Eğitimi (Değişik 18/08/2015 MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTE

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Neden M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça, İngilizce ve Rusça hazırlık sınıfı olan, Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Programı uygulayan Türkiye nin en seçkin

Detaylı

Almanca. Arapça. Beden Eğitimi. Bilişim Teknolojileri ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE

Almanca. Arapça. Beden Eğitimi. Bilişim Teknolojileri ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE SIRA NO ATAMAYA ESAS OLAN ALAN MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTE 1 Almanca 1- Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü 2- Mütercim

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ORTAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm sınıf düzeylerinde uygulanacaktır.) 9. 10. 11. TÜRK DİLİ EDEBİYATI 5

Detaylı

28 Ekim, 11 Kasım ve 25 Kasım 2017 tarihlerinde kurslar yapılmayacaktır.

28 Ekim, 11 Kasım ve 25 Kasım 2017 tarihlerinde kurslar yapılmayacaktır. ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI OKUL ve ÖĞRENCİLERİ KORUMA DERNEĞİ Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:5 06800 ODTÜ - ANKARA Tel/Fax :(0312) 210 1434 Kod No :06-210-878 Tarih : 18.09.2017

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI

İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI İELEV Eğitim Kurumları İELEV ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 KULÜPLER KİTAPÇIĞI Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin yoğun ders temposu içinde rahatlamaları, kendilerini ifade edebilmelerini,takım oyunları

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis.

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 1.HAFTA PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İNGİLİZCE DERS DERS DERS

Detaylı

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013)

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (Bilişim

Detaylı

LALE LANGAL BİYOGRAFİ

LALE LANGAL BİYOGRAFİ LALE LANGAL BİYOGRAFİ BİYOGRAFİ LALE LANGAL 1979 yılında Yenierenköy de doğdu. Müzik çalışmalarına 7 yaşında bağlama çalarak başladı. Henüz okul yıllarındayken Yenierenköy Belediyesi Halk Müziği Korosunu

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/GÜZ Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2014-2015/Güz yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat ve

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

GİTAR EĞİTİMİ (POPÜLER GİTAR) KURS PROGRAMI

GİTAR EĞİTİMİ (POPÜLER GİTAR) KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI GİTAR EĞİTİMİ (POPÜLER GİTAR) KURS PROGRAMI Ankara, 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI...

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Avrupa'da Okullarda Sanat. ve Kültür Eğitimi

Avrupa'da Okullarda Sanat. ve Kültür Eğitimi Avrupa'da Okullarda Sanat ve Kültür Eğitimi Bu çalışma Eurydice ağı tarafından hazırlanılmış ve 30 Avrupa ülkesinde uygulanan sanat eğitimi politikaları ve çalışmaları hakkında güncel, detaylı ve karşılaştırmalı

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde-l) Bu yönerge, Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ Sayın veli, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kış okulunu açmamızdaki temel sebep öğrencilerimizin hafta içi aldıkları laboratuvar çalışmaları,

Detaylı

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları 2014-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BÖLÜM KONTENJANLARI Sıra No Atamaya Esas Olan Alan Mezun Olduğu

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ Kulübün amacı Puzzle ve Origami yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu iki saatlik çalışma ile streslerini atmasıdır. İlk bakışta puzzle ve origami yapmak zor bir uğraş gibi görünse

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Makine Mühendisliği (Örgün Öğretim) Diploma Programı 017 Müfredatı 1 0 TDB101 Türk Dili 1 11 MAK109 Fizik 1 1 180 MAK10 Makina Mühendisliğine Giriş 88 MAK101

Detaylı