EKSANTRİK RİPER DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ. Verimli çalışma / Yüksek performans.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EKSANTRİK RİPER DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ. Verimli çalışma / Yüksek performans."

Transkript

1 EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF Sınırlı üretim hacmine sahip, delme ve patlatma işlemlerine çevre veya güvenlik nedeniyle artık izin verilmeyen taş ocaklarında ; üretim maliyetlerini makul düzeylerde tutmanın tek gerçek yoludur. Delme ve Patlatma in Üstünlükleri Kırıcı Ucunun Kırılması Riper, kırma operasyonu esnasında herhangi bir sorun olmaksızın işleme devam edebilir ve süreç esnasında kırılan malzemelerde yüksek verimlilik sağlanır. bir yandan taşı kırarken diğer yandan riper hareketi yaparak kırılan malzemenin miktarını fark edilebilir düzeyde artırır. EKSANTRİK RİPER Verimli çalışma / Yüksek performans

2 MODEL ÇEŞİTLERİ ÖZELLİKLER Model JGXR 20 JGXR 30 JGXR 40 JGXR 50 JGXR 60 JGXR 80 Riper Ağırlığı (Üst braket dahil) Kg Riper Ağırlığı (Üst braket hariç) Kg Hidrolik Çalışma Basıncı Mpa Hidrolik Yağ Akışı L/Dak Hidrolik Dönüş Basıncı Mpa Kovan Akış Maksimum Basıncı Mpa Boyutlar Boy X En X Uzunluk mm Frekans bpm 2249x830x x934x1798 Ekskavatör Modeli (Çalışma aletlerine bağlı) PC PC x1020x x1121x x1224x x1464x2647 PC PC PC PC , yıkım ve ekskavatör sistemlerindeki en son yeniliklerle geliştirilmiş ataşmandır. en yüksek standartlarda çalışmayı sağlamaktadır. Tasarımı sayesinde daha verimli çalışma ortamı oluşmuş, üstün bir performans gözlemlenmiştir. Tümüyle aşınma dayanımlı çelik kullanılmasıyla bu ataşmanlarda bakım sorunu ortadan kalkmıştır ve emsallerine nazaran daha az sesli çalışma gerçekleşmektedir. Su altında herhangi bir arıza riski olmaksızın kullanılabilir, sayısız çalışma alanlarına rahatlıkla uyarlanabilir. Pahalı bileşen içermeyen basit mekanik tasarımı sayesinde bakım maliyetleri çok düşüktür ve tamir süresi göz ardı edilebilecek seviyededir. AVANTAJLAR Hatta tüm su altı çalışmaları örneklemelerinde, limanlarda, kanallarda ve açık denizlerde; özel, pahalı ve komplike hazırlık yapılmaksızın rahatlıkla çalışabilir. Bundan dolayı riper, yüksek bakım ve tamir giderlerini ciddi boyutlarda tasarruf ettirir. Sonuç olarak,zz normal şartlar minvalinde bir çalışma gözlemlenebilir. VERİMLİLİK Daha az yakıt tüketimi ve daha az emisyon Denizde kullanılabilirlik Kolay kullanım, artan operatör konforu Uzun süreli çalışan alt parçalar Daha az titreşimle çalışma Makina ömrünün artması Yekpare kaya / Katmansız çok sert malzemeler Yaş Bazalt / Kalkerli yüzeyler Feldspar, Kumtaşı / Granit Gabbro Kireçtaşı / Antresit / Killi Toprak 400% YÜKSEK 'in kapalı enerji odası; dışarıdan gelen toz, toprak, su, çamur vb. çevresel unsurlardan etkilenmez ve zarar görmez. Bundan dolayı tesislerde, tünellerde, çamurlu ve nemli ortamlar gibi zor şartlarda sıkıntı yaşanmaksızın çalışabilir. 350% 300% (Riper vs Breaker) 3/5 kat daha hızlı üretim Minimum ses seviyesi Ortadan kalkan günlük yağlama ihtiyacı Minimum bakım Aşınma plakası ihtiyacının azalması Çevresel koruma UYGULAMALAR 250% 200% 150% 100% 50% 0% (Mpa) Sertlik Hidrolik Kırıcı iş uygulamalarının %80'inde ayrıca genel olarak değerlendirme yapılıp hidrolik kırıcı ile karşılaştırıldığında, uygulamaların %70'inde 2 ile 5 kat arasında daha yüksek üretim gerçekleştirilebilmektedir. Kapalı enerji odacığı; toz, kir, su vb. dış faktörlerden etkilenmez. Bundan dolayı çamurlu, ıslak vb. ağır şartlarda sorunsuz çalışabilmektedir. Böylece zaman ve finans tasarrufu sağlanmış olmaktadır.

3 MODEL ÇEŞİTLERİ ÖZELLİKLER Model JGXR 20 JGXR 30 JGXR 40 JGXR 50 JGXR 60 JGXR 80 Riper Ağırlığı (Üst braket dahil) Kg Riper Ağırlığı (Üst braket hariç) Kg Hidrolik Çalışma Basıncı Mpa Hidrolik Yağ Akışı L/Dak Hidrolik Dönüş Basıncı Mpa Kovan Akış Maksimum Basıncı Mpa Boyutlar Boy X En X Uzunluk mm Frekans bpm 2249x830x x934x1798 Ekskavatör Modeli (Çalışma aletlerine bağlı) PC PC x1020x x1121x x1224x x1464x2647 PC PC PC PC , yıkım ve ekskavatör sistemlerindeki en son yeniliklerle geliştirilmiş ataşmandır. en yüksek standartlarda çalışmayı sağlamaktadır. Tasarımı sayesinde daha verimli çalışma ortamı oluşmuş, üstün bir performans gözlemlenmiştir. Tümüyle aşınma dayanımlı çelik kullanılmasıyla bu ataşmanlarda bakım sorunu ortadan kalkmıştır ve emsallerine nazaran daha az sesli çalışma gerçekleşmektedir. Su altında herhangi bir arıza riski olmaksızın kullanılabilir, sayısız çalışma alanlarına rahatlıkla uyarlanabilir. Pahalı bileşen içermeyen basit mekanik tasarımı sayesinde bakım maliyetleri çok düşüktür ve tamir süresi göz ardı edilebilecek seviyededir. AVANTAJLAR Hatta tüm su altı çalışmaları örneklemelerinde, limanlarda, kanallarda ve açık denizlerde; özel, pahalı ve komplike hazırlık yapılmaksızın rahatlıkla çalışabilir. Bundan dolayı riper, yüksek bakım ve tamir giderlerini ciddi boyutlarda tasarruf ettirir. Sonuç olarak,zz normal şartlar minvalinde bir çalışma gözlemlenebilir. VERİMLİLİK Daha az yakıt tüketimi ve daha az emisyon Denizde kullanılabilirlik Kolay kullanım, artan operatör konforu Uzun süreli çalışan alt parçalar Daha az titreşimle çalışma Makina ömrünün artması Yekpare kaya / Katmansız çok sert malzemeler Yaş Bazalt / Kalkerli yüzeyler Feldspar, Kumtaşı / Granit Gabbro Kireçtaşı / Antresit / Killi Toprak 400% YÜKSEK 'in kapalı enerji odası; dışarıdan gelen toz, toprak, su, çamur vb. çevresel unsurlardan etkilenmez ve zarar görmez. Bundan dolayı tesislerde, tünellerde, çamurlu ve nemli ortamlar gibi zor şartlarda sıkıntı yaşanmaksızın çalışabilir. 350% 300% (Riper vs Breaker) 3/5 kat daha hızlı üretim Minimum ses seviyesi Ortadan kalkan günlük yağlama ihtiyacı Minimum bakım Aşınma plakası ihtiyacının azalması Çevresel koruma UYGULAMALAR 250% 200% 150% 100% 50% 0% (Mpa) Sertlik Hidrolik Kırıcı iş uygulamalarının %80'inde ayrıca genel olarak değerlendirme yapılıp hidrolik kırıcı ile karşılaştırıldığında, uygulamaların %70'inde 2 ile 5 kat arasında daha yüksek üretim gerçekleştirilebilmektedir. Kapalı enerji odacığı; toz, kir, su vb. dış faktörlerden etkilenmez. Bundan dolayı çamurlu, ıslak vb. ağır şartlarda sorunsuz çalışabilmektedir. Böylece zaman ve finans tasarrufu sağlanmış olmaktadır.

4 MODEL ÇEŞİTLERİ ÖZELLİKLER Model JGXR 20 JGXR 30 JGXR 40 JGXR 50 JGXR 60 JGXR 80 Riper Ağırlığı (Üst braket dahil) Kg Riper Ağırlığı (Üst braket hariç) Kg Hidrolik Çalışma Basıncı Mpa Hidrolik Yağ Akışı L/Dak Hidrolik Dönüş Basıncı Mpa Kovan Akış Maksimum Basıncı Mpa Boyutlar Boy X En X Uzunluk mm Frekans bpm 2249x830x x934x1798 Ekskavatör Modeli (Çalışma aletlerine bağlı) PC PC x1020x x1121x x1224x x1464x2647 PC PC PC PC , yıkım ve ekskavatör sistemlerindeki en son yeniliklerle geliştirilmiş ataşmandır. en yüksek standartlarda çalışmayı sağlamaktadır. Tasarımı sayesinde daha verimli çalışma ortamı oluşmuş, üstün bir performans gözlemlenmiştir. Tümüyle aşınma dayanımlı çelik kullanılmasıyla bu ataşmanlarda bakım sorunu ortadan kalkmıştır ve emsallerine nazaran daha az sesli çalışma gerçekleşmektedir. Su altında herhangi bir arıza riski olmaksızın kullanılabilir, sayısız çalışma alanlarına rahatlıkla uyarlanabilir. Pahalı bileşen içermeyen basit mekanik tasarımı sayesinde bakım maliyetleri çok düşüktür ve tamir süresi göz ardı edilebilecek seviyededir. AVANTAJLAR Hatta tüm su altı çalışmaları örneklemelerinde, limanlarda, kanallarda ve açık denizlerde; özel, pahalı ve komplike hazırlık yapılmaksızın rahatlıkla çalışabilir. Bundan dolayı riper, yüksek bakım ve tamir giderlerini ciddi boyutlarda tasarruf ettirir. Sonuç olarak,zz normal şartlar minvalinde bir çalışma gözlemlenebilir. VERİMLİLİK Daha az yakıt tüketimi ve daha az emisyon Denizde kullanılabilirlik Kolay kullanım, artan operatör konforu Uzun süreli çalışan alt parçalar Daha az titreşimle çalışma Makina ömrünün artması Yekpare kaya / Katmansız çok sert malzemeler Yaş Bazalt / Kalkerli yüzeyler Feldspar, Kumtaşı / Granit Gabbro Kireçtaşı / Antresit / Killi Toprak 400% YÜKSEK 'in kapalı enerji odası; dışarıdan gelen toz, toprak, su, çamur vb. çevresel unsurlardan etkilenmez ve zarar görmez. Bundan dolayı tesislerde, tünellerde, çamurlu ve nemli ortamlar gibi zor şartlarda sıkıntı yaşanmaksızın çalışabilir. 350% 300% (Riper vs Breaker) 3/5 kat daha hızlı üretim Minimum ses seviyesi Ortadan kalkan günlük yağlama ihtiyacı Minimum bakım Aşınma plakası ihtiyacının azalması Çevresel koruma UYGULAMALAR 250% 200% 150% 100% 50% 0% (Mpa) Sertlik Hidrolik Kırıcı iş uygulamalarının %80'inde ayrıca genel olarak değerlendirme yapılıp hidrolik kırıcı ile karşılaştırıldığında, uygulamaların %70'inde 2 ile 5 kat arasında daha yüksek üretim gerçekleştirilebilmektedir. Kapalı enerji odacığı; toz, kir, su vb. dış faktörlerden etkilenmez. Bundan dolayı çamurlu, ıslak vb. ağır şartlarda sorunsuz çalışabilmektedir. Böylece zaman ve finans tasarrufu sağlanmış olmaktadır.

5 EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF Sınırlı üretim hacmine sahip, delme ve patlatma işlemlerine çevre veya güvenlik nedeniyle artık izin verilmeyen taş ocaklarında ; üretim maliyetlerini makul düzeylerde tutmanın tek gerçek yoludur. Delme ve Patlatma in Üstünlükleri Kırıcı Ucunun Kırılması Riper, kırma operasyonu esnasında herhangi bir sorun olmaksızın işleme devam edebilir ve süreç esnasında kırılan malzemelerde yüksek verimlilik sağlanır. bir yandan taşı kırarken diğer yandan riper hareketi yaparak kırılan malzemenin miktarını fark edilebilir düzeyde artırır. EKSANTRİK RİPER Verimli çalışma / Yüksek performans

6 EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF Sınırlı üretim hacmine sahip, delme ve patlatma işlemlerine çevre veya güvenlik nedeniyle artık izin verilmeyen taş ocaklarında ; üretim maliyetlerini makul düzeylerde tutmanın tek gerçek yoludur. Delme ve Patlatma in Üstünlükleri Kırıcı Ucunun Kırılması Riper, kırma operasyonu esnasında herhangi bir sorun olmaksızın işleme devam edebilir ve süreç esnasında kırılan malzemelerde yüksek verimlilik sağlanır. bir yandan taşı kırarken diğer yandan riper hareketi yaparak kırılan malzemenin miktarını fark edilebilir düzeyde artırır. EKSANTRİK RİPER Verimli çalışma / Yüksek performans

Beklentilerin Ötesinde. www.xcentricripper.com

Beklentilerin Ötesinde. www.xcentricripper.com Beklentilerin Ötesinde Kaya Kazısında Devrim Xcentric Ripper kazı ve yıkım sistemlerindeki en son gelişmeler dikkate alınarak geliştirilmiş bir ekskavatör ataşmanıdır. En yüksek standartları karşılar.

Detaylı

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar JTHB Serisi Ataşmanlar Hidrolik Kırıcılar Genel bakış İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda çalışıyor olsun, Komatsu hidrolik

Detaylı

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi HİDROLİK KIRICILAR Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi JTHB Serisi GENEL BAKIŞ İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET 18 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. Wacker Neuson, 1,7'den 2,4 t sınıfına kadar yeni nesil modellerle kompakt ekskavatörler için yeni standartları belirliyor.test

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI BOZKURT MAKİNA Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI ÇİVİ ÇAPI ÇİVİ BOYU KAPASİTE MOTOR GÜCÜ MAXİMUM ÇİVİ KAFA ÖLÇÜSÜ MAKİNA PARKURU ÖLÇÜLERİ (AxBxC) AĞIRLIK

Detaylı

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma 2 BETEK BETEK tungsten karbür ürünler: Uygulamalarınız için mükemmel çözümler 1 - Asfalt kazıma 2 - Açık ocak madenciliği 3 - Stabilizasyon 4 - Geridönüşüm

Detaylı

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür VE BIÇAK SİSTEMLERİ Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür GÜÇ, DAYANIKLILIK, PERFORMANS, ÜRETKENLİK Hensley, inşaat ve madencilik sektörleri için aşınma parçaları imal eden dünya çapında güvenilir bir markadır.

Detaylı

MADEN VE TÜNEL KAZILARINDA MEKANİZASYON

MADEN VE TÜNEL KAZILARINDA MEKANİZASYON MADEN VE TÜNEL KAZILARINDA MEKANİZASYON 2018 2019 Güz 10. HAFTA Dr. Serdar YAŞAR 10. Hafta İçeriği Hidrolik Kırıcılar Hidrolik Kırıcı Seçim Kriterleri Hidrolik Kırıcıların Teknik Özellikleri Hidrolik

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

FXJ SERİSİ KIRICILAR. DAYANIKLI ve GÜVENİLİR YENİ NESİL

FXJ SERİSİ KIRICILAR. DAYANIKLI ve GÜVENİLİR YENİ NESİL FXJ SERİSİ KIRICILAR YENİ NESİL FURUKAWA nın yeni seri hidrolik kaya kırıcıları, ekskavatörlere en son tasarım teknolojilerini sunmaktadır. Geliștirdikleri çok sayıda patentli yeni teknolojileri ile FXJ

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

Hexapan Honeycomb Hakkında

Hexapan Honeycomb Hakkında www.hexapan.com Hexapan Honeycomb Hakkında Üretimimiz temel olarak termoplastik HoneyComb Core ve termoplastik HoneyComb Sandwich panellerdir. Hafiflik, yüksek basma dayanımı ve çevreye dost olması gibi

Detaylı

Talaş oluşumu. Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası. İş parçası. İş parçası. Takım. Takım.

Talaş oluşumu. Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası. İş parçası. İş parçası. Takım. Takım. Talaş oluşumu 6 5 4 3 2 1 Takım Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası 6 5 1 4 3 2 Takım İş parçası 1 2 3 4 6 5 Takım İş parçası Talaş oluşumu Dikey kesme İş parçası Takım Kesme

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

DNC KIRICI CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC KIRICI CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Kırıcılar katı taneciklerin Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

Reliability in Action. SDLG L968F Lastikli yükleyici

Reliability in Action. SDLG L968F Lastikli yükleyici Reliability in Action SDLG L968F Lastikli yükleyici LG968F 162 kw nominalgüç çıkışına sahip 6 silindirlisdlg Stage IIIA motor, yarı otomatik SDLGşanzıman ve SDLG aksları birbiriyle uyum içinde çalışır

Detaylı

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Metallerin yerini alan endüstriyel plastikler İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Polikim Plastikleri EFALON, KESTAMİD, KESTOİL, KESTLUB, ULPOLEN 2 DESTEK PABUCU Kestamid Destek Pabuçları * Hafiftir. * Yüksek

Detaylı

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ ALPİN MAKİNE Mini Yükleyici Ataşmanları bffgnghn ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ Makine Alpin Makine ataşman serisi ile daha fazlası... Mini yükleyiciniz ile yapabileceklerinizi arttırın. www.alpinmakine.com

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ön aks lastikleri Ön aks lastikleri Kamyonlar için lastik etiketi Yeni mevzuat, ticari işletmelere lastik seçiminde yardım ediyor. 1 Kasım 2012 itibarı ile geçerli

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Deneyi

Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Deneyi Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Deneyi 1 İşlenmiş yüzeylerin kalitesi, tasarımda verilen ölçülerdeki hassasiyetin elde edilmesi ile karakterize edilir. Her bir işleme operasyonu, kesme takımından kaynaklanan düzensizlikler

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği İşimiz, iş makinası! Mini Ekskavatörün Japon Mucidi ve Dünya Lideri NEDEN SINIFININ LİDERİ? 1963 senesinde Akio TAKEUCHI

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com YENİ NESİL YÜKSEK VERİMLİ SHELL & TUBE TEKNOLOJİSİ Evaporatörler; yüksek verimli, yivli kanatlı boru teknolojisi

Detaylı

Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi

Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi 1 Yakıt Tasarrufu. Minimum Emisyon. Kullanılabilirliğin Artırılması. Daha düşük yakıt tüketimi, daha az karmaşıklık, daha yüksek sürüş konforu, daha fazla

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp 301.7D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlıklar Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.610 kg 3.550 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.720

Detaylı

Atlas Copco WEDA Pompaları (50 Hz) Profesyoneller için Pompalar

Atlas Copco WEDA Pompaları (50 Hz) Profesyoneller için Pompalar Atlas Copco WEDA Pompaları ( Hz) Profesyoneller için Pompalar Sürdürülebilir Verimlilik Performans için Tasarlanmış Yıllık tecrübe ve teknolojimizle Pompalarımızı ürettik WEDA Pompaları 1 de WEDA dökümhanesinden

Detaylı

GÜRİȘ İș Makinaları Endüstri A.Ș. ; 1984 yılında GÜRİȘ İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ș. adıyla kurularak, GÜRİȘ Holding bünyesine katılmıștır.

GÜRİȘ İș Makinaları Endüstri A.Ș. ; 1984 yılında GÜRİȘ İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ș. adıyla kurularak, GÜRİȘ Holding bünyesine katılmıștır. GÜRİȘ İș Makinaları Endüstri A.Ș. ; 1984 yılında GÜRİȘ İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ș. adıyla kurularak, GÜRİȘ Holding bünyesine katılmıștır. 2010 yılında GÜRİȘ İș Makinaları Endüstri A.Ș. adını alan

Detaylı

ATLAS COPCO WEDA POMPALARI

ATLAS COPCO WEDA POMPALARI ATLAS COPCO WEDA POMPALARI Profesyoneller için Pompalar Hz Sürdürülebilir Verimlilik Performans için Tasarlanmış 6 Yıllık tecrübe ve teknolojimizle Pompalarımızı ürettik WEDA Pompaları 19 de WEDA dökümhanesinden

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Güç ve Isıtma Santrallerinde Sonik Temizleme Kullanmanın Faydaları Aşağıdaki gibidir:

Güç ve Isıtma Santrallerinde Sonik Temizleme Kullanmanın Faydaları Aşağıdaki gibidir: Güç ve Isıtma Santrallerinde Sonik Temizleme Kullanmanın Faydaları Aşağıdaki gibidir: # Yakıt tüketimini yaklaşık olarak %2 azaltarak, devamlı olarak Temiz Sıcaklık aktaran yüzeyler # Geri Kazanım Süresi

Detaylı

Atlas Copco hafif seri hidrolik kırıcılar Düşük maliyetle yüksek verim

Atlas Copco hafif seri hidrolik kırıcılar Düşük maliyetle yüksek verim Atlas Copco hafif seri hidrolik kırıcılar Düşük maliyetle yüksek verim SB - Yekpare Gövde - güçlü bir ürün Atlas Copco SB kırıcıları benzersiz yapan, darbe mekanizması ve kılavuz sistemi tek çelik blokta

Detaylı

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5. 302.7D CR Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.890 lb Kompakt Boyutlar Daha az hasar Operatörde güven Daha fazla üretkenlik

Detaylı

Paint School JPS-E/Pre-treatment 1. Yüzey Hazırlığı

Paint School JPS-E/Pre-treatment 1. Yüzey Hazırlığı JPS-E/Pre-treatment 1 Yüzey Hazırlığı Boyada oluşan problemlerin %80-90 ı aşağıdakilere bağlıdır: Çelik Hazırlığı Temizlik Yüzey Hazırlama Uygulama Havalandırma Sistem Seçimi Uygulama Esnasında Kontrol

Detaylı

www.hexaboard.com.tr www.hexaboard.com.tr Hexaboard Honeycomb Hakkında Üretimimiz temel olarak termoplastik HoneyComb Core ve termoplastik HoneyComb Sandwich panellerdir. Hafiflik, yüksek basma dayanımı

Detaylı

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg 301.7D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg Ağırlıklar Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.610 kg 3.550 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.720 kg 3.792 lb Kanopi ve Uzatılabilir Takım

Detaylı

JCB 3CX/4CX ATAŞMAN KATALOĞU

JCB 3CX/4CX ATAŞMAN KATALOĞU JCB 3CX/4CX ATAŞMAN KATALOĞU BURGU 2 ÇATAL 3 ASFALT FREZELEME Backhoeloader makinaların ekskavatör kısımlarına takılmak üzere tasarlanmış asfalt frezeleme ataşmanı. (Patch planer) 400 mm kesme genişliği.

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

EZ 17. Üst formda sıkılık:ez17. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 17. Üst formda sıkılık:ez17. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 17 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Üst formda sıkılık:ez17 EZ17 kompakt ekskavatör, sınıfındaki en iyi performanslı Zero Tail modelidir.büyük hacimli Dizel motorla LUDV'nin (Yük Algılama Sistemi) ve

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SİLİNDİR KAPAĞI EN ZORLU ÇALIŞMA KOŞULLARINA DAYANIKLI Scania silindir kapakları, hizmet ömrü boyunca motor performansını en üst seviyeye çıkaracak

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

Egzoz sisteminin modifiye edilmesi

Egzoz sisteminin modifiye edilmesi Egzoz sisteminde yapılan tüm değişiklikler sertifikayı etkiler. Daha fazla bilgi için bir Scania bayisiyle temasa geçin. Tüm motor tipleri ve egzoz sistemleri için genel sınırlamalar ÖNEMLİ! Aracın egzoz

Detaylı

Titreşimli Elek Rulmanları ve Uygulamaları

Titreşimli Elek Rulmanları ve Uygulamaları ve Uygulamaları Titreşimli elek uygulamaları başta olmak üzere titreşimli ortamlarda kullanılan rulmanlar şiddeti ve yönü değişken yüksek darbeli yüklere maruz kalmaktadır. Das Lager Germany mühendisleri

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

People. Passion. Performance. Kaya Deliciler, Rotasyonlu Kırıcı, Kırıcı-Deliciler

People. Passion. Performance. Kaya Deliciler, Rotasyonlu Kırıcı, Kırıcı-Deliciler People. Passion. Performance. Kaya Deliciler, Rotasyonlu Kırıcı, Kırıcı-Deliciler Önemli özellikler Rotasyonlu Kırıcı, Darbeli Deliciler CP'nin kompakt ve hafif küçük delik delicileri, 8-44 mm arası delikler

Detaylı

ec220d Volvo Ekskavatör

ec220d Volvo Ekskavatör ec220d Volvo Ekskavatör YAKIT VERİMLİLİĞİNİN YENİ SEVİYELERİ. ECO modu Volvo nun eşsiz ECO modu, çoğu çalışma koşullarında performans kaybına yol açmadan makinenin toplam gelişmiş yakıt verimliliğine %5

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

Atlas Copco hafif seri hidrolik kırıcılar Düşük maliyetle yüksek verim

Atlas Copco hafif seri hidrolik kırıcılar Düşük maliyetle yüksek verim Atlas Copco hafif seri hidrolik kırıcılar Düşük maliyetle yüksek verim SB - Yekpare Gövde - güçlü bir ürün Atlas Copco SB kırıcıları benzersiz yapan, darbe mekanizması ve kılavuz sistemi tek çelik blokta

Detaylı

Ürün Kataloğu. Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör

Ürün Kataloğu. Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör Ürün Kataloğu Kubota Dizel - Makina ve Motor Garantisi Bir Arada Kubota nın D902 motoru dakikada 2.300 devirde 16,0 PS güç üretmektedir. Kubota Mini Ekskavatörünüz, Kubota

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

Alt şasi ve bağlantısının seçilmesi. Açıklama. Tavsiyeler

Alt şasi ve bağlantısının seçilmesi. Açıklama. Tavsiyeler Açıklama Açıklama Çalışma sırasında oluşabilecek her tip gerilmeyi karşılayabilmek için şasi çerçevesi, alt şasi ve takviye birlikte etkileşim gösterir. Alt şasi boyutlandırma ve tasarımı, ek ve takviyesi,

Detaylı

Reliability in Action. SDLG LG958L Lastikli yükleyici

Reliability in Action. SDLG LG958L Lastikli yükleyici Reliability in Action SDLG LG958L Lastikli yükleyici LG958L LG958L Lastikli Yükleyici işinize uygun kova ile satılmaktadır. 4,5 m3 kapasiteye kadar kova ile tercih edilebilirsiniz. Nominal yük kapasitesi

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM

ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM Daha Sessiz Daha Temiz Bir Çevre İçin Elektrikli Hidrolik Sistem Nedir? Elektrikli Hidrolik Sistem Üst yapılı araçlarda PTO aracılığı ile motordan alınan güce alternatif olarak

Detaylı

TURBO GENEL ÖZELLİKLERİ OPSİYONEL DONANIM STANDART DANANIM GENEL ÖZELLİKLERİ STANDART DONANIM OPSİYONEL DONANIM

TURBO GENEL ÖZELLİKLERİ OPSİYONEL DONANIM STANDART DANANIM GENEL ÖZELLİKLERİ STANDART DONANIM OPSİYONEL DONANIM TURBO 700-900 GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ İdeal kübik malzeme üretimi Kolay değiştirilebilen kasnaklar sayesinde rotor devri değiştirilerek gradasyon ayar imkanı Kapalı tip rotor ve rotor çevresindeki

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör 300.9D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Net Güç 9,6 kw 13 hp Ağırlık Güvenlik şasisi olmadan çalışma ağırlığı 935 kg 2.061 lb Güvenlik şasisi ile birlikte çalışma ağırlığı

Detaylı

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin KANITLANMIŞ PERFORMANS MODERN TASARIM Pnömatik kırıcıların sağlam, güçlü ve aynı zamanda kolay kullanılabilir olması gerekmektedir.

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve ekonomik... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık değiştiği

Detaylı

3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI. 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1

3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI. 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1 3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1 KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI Kabartılı direnç kaynağı, seri imalat için ekonomik bir birleştirme yöntemidir. Uygulamadan yararlanılarak, çoğunlukla

Detaylı

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ Distributed by Duferco 1. Giriş Quard, aşınmaya dayanıklı çelik ve Quend, yüksek dayanımlı çelik en iyi soğuk şekillendirme performansı için geliştirilmiştir.

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP 1765 kg 15,2 kn KOMPAKT BOYUTLAR gerçek anlamda Sıfır Kuyruk özelliğinde bir makinedir; üst șasinin ön kısmı paletlerin

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

ÇOCUKLARINI GURURLANDIRMAK İÇİN OTOMOBİLE DEĞIL ONLARI

ÇOCUKLARINI GURURLANDIRMAK İÇİN OTOMOBİLE DEĞIL ONLARI ÇOCUKLARINI GURURLANDIRMAK İÇİN OTOMOBİLE DEĞIL ONLARI GÜVENLE EVE ULAŞTIRMAYA İHTİYACIN VAR. YAZ LASTİKLERİ FİYAT LİSTESİ OTOMOBİL, SUV (4x4) VE HAFİF TİCARİ (VAN) OCAK 2015 FORMULA TM. EN AKILLI SEÇİM.

Detaylı

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg 302.4D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg Ağırlıklar Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 2.320 kg 5.115 lb Kanopi ile Çalışma Ağırlığı 2.210 kg 4.872 lb İşinizi sorunsuz

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin. People. Passion. Performance.

Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin. People. Passion. Performance. 9800 0660 38b People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin Telif Hakkı 2013, Chicago Pneumatic Construction Equipment AB. Teknik açıdan değişiklik yapılabilir. KANITLANMIŞ PERFORMANS

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları Genel bilgiler Genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcı, esnekliği arttıran ve araç için durma zamanını azaltan yük taşıyıcıyı hızlıca değiştirmek için kullanılır. Yük değiş tokuşunun en genel türü,

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

Ürün Kataloğu. Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör

Ürün Kataloğu. Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör Ürün Kataloğu Kubota Dizel - Makina ve Motor Garantisi Bir Arada Kubota nın D902 motoru dakikada 2.300 devirde 16,0 PS güç üretmektedir. Kubota Mini Ekskavatörünüz, Kubota

Detaylı