Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi"

Transkript

1 Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

2 Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin bir kontrole sahip olmaları ve sadece kullandıkları hizmet için ödeme yapmaları gerekmektedir. Siemens sayaçları, tüketilen su, ısıtma ve soğutma enerjisini hassas ve doğru bir şekilde ölçmektedirler. Ayrıca, verilerin yerinden ya da radyo frekans ve ağ bağlantıları yoluyla uzaktan okunabilmesine olanak sağlamaktadırlar. Bu da, evler, ofis binaları, büyük yerleşim yerleri ve daireler için ideal bir çözüm anlamına gelmektedir. Bu sayaçlar, çok hassas ölçüm yapma kapasitesine sahip olup güvenilirlerdir ve ayrıca etkinlikleri binlerce uygulamada kanıtlanmıştır. Uygun aksesuarlar sayesinde tüm uygulamalar için etkin ve sorunsuz bir şekilde çalışırlar.

3 Mobil veri toplama cihazı M-bus merkezi M-bus: iki yönlü veri iletişimi kullanan M-bus merkezi yoluyla veri toplama Walk-by: mobil veri toplama cihazıyla telsiz veri alımı (El Cihazı ile verileri toplama) AMR: Network Node ve radyo frekansı kullanan otomatik veri toplama ve çağırma Şeffaf ve Zamanında Faturalandırma Siemens, tüketim verilerinin uzaktan elde edilmesi için yenilikçi sistemler sunmaktadır. Bu sistemler, yeni ve yenilenen binalar için idealdir. Hepsi için tek çözüm M-bus, sayaçlar için standart veri yoludur. Polarite korumalı, iki yönlü veri yoluna bağlı tüm sayaçlara yönelik tüketim verileri elde edilebilir. M-bus özellikle sayaçların, merkezi ısıtma ağlarındaki gibi, bir sistem içerisinde geniş bir alana dağılmış olduğu yerlerde kullanılmaktadır. Yakın alandan veri alımı Walk-by sisteminde, veriler, sayaçların yakınındayken, radyo dalgaları kullanılarak basit, hızlı ve güvenilir bir şekilde alınmaktadır. Binanın halka açık bir alanında ya da binanın dışındayken bile, okuyucu bir mobil cihaz kullanarak uzaktan erişimi başlatabilir. Güvenilirlik kontrolünün ardından, veriler, veri okuma personelinin diz üstü bilgisayarına ya da tabletine Bluetooth ile gönderilmektedir. Kablosuz veri aktarımı Veriler, otomatik sayaç okuma sistemiyle (AMR), kablosuz olarak elde edilebilmektedir. Network node, verileri kayıtlı sayaçlardan toplamak için, bina içerisindeki radyo dalgalarını kullanmaktadır. Network node içerisinde saklanan verilere, sadece M-bus, Ethernet ya da GSM (mobil telefon ağı) yoluyla ulaşılabilmektedir. İhtiyacınız olan özgürlük Bu üç sistemin hepsi de tüketim değerlerine, zahmetli randevu ayarlamalarına gerek kalmadan ve ilave idari işlemlere ihtiyaç duyulmaksızın erişebilme olanağı sağlamaktadır. Müşteriler, tükettikleri enerjiyi hassas ve kesin bir şekilde yansıtan faturalar alırlar. Aynı zamanda, bütün sistemler, binanın yenilenmesi ya da oda kullanım değişikliklerinin söz konusu olması durumunda, esnek bir şekilde ayarlanabilir ve genişletilebilir.

4 Isı Pay Ölçer WHE5 Mekanik su sayacı WFW30 Ultrasonik ısıtma ve soğutma enerjisi sayacı WSM5/WSB5 Servis dostu ve ekonomik sayaçlar Elektronik ısı pay ölçer WHE5, ısıtma masrafları mevcut tüketimlerine bağlı olmak üzere çok sayıda kullanıcı arasında bölünmekte olan apartmanlar, ofisler ve idari binalar için mükemmel ve ekonomik bir çözüm sağlamaktadır. Analiz amacıyla, farklı radyatörler için ısı aktarma değerlerinin (kc değerleri) geniş bir veri tabanı bulunmaktadır. İçme suyu sayaçları WKW30/WFK30, 0.6 ila 2.5 m 3 /s nominal akışlarda, soğuk ya da sıcak su tüketimini ölçmektedir. Bütün su sayaçları AMR veya walk-by (Yakın alanda veri toplama) kullanarak veri alma için gerekli modüllere sahiptir ve MID ye uyumludur. Isıtma ve soğutma enerjisi sayaçları Ultrasonik ısıtma ve soğutma enerjisi sayaçları WSM5/WSB5 ve 2WR6, 0.6 ila 2.5 m 3 /s nominal akışlar için uygundur. Bu sayaçlar, 90 0 C den C ye varan su sıcaklıkları için onaylanmıştır. Çarklı ısı sayacı WFM ve kombine ısıtma ve soğutma enerjisi sayacı WFN, 0.6 ila 2.5 m 3 /s nominal akışlar için, elektronik ve tamamen kuru çalışan sayaçlardır. WFM ve WFN ısıtma sayaçları MID sınıfına uygundur. Bütün sayaçlar, kompakt tasarımları sayesinde, ısıtma enerjisinin çok sayıda tüketiciye dağıtıldığı merkezi ısıtma sistemleri için uygundur. Ultrasonik ısıtma sayacı UH50, 0.6 ila 60 m 3 /s nominal akışa sahiptir. Merkezi ısıtma sisteminin olduğu binalarda, bina ısı aktarım istasyonlarında tam elektronik ısı ölçümü için geliştirilmiştir. Isıtma ve soğutma enerjisinin ölçülmesi için kullanılmaktadır. Ultrasonik sayaçlarla, iki ultrasonik dönüştürücü, akış yönünde ve akış yönünün tersine impulslar göndermektedir. Sinyal süreleri arasındaki fark, akış hızının hesaplanması için kullanılmakta olup bu şekilde hacim tespit edilmektedir. Ultrasonik sayaçlar için herhangi bir mekanik parça gerekli olmayıp MID sınıf 2 ye uygundurlar.

5 Farklı Uygulamalar için Çeşitli Ürünler Çok yönlü Kuruluma yönelik geniş bir yelpazede temin edilen aksesuarlar dâhil olmak üzere, tüm uygulamalar için tam da ihtiyacınız olan sayaca sahibiz. Sayaçlarımız, yüksek seviyeli bina otomasyon sistemlerinde basit ve hızlı entegrasyon sağlamak üzere ve eksiksiz bir tüketim veri ağının uygulanmasına yönelik M-bus ve darbe çıkışı gibi standart haberleşme özelliklerine sahiptir. Her şey tek bir kaynaktan sağlanmaktadır ve üçüncü parti sistemler de dâhil olmak üzere her şey birbiriyle mükemmel bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Konforlu Bütün cihazlarda bir ekran ve sayaç mekanizması bulunmaktadır. Bu şekilde, kullanıcılar, her zaman, tüketim verilerini kontrol altında tutabileceklerdir. Uzaktan sayaç okuma özelliği, apartmandaki kiracılar gibi her bir kullanıcının ziyaret edilmesi gerekliliğini ortadan kaldırmaktadır. Örneğin M-bus merkezi ya da network node gibi bir veri toplama ünitesi, bütün tüketim rakamlarını bir araya getirmektedir. Sayaçlarımız, farklı okuma çeşitleri sayesinde, bireysel faturalandırma sistemleri bünyesinde kullanılabilmekte ya da Synco ev otomasyon sistemi ya da ofisler ve idari binalar için Desigo bina otomasyon ve kontrol sistemine entegre edilebilmektedirler. Güvenilir Kanıtlanmış parçaları ve modern teknolojisi, yüksek seviyede hassasiyet, güvenilirlik ve uzun kullanım ömrü sağlamaktadır. Sayaçlarımız, EN 1434 gerekliliklerini karşılamakta olup MID (sınıf 2 ya da 3) şartlarına uygundur. Düşük bakım gerektirmekte olup güç kaynağına bağlı olmak üzere 15 yılın üzerinde kullanım ömrüne sahiptir. Isı pay ölçerler üzerinde yetkisiz değişiklikler yapma girişimleri, sayaçlar tarafından otomatik olarak tespit edilerek kaydedilmektedir. Bütün sayaçlar, mühürle korunmaktadır. Gelecekteki olası değişikliklere hazır bir teknoloji Siemens, binalardaki bütün kullanımlar ve bütün uygulamalar için, doğru ürün ve sistemleri sunmaktadır. Eşsiz portföy, uygulama esnekliği ve mükemmel kalitesi sayesinde her şey tek bir kaynaktan sağlanmaktadır. Sayaçlarımız, Siemens in uluslararası standartların geliştirilmesi ve teşvik edilmesinde önemli bir rol oynamasından dolayı, ayrıca yarının gerekliliklerini de karşılamak üzere donatılmaktadır. Önemli Özellikler Çok yönlü sayaçlarımız, ister sıcak ya da soğuk su isterse ısıtma ya da soğutma enerjisi için olsun, ilgili kullanıma kesin bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Esnek farklı haberleşme modülleriyle, yüksek seviyeli sistemlerde, kusursuz bir entegrasyon sağlanmaktadır. Güvenilir En yüksek kalite ve Siemens in, ürün sektöründeki on yılları aşan deneyimiyle, sayaçlarımızdaki arıza oranı çok düşük seviyelerdedir. Hassas Ultrasonik teknoloji ve haraketli parçalarının bulunmaması en yüksek seviyede hassasiyet ve kullanım ömrünü sağlamaktadır. Basit Kolay kullanım ve kolay entegrasyon

6 Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. Altyapı ve Şehirler Sektörü Bina Teknolojileri Yakacık Cad. No Kartal, İstanbul Tel: Faks: Bu belgedeki bilgiler, özel durumlarda her zaman bulunması gerekmeyen mevcut seçeneklerin genel tanımını içerir. Bu sebeple her bir durum için gerekli özellikler sözleşmenin akdi sırasında belirtilmelidir. Siemens A.Ş Enerji verimli, güvenli ve sağlam binalar ve altyapılar için tercih edilen partneriz. Altyapı için Çözümler Dünyadaki demografik değişim, şehirleşme, küresel ısınma ve kaynak yetersizliği gibi değişimler bizi yeni çözümler bulmaya yöneltiyor. Tüm bu değişimlerde verimlilik birinci önceliğimizdir. Konfordan ödün vermeden, her geçen gün artan güvenlik ve emniyet ihtiyaçlarına sürekli çözümler üretiyoruz. Müşterilerimiz için başarı bu zorlukların ne kadar iyi yönetildiği ile tanımlanır. Cevap Siemens te.

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Hidrolikte kolaylık Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Enerji tasarruflu tesisatlar tasarlamak için Combi Valve

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Synco living bağımsız oda kontrolünü tüketim verisi algılama özelliğiyle birleştiriyor.

Synco living bağımsız oda kontrolünü tüketim verisi algılama özelliğiyle birleştiriyor. Synco living bağımsız oda kontrolünü tüketim verisi algılama özelliğiyle birleştiriyor. Yenilikçi ev otomasyonu ile enerji tasarrufu Answers for infrastructure. Synco Living Enerji tasarrufu için birçok

Detaylı

ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ. 15.03.2014 / Cumartesi

ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ. 15.03.2014 / Cumartesi ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ 15.03.2014 / Cumartesi YAYINLANMA TARİHİ KANUN/ YÖNETMELİK 2 MAYIS 2007 ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU 14 NİSAN 2008 MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISIN MA

Detaylı

doğru ısınmak için...

doğru ısınmak için... T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Yetkilendirilmiş Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına Yönelik Ölçüm Şirketi doğru ısınmak için... ULTRA KALORİMETRELER SONiK Ultrasonik

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Isı tüketimi( kwh) DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Türker Pekgüç Daikin Türkiye Isıtma Ürünleri Şefi İletişim adresi: t.pekguc@daikin.com.tr Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası, son teknolojiye sahip

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri OpenAir Güç ve esneklik için hava damper motorları Bina Teknolojileri s Rahat bir çalışma ve yaşam ortamı için Danışmanlar, toptancılar, sistem merkezleri, esnaflar, bina sahipleri, operatörler ve doğa

Detaylı

yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler

yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler SENSOSTAR 2 SSTAR Elektromekanik Isı Sayacı Qp: 0,6-2,5 m 3 /h Ölçüm kapsüllü tasarımı sayesinde kolay montaj imkanı sağlar. Çok hüzmeli debimetresi

Detaylı

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor!

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! Hava Koşullandırma Sayı 48 / Mayıs 2018 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! MIRAI huzurlu ve sessiz bir iç ortam için düşünüldü.

Detaylı

HyBo HİDRONİK ISITMA VE ÖLÇÜM ÜNİTESİ. Bireysel, Isıtma ve Kullanım Sıcak Suyu Üretimi ve Dağıtımı. Hassas Enerji Tüketimi Ölçümü.

HyBo HİDRONİK ISITMA VE ÖLÇÜM ÜNİTESİ. Bireysel, Isıtma ve Kullanım Sıcak Suyu Üretimi ve Dağıtımı. Hassas Enerji Tüketimi Ölçümü. HİDRONİK ISITMA VE ÖLÇÜM ÜNİTESİ Bireysel, Isıtma ve Kullanım Sıcak Suyu Üretimi ve Dağıtımı. Hassas Enerji Tüketimi Ölçümü. Enerji verimliliği için binaların her noktasında akıllı sistemler Honeywell

Detaylı

Tüketim kayıtları için sistem çözümlerimiz. Esnek uyumlu değişken

Tüketim kayıtları için sistem çözümlerimiz. Esnek uyumlu değişken Tüketim kayıtları için sistem çözümlerimiz. Esnek uyumlu değişken Gelenekten dolayı yenilik. QUNDIS Şirketler Grubu QUNDIS GmbH, 20 yıldan uzun bir süredir tüketim ölçümü sistemlerinin geliştirilmesinde

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma ISI SAYAÇLARI ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI MI-004 OIML R 75 3 Yıl Garanti ISO 9001 Muayene TS EN ISO/IEC 17020 AB-0068-M Test TS EN ISO/IEC 17025 AB-0177-T Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Kazan ve Alternatif Isıtma Sistemleri

Kazan ve Alternatif Isıtma Sistemleri Kazan ve Alternatif Isıtma Sistemleri Sıcak su kazanları, ısı pompaları, yoğuşmalı kazanlar için Answers for infrastructure. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri Siemens, kazan kontrol ürünleri

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

BİNALARDA ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMLERİ. ÜRY/Eğitim/Eğitim.Techem.012712.ppt

BİNALARDA ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMLERİ. ÜRY/Eğitim/Eğitim.Techem.012712.ppt BİNALARDA ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMLERİ ÜRY/Eğitim/Eğitim.Techem.012712.ppt 1 Yasal Durum Enerji verimliliği kanunu 2 Mayıs 2007 Merkezi ısıtma ve sıhhi sıcak su sistemlerinde, ısınma ve sıhhi sıcak

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

SonoMeter 31 Kalorimetreler

SonoMeter 31 Kalorimetreler SonoMeter 31 Kalorimetreler Açıklama MID inceleme sertifikası No.: LT-1621-MI004-023 Danfoss SonoMeter 31, faturalandırma takibi için ısıtma ve soğutma uygulamalarındaki enerji tüketiminin ölçümüne yönelik

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Merkezi Isıtma ve Sıhhi Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılması

Merkezi Isıtma ve Sıhhi Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılması Merkezi Isıtma ve Sıhhi Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılması Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemi Nedir? - Konutlarda ısıtma ve sıcak su temini için ısı üretimi, dağıtımı

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

SHARKY 773 KOMPAKT ENERJİ ÖLÇER ULTRASONİK

SHARKY 773 KOMPAKT ENERJİ ÖLÇER ULTRASONİK UYGULAMA Ultrasonik kompakt enerji ölçer, faturamla amaçlı olarak, ısıtma/soğutma uygulamalarında enerji tüketimini ölçmek için kullanılabilir. ÖZELLİKLERİ Sınıf 2 de 1:250 (qi:qp) dinamik aralıkla Avrupa

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

CTION OLLE C

CTION OLLE C 2016COLLECTION Hakkımızda 22 yıldır ısıtma sektöründe faaliyet gösteren Özerteknik Ltd.Şti. Kuzey Kardelen Isı Sanayi firmasını 2009 yılında kurarak İfyıl markasıyla ısıtma sistemlerine yeni ve yenilikçi

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

KALORİMETRELER VE SU SAYAÇLARI

KALORİMETRELER VE SU SAYAÇLARI KALORİMETRELER VE SU SAYAÇLARI DANFOSS SONOMETER SERİSİ UZUN ÖMÜRLÜ ISITMA VE SOĞUTMA ÖLÇÜM UZMANI DANFOSS SONOMETER1100, ultrasonik ölçüm prensibi sayesinde tıkanma riski olmadan, seneler boyunca hassas

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri + Havalı, sulu ve karışık ısıtma soğutma sistemlerine uygun bireysel konfor ürünleri Oransal oda sıcaklığı kontrol

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

Yeni nesil su sayacı SmartFlow. SmartFlow Yeni nesil su sayacı

Yeni nesil su sayacı SmartFlow. SmartFlow Yeni nesil su sayacı Yeni nesil su sayacı SmartFlow SmartFlow Yeni nesil su sayacı Yeni nesil su sayacı SmartFlow SmartFlow Yeni nesil su sayacı Yeni nesil su sayacı: Dünya çapında bir ihtiyaç karşılanıyor SmartFlow un eşsiz

Detaylı

su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları

su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları Techem Daha İyi Enerji Bir Gelecek Hizmetleri İçin: Techem Techem küresel çözüm ortağınız 1952 yılında Almanya da kurulan Techem, ileri teknoloji,

Detaylı

Aşırı Yük Koruması ve Asılı Yüklerin Tartılması için Güvenilir Cihazlar

Aşırı Yük Koruması ve Asılı Yüklerin Tartılması için Güvenilir Cihazlar PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:+90 (0) 212 471 11 47 Faks:+90 (0) 212 705 53

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül EROĞLU 02 Sanayi 4.0 Nedir? Sanayi 4.0 Türkiye için neden önemli? Sanayi 4.0 ın İklimlendirme Sektörü üzerindeki potansiyeli nedir? Sanayi 4.0

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

DESIGO. Kanıtlanmış uygulamalar sürdürülebilir enerji verimliliği. Answers for infrastructure.

DESIGO. Kanıtlanmış uygulamalar sürdürülebilir enerji verimliliği. Answers for infrastructure. DESIGO Kanıtlanmış uygulamalar sürdürülebilir enerji verimliliği Answers for infrastructure. İyileştirilmiş enerji verimliliği için geniş uygulama alanı DESIGO PX otomasyon istasyonları kullanılarak ısıtma,

Detaylı

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz.

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz. Modernize edilen asansörler daha GÜVENLİ daha ESTETİK ve daha KONFORLU Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Binalardaki hızınızı bir üst seviyeye çıkartın Binalardaki ulaşımı geliştirmek

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Oximo RTS motorları, tüm RTS uzaktan kumandalar ve güneş sensörleriyle uyumludur. Telis 16 RTS

Oximo RTS motorları, tüm RTS uzaktan kumandalar ve güneş sensörleriyle uyumludur. Telis 16 RTS İşlevler Oximo RTS motorları, tüm RTS uzaktan kumandalar ve güneş sensörleriyle uyumludur Panjurun sık kullanılan konumunu hafızaya almak ve «my» düğmesine basıldığında aynı konuma getirmek için kullanılır.

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ÜRÜNBİLGİLERİ. mülk sahipleri için. Güvenilir teknoloji: Techem Radyo frekans sistemi. Isı, sıcak ve soğuk su tüketimini adil kayıtlama ve hesaplama.

ÜRÜNBİLGİLERİ. mülk sahipleri için. Güvenilir teknoloji: Techem Radyo frekans sistemi. Isı, sıcak ve soğuk su tüketimini adil kayıtlama ve hesaplama. ÜRÜNBİLGİLERİ mülk sahipleri için Güvenilir teknoloji: Techem Radyo frekans sistemi. Isı, sıcak ve soğuk su tüketimini adil kayıtlama ve hesaplama. TECHEM'İN PROFİLİ Yenilikçi radyo frekans sistemiyle

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül Eroğlu 02 2004 Robert Kolej mezunu 2008 Sabancı Üni. Üretim Sistemleri Mühendisliği mezunu 2015 Boğaziçi Üni. Executive MBA mezunu Fabrika Müdürü

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Residential. A.V.M. + Konut Teknolojisi. Ultrasonik Isı Sayaçları ULTRAHEAT XS 2WR6. Konut Teknolojisi ihtiyaçlarınız için Arzu ettiğiniz gibi

Residential. A.V.M. + Konut Teknolojisi. Ultrasonik Isı Sayaçları ULTRAHEAT XS 2WR6. Konut Teknolojisi ihtiyaçlarınız için Arzu ettiğiniz gibi Electricity Ultrasonik Meters Isı Sayaçları Residential A.V.M. + Konut Teknolojisi Ultrasonik Isı Sayaçları ULTRAHEAT XS 2WR6 Konut Teknolojisi ihtiyaçlarınız için Arzu ettiğiniz gibi Yüksek Ölçüm Hassasiyeti

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE)

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE) (KALORİMETRE) UYGULAMA Enerji ve debi ölçümü için çark tarama özelliğine sahip tamamıyla elektronik bir ısı sayacıdır. 5-90 C arası ısıtma ve/veya soğutma hatlarındaki faturalandırma için kullanılacak

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

Ödün vermeden en yüksek performans Isı transfer çözümlerini bir üst seviyeye taşıyın

Ödün vermeden en yüksek performans Isı transfer çözümlerini bir üst seviyeye taşıyın Ödün vermeden en yüksek performans Isı transfer çözümlerini bir üst seviyeye taşıyın Danfoss bina altı enerji istasyonları ile bölgesel ısıtma ve soğutma rev. 17.02.10 1Tasarruf sağlayan Danfoss bina altı

Detaylı

Erkut KIRMIZIOĞLU Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı erkut.kirmizioglu@sanayi.gov.tr

Erkut KIRMIZIOĞLU Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı erkut.kirmizioglu@sanayi.gov.tr Erkut KIRMIZIOĞLU Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı erkut.kirmizioglu@sanayi.gov.tr SUNUM PLANI GİRİŞ AKILLI ŞEBEKE İLERİ ÖLÇÜM ALTYAPISI İLERİ ÖLÇÜM ALTYAPISI BİLEŞENLERİ İLERİ ÖLÇÜM ALTYAPISI FAYDALARI

Detaylı

DRC. cooling. Hoşgeldiniz

DRC. cooling. Hoşgeldiniz DRC cooling Hoşgeldiniz DRC ELEKTRONİK DRC Elektronik, Soğutma, Isıtma, ve Nemlendirmeli soğutma sistemleri için kontrol çözümlerinde pazar liderliğine aday bir firmadır. Ürünlerimizi, enerji tasarrufu

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Teknik Satış Eğitimi. Isı Ölçümünün Temelleri. March 2010 / Page 1

Teknik Satış Eğitimi. Isı Ölçümünün Temelleri. March 2010 / Page 1 Teknik Satış Eğitimi Isı Ölçümünün Temelleri March 2010 / Page 1 konular Isı sayaçları kimleri ilgilendirir? Isı sayacı nedir? Isı miktarı nedir? Isı miktarının hesaplanması. Bir ısı ölçümü modeli (teorik

Detaylı

Su Sayaçları. Business Partner

Su Sayaçları. Business Partner Su Sayaçları Business Partner CD SD PLUS Tek Hüzmeli Ev Tipi Su Sayacı DN 15mm - DN 20mm Tam kuru tip tek hüzmeli sıcak ve soğuk su sayaçlarıdır. Manyetik aktarma düzeneği ile çalışır ve manyetik olarak

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE A S T E K SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE SMART GRID AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ AKILLI ŞEBEKELER ÇÖZÜMÜ Dağıtım yapan işletmelerin otomasyon ihtiyaçları için AKILLI

Detaylı

Isıtma, Soğutma ve Sıcak Su Çözümleri. Isı Pompası

Isıtma, Soğutma ve Sıcak Su Çözümleri. Isı Pompası Isıtma, Soğutma ve Çözümleri Isı Pompası VRS Therma Green Isı Pompası VRS Therma Green Isı pompası; enerji verimliliğini destekleyen ileri teknolojisi ve kolay kullanım imkânı ile kullanıcılara konforlu

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Daire Isıtma Üniteleri. Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin

Daire Isıtma Üniteleri. Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin Daire Isıtma Üniteleri Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin Daha İyi Bir Gelecek İçin: Techem Çevre dostu ve ekonomik Doğal kaynakların hızla tükendiği günümüzde, enerjiye olan ihtiyaç

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı