T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları"

Transkript

1 Sayın Velimiz, Okulumuz öğrencileri bu yıl Yunanistan ın Katerini kentinde düzenlenen IMF BLEND TRADITIONAL SONGS AND DANCES PARALİA/KATERİNİ organizasyonuna davet edilmiştir. Bu festivalde okulumuzu ve ülkemizi temsil edecek halk oyunları ekibimizi okul öğrencilerimiz oluşturacaktır. Kültürümüzün yayılıp yaşatılması, yeni yerler görerek öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinin arttırılması, öğrencilerimizin dil eğitimlerinin pratikleşmesi, yeni dostlar edinerek dünya barışına katkıda bulunulması amacıyla öğrencilerimizin yer almasını arzuladığımız söz konusu festivale okulumuz katılacaktır. Programını sunduğumuz festivale öğrencilerle beraber yakınları da katılabilirler. Bu festival programının başında 2012 yılında İngiltere Llangollen de yapılan Uluslararası Halk Oyunları Yarışmasında Dünya Birincisi olan, 2013 yılında İspanya nın Lloret De Mar kentindeki İnternationel Folklore İn Festival de, 2014 yılında ÇEK Cumhuriyeti nin başkenti Prag da düzenlenen XIV. İnternationel Folklore Festival inde ve 2015 yılında Makedonya nın Ohrid kentinde düzenlenen İnternationel Folklore Festival "St. Naum Of Ohrıd " festivalinde ülkemizi ve okulumuzu temsil eden ekibimizin başında bulunan Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Müge Karasu bulunacaktır. Bu programda ekibimizi Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Halk Oyunları Bölümünden mezun, 20 yıllık tecrübesi olan ve Türk Halk Oyunları Federasyonu Hakemi, uzman eğitimci Şahika Acar öğretmenimiz hazırlayacaktır. Programını ve şartlarını sunduğumuz festivalimize katılımlarınızı bekler, başarılı çalışmalar dileriz. H. İlker DURU Serkan GÖZDER İlkokul ve Ortaokul Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Müdürü

2 BOYDAN BOYA AVRUPA TURU AMSTERDAM, BRÜKSEL, BRUGGE, LOZAN, MONTRÖ, LUXEMBURG, VENEDİK, VİYANA, BUDAPEŞTE, BÜKREŞ HAZİRAN 2016 Seyahat Güzergâhımız, 1.GÜN 15 Haziran 2016 İZMİR-ÇANAKKALE-İPSALA Saat da Okulumuz önünden konuklarımızı aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Yolda vereceğimiz uygun molaların ardından sabahın ilk saatlerinde İpsala sınır kapısına ulaşıyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinden sonra, Yunanistan a giriyoruz. 2. GÜN 16 Haziran 2016 İSKEÇE-KAVALA-SELANİK-KATERİNİ Gümülcine, İskeçe üzerinden, yolumuza devam edip Nea Kervali de kahvaltı molasına giriyoruz. Daha sonra Kavala ya hareket ediyoruz. Kavala da; su kemerleri, liman, 19. yy Neo Klasik yapıları, İmarethane, Kavalalı Ali Paşa Evi ve heykeli gezileri sonrası, Katerini ye hareket ediyoruz. Akşamüzeri festival oteline yerleşiyoruz. Saat da Festival Performansına katılım. Konaklama Katerini de otelimizde. 3. GÜN 17 Haziran 2016 SELANİK Sabah kahvaltısının ardından Selanik e hareket ediyoruz. Selanik te öncelikle Atatürk ün Evini ziyaret ediyoruz. Daha sonra görülecek yerler; Mekadonia Bakanlık Binası, Aristoteoles Üniversite Kampüsü, Helexpo İnternational Fuar Alanı, Rotonda, Zafer Takı, Beyaz Kule, Makedonia Tiyatro Binası, Kütüphane, Bedesten, Hamza Bey Camii, B. İskender Heykeli, Yedi Kule, Ano Poli. Turumuzun sonunda, Aristoteles Meydanı nda serbest zaman alıyoruz. Akşamüzeri otelimize dönüş. Saat 19:00 da Festival Performansına katılım. Konaklama Katerini de otelimizde. 4. GÜN 18 Haziran 2016 KATERİNİ-YANYA-IGOUMENİTSA Sabah kahvaltısından sonra otelden ayrılıp, Larissa, Trikala üzerinden Kalambaka ya ulaşıyoruz. Buradan da tüf kayalarıyla Kapadokya yı ve üzerine 14. Yy da kurulmuş manastırlarıyla Sümela yı andıran Meteora ya varıyoruz. Büyüleyici manastırları gezip tanımak ve fotoğraf çekimi için aldığımız serbest zamanın ardından, Osmanlı nın Epir Bölgesi ndeki en önemli şehir olan Yanya ya hareket ediyoruz. Akşamüzeri ulaşıp göle hakim Eski Kalesi ve Aslan Paşa Camii manzarası eşliğinde Yanya Gölü nü fotoğraflama şansımız oluyor. Turumuzun sonunda, Igoumenista ya hareket ediyoruz. Gerekli işlemlerden sonra, akşam geç saatlerde gemimize biniyoruz. Gemimizde restoran ve free-shoptan yararlanabilirsiniz. Geceleme gemide.

3 5. GÜN 19 Haziran 2016 ANCONA-VENEDİK-PADOVA Saat da Ancona Limanından İtalya ya çıkıyoruz. Buradan Venedik e hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde ulaşıp, yüzyıllardır suların üzerinde yaşayan şehri keşfe çıkıyoruz. Büyük Kanal ve San Marko Turu. Aman kanallar arasında gondollara dalıp kaybolmayın. Tövbe Köprüsü, Dükler Sarayı, San Marko Meydanı ve Basikilikası, Çan Kulesi ve Saat Kulesi, Rialto Köprüsü görülecek yerler arasında. Geç saatlerde otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Padova da otelimizde. 6. GÜN 20 Haziran 2016 PADOVA-GARDALAND Sabah kahvaltısının ardından neşe dolu saatler bzi bekliyor. Bu günü Avrupa nın en büyük 3.Eğlence parkı olan Gardaland a ayırıyoruz. Eğer kendimizi parkın eğlence alanlarından ayırabilirsek, İtalya nın en büyük gölü olan Garda Gölü nde muhteşem manzara sahip, Sirmione Kasabasında akşam yemeği ve alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Geç saatlerde Montrö ye hareket ediyoruz. Geceleme otobüsümüzde. 7. GÜN 21 Haziran 2016 MONTRÖ-LOZAN-BERN-LUXEMBURG Sabah erken saatlerde, öncelikle 1923 yılında Barış Antlaşmasının imzalandığı İsviçre nin kültürel başkenti Lozan a ulaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ayrı bir öneme sahip olan şehirde turumuzu yapıyoruz. Öncelikle muhteşem manzaraya sahip, Ouchy Şatosu ve Olimpiyat Merkezi ni görüyoruz. Daha sonra Lozan Antlaşmasının imzalandığı Rumini Sarayı nı görüyoruz. Buradan Leman Gölü kıyısındaki şirin kent Montrö ye geçip ülkenin sembolü haline gelen 12.yy da Savoy Dükleri tarafından kurulan, İsviçre nin en eski şatosu olan, Lord Byron a ünlü Chillon Mahkumu şiiri için esin kaynağı olan Chillon Şatosu nun görülmesi, daha sonra şehir merkezi ziyareti. Freddie Mercury, Charlie Chaplin, Nabokov gibi ünlülerin heykellerinin bulunduğu sahil kıyısında serbest zaman alıyoruz. Öğleden sonra, ülkenin başkenti Bern e hareket ediyoruz. Bern; U şeklinde bir kıvrım yaparak tarihi şehri kucaklıyormuşçasına saran Aare Nehri yle, köprüleriyle, ayılarıyla, çiçekleri, çeşmeleri, kırmızı tramvayları, tarihi evleri ve sakinliğiyle akıllarda kalan bir şehir. Buradaki kısa turun ardından, Einstein Müzesi ni ziyaret ediyoruz. Öğleden sonra Lüxemburg a hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Luxemburg ta otelimizde. 8. GÜN 22 Haziran 2016 LUXEMBURG-BRÜKSEL-BRUGGE-AMSTERDAM Sabah kahvaltısının ardından, şehir turunda Petrus Vadisi ni, eski şehir merkezini, Şehir Katedralini, Dükler Sarayı nı görme imkânına sahip olacaksınız. Daha sonra Belçika ya hareket ediyoruz. Öğlene doğru Brüksel e ulaşıp, şehir turumuzu yapıyoruz. Kraliyet Sarayı, Belediye Sarayı ve Kilisesi, Grand Palace Meydanı görülecek yerler arasında. Ünlü çikolatalarından alışveriş için serbest zamanın ardından, kuzeyin Venedik i Brugge e gidiyoruz. Markt Meydanı ve St. Salvador Katedrali ni görüp, öğle yemeği zamanı alıyoruz. Daha sonra Hollanda ya doğru hareket ediyoruz. 2,5 saatlik bir yolculukla Amsterdam a ulaşıp, akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Amsterdam da otelimizde.

4 9. GÜN 23 Haziran 2016 AMSTERDAM-VOLENDAM-ZAANSE SCHANS Sabah kahvaltısından sonra, öncelikle Ijsel Gölü kenarında Hollanda nın en popüler sahil/balıkçı kasabaları olan Volendam ve Zaanse Schans rengârenk evleri ve doğası ile birlikte sizleri bekliyor. Bu küçük denizciler kasabalarında yeşil beyaz evlerin dar sokaklarında folklorik kıyafetleriyle yerli halkı görmek mümkün. Amsterdam dan sonra en çok turistin ziyaret ettiği Volendam da ise Peynir Fabrikası ziyareti ve meşhur peynirlerden tatma ve tahta ayakkabılardan alışveriş fırsatı bulacaksınız. Öğle saatlerinde Amsterdam a dönüp şehir turumuzu yapıyoruz. Dam Meydanı, Özgürlük Anıtı, Kraliyet Sarayı ve Kilisesi görülecek yerler arasında. Tur sonrası, kanallar arasında tekne turu yapılabilir. Akşam geç saatlere kadar alışveriş ve serbest gezi zamanı. Akşam saatlerinde Viyana ya hareket ediyoruz. Geceleme otobüsümüzde. 10. GÜN 24 Haziran 2016 VİYANA Sabah saatlerinde ulaşıp, panoramik şehir turumuzu yapıyoruz. Bu turumuzda sizlere şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdireceğiz; ring üzerinde Opera, Sanat Tarihi Müzesi, Parlamento, Belediye Binası, Üniversite ve Hoffburg Sarayı nı, Ratshause, Karls Kirche yi göreceğiz. Turumuzun sonunda Viyana nın zevkli pazaryerlerinden Naschmarkt ta alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Öğleden sonra otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Viyana da otelimizde. 11. GÜN 25 Haziran 2015 VİYANA-BUDAPEŞTE Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından, Macaristan a hareket ediyoruz. 3 saatlik yolculukla Budapeşte ye ulaşıp tanıma turumuzu yapıyoruz. Gezilecek yerler; Hosek Ter yani Kahramanlar Meydanı, Budapeşte nin en geniş ve lüks caddelerinden biri olan Andrassy Caddesi nden geçerken, Viyana daki opera binası örnek alınarak yapılan Opera Binası nı, Aziz İstvan Katedrali ni, Parlamento Binası nı görüyoruz. Tuna Nehri üzerinden Peşte Yakası ndan Buda Yakası na Zincirli Köprü den geçerek St. Gallert Tepesi ve Budin Kalesi ni görüyoruz. Turumuzun sonunda, alışveriş ve serbest gezi için zaman alıyoruz. Akşam saat arası Romanya ya hareket. Geceleme otobüsümüzde. 12. GÜN 26 Haziran 2016 BÜKREŞ Sabah saatlerinde Bükreş e ulaşıp, şehir turumuzu yapıyoruz. Bükreş in en güzel ve en hareketli merkezi Cumhuriyet Meydanı, Büyük Kütüphane, Zafer Takı, Bükreş Üniversitesi Binası, Milli Tiyatro, Çavuşesku döneminde yaptırılan Parlemanto Binası, Kraliyet Sarayı, Kretzulescu Kiliseleri panoramik olarak görülecek yerlerdir. Daha sonra şehrin en büyük parkı olan Herastrau Park ta vereceğimiz serbest zamanda bu muhteşem parkı gezebilir, Hard Rock Cafe de öğle yemeği yiyebilirsiniz. Ayrıca park bünyesindeki Dimitre Gusti Köy Müzesi ziyaret edilecek. Öğleden sonra otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Bükreş te otelimizde.

5 13. GÜN 27 Haziran 2016 BÜKREŞ-RUSÇUK-ŞUMNU-VARNA-NESSEBAR Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası, Bulgaristan a hareket ediyoruz. Rusçuk Sınır Kapısı na ulaşıp giriyoruz. Deliorman ın yoğun Türk nüfusuna sahip Şumnu ve Razgrad Şehirleri üzerinden öğle saatlerinde Varna ya ulaşıp, öncelikle öğle yemeği için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra panoramik şehir turumuzda; Roma Hamamı, Arkeoloji Kompleksi, Bazilika ve Katedral görülecek yerler arasındadır. Panoramik şehir turumuz sonrası, Nessebar a hareket ediyoruz. Karadeniz kıyısında yer alan 3000 yıldan yaşlı Nessebar Yarım Adası na ulaşmamızın ardından, eskiden yel değirmenleriyle ün yapmış adamıza girişte, tarihi değirmenimiz bizleri karşılayacak. Adadaki eski Bizans Kiliselerini görüp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Neşsebar-Burgaz da otelimizde. 14. GÜN 28 Haziran 2016 BURGAZ-EDİRNE-ÇANAKKALE-İZMİR Sabah kahvaltısının ardından, Burgaz da panoramik tur yapıyoruz yılında UNESCO NUN Dünya Kültür Mirası Listesine girmiş Tarihi Tren Garı nda aracımızdan inip sevimli Cafe ve dükkânları barındıran Alexandrovska Bulvarı nda kahve molası alıyoruz. Öğlene doğru Kapıkule Sınır Kapısı na hareket ediyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinin ve Freeshop alışverişi için serbest zamanın ardından Türkiye ye geçiyoruz. Daha sonra Çanakkale üzerinden uygun molalarla geç saatlerde İzmir e ulaşıyoruz.

6 BOYDAN BOYA AVRUPA TURU AMSTERDAM, BRÜKSEL, BRUGGE, LOZAN, MONTRÖ, LUXEMBURG, VENEDİK, VİYANA, BUDAPEŞTE, BÜKREŞ HAZİRAN 2016 Festival Programında Ücrete Dâhil Olan Hizmetler Otobüs ile ulaşım, Belirtilen tüm turlar, 3-4 yıldızlı otellerde konaklama ve sabah kahvaltısı, Festival oteli konaklama, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, Seyahat sigortası, gümrük vergileri, şehir giriş ücretleri, Otobüs ikramları, Türkçe rehberlik hizmetleri, İtalya-Yunanistan kabinde gemi geçişleri, Garland eğlence parkı giriş bileti, Festival Programında Ücrete Dâhil Olmayan Hizmetler Ücretin içerisinde programında belirtilen kahvaltı ve öğünler dışındaki yiyecekler herkesin kendine aittir, Kişisel harcamalar, müze giriş ücretleri, gece eğlenceleri, Vize ücreti 110 Euro, Yurt dışı çıkış harcı bedeli 15 TL, Tüm bu giderler için kişi başı 1495 Euro dur. Ödeme şekli 6 taksit olacaktır. 15 Aralık Euro 15 Ocak Euro 15 Şubat Euro 15 Mart Euro 15 Nisan Euro 15 Mayıs Euro Bu şartlarda bizimle beraber olmak isteyen 6,7,8 ve lise sınıfları öğrenci ve öğrenci yakınlarının ekte sunulan dilekçeyi doldurup 04 Aralık 2015 Cuma gününe kadar sınıf öğretmenlerine katılıp katılmayacaklarını belirterek teslim etmeleri gerekmektedir.

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları Sayın Velimiz, Okulumuz öğrencileri bu yıl Sırbistan ın Belgrad şehrinde düzenlenen INTERNATIONAL FOLK DANCE FESTIVAL, BELGRADE SERBIA organizasyonuna davet edilmiştir. Bu festivalde okulumuzu ve ülkemizi

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece)

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) TUR PROGRAMI 14.10.2013 P.tesi İSTANBUL-SELANİK/THESSALONİKİ Akşam belirlenen yer ve saatlerde hareket. İstanbul Tekirdağ yolu üzerinden İpsala

Detaylı

AYVALIK SANAT DERNEĞİ

AYVALIK SANAT DERNEĞİ AYVALIK SANAT DERNEĞİ 1.Selanik 2.Ohrid 3.Bar 4.Budva 5.Kotor 6.Dubrovnik 7.Saraybosna 8.Belgrad 9.Üsküp 10.Kavala 11.İskeçe 12.Gümülcine Cotton & Tour Seyahat & Organizasyon Ulaşım Hizmetleri by Pamukçu

Detaylı

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik...

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Atina - Selanik Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Tarih : 11-09-2016-15-09-2016 Şehirler : Atina, Selanik

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

İsviçre Turu (Cenevre Zürih)

İsviçre Turu (Cenevre Zürih) İsviçre Turu (Cenevre Zürih) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.347,00 EUR 5.130,59TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Cenevre "Cenevre Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde rehberiniz

Detaylı

5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle. Ren Nehir Turu. Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda

5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle. Ren Nehir Turu. Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda 5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle Ren Nehir Turu Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDATek Kişilik Kabinde 75 Diğer güvertedeki kabinlere

Detaylı

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA***

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** 1 ***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** **TÜM TURLAR FİYATA DAHİL** *DOLU DOLU 10 GECE 11 GÜN* Selanik, Üsküp, Budapeşte, Bratislava, Prag, Viyana, Belgrad, Sofya, Edirne, İzmir 18.07.2018 28.07.2018 15.08.2018

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları Sayın Velimiz, Okulumuz öğrencileri bu sene Makedonya nın Ohrid kentinde düzenlenen INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL "ST. NAUM OF OHRID " organizasyonuna davet edilmiştir. Bu festivalde okulumuzu ve ülkemizi

Detaylı

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN 4 ÜLKEYİ KAPSAYAN BÜYÜK TRANSİLVANYA TURU VİYATRAVEL DAN EMSALSİZ BİR GEZİ PROGRAMI GEZGİNLER İÇİN DÜNYA KÜÇÜKTÜR ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN KARPATLAR, SOVYETLER DÖNEMİNE YOLCULUK, ŞATOLAR,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

İsviçre İtalya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Cenevre. 2. Gün: Cenevre "Cenevre Tanıtım Turu ve Ekstra Lozan Turu"

İsviçre İtalya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Cenevre. 2. Gün: Cenevre Cenevre Tanıtım Turu ve Ekstra Lozan Turu İsviçre İtalya Turu 26.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.797,00 EUR 6.844,59TL TUR ÖZELLİKLERİ Yeşil Pasaporta Vizesiz 1. Gün: İstanbul Cenevre İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali Setur deski

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle. Ren Nehir Turu. Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda

5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle. Ren Nehir Turu. Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda 5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle Ren Nehir Turu Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDATek Kişilik Kabinde 75 Diğer güvertedeki kabinlere

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU

BÜYÜK BALKANLAR TURU BÜYÜK BALKANLAR TURU 30 HAİZRAN-21 TEMMUZ-08 EYLÜL 8 GECE 9 GÜN(7 GECE OTEL KONAKLAMASI) 1.GÜN BALIKESİR-BANDIRMA-ÇANAKKALE-İPSALA Saat 22:30 Balıkesir Stadyum önünden hareket. Saat 23:45 de Bandırma dan

Detaylı

Noelde Brugge ve Gent Turu

Noelde Brugge ve Gent Turu Noelde Brugge ve Gent Turu 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 767,00 EUR 2.998,43TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Brüksel Gent Brüksel Şehir Turu Belçika nın başkenti olan Brüksel de şehir turu yapıyoruz.

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM EKSPRES AVRUPA

EUROPANORAMIC.COM EKSPRES AVRUPA EUROPANORAMIC.COM EP EKSPRES AVRUPA Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi fiyat

Detaylı

FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ

FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ (YUNANİSTAN-KAVALA-SELANİK) (MAKEDONYA-OHRİ-ÜSKÜP GEZİSİ) 19-25 TEMMUZ OHRID CITY OF LIGHT FESTİVALİ (4 GECE 6 GÜN) 400 EURO FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ (YUNANİSTAN-KAVALA-SELANİK)

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

Ortaköy Portakal Yokuşu No 53 K1 Ulus İstanbul Tel : 0 212 2363686 Fax : 0 212 2363634

Ortaköy Portakal Yokuşu No 53 K1 Ulus İstanbul Tel : 0 212 2363686 Fax : 0 212 2363634 Unutulmaz bir kış serüveni Kanallar şehri Amsterdam, Ren kıyısındaki katedral şehri Köln, geçmişle bugünün harmanlandığı Lüksemburg, masal diyarı Brüj, çikolatanın anavatanı Brüksel ve dünyanın en romantik

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Paris By Night Katılım Zorunlu 30.-Euro (Yetişkin Kişi Başı) /15.-Euro ( Çocuk 0-12)

Paris By Night Katılım Zorunlu 30.-Euro (Yetişkin Kişi Başı) /15.-Euro ( Çocuk 0-12) 1.Gün İstanbul Paris İstanbul Sabiha Gökçen Dış Hatlar Terminali Geztour Kontuarı önünde buluşma, Pegasus havayolları ile Paris e hareket. Paris e varış sonrası panoramik şehir turu ve otele yerleşme.

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ 30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ * 28 Ağustos CUMA ; akşam 22.00 BURSA/NİLÜFER, BAOB önünden Hareket.* 1.ci GÜN, 29 AĞUSTOS C.tesi; Bandırma-Gelibolu-İpsala-Kavala üzerinden SELANİK'e ulaşıyoruz. Sabah

Detaylı

BOYDAN BOYA İTALYA MÜNİH PRAG VİYANA BUDAPEŞTE

BOYDAN BOYA İTALYA MÜNİH PRAG VİYANA BUDAPEŞTE BOYDAN BOYA İTALYA MÜNİH PRAG VİYANA BUDAPEŞTE 1.GÜN : 17.06.2018 17HAZİRAN 29 HAZİRAN 2018 Öğrencilerimizle okulumuzdan saat:? de hareket ediyoruz. Çanakkale üzeri, Keşan ve Yunanistan sınır kapımız İpsala

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 7449 30/04/2010 Konu : Avrupa Birliği Bilgilendirme Yurtdışı Gezisi Hk. Sayın İlgili, Avrupa Birliği Bilgilendirme Yurtdışı Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta teklif

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL Fırsat Turları-01-08-15-22 Mart, 18-25 Nisan, 02-09-23 Mayıs, 27 Haziran, 04-11-12-18-25 Temmuz, 01-08-15-22-29 Ağustos, 19-20-26 Eylül, 03-10- 17-24 Ekim, 07-21 Kasım, 05-19-26 Aralık 2015Hareketli turlarda

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU EUROPANORAMIC.COM EP İTALYA TURU Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi fiyat

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN EKSTRA TUR PAKETİ 1 - STOCKHOLM ŞEHİR TURU Tur süresi: 4 saat 60 Limandan ayrılıp Stockholm u gezmek üzere yola çıkacağız. Otobüsle Fjallgatan a gidip güzel

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.GÜN : İstanbul - Zurih Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 09:00'da GeziMod Kontuarında Buluşma. Check-in İşlemlerinin ardından

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S Dnieper Princess Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev - Zaporoje - Odessa - Vilkovo - İzmail - Feteşti - Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki

Detaylı

NOELDE BERLİN Aralık

NOELDE BERLİN Aralık NOELDE BERLİN 21-24 Aralık 1.Gün 21 Aralık 2017 / Perşembe İstanbul-Berlin Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminalinde THY kontuarı önünde saat 10:15 te buluşup, bilet ve check in işlemlerinin ardından

Detaylı

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK 1 - VALETTA PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 55 Varışımız takiben otobüslerimize biniyoruz ve Valetta turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Barakka Bahçeleri, burada

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 4329 08/03/2010 Konu : Orta Avrupa Gezisi Hizmet Alımı Sayın İlgili, Orta Avrupa Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın alınacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2.

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Dalmaçya Kıyıları Adriyatik le İtalya ya karşıdan bakan tüm kıyıyı kendi zenginliği olarak yaşayan bir ülke Hırvatistan'dan Avrupa nın en büyük kültürel zenginliği İtalya'ya... Tarih : 10-10-2016-15-10-2016

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

Selanik Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Selanik. 2. Gün: Selanik "Atatürk Evi ve Ekstra Taverna Gecesi"

Selanik Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Selanik. 2. Gün: Selanik Atatürk Evi ve Ekstra Taverna Gecesi Selanik Turu 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 99,00 EUR 385,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Selanik Akşam saatlerinde İstanbul'dan hareket ediyor ve geceyi yolda geçiriyoruz. 2. Gün: Selanik "Atatürk

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

MS General Vatutin Gemisi İle. Dinyeper Nehir Turu. Dinyeper ve Lviv ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KIEV-LVIV. 02 Eylül - 10 Eylül 2017 (9 gün - 8 gece)

MS General Vatutin Gemisi İle. Dinyeper Nehir Turu. Dinyeper ve Lviv ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KIEV-LVIV. 02 Eylül - 10 Eylül 2017 (9 gün - 8 gece) MS General Vatutin Gemisi İle Dinyeper Nehir Turu Dinyeper ve Lviv ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KIEV-LVIV 02 Eylül - 10 Eylül 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 02 Eylül 2017, Cumartesi İstanbul-Odessa

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları)

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) 1. Gün / 29 Mayıs 2011 İstanbul Saraybosna 10:30 Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali etstur deskinde buluşma. 11:30

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Kuzey Avrupa ülkeleri turu

Kuzey Avrupa ülkeleri turu 1 Kuzey Avrupa ülkeleri turu İzmir Paris, Stockholm İzmir Uçuşlu (Paris Brüksel Amsterdam Bremen Hamburg Kopenhag Malmö Göteborg Oslo - Stockholm ) Dolu Dolu 10 Gün 9 Gece 10 Gün 2 Temmuz 11 Temmuz 2017

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

YUNAN ADALARI GEZİSİ-2 BANDIRMA KALKIŞLI MİDİLLİ ADASI TURU

YUNAN ADALARI GEZİSİ-2 BANDIRMA KALKIŞLI MİDİLLİ ADASI TURU 1. Gün :23 TEMMUZ CUMARTESİ YUNAN ADALARI GEZİSİ-2 BANDIRMA KALKIŞLI MİDİLLİ ADASI TURU 1 GECE KONAKLAMALI - 2 TAM GÜN Bandırma dan saat 04:00 hareket ederek Ayvalık marinaya gidiyoruz. Saat 08:00 itibariyle

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke..

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Azerbaycan & Gürcistan & Ermenistan Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Tarih : 10-08-2019-17-08-2019 Şehirler : Bakü, Erivan, Tiflis Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile)

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) Atatürk Mah. Girne Cad. Şengül Sok. Keskin İş Merkezi No:23 Ataşehir / İstanbul Sayın Yetkili, 20 Şubat 2013 Ekte, tarafınıza özel olarak hazırlamış

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 1 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 23:00 te Atatürk Havaalanında buluşuyoruz.

Detaylı

BAŞTANBAŞA İSVİÇRE TURU PEGAUSUS HAVAYOLLARI İLE

BAŞTANBAŞA İSVİÇRE TURU PEGAUSUS HAVAYOLLARI İLE BAŞTANBAŞA İSVİÇRE TURU PEGAUSUS HAVAYOLLARI İLE 1.GÜN İSTANBUL BASEL - ZÜRİH Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Gezimod kontuarı önünde saat 07:30'da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinin

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı