Marka ya üyelik farklılık yaratır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Marka ya üyelik farklılık yaratır"

Transkript

1 Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com

2 Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler birliğidir. Best Western zinciri size dünyanın en büyük otel zinciri üyeliğini sunarken, aynı zamanda otelinizin işletme ve kontrolü firsatını da birlikte sunar. Üyelik avantajları sadece Best Western e özel olmakla birlikte, üyelerine sağladığı getiriler Best Western in kar amacı gütmeyen yapısından kaynaklanmaktadır. Organizasyonumuzun odak noktası üyelerine iş hacmi ve kar sağlamaktır. Best Western in otelcinin otelciye desteği ile başlayan başarılı iş modeli 60 yılı aşkın bir süredir ilerlemeye devam etmektedir. Bu başarı ile zincir, 4000 den fazla üye ile dünyanın en büyük otel zinciri haline gelmiştir. Best Western üyelik giderleri neredeyse 100% üyelerine geri döner. Başka hicbir otel grubu bu hızlı geri dönüşüm (98%) ve düşük maliyetle global bir markanın üyeliğini sunamaz. neden marka olmalısınız?

3 marka değeri Altmış yılı aşkın sürede milyarlarca dolarlık yatırım yapılmış bir markanın parçası olma fırsatı... Best Western tabelasını otelinize astığınızda bulunduğunuz caddeden ve dünyanın her yerinden farkedilirsiniz. Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Best Western her zaman üyelerinin çıkarlarını yakından gözetir. Oteliniz zincire üye olmakla dünya genelinde ödül kazanmış marka çalışmalarından ve milyon dolarlık tanıtım ve reklam yatırımlarından yararlanır. Best Western markası, sunduğu yüksek değer ve mükemmel hizmet anlayışıyla her oteline eşsiz bir profil kazandırır. Her yerde, her ihtiyaca karşılık veren bir otel Best Western Rewards global üyelik programı, dünya genelindeki 12 milyon üyesine her konaklamada puan kazandırır. Bu program bir Best Western oteli için 12 milyon potansiyel misafir tarafından tercih edilme imkanı yaratır. Best Western Rewards gerçek bir global üyelik programıdır. Best Western Rewards puanları tüm Best Western otellerinde kullanılabilir. Ayrıca üyeler, program ortaklarımızın sunduğu hizmetlerden de faydalanabilir. American Airlines, Lufthansa ve Air Miles gibi program ortağımız olan pek çok havayolu şirketi mevcuttur. Bu durum, sürekli seyahat eden ve bu havayollarını kullanan kişilerin Best Western otellerini öncelikli tercih etmeleri anlamına gelir. Best Western Rewards üyelerinin farklı ihtiyaçlarına uygun olarak uluslararası oto kiralama şirketleri ve diğer pek çok farklı program ortakları ile de çalışmaktadır.

4 global satış imkanı sağlayan gücünüz Best Western satış ekibi üye otellerine sürekli yeni fırsatlar yaratır. Satış ekibi bireysel ve kurumsal pazarlara yönelik uluslararası organizasyonlar ile sürekli ilişkiler ve programlar geliştirerek üye otellerine iş hacmi yaratır. Best Western, sunduğu öncelikli iş ortaklığı imkanı ile üye otellerine doğrudan global ilişkilere erişim imkanı sağlamaktadır. Bu imkanlar, münferit otellerin ve küçük şirket gruplarının erişim olanaklarının çok üstündedir. Best Western markası dünyanın en büyük turizm fuarlarında temsil edilmekle birlikte yıl boyu süren marka çalışmalarıyla da tanıtılmaktadır. Münferit pazar için geliştirilmiş Best Cheque seyahat acentası ödeme programı ise üye oteller tarafından Best Western markasının tercih edilmesi için bir başka önemli nedendir. Online Satış Ödül almış bir internet sitesi olan Bestwestern.com, üye otellerinin sayfalarının yayınlanması imkanını sunmaktadır. Bu hizmet güvenli online rezervasyon ve farklı dil seçenekleri özelliklerini içermektedir. Ayrıca arama modülü optimizasyonu ve online pazarlama calışmaları ile desteklenmektedir. Doğrudan bağlantı sağlayan marka ilişkileri, mobil siteler ve iphone uygulamaları internet dünyasındaki varlığımızı ve gücümüzü desteklemektedir. Merkezi Rezervasyon Global rezervasyon merkezlerimiz üzerinden, tüm dünyadaki potansiyel rezervasyonlar otelinize 7 gün, 24 saat kesintisiz ulaşır. Buna ek olarak ücretsiz rezervasyon hatları 70 den fazla ülkede hizmet vermektedir. Global Dağıtım Sistemi Best Western in Global Dağıtım Sistemi (GDS), Sabre, Amadeus, Galileo ve Worldspan dahil olmak üzere belli başlı tüm sistemlerle kesintisiz bağlantı sağlamaktadır. Bu durum her Best Western oteli için tüm dünyadaki seyahat acentalarından gelebilecek rezervasyonların otelinize doğrudan ulaşması anlamına gelir. GDS bağlantımız, global satış ekipleri ve öncelikli iş ortakları desteği ile otellerimizin bu kanallardan elde edeceği gelirin en yüksek seviyelere çıkmasını hedefler.

