KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ"

Transkript

1 S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/ Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz görüşleri, 10/01/2017 tarihli yazımız ile 2 17/01/2017 Gelir Vergisi Kanunu ve Vergi Usul Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz görüşleri, 17/01/2017 tarihli yazımız ile 3 20/01/2017 Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Toplantısı -Mesleki Yeterlilik Kurumu -Çalışma Genel Müdürlüğü -SGK -İşkur Toplantıda, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı hakkında bilgiler verilerek, işverenlerin, engellilerin, kadınların, işsizlerin sorunları ve çözüm önerileri dile getirilmiştir. Ayrıca, katılımcıların soruları yetkililer tarafından cevaplanmıştır. 4 01/02/2017 Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri 5 07/02/2017 Türkiye Ekonomi Şurası 6 14/02/2017 Türkiye-Ürdün İş Forumu AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı -Kütahya Ticaret Borsası -Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası -Simav Ticaret ve Sanayi Odası -Gediz Ticaret ve Sanayi Odası -Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği -Ürdün Başbakanlığı -Ürdün deki Bakanlıklar Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri yarışmasına, odamız olarak Bölge Mucitler Sergisi projesi ile bilim ve teknoloji kategorisinde katılınmış olup, proje iştirak edilmesinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL a katılım ve teşekkür belgesi takdim edilmiştir. İlimizin sorunları, TOBB Ege Bölgesi temsilcisi olarak seçilen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur ERDOĞAN tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Başkan Binali YILDIRIM, Başbakan Yardımcıları ile toplantıya katılan Bakanlara iletilmiştir. TOBB organizasyonundaki Ürdün İş Forumuna Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL katılım sağlamıştır. Forumda, Ürdün deki yatırım ve önemli fırsatlar incelenerek, forum sonrasında iki ülke heyetleri arasında ikili iş görüşmeleri geçekleştirilmiştir.

2 7 22/02/2017 Ulaştırma Bakanlığı Bursa Bölge Müdürü ziyareti 8 01/03/2017 Hollanda-Türkiye İşbirliği İmkanları Toplantısı 9 09/03/2017 İstihdam Seferberliği Toplantısı 10 11/03/2017 Yoncalı İstişare Toplantısı Ulaştırma Bakanlığı Bursa Bölge Müdürlüğü -Hollanda Ticaret Odası -Kütahya Belediye Başkanlığı -SGK İl Müdürlüğü -İŞKUR İl Müdürlüğü -Simav Ticaret ve Sanayi Odası -Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası -Gediz Ticaret ve Sanayi Odası -Kütahya Ticaret Borsası -Kaymakamlar -Belediye Başkanları -Kütahya Belediye Başkanlığı -Zafer Kalkınma Ajansı -STK Temsilcileri -Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi -Yoncalı daki otel sahipleri Bölge Müdürü Atıf ÇUBUKÇU odamızı ziyaret etmiştir. K Türü yetki belgesi işlem ve hizmetlerine ilişkin incelemelerde bulunmuş, karşılaşılan sorunlar aktarılarak, bu sorunların aşılabilmesi için neler yapılabileceğine dair müzakerelerde bulunulmuştur. Türkiye ile Hollanda arasındaki ticari işbirliği ve yatırım imkanlarına ilişkin bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir. Hollanda Ticaret Odası yetkililerince, üyelerimize Hollanda da yatırım yapılabilecek alanlar, üyelerimizin Hollanda daki ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmelerinde aracılık edebilecekleri ifade edilmiştir. Ülkemizde başlatılan istihdam seferberliğine ilişkin, iş dünyasına yönelik odamızda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda üyelerimize, işverenlere sunulan devlet destekleri ve teşvikler, destek primleri, işbaşı eğitim programları, programa başvuru ve katılım koşulları hakkında bilgiler sunulurken, katılımcıların görüşleri alınarak, sorular cevaplandırılmıştır. İlimizin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı bölgesinde neler yapılabileceği, eksikliklerimiz nelerdir, kısa, orta ve uzun vadede neler yapılabileceği konularında müzakereler yapılmıştır. Toplantıya katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL, Yoncalı nın hak ettiği değeri alabilmesi için üzerimize düşen görevlere hazır olduğumuzu ifade etmiştir.

3 11 11/03/2017 Dünya Sağlık Örgütü heyeti ile toplantı -Dünya Sağlık Örgütü -Kütahya Milletvekilleri -Gazi Üniversitesi -Adnan Menderes Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve Sağlıklı Bilimler Toplantısına katılmak üzere ilimize gelen Dünya Sağlık Örgütü nün toplantısına Meclis Başkanımız İsmet ÖZOTRAÇ katılmıştır. İlimizin pilot ile seçildiği projeye ilişkin, ilimizdeki sağlık alanında gerçekleşen yatırımlar ve mevcut durum hakkında bilgiler Dünya Sağlık Örgütü yetkililerine aktarılmıştır /03/2017 Ruanda Büyükelçiliği ziyareti -Ruanda Büyükelçiliği Ticari işbirliği ve ilimizdeki yatırım imkanlarını incelemek üzere Kütahya ya gelen Ruanda Büyükelçiliği heyeti odamızı ziyaret etmiştir. Ziyarette, Ruanda nın ticaret ve sanayi durumu ile potansiyel yatırım imkanları hakkında ayrıntılı bilgiler aktarılmıştır. Ayrıca, ilimizde faaliyet gösteren işletmelere heyet tarafından inceleme ziyaretleri gerçekleştirilmiştir /03/2017 Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI nın ilimizi ziyareti -Kültür ve Turizm Bakanlığı -Çiniciler Odası Paydaşımız Çiniciler Odasının işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI ilimize gelerek, çini sektörünün talepleri, sorunları ve çözüm önerilerinin aktarıldığı toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL katılarak, Sayın Bakana, kamu binalarının iç ve dış cephelerinin çiniler ile kaplanması önerisinde bulunmuş ve Sayın Bakan tarafından olumlu karşılanan bu önerinin, Bakanlık olarak bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağı sözü alınmıştır /04/2017 Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ nin ilimizi ziyareti -Ekonomi Bakanlığı -Kütahya İl Protokolü -STK Temsilcileri İlimizi ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ, odamız organizasyonundaki kahvaltılı toplantıya katılmıştır. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL, Zafer OSB ve Serbest Bölge talebimizi, OSB lerin TOBB bünyesine alınma talebimiz iletilmiştir. Sayın Bakan tarafından da, bu konuda Bakanlık olarak gerekli çalışmaları yapacakları sözü alınmıştır.

4 14 13/04/2017 Başbakan Binali YILDIRIM în ilimizi ziyareti -Başbakanlık Başbakanımızın ilimize ziyaret programına, Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL katılmıştır. Ziyarette Sayın Başbakan, Kütahya Şehir Hastanesi, hızlı tren, tarım sektörü, Zafer OSB gibi yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunmuştur /04/2017 KDV Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz görüşleri, 24/04/2017 tarihli yazımız ile 16 04/05/ Bölge İstişare ve Değerlendirme toplantısı -Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji il Müdürlükleri, Üniversitelerimiz, bağlı kuruluşlar Türk Standartları Enstitüsü, Türk Patent Enstitüsü, KOSGEB, TÜBİTAK, meslek kuruluşları ve diğer paydaş kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyonun geliştirilmesi, gündemdeki konular ile sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi GÜRAL katılmıştır. Başkanımız yaptığı konuşmada, konuyla ilgili özel sektörün fikrinin alınması açısından önemli bir toplantı olduğunu, Bakanlığımız vereceği görevlere her zaman hazır olduğumuzu, ifade etmiştir /05/2017 Sanayi 4.O ve Serbest Bölge Toplantısı -Dünya Gazetesi -Ege Serbest Bölge A.Ş. İzmir Serbest Bölge A.Ş. Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Yazarı Dr.Rüştü Bozkurt, Ege Serbest Bölge A.Ş. (ESBAŞ) yetkilisi Mehmet Pulak, İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) Genel Müdürü H.Gürsel Bahçıvancılar odamızda konuk edilerek, Sanayi 4.0 ve Serbest Bölge ile ilgili üyelerimiz bilgilendirilmiştir. Sanayi 4.0 ve Serbest Bölge nin avantajları katılımcılara ayrıntılı bir şekilde anlatılmış ve soru cevap ile toplantı sonlandırılmıştır.

5 18 07/06/ Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun 30.maddesinin yeniden gözden geçirilmesi talebi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 6.Meslek Komitemizin talebi, 07/06/2017 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden 19/06/2017 tarihinde talebimizin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne iletildiğine dair cevabi yazı odamıza gönderilmiştir Ülkemizdeki gelişmelerin takibi ve ekonomik durum hakkında sektörel değerlendirme 20 Başbakanlık Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı Beş olumlu ve beş olumsuz odamız görüşü belirli aralıklarla Başbakanlığa gönderilmektedir. - MEYBEM sınavlarında kullanılmak üzere, çimento, kireç, tuğla, baklavalı sac ve bunların şehiriçi nakliye bedelleri odamızca karşılanmıştır. - Atletizmde başarılı olan KUTSO EML öğrencilere, odamızca eşofman ve ayakkabı alınmıştır. - 8.Hisarlı Ahmet Sempozyumunun yemek bedeli odamızca karşılanmıştır. - Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım faaliyetleri kapsamında düzenlenen8.şed Kuşatma Töreninde, ikram edilecek gıda malzemelerinin bir kısmı, odamızca karşılanmıştır.

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU 1 06/01/2016 2 19/01/2016 Maden İşletmeleri İle Başka Yerde Sınıflandırılmamış Metal Olmayan Mineral Ürünler-Kırma Taş Kriter Taslağı Bilim ve Teknoloji İnsan Kaynağı Strateji Belgesi ve

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. 1 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 15 adet yeni üye kaydı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı 12 Eylül 2017 DÜNYA DÖNÜŞÜYOR ÜRETİM DÖNÜŞÜMÜ DİJİTAL DÖNÜŞÜM DÜNYA DÖNÜŞÜYOR EĞİTİM DÖNÜŞÜMÜ İŞGÜCÜ

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Kimya Sanayi Meclisi; plastik, boya, soda ve krom kimyasalları, temizlik ürünleri, akrilik ve karbon elyaf,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.01.2019-27.02.2019) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 24.01.2019-28.02.2019 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 95 üyenin

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.09.2017 21 Ağustos 22 Eylül 2017 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler TÜBİTAK Marmara Teknokent yürütücülüğünde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry TEMMUZ 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 TEMMUZ / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (31.03.2017-27.04.2017) Oda Meclisimizin 27 Nisan 2017 tarih ve 50 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 31.03.2017-27.04.2017 tarihleri arasındaki

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU 1 04.12.2014 2 04.12.2014 İlimiz Pekmez Pazarı Bölgesindeki Polis Kontrol Noktası Pekmez Pazarı Bölgesindeki Çöp Kutuları İLETİŞİME GEÇİLEN/ GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM İl Emniyet Müdürlüğü

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web: / e-posta:

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web:  / e-posta: Sayfa 1/10 06 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB ODA BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ NE KATILDIK. 07 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI NA MECLİS BAŞKANIMIZ

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

HABER 116 EKONOMİK FORUM

HABER 116 EKONOMİK FORUM HABER 116 Dijital dönüşüm için yol haritası hazırlandı Elektronik ticarette dünyadaki örnekler irdelendi Türkiye Otomotiv Tedarik Zirvesi hakkında bilgilendirme yapıldı Yerli yazılımda yurt dışı rekabetçiliği

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS 2014 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 HAZİRAN / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Haziran ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,5 oranında

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM - Gida İhtisas Osb Heyeti Yer Seçim Komisyonu Odamızda Toplandı - Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kampanyasına Destek vermeye devam ettik. - Bursa

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI. 11 Mayıs 2012

YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI. 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI 11 Mayıs 2012 1 Sunum Planı 16/01/2012 tarihli Bakanlar Kurulu Prensip Kararı çerçevesinde YOİKK yapısı TOBB YOİKK Çalışma Grupları

Detaylı

SIRA SAYISI: 425 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 425 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 26 2 SIRA SAYISI: 425 674 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (1/760) ve İçtüzük ün 128

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.ORG.2015/1100-16106 Ankara, 03/09/2015 Konu: Güney Kore Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A/2015)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.02.2017 28.03.2017 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ VE VERİLEN TEŞVİKLER KONUSUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ORGANİZE EDİLDİ - 07 MART 2017 CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

SIRA SAYISI: 417 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 417 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 26 1 SIRA SAYISI: 417 668 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti 05-10 Ekim 2015 Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti Ülkemiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında idarenin ve kamu personel yönetiminin geliştirilmesi, desteklenmesi ve bu alanlarda işbirliğinin

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/005 Ref: 4/005

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/005 Ref: 4/005 SİRKÜLER İstanbul, 03.01.2017 Sayı: 2017/005 Ref: 4/005 Konu: ÇALIŞANLARIN İŞVERENLERİ ARACILIĞIYLA OTOMATİK OLARAK EMEKLİLİK PLANINA DAHİL EDİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK YAYINLANMIŞTIR

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 NİSAN AYI / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TÜRK İŞGÜCÜ PİYASASI MESLEKİ EĞİTİM İSTİHDAM İLİŞKİSİ VE ORTAKLIK YAKLAŞIMI

TÜRK İŞGÜCÜ PİYASASI MESLEKİ EĞİTİM İSTİHDAM İLİŞKİSİ VE ORTAKLIK YAKLAŞIMI TÜRK İŞGÜCÜ PİYASASI MESLEKİ EĞİTİM İSTİHDAM İLİŞKİSİ VE ORTAKLIK YAKLAŞIMI 15 Ekim 2012 Mehmet Ali ÖZKAN İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı 1 SUNUM PLANI I- İşgücü Piyasası Göstergeleri II- Mesleki Eğitim ve

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 24.08.2015 AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN Ocak 2017 YIL 2 SAYI 22 08.02.2017 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:23. (05.01.2017) EDİRNE İLÇELERİ İLE GÜZEL VE DAHA GÜÇLÜ UTSO YÖNETİM KURULU

Detaylı