Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde protokol sanayici ve iş adamları bir araya geldi. İftar etkinliği Kur an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak, Bandırma da Ayvalık ve Burhaniye de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu günde Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah Perşembe akşamı Edremit te olacağız, Cuma akşamı da Gönen de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum dedi. Ramazanda fakirler hatırlanmalı Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir de Allaha şükür büyüyor ve gelişiyor Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlıktaki hilal minareli camiden ezan okutup oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur şeklinde konuştu.

2 Balıkesir de 19 bin 647 kişi işe başladı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise, Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum dedi. İftar yemeğinde semazen gösterileri ve ilahi dinletisi beğeni topladı. Balıkesir Sanayi Odası (BSO) iftar programı düzenledi. İftara, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Baro Başkanı Avukat Erol Kayabay, daire müdürleri, STK başkanları, şehit aileleri, gaziler ile çok sayıda sanayi odası üyesi katıldı. İftarın ardından konuşma yapan BSO Başkanı Uğur, iftara katılan herkese teşekkür etti. Uğur, BSO olarak iki iftar programı daha düzenleyeceklerini belirterek, "Perşembe akşamı Edremit, cuma akşamı Gönen'de iftarlarımız olacak. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin. Bugün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz, çocuk evlerindeki kardeşlerimiz var. Suriye'den ve Somali'den gelen misafirlerimiz de var. Ramazan ayının hepinize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı da sanayicilerle daha önce ekonomide yaşanacak sorunları daha çabuk aşabilmek için fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, unları söyledi: "Sanayi Odası ve Ticaret Odası Başkanımızın sayın Cumhurbaşkanımıza bir istihdam sözü vardı. 15 bin kişilik bir istihdam sözü vermişlerdi. Dün itibariyle 19 bin 647 işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Balıkesir'e yakışanı yaptılar. Bende bu bereket ayında müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini düşünüyorum."

3 BALIKESİR SANAYİ ODASI'NDAN BİRLİKTELİK İFTARI Son dönemde şehrin yatırım ve üretim potansiyelini artırmaya yönelik yaptığı çalışmalar ile Balıkesir ekonomisine dinamizm katan Sanayi Odası,Ramazan ayında da şehrin dört bir yanında verdiği iftarlar ile huzur ve birliktelik atmosferi oluşturuyor. Balıkesir Sanayi Odası geçtiğimiz gün iş dünyası temsilcileri ve sanayicileri il protokolü,şehit- gazi aileleri ile sevgi evleri sakinlerini buluşturdu. İftar etkinliği Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak, "Bandırma'da Ayvalık ve Burhaniye'de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu gün de Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah Perşembe akşamı Edremit'te olacağız, Cuma akşamı da Gönen'de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye'den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum" dedi.

4 Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, "İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir'de Allaha şükür büyüyor ve gelişiyor Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlık'taki Hilal Minareli Cami'den ezan okutup oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur" şeklinde konuştu. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise, "Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" dedi. İftar yemeğinde semazen gösterileri ve ilahi dinletisi beğeni topladı. Şehir ekonomisine yön veren, üretim,yatırım ile istihdam alanında büyük bir gelişme kaydetmek üzere bir çok projeye imza atan Sanayi Odası nın Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği iftara katılan davetliler hep birlikte yapılan iftardan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

5 Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde protokol sanayici ve iş adamları bir araya geldi. İftar etkinliği Kur an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak, Bandırma da Ayvalık ve Burhaniye de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu günde Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah Perşembe akşamı Edremit te olacağız, Cuma akşamı da Gönen de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum dedi. Çamlık Hilal Camii seneye Ramazan ayına ibadete hazır hale gelecek Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir de Allaha şükür büyüyor ve gelişiyor Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlıktaki hilal minareli camiden ezan okutup oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur şeklinde konuştu. Balıkesir de 19 bin 647 kişi işe başladı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise, Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum dedi. İftar yemeğinde semazen gösterileri ve ilahi dinletisi beğeni topladı.

6 Balıkesir Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; protokol, sanayici ve iş adamları bir araya geldi Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde; protokol, sanayici ve iş adamları bir araya geldi. İftar etkinliği Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak Bandırma da Ayvalık ve Burhaniye de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu günde Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah perşembe akşamı Edremit te olacağız, cuma akşamı da Gönen de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz

7 çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum dedi. ÖNÜMÜZDEKİ RAMAZAN ÇAMLIK TAYIZ Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir de Allah a şükür büyüyor ve gelişiyor, Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlık taki Hilal Minareli Cami den ezan okutup, oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur şeklinde konuştu. BALIKESİR DE 19 BİN 647 KİŞİ İŞE BAŞLADI Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum dedi. İftar yemeğinde, semazen gösterileri ve ilahi dinletisi beğeni topladı.

8 Balıkesir Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; protokol, sanayici ve iş adamları bir araya geldi Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde; protokol, sanayici ve iş adamları bir araya geldi. İftar etkinliği Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak Bandırma da Ayvalık ve Burhaniye de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu günde Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah perşembe akşamı Edremit te olacağız, cuma akşamı da Gönen de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum dedi.

9 Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir de Allah a şükür büyüyor ve gelişiyor, Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlık taki Hilal Minareli Cami den ezan okutup, oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur şeklinde konuştu. BALIKESİR DE 19 BİN 647 KİŞİ İŞE BAŞLADI Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum dedi.

10 Balıkesir in iş dünyası Balıkesir Sanayi Odası (BSO) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Balkonuk Center da geniş bir katılımla gerçekleştirilen iftarın ardından konuşan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a verilen sözü tutarak 15 bin istihdam sayısını geçtiklerini belirtti. VALİ ERSİN YAZICI: KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı; Bu güzel iftarda sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Daha önce burada sanayicilerle yaptığımız bir toplantıda artan istihdam yaratmak konulu bir toplantı yaptık. Ekonomide yaşanacak sorunları daha çabuk aşabilmek için fikir alışverişinde bulunduk. Sanayi Odası ve Ticaret Odası başkanımızın sayın cumhurbaşkanımıza bir istihdam sözü vardı. 15 bin kişilik bir istihdam sözü vermişlerdi. Dün itibariyle kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Balıkesir e yakışanı yaptılar. Bende bu bereket ayında müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini düşünüyorum şeklinde konuştu.

11 İftarın ardından konuşan Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur iftara katılanlara teşekkür ederken ramazan ayının herkese hayırlı olmasını temenni etti. Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur; İftar soframıza hepiniz hoş geldiniz. Bu sene Sanayi Odası olarak 4.iftarımız. Ayvalık ta Bandırma da ve Burhaniye de bölge iftarlarında üyelerimizle bölge erkanıyla iftarlarda buluştuk. Bugünde siz değerli sanayiciler ve protokolümüz ile bir aradayız. İki iftarımız daha kaldı. Perşembe akşamı Edremit Cuma akşamı Gönen de iftarlarımız olacak. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin. Bugün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz gazilerimiz, çocuk evlerindeki kardeşlerimiz var. Suriye den ve Somali den gelen misafirlerimiz de var. Ramazan ayının hepinize hayırlı olmasını temenni ediyorum AHMET EDİP UĞUR BALIKESİR İ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur konuşmasında Balıkesir in her geçen gün geliştiğini belirtirken Avlu Balıkesir ve Çamlık projeleriyle Balıkesir i geleceğe hazırladıklarını ifade etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; Ramazan ayı rahmet ayı. İbadetleriniz kabul olsun. Balıkesir imizde Allaha şükür büyüyor gelişiyor. Yaptığımız projeler bir bir hayata geçmeye başladı. İşte avlumuz ramazan ayında şenleniyor. İnşallah Ramazandan sonra daha güzel bir hal alacak bütün ticari alanlar açıldıktan sonra. İnşallah önümüzdeki ramazan Çamlıktaki hilal minareli camiden ezan okutup orada teravih namazımızı kılarız. Hızla çalışıyoruz. Organize sanayi bölgesine olan talepler belli. Balıkesir imize geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Biz sanayi odamıza teşekkür ediyoruz bizleri bu iftar sofrasında buluşturduğu için dedi. Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan,Balıkesir Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, daire müdürleri, STK başkanları, şehit aileleri, gaziler ile çok sayıda Sanayi Odası üyesi katıldı.

12 Balıkesir Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; protokol, sanayici ve iş adamları bir araya geldi Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde; protokol, sanayici ve iş adamları bir araya geldi. İftar etkinliği Kur an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak Bandırma da Ayvalık ve Burhaniye de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu günde Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah perşembe akşamı Edremit te olacağız, cuma akşamı da Gönen de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum dedi.

13 RAMAZANDA FAKİRLER HATIRLANMALI Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir de Allah a şükür büyüyor ve gelişiyor, Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlık taki Hilal Minareli Cami den ezan okutup, oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur şeklinde konuştu. BALIKESİR DE 19 BİN 647 KİŞİ İŞE BAŞLADI Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum dedi. İftar yemeğinde, semazen gösterileri ve ilahi dinletisi beğeni topladı.

14 Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde protokol, iş adamları, Gaziler, Şehit yakınları, sevgi evlerindeki çocuklar bir araya geldi. İftar etkinliği Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından tüm davetliler hep birlikte oruçlarını açtılar. 4. İFTAR YEMEĞİ Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak, "Bandırma'da Ayvalık ve Burhaniye'de bölge iftarlarında üyelerimizle, sanayicilerimizle, iş dünyası ile buluştuk. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye'den gelen kardeşlerimiz, misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle, çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum." dedi. YARDIMLAŞMA DUYGULARININ PEKİŞTİĞİ BİR AY Ramazan ayının rahmet ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, "İbadetleriniz, kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay." diye konuştu. 19 BİN 647 YENİ İSTİHDAM

15 Vali Ersin Yazıcı da programda yaptıkları konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: "Daha önce sanayicilerle bu salonda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı 'İstihdamda Millî Seferberlik' çağrısı doğrultusunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen 'Çalışma Hayatında Millî Seferberlik Programı' kapsamında bir toplantı düzenlemiştik. Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı. Balıkesir için 15 bin yeni istihdam. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. İstihdam sözünü tuttuk, çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ben de bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı, müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini, onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum." dedi. İftar Programına Vali Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve diğer ilgililer katıldı.

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

Sanayicilerden destek

Sanayicilerden destek Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile GAZİOSMANPAŞA DA BU RAMAZAN ÇOK ÖZEL Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile Ramazan ın coşkusunu, heyecanını ve sevincini birlikte yaşayalım. Ramazan

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu MKÜ de İftar Coşkusu Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu Antakya Ottoman Otel havuzbaşında bir araya gelen Üniversite personeli muhteşem manzara eşliğinde iftar coşkusu

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ Bizim İvrindi Gazetesi 532 HABERLER 19/09/2016 Sayfa 3 DEVLETİN ZİRVESİ ERDEKTEKİ CENAZEDE BULUŞTU DEVLETİN ZİRVESİ ERDEK'TE CENAZE TÖRENİNDEYDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ANNEM" DEDİĞİ ZÜMRİYE İLGEN'İN

Detaylı

BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI

BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI Yayın Adı : Çorum Hakimiyet Periyod : Haftada 6 Gün Tarih : 23.10.2018 Ili : Çorum Sayfa : 7 Tiraj : 2.318 1/1 BANDIRMA ÜNIVERSITESINDEN ÖZBEKISTANDA

Detaylı

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA!

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! KOSGEB ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) arasında Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği protokolü imzalandı Küçük

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA Marmara nın ulaşım üçgeninde yer alan Balıkesir, Organize Sanayi Bölgesi ile yatırımlar açısından büyük bir heyecan uyandırmaya başladı. Son zamanlarda bölgeye yapılan yatırımlar

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

œkariyer FESTIVALI DÜZENLENECEK 07/11/2018

œkariyer FESTIVALI DÜZENLENECEK 07/11/2018 œkariyer FESTIVALI DÜZENLENECEK 07/11/2018 Portal : www.bansesgazetesi.com İçeriği : Haber Tarih : 08.11.2018 Adres : http://www.bansesgazetesi.com/kariyer-festivali-duzenlenecek-07-11-2018/ œkariyer Festivali

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER "DAMLA" HATAY DA GÖNÜLLERE DOLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/marangozlar-sitesi-icin-imzalar-atildi-balikesir-1799796/ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur un girişimleri ile kurulan S. S. Altıeylül Ağaç

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/2016/12/27/balikesire-100-milyonluk-yatirim Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile HEG ve MAYSEL firmaları arasında toplam 88 bin metrekare alan üzerine 100 milyon

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Saat: 19.30 Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı AKS TV den İFTARA DOĞRU 1 KONU 1 KONUK Canlı Yayın

Saat: 19.30 Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı AKS TV den İFTARA DOĞRU 1 KONU 1 KONUK Canlı Yayın 1 2 On Bir Ayın Sultanı na ve Canik e Selam Olsun... Değerli Hemşehrilerim; Bir AKS Ramazan TV den ayına A daha DOĞRU kavuşmanın 1 KONU mutluluğunu 1 KONUK hep Canlı beraber Yayın yaşarken, Onbir ayın

Detaylı

/

/ http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/insan-kaynaklari-ve-istihdam-fuari-acildi-balikesir- 1655425/ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi nin de katkı sunduğu Balıkesir İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı

Detaylı

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI Portal Adres 2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI : www.salom.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.10.2018 : http://www.salom.com.tr//haber-108505-2_israil_ve_yahudilik_konferansi_bandirmada_gerceklesti.html

Detaylı

2018 Yılı Mayıs/Haziran Bülteni BÜLTEN NO 3

2018 Yılı Mayıs/Haziran Bülteni BÜLTEN NO 3 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Vatanımız için canlarını feda

Detaylı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı koyan herkese olduğu gibi kadın girişimcilerimize de

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ Kıymetli hemşehrilerim, Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri güzelliğiyle, bereketiyle rahmet olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif e bir kez daha nail olmak kısmet oldu. Siz değerli hemşehrilerimizin

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDAN MOBİL UYGULAMA GİRİŞİMİ

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDAN MOBİL UYGULAMA GİRİŞİMİ ODAMIZDAN MOBİL UYGULAMA GİRİŞİMİ Teknolojiyi yakından takip eden odamız, mobil uygulama hizmeti geliştirdi. Yönetim Kurulu Başkanımız Coşkun Salon daha iyi hizmet sunabilmek ve sunulan hizmeti üyenin

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/sanayiciler-meslek-liseli-ogrenci-ariyor-balikesir-yerelhaber-2066674/ Sanayicilerin ihtiyacı olan nitelikli ara personel temini için ortaokul öğrencilerini Meslek Liselerinde

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

BANDIRMA'DA 'ALISVERIS TANITIM GÜNLERI' BASLADI

BANDIRMA'DA 'ALISVERIS TANITIM GÜNLERI' BASLADI BANDIRMA'DA 'ALISVERIS TANITIM GÜNLERI' BASLADI Portal : www.gundem.me İçeriği : Gündem Tarih : 16.03.2018 Adres : http://gundem.me/detail/?id=3304593 Bandırma'da 'Alışveriş Tanıtım Günleri' Başladı Bandırma

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK E-bülten Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Ramazan ayı, manevi duyguların, en yüksek ve en yoğun olduğu önemli aylardan

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 Ekim tarihleri arasında, 16 farklı ülkeden 28 yabancı

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Süreli Elektronik Yayınıdır 1 AĞUSTOS 2015 YIL:1 SAYI:5. SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Süreli Elektronik Yayınıdır 1 AĞUSTOS 2015 YIL:1 SAYI:5. SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1 SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1 Salihli TSO üyelerinin çocukları, Ekonomi Üniversitesi nde indirimli okuyacak Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ile İzmir Ekonomi Üniversitesi

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ANKARA

MÜSİAD İFTARI ANKARA MÜSİAD İFTARI ANKARA 06.06.2017 Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Kurum ve Kuruluşlarımızın Başkan ve Temsilcileri, İş, Siyaset ve STK'larının Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Haziran 25, 2017-8:26:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere

Detaylı

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ 02.04.17 Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Milletvekillerim, Büyükşehir Belediyesi Başkanım, İş ve Siyaset Dünyasının,

Detaylı

BAKAN IŞIK STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

BAKAN IŞIK STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU http://www.tv100.com.tr/milli-savunma-bakani-isik-stk-temsilcileri-ile-bulustu/11970/ BAKAN IŞIK STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU TÜRKİYE VE BALIKESİR DAHA GÜZEL YERLERE GELECEK Milli Savunma Bakanı Fikri

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ATSO BAŞKAN YARDIMCILIĞINA KOYUNCU SEÇİLDİ SGK PANELİ ATSO'DA DÜZENLENDİ EMNİYET MÜDÜRÜ ATSO'DA AHİKA'DA ASLAN PAYI AKSARAY'IN ELEMAN SIKINTISI UMEM'LE ÇÖZÜLÜYOR

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 12 21 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Balıkesir

Detaylı

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz birlikteliğinde açtığımız Görme Engelli Kuranı Kerim Kursu sonunda Sayın Valimiz Cevdet CAN, kursiyerlerimize kabartmalı Kur'anı Kerim hediye etti. Valimiz Cevdet CAN,

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

/

/ http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/milli-istihdam-seferberligi-toplantisi-yapildi-balikesir- 1625187/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği ile ilgili

Detaylı

UETD KK Ankara Çalıştayı. Raporu

UETD KK Ankara Çalıştayı. Raporu UETD KK Ankara Çalıştayı Raporu 02-05.02.2017 UETD Genel Merkez KK nın düzenlediği 2017 Ankara Çalıştayı, AK Parti GM KK himayesinde gerçekleşmiştir. Katılımcılar: UETD GM KK MYK Katılım sayısı: 150 UETD

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

KIRŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI RAMAZAN AYI ÖZEL VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

KIRŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI RAMAZAN AYI ÖZEL VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 29 Şevval Mehmet YAMAN İl Müftüsü Hoca Ahmet Yesevi Camii 15.5.2018 Salı Yatsıdan Önce RAMAZAN AYI VE ORUCUN FAZİLETİ 1 Ramazan Halil YILMAZ Vaiz Cacabey Camii 16.5.2018 Çarşamba Öğleden Önce ORUCA AİT

Detaylı

MÜSİAD İFTARI MERSİN

MÜSİAD İFTARI MERSİN MÜSİAD İFTARI MERSİN 08.06.2017 Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Sayın Valim, Kurum ve Kuruluşlarımızın Başkan ve Temsilcileri, İş, Siyaset ve STK'larının Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim

Detaylı

TOBB TERÖR TOPLANTISI

TOBB TERÖR TOPLANTISI Temmuz 2015 e-bülten TOBB TERÖR TOPLANTISI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu

Detaylı

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna MÜSİAD Cidde Temsilcisi Tanıtımı ve Türk Suud İş Forumu 23.05.2015 TC Cidde Başkonsolosu Fikret Özel, Cidde Tic Odası Başkan Yardımcısı, Mazeen Baterjee Türk-Suud İş Konseyi Başkanı, Mazan Ragap, Cidde

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

http://www.trthaber.com/foto-galeri/balikesirdeki-yerli-helikopter-projesi/13610/sayfa-1.html Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yerli helikopter üretimi için Ar-Ge çalışmalarına başlayan firmanın

Detaylı

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR Meslek odaları ve bazı sivil toplum kuruluşları, son günlerde yaşanan iç kargaşalarda meydana gelen ölümler, Türk Bayrağına ve Atatürk heykellerine yapılan saldırılar üzerine sağduyu çağrısında bulundu.

Detaylı

BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI (27 Haziran - 28 Temmuz)

BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI (27 Haziran - 28 Temmuz) BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI (27 Haziran - 28 Temmuz) V A İ Z İ N ADI - SOYADI ÜNVANI VAAZIN YERİ VAAZIN GÜNÜ VE SAATİ VAAZIN KONUSU Cahit ÇETİN Müftü Haydarçavuş Camii

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/bakan-faruk-celik-balikesir-organize-sanayi-bolgesi-ni-ziyaret-etti/11108/ Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,Balıkesir deki temasları kapsamında il merkezinde ilk olarak

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) 2015 2016 AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni Hatay Vali Yardımcısı

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

TEK. MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET

TEK. MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET TEK MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET Değerli Ümraniyeliler, kıymetli dostlar Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, bereket, rahmet, iyilik, beraberlik ayı, cümle güzelliklerin zamanı

Detaylı

1 2 Eylül 2018, Bişkek

1 2 Eylül 2018, Bişkek T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın Kırgızistan a Resmi Ziyareti Vesilesiyle Özel Sektör Heyet Programı ve 1 2 Eylül 2018, Bişkek 2 T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın 1 2 Eylül

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser başkanlığındaki heyet görevi devralmalarının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser başkanlığındaki heyet görevi devralmalarının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser başkanlığındaki heyet görevi devralmalarının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Serteser ve beraberindeki heyet dün de Vali Belediye

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

8. Kamu Yönetimi Sempozyumu

8. Kamu Yönetimi Sempozyumu 8. Kamu Yönetimi Sempozyumu Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Türkiye Belediyeler Birliği nin işbirliği ile Yönet imi Sempoz yumu Antakya Ottoman Palace ta çok sayıda davetlinin katılımı

Detaylı