5 bir takımın parçası olmak Best Western Desteği Takım çalışmamızın gereği olarak yeni bir otelin Best Western in global rezervasyon kanallarına ve satış, pazarlama destek sistemlerine entegrasyonu tarafımızdan sağlanmaktadır. Mybestwestern.com, misafir memnuniyeti programı Medallia ve iki yönlü PMS sistemleri üzerinde tüm eğitimler ekibimiz tarafından verilmektedir. Bir Best Western oteline işletme ve servis standartlarının anlatılması ve uygulanmasının yanısıra yapılan yıllık denetlemelerde standartların bu alanlarda korunuyor olması da sağlanır. Gelir sağlayan kanalların yönetimi, günümüzde modern otelcilik anlayışının başarısı için giderek önem kazanmaktadır. Best Western e üye olarak bu kanallardan ve iş akışını artıracak çalışmalarımızdan yararlanarak otelinizin gelirini yükseltebilirsiniz. Kanal yönetimi ekibi otelinizin gelirini tüm dağıtım kanallarında artırmayı hedefler. Best Western ekibi, yükselmekte olan diğer kanalları analiz ederek, bu kanalların potansiyellerini de inceler. Best Western Entegrasyon ekibi, otelcilerimizin Best Western grubuna hızlı ve en az kesinti ile uyumunu sağlamak için hazırlanmış deneyimli uzmanların oluşturduğu büyük bir takımdır. Bu takım, yüzlerce oteli bugüne kadar başarılı bir şekilde sistemlerine entegre etmiştir.

6 bir hizmet çemberi... Best Western dünyasında, misafir memnuniyeti için tasarlanmış iki önemli uygulama; misafir ağırlama eğitimi ve misafir memnuniyeti programlarıdır. Best Western tüm dünyadaki tecrübelerinden ve global standartlarından yararlanarak Önemsiyorum müşteri destek programını geliştirmiştir. Bu profesyonel eğitim, tüm otel çalışanları için geçerli olmakla birlikte müşteri memnuniyetini artırdığı kanıtlanmış bir programdır. Bir Best Western oteli olarak müşteri memnuniyeti programı olan Medallia erişiminizle, bu sistemden alınan misafir yorumları, sizlere servis ve hizmetiniz konusunda geniş bir bakış açısı kazandıracaktır. Sistem, benzersiz raporlama imkanları ile dünyada 4000 in üzerinde otelde uygulanmaktadır. Her Best Western otelinin hedefi, misafir beklentilerinin üzerine çıkmak ve en iyi hizmeti sağlamaktır.

7 Best Western markası olarak sorumluluğumuz; üyelerimizin başarısına destek vermek için tüm kaynaklarımızı üye otellere sunmaktır. Bu sebeple, tek bir Best Western markası çatısı altında üç farklı ürün lanse ettik. Bu heyecan verici strateji dahilinde hedefimiz, uzun dönemde marka imajını ve geliri en üst seviyelere çıkarmaktır. İşletme sahiplerinin otellerini pazarda etkin bir şekilde konumlandırmaları ve misafir memnuniyeti çalışmaları, yatırımın geri dönüşüm hızını artırmaya yönelik dikkat alınması gereken önemli faktörlerdir. BEST WESTERN İlk girişten itibaren size hoş bir karşılama ve rahat bir ortam sunar Kişisel hizmet anlayışımız, misafirlerimize huzurlu bir konaklama ve ayrıcalıklı hizmet sunmaktır.

8 BEST WESTERN PLUS Kurumsal ve münferit misafirler için her zaman daha fazlasını sunmayı hedefler. Best Western Plus, misafirlerinin rahatlık derecelerini yükseltmeye yönelik niteliklere uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Best Western, pazarın büyümekte olan bölümüne hitap eden, incelikli zevkleri ve farklı yaşam tarzları olan misafirler için klasik oda kahvaltı anlayışından öte bir konaklama anlayışı tespit etti. Bu anlayışa sahip misafirler, seyahatlerinde artı hizmetler ve yeni tecrübeler arayışındadır. Aynı zamanda bu hizmetler için en yüksek fiyatı ödemeyeceklerini bilirler. Yeni Best Western Plus konsepti, standart Best Western ile üst sınıfta yer alan Best Western Premier arasında konumlandırılmıştır. Bu anlayışla, misafirlerine modern, dinamik ve çevreci bir hayat tarzını yansıtan lüks ve şık tasarımlı oteller sunmaktadır. Best Western Plus otelleri, bulunduğu her yörede kültürel tasarım ve miras bilincine bağlı kalarak misafirlerine konaklamalarında rahat ve keyifli ortam sunar.

9 BEST WESTERN PREMIER Bireysel ve kurumsal misafirler için Premier konsepti, farklı bir stil ve lüks içermekle birlikte üstün bir konfor anlayışı ve nezih bir konaklama sunmaktadır. Best Western Premier otelleri, misafirlerinin akıllarında her zaman kalıcı bir izlenim bırakır. Tüm Best Western otellerinin ortak özelliği her birinin kendine özgü bir karaktere sahip olmasıdır. Bu durum, açıklaması zor ama fark edilmesi kolay olan, sayısız detay ve incelikten oluşur. Değişik yapılardan oluşan Best Western Premier otelleri, bulundukları ülkelerin yerel kültürlerini yansıtırlar.

10 Best Western Üyeliği...fark yaratır Global Marka Dünyanın En Büyük Otel Zinciri Üyelerine en yüksek gelir sağlayan zincir Sürekli gelişen satış ve pazarlama desteği Operasyon ve standartlar konusunda destek

11 bestwestern.com

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI ŞİRKET PROFİLİ 1999 yılından bu yana edindiğimiz tecrübe ile faaliyet gösterdiğimiz M.I.C.E sektöründe, pek çok ilke imza attık. TÜRSAB üyesi MICEPLAN Turizm ve Seyahat

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of Corporate Travel and Event Management Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Turkey Partner Of Hakkımızda Donelli,bir çoğu kendi

Detaylı

HER KONAKLAMANIZDA DAHA FAZLA OLANAKTAN FAYDALANIN

HER KONAKLAMANIZDA DAHA FAZLA OLANAKTAN FAYDALANIN HER KONAKLAMANIZDA DAHA FAZLA OLANAKTAN FAYDALANIN HER KONAKLAMADA ÜCRETSİZ İÇECEK VE ATIŞTIRMALIKLAR ERKEN GİRİŞ VE GEÇ AYRILMA OLANAĞI ÜCRETSİZ ODA YÜKSELTMELERİ ÜCRETSİZ KONAKLAMALAR ÜCRETSİZ HEDİYE

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017 İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017 İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ASİA Marriott, 65 ten fazla ülkede bulunan ve 18 alt markası olan, dünyanın en büyük uluslararası oteller zinciridir. Marriott

Detaylı

Quatro Dijital. D.E.S.H. Digital Excellence of Service and Hopitality bir Quatro Dijital markasıdır.

Quatro Dijital. D.E.S.H. Digital Excellence of Service and Hopitality bir Quatro Dijital markasıdır. Quatro Dijital DESH Nedir? D.E.S.H. yani Digital Exclence of Service and Hospitality hizmet veren kurumların, dil farklılıklarını ortadan kaldırarak hizmetlerini daha kolay ve teknolojik bir şekilde sunabilmelerini

Detaylı

ÖNSÖZ. Birinci Bölüm. Turizm ve Seyahat

ÖNSÖZ. Birinci Bölüm. Turizm ve Seyahat ÖNSÖZ Birinci Bölüm Turizm ve Seyahat Turizm... 1 Turist... 2 Seyahat... 2 İnsanların Seyahat Amaçları... 4 Turizmin Sınıflandırılması... 6 Turizm Tipleri... 6 Seyahat Acentalarının Dünyada ve Türkiye

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi

İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Burçin Hatipoğlu Maria Dolores Alvarez Kıvanç İnelmen Dilek Ünalan Değerlendirme... İnsan Kaynağına Yatırım

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis

Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis TAV Havalimanları Holding bünyesinde İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Gürcistan Tiflis ve Batum, Tunus Enfidha, Makedonya Üsküp ve Ohrid Uluslararası

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Ücret Sistemleri ve Verimlilik Arastırması. 2008463065 Tuğçe Karaçevirgen 2007463085 Seçil Terk 2007463019 Hatice Çağan 2008463037 Şebnem Demiröz

Ücret Sistemleri ve Verimlilik Arastırması. 2008463065 Tuğçe Karaçevirgen 2007463085 Seçil Terk 2007463019 Hatice Çağan 2008463037 Şebnem Demiröz Ücret Sistemleri ve Verimlilik Arastırması 2008463065 Tuğçe Karaçevirgen 2007463085 Seçil Terk 2007463019 Hatice Çağan 2008463037 Şebnem Demiröz Görüşme Yapılan Kişi Eğitim ve Kalite Müdürü Deniz ERSUBASI

Detaylı

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com.

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com. 1 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 700 TL 2 veya 3 Üye 600 TL 2 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1000 TL 2 veya 3 Üye 900 TL 3 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1.300 TL 2 veya 3 Üye 1.250 TL 6 Ay Kurumsal Üyelik 1 Üye

Detaylı

Otel işi nin ustasından avantajlı bir yatırım için yeni bir iş oteli: Dedeman Park Levent. Dedeman Park

Otel işi nin ustasından avantajlı bir yatırım için yeni bir iş oteli: Dedeman Park Levent. Dedeman Park Otel işi nin ustasından avantajlı bir yatırım için yeni bir iş oteli: Dedeman Park Levent Dedeman Park 45 yılı aşan otelcilik deneyimimizle size yeni bir otel konsepti sunuyoruz. Değişen iş seyahati kültürüne

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

S A AT T E YAY I N D A TÜSİAR WEB HİZMETLERİ. w w w. t u s i a r i l e t i s i m. c o m

S A AT T E YAY I N D A TÜSİAR WEB HİZMETLERİ. w w w. t u s i a r i l e t i s i m. c o m 1 S A AT T E 1 SİTENİZ TEMMUZ 2012 YAY I N D A SON GÜN TÜSİAR *Haber sitesi *Emlak Sitesi * Şirket sitesi *Dernek Sitesi *Belediye Sitesi * E ticaret sitesi * ve tüm web hizmetleri 500 mb hosting 20 gb

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır.

Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır. Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır. ÇÖZÜMLERİMİZ TSS TEMSİLCİLİĞİ YURT DIŞI REKLAM VE PAZARLAMA TURİZM YATIRIM

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

KİMDİR BU.

KİMDİR BU. ? KİMDİR BU? PR, etkinlik, reklam süreçinlerinde müşterilerine kreatif çözümler sunan rekabetin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günümüz dünyasında müşterilerini doğru stratejilere yönlendirmek, marka

Detaylı

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of corporate travel Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Hakkımızda Donelli, portföyünde farklı sektörlerde faaliyet gösteren Ulusal ve Uluslararası

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 6 Şubat 2013 Güçlü Büyüme ve Karlılık 2012 de Devam Etti Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom,

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers WWW.TECHNOLOGYEVALUATION.COM Şirkete Genel Bakış ETG kendini, danışmanlık hizmetleri, en iyi endüstri uygulamaları, endüstri şablonları ve yazılım dahil olmak üzere endüstriye özgü çözümlerle müşterilerinin

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM BLACK Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Hakkımızda. Hizmetlerimiz

Hakkımızda. Hizmetlerimiz Hakkımızda Şirketimiz 1987 yılında kurulmuştur. Aynı yıl TÜRSAB a (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) kaydolmuştur. A - 1547 kayıt numaramız ile tam akredite acenta ve tur operatörü olarak çalışabilmekteyiz.

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

Havalimanında Kişiye Özel Servisler

Havalimanında Kişiye Özel Servisler Havalimanında Kişiye Özel Servisler Seyahat planlarınızı yaparken ihtiyaç duyduğunuz herşey tek adreste! TAV primeclass, özel bir seyahat danışmanı gibi çalışarak, araç kiralamadan özel şoförlü transferinize,

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ 25 MART 2015 İşbirliği Çerçevesinde Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi İçin İletişim: DOĞUŞ BÜYÜKARSLAN Kurumsal Satış

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın

Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın Travelife a hoş geldiniz Travelife, dünya çapında otel ve apart otel

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı