YGS & LYS CANLI KURS

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YGS & LYS CANLI KURS"

Transkript

1 LYS Matematik Geometri Canlı Kurs 25 Eylül Haziran 2018 Matematik Aşkı Eğitim Yayıncılık Yoncalı Sokak No: 8-3 Şişli / İstanbul

2 360 Saat Matematik Geometri Canlı Ders 37 Hafta Kesintisiz YGS - LYS Kursu 4200 Çözümlü YGS & LYS Matematik Geometri Sorusu Kişiye Özel Kurs, Kitlesel Başarı!

3 Önemli Tarihler * Kurs Başlangıcı: 25 Eylül 2017 * Ygs Konularını 15 Ocak 2018 Bitireceğiz. * LYS Konularına 22 Ocak 2018 de Başlıyoruz. * Kitap Kargolama Tarihi: Kurs Kaydı Sonrası * Deneme Sınavları Başlangıç / Kargo: 20 Kasım 2017 KURS ÜCRETI VE KAMPANYALAR Başlangıca Özel Eylül 2017 Tarihleri Arasında Net %25 İndirim YGS ve LYS ye Şimdi Hazırlanmaya Başla

4 KURS YAPISI 1. Canlı Ders: YGS & LYS canlı kursumuzdaki canlı derslerimiz haftada 3 gün yapılacaktır. Ders günleri ve saatleri kurs gruplarına göre değişiklik göstermektedir. Hafta İçi Akşam Grubu: Salı 19:30-21:20 Perşembe 19:30-21:20 Cuma 19:30-21:20 Hafta Sonu Grubu: Cumartesi: 09:00-11:30 Pazar: 09:00-11:30 Canlı dersler 50 dakika sürmektedir. 50 dakikalık derslerimizin 30 dakikasını ( %60 ) dakikalık olarak planladık, tasarladık. İlk 30 dakikada örneklerle konu anlatımı yapacağız son 20 (%40) dakika ise sizin sorularınıza cevap verip dersi kapatacağız. 10 dakikalık aradan sonra ise 2. derse geçip yine aynı şekilde %60 - % 40 oranında dersimizi işleyeceğiz. 2.dersin sonunda konu kapatması yaparak sizleri konu tekrarı çalışmaları için e-kurs sistemizde takip ediyor olacağız. Konu anlatımından sonra ve yatmadan önce yapılan tekrarlar en kalıcı olan çalışmalardır Canlı derslerimiz 16 kişilik gruplarla yapılmaktadır. 17. öğrenci için yeni grup açılır ve bir öğretmen arkadaşımız yeni gruba eş zamanlı ders anlatmaya başlar. Canlı derslerde öğrencilerimiz sorularını eş zamanlı olarak yazı ile iletebilir veya whatsapptan fotoğraflı olarak sorularını iletebilirler. Canlı ders sisteminde sorusu olan öğrenci parmak kaldırma fonkiyonunu kullanarak söz ister ve öğretmen öğrenciye söz hakkı tanıyarak soruyu alır ve hemen yanıtlar. Sömestr tatili, resmi tatiller ve sınava yakın zamanlarda toplam 30 gün ek ders yapacağız

5 KURS YAPISI 2. Konu Tekrarı: YGS & LYS canlı kursumuzda öğrencilerimize ders tekrarlarını yapabilmeleri için canlı ders kayıtları yerine konu tekrarı için ürettiğimiz, basamaklandırılmış videoları kullanmaktadırlar. Örnek olarak canlı derste özel tanımlı fonksiyonları tanımlamak için konuya giriş yaparız, örneklerle anlatıp daha sonra fonksiyon çeşitlerine gireriz. Basamaklandırılmış videoda ise öğrenci başlık sekmesiyle istediği kısımdan videoya geçer ve canlı dersteki soru cevaplarla dikkatini dağıtmaz. Tüm konuların tekrarlarına kursumuzdan ulaşabilmektedir. Ders günleri ve saatleri kurs gruplarına göre değişiklik göstermektedir. TESTLER A) Konu Kavrama Testleri : Eğitim bilimleri çalışmaları ve tecrübemize göre e-egitim projelerinde en etkin yöntem basamaklandırılmış eğitim modelidir. Bu yüzden bir konuyu tamamladıktan sonra öğrencinin karşısına ilk olarak ilgili konunun alt başlıklarına ait 5-10 çoktan seçmeli, alt konu başlığının bilgileri ile çözülebilecek sorular çıkmaktadır. Bu sorularda sadece bizim projelerimizde bulabileceğiniz ipucu fonksiyonu, 1 yanlış hakkı ve yanlış yapıldığında açılan video çözüm özellikleri bulunmaktadır. Konu kavrama testleri ile öğrenciler sıkılmadan alt başlıklardaki öğrenmeleri gereken önemli kural ve teoeremleri öğrenmektedirler. Konu kavrama testini pdf fortamında indirip çıktısını alabilirler.

6 B) Konu Testi 1 : 1. Konu testinin amacı canlı ders, konu tekrarı ve alt konu başlıklarındaki kavrama testlerinden sonra konu öğrenme bütünlüğünü sağlamaktır. Bu sebeple 1. konu testlerinde konu bütünlüğünü sağlayan, eski bilgilerle yeni öğrenilen bilgiler arasında bağ kurduran sorular seçilmiştir. 1. konu testi zorluk seviyesi olarak lys - ygs sorularının %75-80 eşdeğeridir. 1. Konu testinde öğrencileri daha çok ilgili konuyu öğrenmeleri teşvik edilir. 20 çoktan seçmeli sorudan oluşur. 1. Konu testinde de kavrama testinde olduğu gibi ipucu fonksiyonu, 1 yanlış hakkı ve video çözüm mevcuttur. Testleri öğrenciler pdf olarak indirebilir ve yazıcıdan çıktısını alabilmektedir. C) Konu Testi 2 : 2. Konu testinin amacı öğrenciyi biraz daha konu teorem ve bilgilerinin kullanımına sevkederek hem ygs - lys matematik geometri testine hazırlık yapması hem de problem çözme yeteneğinin kazandırılmasıdır. 2. konu testiyle öğrenci konuda ilerleyip, özgüvenini yükseltmektedir. 2. konu testinde de ipucu fonksiyonu, 1.yanlış hakkı ve video çözüm mevcut. 2. konu testi zorluk olarak ygs ve lys sorularıyla eş değer zorluktadır. D) Konu Testi 3 : 3. Konu testinin amacı öğrencinin bir konuyu ne kadar öğrendiğini, konuyu bitirip bitiremediğini ölçmek ve eksiklerini fark etmektir. 3. konu testinde ipucu fonksiyonu, 1 yanlış hakkı yok. Video çözüm ise test bitiminde mevcut. Kişiye özel kursun en önemli verisi 3. konu testinde alınmaktadır. Öğrencinin her boşu ve yanlışı öğrenemediği bilgi ve teoremleri bize fısıldar.

7 E) YGS & LYS Soruları : Her konunun sonunda ilgili konudan geçmiş yıllarda sorulmuş olan YGS ve LYS soruları testi bulunmaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz ygs ve lys oturumlarına adapte olabilmektedirler. Bu sorularda ipucu ve 1 yanlış hakkı bulunmaz. Video çözümlere de her yanlıştan sonra ulaşabilmektedirler. 3. Matematik & Geometri Etkinlileri: Uzun süreli çalışmamızdan ortaya çıkan matematik geometri etkinlikleri ile konuların içindeki önemli bilgilerin öğrenilmesi oluşturduğumuz alıştırmalardır. Örnek olarak tek mi çift mi veya trigonometri konularından kaçıncı bölgede gibi yaklaşık 100 adet e-etkinliğimiz bulunmaktadır. Bu etkinlikleri başka hiç bir yerde bulamazsınız. 4. Çözümsüz Sorular: Çözülemeyen sorular öğrenme motivasyonunu düşüren en önemli etkenlerden bir tanesidir. YGS & LYS E-Canlı Kursumuzda öğrencimiz istediği kaynaktan çözemediği herhangi bir soruyu uygulmamamız üzerinden bize fotoğrafını çekerek iletir ve ortalama 30 dakikaya kadar sorusunun video çözümüne ulaşır. Bu sayede çalışma motivasyonu kaybolmaz ve soru çözümüyle ilgili teorem ve kuralı da öğrenmiş olur. Herşey öğrencilerimiz, geleceğimiz için.

8 5.Hediye Kitaplar : YGS & LYS E-Canlı Matematik Geometri Kursumuzda Esen Yayınları nın Ygs ve LYS Matematik Geometri kitaplarını kullanacağız. Kitaplar kurs fiyatına dahildir ve kargoları tarafımızca karşılanmaktadır. Gönderilecek kitaplar: Ygs & Lys Geometri Konu Anlatımı Ygs Matematik Konu Anlatımı Lys Matematik Konu Anlatımı 6. Denemeler: E-Canlı Kursumuzda öğrencilerimize 10 YGS Matematik & Geometri Deneme Sınavı, 5 YGS Deneme Sınavı, 10 LYS Matematik Geometri Deneme Sınavı, 5 LYS Deneme Sınavı göndereceğiz. Bu denemeleri kursa da ekleyip isteyen öğrencilerin online çözmeleri için fırsat oluşturacağız. Denemeleri çözen öğrenciler yanıtlarını kurstaki deneme alanına girip netlerini, eksik konularını, destek ihtiyaçlarını keşfediyoruz ve öğrencinin eksiklerine göre de öğrenciye özel yeni materyal, canlı ders, görüşmelerle bu eksikleri gideriyoruz. 7. LYS Defteri : LYS Matematik Geometri konularına başlayacağımız 15 Ocak 2018 tarihinden önce 1 Aralık 2017 tarihinde öğrencilerimize LYS Matematik & Geometri canlı derslerinde ders takibi, not alma, örnek sorular, kursumuzdaki testlerin olduğu LYS Mateamatik Geometri Defterini kargolayacağız. LYS defterini şuan bitirmek üzereyiz ve ardından incelemelerimizi bitirip, olası hataları da giderip matbaaya basıma göndereceğiz ve 1 aralık 2017 tarihinde öğrencilerimize kargolayacağız. Bu defterle canlı derslerde anlattığımız konuların başlıkları, çözdüğümüz örnekler ve testler hazır.

9 8. Mobil ve Windows Uygulamaları: YGS & LYS E-Canlı Kursumuza telefonunuzdan, tabletinizden, laptopunuzdan kesintisiz ulaşabilirsiniz. Telefonuza, tabletinize ve bilgiyasarınıza kuracağınız uygulama ile kurs bildirimleri alarak kursa, çalışmaya olan ilginizi arttırırsınız. Uygulamada canlı dersler 1 saat öncesinden bildirim başlar ve canlı dersleri kaçırmazsınız. Uygulama ile hareket halindeyken de testlere, etkinliklere ulaşıp çalışmaya devam edersiniz ve takıldığınız soruların fotoğrafını uygulama üzerinden çekerek hemen bizlere ulaştırabilirsiniz. Kurs öğretmeni ile mesajlaşabilir ve kurs grubunda da gündemi takip ederek YGS ve LYS oturumlarına en verimli şekilde çalışabilirsiniz.

10 9. Kisiye Özel Kurs : Gelişen teknolojiyle birlikte artık e-kurslarımız örgün kurslardan daha kaliteli bir seviyeye ulaştı. Tüm öğrencilerimizin günlük kurs etkinliklerini ; hangi soruda hata yaptıklarını, boş bıraktıklarını gün sonunda inceleyip ilk verilerimizi elde ediyoruz. Bundan sonra öğrencinin bize ilettiği çözemediği sorusu / soruları ile karşılaştırdıktan sonra öğrencinin hangi alt başlıklardaki bilgi veya teoremleri öğrenemediğini, hangi bilgiyi yanlış öğrendiğini not alıyoruz. Öğrenci bize bu konuda ulaşmasa bile öğrencinin ihtiyacı olan canlı dersi, konu materyalini hazırlayarak öğrenciyi bilgilendiriyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin Ygs ve Lys hazırlıkta matematik ve geometri konularından bir eksiği kalmamaktadır. %85 başarı hedefimizin bazı öğrencilerimiz için zor, gerçekten uzak olabileceğini çok iyi biliyoruz. Bu başarı hedefi bizim için de biraz zor olacak. 3 öğretmen, 2 bilişim personeli ile her gün 10larca saat çalışmaktayız. Kursumuzda gördüğünüz her soru, konu anlatımı, etkinlik, konu özetleri, bu tanıtım da dahil olmak üzere yoğun emek sonucunda ortaya çıkan projedir. Ne yaptığımızı, neden yaptığımızı çok iyi biliyoruz. İsteğimiz sadece başarı, bu yüzden seni de aramızda görmek istiyoruz YGS ve LYS Matematik & Geometri sorularında bizimle başarıya ulaşacaksın. Kursla ilgili aklınıza takılanları iletişim formundan nolu ofis telefonumuzdan nolu whatsapp hattımızdan iletişim kanallarından bize ulaşabilir ve sorularınızın cevaplarını alırsınız.

11 LYS & YGS Canlı Kursumuza Gecikmeden Kayıt Olun ve Birlikte Başaralım. ŞİMDİ BAŞLA Matematik Aşkı Eğitim Yayıncılık Yoncalı Sokak No:8 D:3 Şişli / İSTANBUL

YGS & LYS CANLI KURS

YGS & LYS CANLI KURS LYS Matematik Geometri Canlı Kurs 03 Ekim 2017-10 Haziran 2018 Matematik Aşkı Eğitim Yayıncılık www.mat-kurs.com info@mat-kurs.com Yoncalı Sokak No: 8-3 Şişli / İstanbul 0850 840 11 20 0545 6012236 360

Detaylı

ALES Sayısal & Sözel E-Canlı Kurs

ALES Sayısal & Sözel E-Canlı Kurs Matematik Aşkı Eğitim Yayıncılık 20.Dönem (02 Ocak - 04 Mayıs) ALES Sayısal ve Sözel E-Canlı Kurs Kitapçığı ALES 2019-1 Sayısal & Sözel E-Canlı Kurs KURS BİLGİLERİ Uzaktan eğitim sadece canlı ders değildir,teknolojiyi

Detaylı

2016 Kpss Lisans Matematik & Geometri E-Kursu

2016 Kpss Lisans Matematik & Geometri E-Kursu 2016 Kpss Lisans Matematik & Geometri E-Kursu Özellikler Müfredat Tarihler Özellikler Konu Anlatımları: 2015-2016 yılında konu anlatımlarımıza artık senkron ( canlı ) dersi ekledik. Kpss 2016 Matematik

Detaylı

Ales E-Canlı Kurs. Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs

Ales E-Canlı Kurs. Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs Ales E-Canlı Kurs Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs Ales E-Canlı Kurs Ales 2018-2 Hızlı Bilgilendirme Sınav ve Başvuru Tarihleri Ales 2018 2 30 Eylül 2018 Sınav Süresi 120 Dakika Başvuru Tarihi 24.07

Detaylı

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Sanav Tarihi Sınav Adı Hz. 9 10 17.10.2015 Cumartesi 1. YGS Deneme Sınavı 19.10.2015 Pazartesi 1. Mateamtik Yazılı Sınavı 20.10.2015 Salı

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı 9. Sınıf Aylık 9. SINIF 9. Sınıf Aylık Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Bankası Fen Bilimleri Bilgi Bankası TOPLAM - 110t Sipariş Verilecek Yayıncılık 10. Sınıf Aylık 10. SINIF 10. Sınıf Aylık Türk Dili ve

Detaylı

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM)

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 03 EKİM PAZARTESİ AKADEMİK KURUL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12..SINIF ÖĞRENCİLERİ UYGULANACAK TEST--SINIF İÇİ ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMU 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ 06 EKİM

Detaylı

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr YGS-LYS de 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi www.cinarkoleji.com.tr Çınar Koleji nde güne her sabah mutlulukla başlarsınız. 20 yıllık eğitim tecrübesiyle geliştirilen Sınavlara Hazırlık Sistemi ile sınav endişesi

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM REHBERİ (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi GENEL TANITIM Üniversitemiz de lisans/önlisans programlarında yer alan ortak zorunlu

Detaylı

%70-80 BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI. YAYINLARI ndan. * LİSE 9, 10, 11. Sınıflar OKULA YARDIMCI KİTAPLAR * ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI HAZIRLIK KİTAPLARI

%70-80 BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI. YAYINLARI ndan. * LİSE 9, 10, 11. Sınıflar OKULA YARDIMCI KİTAPLAR * ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI HAZIRLIK KİTAPLARI ÖZDEBİR ÖZEL EĞİTİM-ÖĞRETİM DERNEĞİ İ.İ. YAYINLARI ndan * LİSE 9, 10, 11. Sınıflar OKULA YARDIMCI KİTAPLAR * ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI HAZIRLIK KİTAPLARI BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI %70-80 Siparişlerinizi;

Detaylı

LİSE VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK 2017-2018 01 Öğretmene Destek Yayın İhtiyacı 02 03 Müfredat Uyumlu Plan ve Sistem 04 Rahat Anlaşılır Dil 10 Öğrenci İhtiyaçları BAŞARI ODAKLI YAYIN 05 Hızlı Kavramaya Odaklı

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ 2017-2018 YAYIN KATALOĞU İLKOKUL ortaokul TEOG (MOS) ortaöğretim YGS LYS 2 2017-2018 Editör Yayınevi Yayın Tanıtım Kataloğu 1. SINIF KİTAPLARI 5.

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Matematik I BIL

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Matematik I BIL DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Matematik I BIL131 1 4+0 4 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin Koordinatörü

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

www.dersuzmaniyayinlari.com Değerli Öğretmenim; Elinizdeki bu katalog Dersuzmanı Yayınları nın konu anlatım föylerini tanıtmak için hazırlanmıştır. Sınıfta kullanılacak ana ürün olarak tasarlanan dersuzmanı,

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

İçindekiler. 1.Önsöz. 2.Çalışma Takvimi. 3. Rehberlik Çalışmaları. 4.Ders Programları. 5.Anabilim de Üniversite Hazırlık Çalışmaları

İçindekiler. 1.Önsöz. 2.Çalışma Takvimi. 3. Rehberlik Çalışmaları. 4.Ders Programları. 5.Anabilim de Üniversite Hazırlık Çalışmaları İçindekiler 1.Önsöz 2.Çalışma Takvimi 3. Rehberlik Çalışmaları 4.Ders Programları 5.Anabilim de Üniversite Hazırlık Çalışmaları 6.Sınıflara Göre Eğitmenler 7.Programda Kullanılacak Malzemeler 8. ASKOB

Detaylı

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3 2 - isabet.com.tr YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ 4. Sınıflar 3. Sınıflar 2. Sınıflar İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI isabet.com.tr - 3 4 - isabet.com.tr Eğitimde TAM İSABET! DEĞERLİ EĞİTİM YÖNETİCİSİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.11.2009 10.12.2009 07.01.2010 PERŞEMBE 3, Saat MATEMATİK 17/11/2009 05.01.2010 BİYOLOJİ 02.12.2009 12.01.2010 ÇARŞAMBA 6, Saat 7, Saat FİZİK 16/11/2009 04.01.2010

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : F9-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : F9-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : F9-A ALANI : 3, Saat COĞRAFYA 13.11.2009 31.12.2009 4, Saat 3, Saat 5, Saat PAZARTESİ ÇARŞAMBA ÇARŞAMBA 6, Saat GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : F9-B ALANI : 3, Saat COĞRAFYA 13.11.2009

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Matematik II BIL

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Matematik II BIL DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Matematik II BIL132 2. 4+0 4 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin

Detaylı

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014 / 2015 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 11C SINIFI

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014 / 2015 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 11C SINIFI 11C SINIFI 1.SINAVLAR 2.SINAVLAR ORTAK SINAVLAR 23 Mart 2015 Pazartesi MAİN COURSE 1.SINAV 11 Mayıs 2015 Pazartesi MAİN COURSE 3.SINAV 1 Haziran 2015 Pazartesi /COĞRAFYA 24 Mart 2015 Salı 12 Mayıs 2015

Detaylı

İçindekiler. 1.Önsöz. 2.Çalışma Takvimi. 3. Rehberlik Çalışmaları. 4.Ders Programları. 5.Anabilim de TEOG Hazırlık Çalışmaları

İçindekiler. 1.Önsöz. 2.Çalışma Takvimi. 3. Rehberlik Çalışmaları. 4.Ders Programları. 5.Anabilim de TEOG Hazırlık Çalışmaları İçindekiler 1.Önsöz 2.Çalışma Takvimi 3. Rehberlik Çalışmaları 4.Ders Programları 5.Anabilim de TEOG Hazırlık Çalışmaları 6.Sınıflara Göre Eğitmenler 7.Programda Kullanılacak Malzemeler 8. ASKOB Yönetsel

Detaylı

Dahiders Nedir? Dahiders,

Dahiders Nedir? Dahiders, 1 Dahiders Nedir? Dahiders, Dahiders; ilkokul - ortaokul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin, her zaman güncel içeriklere ulaşabilecekleri, sınava hazırlık sürecinde etkin olarak kullanabilecekleri geniş

Detaylı

DERS TANITIM BİLGİLERİ (TÜRKÇE) (Saat/Hafta) (Saat/hafta) Kredi Endüstri Ürünleri Tasarımı I

DERS TANITIM BİLGİLERİ (TÜRKÇE) (Saat/Hafta) (Saat/hafta) Kredi Endüstri Ürünleri Tasarımı I 1 DERS TANITIM BİLGİLERİ (TÜRKÇE) Ders Bilgileri Dersin Adı Kodu Yarıyılı Teori Uygulama Laboratuar Yerel AKTS (Saat/Hafta) (Saat/hafta) Kredi Endüstri Ürünleri Tasarımı I EUT201 Güz 4 6-7 12 Önkoşul(lar)-

Detaylı

ANA SAYFA Websitemizden Nasıl Faydalanabilirsiniz? video örnek olay veri bankasıdır

ANA SAYFA Websitemizden Nasıl Faydalanabilirsiniz? video örnek olay veri bankasıdır ANA SAYFA Proje konumuz, teknolojinin eğitime özellikle matematik eğitimine entegre edilmesidir. Teknoloji, teknoloji kullanımı, matematik, matematik öğretimi ve bu disiplinlerin birbiriyle entegrasyonunu

Detaylı

On-Line Test ve Envanter Uygulama Merkezi

On-Line Test ve Envanter Uygulama Merkezi ON-LINE TEST On-Line Test ve Envanter Uygulama Merkezi NUSRET SERT WWW.NUSRETSERT.COM Hoşgeldiniz!!! Yenilikler değişimin umut ışıklarıdır. Bir süredir sizlerle buluşmak için yoğun bir tempo içerisinde

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

Dersin Adı Kodu Yarıyılı T + U Kredisi AKTS. Türkçe. Seçmeli. Bu dersin sonunda öğrenci;

Dersin Adı Kodu Yarıyılı T + U Kredisi AKTS. Türkçe. Seçmeli. Bu dersin sonunda öğrenci; Dersin Adı Kodu Yarıyılı T + U Kredisi AKTS Kültür ve Matematik ĠMATS002 2+0 2 4 Ön KoĢul Dersler Dersin Dili Dersin Türü Türkçe Seçmeli Dersin Koordinatörleri Dersi Veren Dersin Yardımcıları Dersin Amacı

Detaylı

SINIF. Yabancı Öğretmen Destekli Çift Dil Eğitimi (İngilizce+Çince) 30 Saatlik Özel Program:

SINIF. Yabancı Öğretmen Destekli Çift Dil Eğitimi (İngilizce+Çince) 30 Saatlik Özel Program: 9. SINIF İşte her şeyin gerçekten başladığı en zor eğitim-öğretim yılı. Zaten öğrencinin bireysel olarak zor anlar yaşadığı bir yaş olan bu yılda yetmezmiş gibi birde eğitim zorlukları baş gösterir. Tüm

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA Planlı Çalışma Nedir? Amacımıza ulaşmak için hangi dersi ne kadar

Detaylı

6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık

6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık butik akademik lise 6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık Kişiye özel programımız ile başarıyı garantileyin. Hangi liseden mezun olduğunuzdan çok hangi üniversiteden mezun olduğunuz önemlidir.

Detaylı

Sayılar Kuramına Giriş (MATH325) Ders Detayları

Sayılar Kuramına Giriş (MATH325) Ders Detayları Sayılar Kuramına Giriş (MATH325) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Sayılar Kuramına Giriş MATH325 Bahar 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i MATH 111

Detaylı

Topoloji (MATH372) Ders Detayları

Topoloji (MATH372) Ders Detayları Topoloji (MATH372) Ders Detayları Ders AdıDers Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Topoloji MATH372 Bahar 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i MATH 251 Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

Enerji Depolama Teknolojisi (ENE 415) Ders Detayları

Enerji Depolama Teknolojisi (ENE 415) Ders Detayları Enerji Depolama Teknolojisi (ENE 415) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Enerji Depolama Teknolojisi ENE 415 Her İkisi 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

tüm adaylar için ortak ve tek bir sınav olan birinci aşamadır. YGS sonucunda adaylar açık öğretim ve ön lisans programlarına yerleşebileceklerdir.

tüm adaylar için ortak ve tek bir sınav olan birinci aşamadır. YGS sonucunda adaylar açık öğretim ve ön lisans programlarına yerleşebileceklerdir. Birey Eğitim Yayınları 2010-2011 Öğretim Dönemi Yayın Planı Sayın Eğitimci; 2010-2011 Öğretim Döneminde kullanılacak olan yayınların planı YÖK nun yapmış olduğu sınav sistemi değişikliğine uygun olarak

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

İş konuşmaları ve kelimelerini telefon görüşmeleri, takip e-posları gibi 1, 2, 4, 5, 6, A, B

İş konuşmaları ve kelimelerini telefon görüşmeleri, takip e-posları gibi 1, 2, 4, 5, 6, A, B Ders Adı Kodu Dönem T+U Saati AKTS Diş Hekimliği için İngilizce - II EDP102 Bahar 3+0 3 Önkoşullar EDP101 Öğretim Dili İngilizce Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Zorunlu Dersin Koordinatörü Deniz Emrah

Detaylı

Matris Analizi (MATH333) Ders Detayları

Matris Analizi (MATH333) Ders Detayları Matris Analizi (MATH333) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Matris Analizi MATH333 Her İkisi 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i Math 231 Linear Algebra

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS İş Hukuku BIL411 7 2+0 2 5 Ön Koşul Dersleri Yok Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Seçmeli / Yüz Yüze Dersin Koordinatörü

Detaylı

Fen Bilgisi konularının zihnimizde kalıcı olmasını sağlamak için, konuyu dinlediğiniz akşam mutlaka en az bir 10 dakika tekrarını yapın.

Fen Bilgisi konularının zihnimizde kalıcı olmasını sağlamak için, konuyu dinlediğiniz akşam mutlaka en az bir 10 dakika tekrarını yapın. SBS Fen Bilgisi Derslerine Nasıl Çalışılır? Fen Bilgisi dersi, derste (okulda) öğrenilir. Sizler de dersi çok iyi takip ederek ayrıntıları yakalamaya çalışın. Kaçırdığınız veya anlayamadığınız noktaları

Detaylı

SON SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLER İÇİN YGS HAZIRLIK KURSU. Dilekçenin elden tesliminin mümkün olmadığı durumlarda faks veya e-posta ile gönderilebilir.

SON SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLER İÇİN YGS HAZIRLIK KURSU. Dilekçenin elden tesliminin mümkün olmadığı durumlarda faks veya e-posta ile gönderilebilir. SON SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLER İÇİN YGS HAZIRLIK KURSU Başvuru Tarihleri: 12-19/06/2015 tarihleri arası Başvuru Şekli: Dilekçe (En son sayfada yer almaktadır) Başvuru Yeri: Okul İdaresi Dilekçenin elden tesliminin

Detaylı

Topoloji (MATH571) Ders Detayları

Topoloji (MATH571) Ders Detayları Topoloji (MATH571) Ders Detayları Ders AdıDers Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Topoloji MATH571 Güz 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Bölüm isteği Dersin Dili Dersin Türü

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim? Üniversitemizin

Detaylı

2016 YILI. EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... KATALOĞU YGS - LYS İLKOKUL ORTAOKUL ORTAÖĞRETİM. (1-2-3-4. Sınıflar) (5-6-7-8.

2016 YILI. EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... KATALOĞU YGS - LYS İLKOKUL ORTAOKUL ORTAÖĞRETİM. (1-2-3-4. Sınıflar) (5-6-7-8. İLKOKUL (1-2-3-4. Sınıflar) EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... 2016 YILI KATALOĞU ORTAOKUL (-6-7-8. Sınıflar) ORTAÖĞRETİM (9-10-11-12. Sınıflar) YGS - LYS ILKOKUL 3 EDİTÖR YAYINEVİ SUNAR Okul dersleri

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ MESLEK SEÇİM TESTİ Nedir? Meslek Seçim Testi, öğrencilerin kişilik özelliklerini tanıyarak, kendi kişiliğine uygun daha doğru ve güvenilir meslek seçiminde bulunmalarına yardımcı

Detaylı

Öğrencilerin Dikkate Alması Gereken 13 Verimli Ders Çalışma Yöntemi

Öğrencilerin Dikkate Alması Gereken 13 Verimli Ders Çalışma Yöntemi Öğrencilerin Dikkate Alması Gereken 13 Verimli Ders Çalışma Yöntemi 1. Amaçlarınızı belirleyin Başarılı olabilmek için mutlaka amacın açık ve net bir tanımının yapılmış olması, kişinin buna inanması gerekir.

Detaylı

Temel Fransızca becerisi kazandırmak. Temel Fransızca konuları

Temel Fransızca becerisi kazandırmak. Temel Fransızca konuları DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Fransızca I BİS 311 5 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Fransızca Lisans Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ BAŞLANGIÇ Bilgisayarınızı açtıktan sonra masaüstünde yer alan tarayıcılardan birini seçiniz. İşlemlerimizi yaparken sizlere Google Chrome

Detaylı

Uygulamalı Grafik Tasarımı II (PR 326) Ders Detayları

Uygulamalı Grafik Tasarımı II (PR 326) Ders Detayları Uygulamalı Grafik II (PR 326) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Uygulamalı Grafik II PR 326 Bahar 0 3 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için)

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için) SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi-2018 Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim?

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 1.ANALİZ 1.1 PROBLEM 10. Sınıf Bilişim Teknolojileri öğrencilerinin Mesleki Gelişim dersini gereksiz bulmaları ve bu nedenle derse olan ilgisizlikleri. 1.2 OLMASI GEREKEN DURUM Öğrencilerin bu dersi diğer

Detaylı

Muhasebe (MGMT 503) Ders Detayları

Muhasebe (MGMT 503) Ders Detayları Muhasebe (MGMT 503) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Muhasebe MGMT 503 Her İkisi 3 0 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

Diferansiyel Denklemler Teorisi (MATH 562) Ders Detayları

Diferansiyel Denklemler Teorisi (MATH 562) Ders Detayları Diferansiyel Denklemler Teorisi (MATH 562) Ders Detayları Ders Adı Diferansiyel Denklemler Teorisi Ders Kodu MATH 562 Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Seçmeli 3 0 0 3 7.5 Ön

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/2014 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/2014 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/201 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR MART SINAV MART SINAV NİSAN SINAV MAYIS SINAV MAYIS SINAV 03 Mart 201 Pazartesi 2 Mart 201 Pazartesi 1 Nisan 201 Pazartesi

Detaylı

TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR

TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR Sevgili öğrencim, Yoğun bir yılı bitirdin ve artık TEOG sınavı hazırlık sürecinde geri sayıma başladın. Öncelikle TEOG un düzenli çalışan her öğrencinin kolaylıkla başarabileceği

Detaylı

Adi Diferansiyel Denklemler Teorisine Giriş (MATH360) Ders Detayları

Adi Diferansiyel Denklemler Teorisine Giriş (MATH360) Ders Detayları Adi Diferansiyel Denklemler Teorisine Giriş (MATH360) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Adi Diferansiyel Denklemler Teorisine Giriş MATH360

Detaylı

2012 YGS Soru Değerlendirmesi

2012 YGS Soru Değerlendirmesi 2012 YGS Soru Değerlendirmesi Unutulmamalı YGS yi istediği gibi sonuçlandıran adaylarda bir rahatlama gözlenirken, sınavı istediği şekilde sonuçlanmayan adaylarda ise bir huzursuzluk gözlenmektedir. Sınavın

Detaylı

Sinyaller ve Sistemler (EE 303) Ders Detayları

Sinyaller ve Sistemler (EE 303) Ders Detayları Sinyaller ve Sistemler (EE 303) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Sinyaller ve Sistemler EE 303 Güz 3 0 2 4 7 Ön Koşul Ders(ler)i EE 206 (FD),

Detaylı

2014 - LYS TESTLERİNE YÖNELİK ALAN STRATEJİLERİ

2014 - LYS TESTLERİNE YÖNELİK ALAN STRATEJİLERİ 2014 - LYS TESTLERİNE YÖNELİK ALAN STRATEJİLERİ YGS sonrası adayları puan getirisinin daha çok olan LYS ler bekliyor. Kalan süre içinde adayların girecekleri testlere kaynaklık eden derslere sabırla çalışmaları

Detaylı

ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ

ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ 2019 ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ Tamamı Çözümlü 20 DENEME C N E BİZ SOR 65 D Ö 80 soruda SORU U K Komisyon KPSS ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ TAMAMI ÇÖZÜMLÜ 20 DENEME ISBN- 978-605-241-403-3

Detaylı

BSM 450 Fiber Optik Ağlar Bahar Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık

BSM 450 Fiber Optik Ağlar Bahar Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık BSM 450 Fiber Optik Ağlar Bahar 2016 Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık Genel Bilgiler Dersi veren: Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık fdikbiyik@sakarya.edu.tr, Oda 1153 Dersler: Salı 15:00-18:00, 1105 Karma: Salı

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Algoritmalar ve Programlama Lab. II BIL104 2. 2+0 2 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Temel Matematik 1 TEM

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Temel Matematik 1 TEM DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Temel Matematik 1 TEM425 7 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze / Zorunlu Dersin

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 2.Sınav Tarihi Ders Saati 4.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati 2.Sınav Tarihi Ders

Detaylı

ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI YGS-LYS ÇALIŞMALARI

ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI YGS-LYS ÇALIŞMALARI ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI YGS-LYS ÇALIŞMALARI Sevgili Öğrencilerimiz; Üniversiteye Hazırlık dershanelerinin 2015 te faaliyetlerini sonlandırması, özellikle 2016 yılında

Detaylı

Ürün Sunum Teknikleri (MTT432) Ders Detayları

Ürün Sunum Teknikleri (MTT432) Ders Detayları Ürün Sunum Teknikleri (MTT432) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Ürün Sunum Teknikleri MTT432 Bahar 1 2 0 2 3 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

İş Yaşamı İçin İletişim Becerileri II (ENG 302) Ders Detayları

İş Yaşamı İçin İletişim Becerileri II (ENG 302) Ders Detayları İş Yaşamı İçin İletişim Becerileri II (ENG 302) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İş Yaşamı İçin İletişim Becerileri II ENG 302 Bahar 3 0 0

Detaylı

MATEMATİK BİLİM GRUBU III KURS PROGRAMI

MATEMATİK BİLİM GRUBU III KURS PROGRAMI MATEMATİK BİLİM GRUBU III KURS PROGRAMI 1.Kurumun Adı 2.Kurumun adresi 3.Kurucunun Adı 4.Programın Adı : OĞUZHAN ÖZKAYA ÖZEL ÖĞRETİM KURSU : Onur Mahallesi Leylak Sok.No:9 Balçova-İzmir : Oğuzhan Özkaya

Detaylı

ONLĐNE DERS PROJESĐ. Proje Açıklaması

ONLĐNE DERS PROJESĐ. Proje Açıklaması ONLĐNE DERS PROJESĐ Proje Açıklaması Öğrencilerin başarılı olmaları için öğrendiklerini kaliteli şekilde tekrar etmeleri gerekmektedir. Her veli çocuğunun okulda ne öğrendiğini kontrol edecek ona derslerinde

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için)

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için) SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi -2018 Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim? Üniversitemizin fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulları

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Öğretim Tek. Ve Mat.Tasarımı MB 202 4 2+2 3 4

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Öğretim Tek. Ve Mat.Tasarımı MB 202 4 2+2 3 4 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Öğretim Tek. Ve Mat.Tasarımı MB 202 4 2+2 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze

Detaylı

ÖZEL ZAFER DERSHANELERİ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SINAV TAKVİMİDİR

ÖZEL ZAFER DERSHANELERİ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SINAV TAKVİMİDİR 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1. SINAV 12 EKİM 2014 PAZAR 1. TARAMA 25-26 EKİM 2014 TARİHLERİNDE DAĞITILIR 2. DENEMEYE AİT. 2. SINAV 2 KASIM 2014 PAZAR 3. SINAV 7 ARALIK 2014 PAZAR 2. TARAMA 20-21

Detaylı

Sanaltercih, üniversite adaylarının üniversite ve bölüm tercihlerinde dogru kararlar vermesini sağlayan tercih simülatörü dür.

Sanaltercih, üniversite adaylarının üniversite ve bölüm tercihlerinde dogru kararlar vermesini sağlayan tercih simülatörü dür. www.sanaltercih.com Sanaltercih nedir? Sanaltercih, üniversite adaylarının üniversite ve bölüm tercihlerinde dogru kararlar vermesini sağlayan tercih simülatörü dür. Vizyonu nedir? Türkiye de üniversite

Detaylı

Eğitmen. Eğitmenler Emekli Hakim Mevci ERGÜN Prof.Dr. Mehmet YÜCE Smmm.Önder TÜREMEN Program 03 Ocak 2011 - Pazartesi 05 Ocak 2011 - Çarşamba

Eğitmen. Eğitmenler Emekli Hakim Mevci ERGÜN Prof.Dr. Mehmet YÜCE Smmm.Önder TÜREMEN Program 03 Ocak 2011 - Pazartesi 05 Ocak 2011 - Çarşamba Mesleki Uzmanlık Sertifika ları Mesleki Uzmanlık Sertifika ları Emekli Hakim Mevci ERGÜN Prof.Dr. Mehmet YÜCE Smmm.Önder TÜREMEN 03 Ocak 2011 - Pazartesi 05 Ocak 2011 - Çarşamba 10 Oca 2011 - Pazartesi

Detaylı

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ İLKOKUL FİYAT LİSTESİ 2. SINIF TÜRKÇE ATK KİTAP 272 9786053720799 21,00 2. SINIF MATEMATİK ATK KİTAP 240 9786053721987 19,00 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ ATK KİTAP 248 9786053720805 19,50 2. SINIF İNGİLİZCE

Detaylı

2) Lineer olmayan denklem çözümlerini bilir 1,2,4 1

2) Lineer olmayan denklem çözümlerini bilir 1,2,4 1 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Numerik Analiz BIL222 4 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri Yok Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin

Detaylı

Mali Tablolar Analizi (ISL507) Ders Detayları

Mali Tablolar Analizi (ISL507) Ders Detayları Mali Tablolar Analizi (ISL507) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Mali Tablolar Analizi ISL507 Her İkisi 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte gelecek iki haftanın çalışma planı! Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Algoritmalar ve Programlama Lab. I BİL 103 1 2+0 2 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu

Detaylı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı MASA TENİSİ Öğretim Dili Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans ( X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer

Detaylı

Açık e-öğrenme. Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları. M. Emin Mutlu. İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004

Açık e-öğrenme. Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları. M. Emin Mutlu. İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004 Açık e-öğrenme Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları M. Emin Mutlu İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004 e-öğrenme Öğretimde elektronik teknolojilerin kullanıldığı

Detaylı

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI Program Tanımları İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI Kuruluş: İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2013 yılından itibaren öğrenci almaya başlamıştır ve henüz mezun vermemiştir. Amaç: İlköğretim

Detaylı

Giriş... 2 EBA Ders EBA İçerik...18 EBA Yardım EBA Dosya EBA Uygulamalar EBA Paylaşım EBA E-Kurs...

Giriş... 2 EBA Ders EBA İçerik...18 EBA Yardım EBA Dosya EBA Uygulamalar EBA Paylaşım EBA E-Kurs... Giriş....... 2 EBA Ders... 4 EBA İçerik...18 EBA Yardım... 18 EBA Dosya... 19 EBA Uygulamalar... 20 EBA Paylaşım... 20 EBA E-Kurs... 21 EBA (Eğitim Bilişim Ağı) günden güne büyümekte olan bir portal olup;

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı