(1) BÜYÜK PEYGAMBER (S.A.A) KONULU, BÜYÜK YARIŞMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "(1) BÜYÜK PEYGAMBER (S.A.A) KONULU, BÜYÜK YARIŞMA"

Transkript

1 (1) BÜYÜK PEYGAMBER (S.A.A) KONULU, BÜYÜK YARIŞMA Birinci Ehlibeyt (a.s) Kültür ve Sanat Festivaline Davet Kısa Filmler ve İngilizce Kitap Yazımı bölümlerinde Büyük Peygamber (s.a.a) konulu ve büyük hediyeli yarışma. Önsöz: Dünya Ehlibeyt (a.s) Kurultayı devlete bağlı olmayan özel bir kurumdur ve dünyanın çeşitli bölgelerinden seçkin kimseler bu kuruma üyedirler. Bu kimseler, Ehlibeyt (a.s) dostlarına fikir, kültür ve tebliğ alanlarında yaptıkları çalışmalarıyla destek olmaktadırlar. Bu uluslararası kurum, şimdiye kadar Allah ın izni ile değerli ve büyük işlere teşebbüs etmiştir. Bu değerli risaletin ve işlerin devamında, İslam ve insanlık düşmanlarının propagandalarının artması ve onların sıcak savaştan soğuk savaşa yönelmelerini de dikkate alarak, kültür, tebliğ ve medya alanlara girerek Ehlibeyt (a.s) Kültür ve Sanat Festivali ni gerçekleştirecektir. İslam düşmanlarının Peygamber (s.a.a) e karşı kötü propagandalarda bulunmaları ve bu işlerinde de kültürel ve sanatsal yolları kullanmaları nedeniyle bazı devlet kurumları ve özel kurumlarında katılımıyla bu Büyük Peygamber (s.a.a) konulu ve büyük hediyeli yarışma programı, ilk etapta Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) konulu Kısa Film ve Kitap Yazımı alanlarında gerçekleştirilecektir. Hedefler: 1. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) nın nurlu hayatının insani, bireysel ve toplumsal yönlerinin ve manevi güzelliklerinin tebliğ edilmesi. 2. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) nın hayatı, talimatları ve düsturlarının toplumlara ve özellikle de batı toplumlarına tanıtılması. 3. İslam dininin ve Kur an-ı Kerim in kültürel ve toplumsal yüce değerlerinin, kültürel ve sanatsal yollarla yayılması. 4. Sanatçılarla düşünce ve bilgi alışverişi ortamı hazırlama. 5. Yazarları, sanatçıları ve sinemacıları, rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) konusunda çalışma yapmaya teşvik etme. 6. Dindar yazar ve sanatçıları belirleme ve onları teşvik ederek yeni yetenekleri ortaya çıkartma. 7. Medyada yayınlanan ihanet içerikli eserler yerine, olumlu eserlerin yayınlanması.

2 (2) Film Yayını Kuralları A) Kısa film bölümü dalları Bu festivaldeki film alanı, üç dalda yapılacaktır: 1. Kısa Hikâye filmi. 2. Kısa Belgesel. 3. Animasyon. B) Konular Festivale katılacakların, Kısa filmleri, belgeselleri ve animasyonları aşağıdaki konular hakkında yapmaları gerekmektedir: 1. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) nın hayatının bazı tarihsel kesitleri. 2. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) nın toplumsal, bireysel ve ahlaksal tutumları: İnsanlara olan sevgisi, merhamet, yetimlere olan şefkati, zayıf ve muhtaçlara yardımı, adalet, ailenin yeri, ilim öğrenmeyi tavsiye etmesi, cehalet ve hurafelerle mücadelesi, eşitlik, sade yaşam, halkın içinde olması, Allah ile irtibatı, dua ve münacat, yaşadığı ortamı dikkate alması, doğa ve hayvanların haklarına riayet etmeyi tavsiyesi, ırkçılıkla olan mücadelesi gibi. 3. Kur an-ı Kerim de şefkat ve rahmet. (Peygamberi Ekremin (s.a.a) risaletini ve Kur an ın, Peygamber Efendimizin (s.a.a) getirmiş olduğu dinin kitabı olduğunu vurgulayarak) 4. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa nın (s.a.a) sözlerini ve hadislerini tasvir ederek. 5. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa nın (s.a.a) yaşam siyerinden bu günkü yaşam için istifade etmek. 6. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) ile alakalı her türlü içerik. C) Hediyeler 1. Festivalin her dalındaki birincilere, 14 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 2. Festivalin her dalındaki ikincilere, 12 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 3. Festivalin her dalındaki üçüncülere, 11 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 4. Festivalin her dalındaki dördüncülere, 2 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 5. Festivale katılan bütün yarışmacılara, festivale katılım belgesi ve bazı hediyeler

3 D) Kurallar 1. Festivale gönderilen film ve animasyonların süresinin en fazla 14 dakika olması gerekmektedir. 2. Katılımcıların eserlerinde açık bir şekilde Peygamberi Ekrem (s.a.a) e değinilmesi gerekmektedir. 3. Peygamber Ekrem (s.a.a) in, Ehlibeyt İmamları (a.s) nın, halifelerin ve Peygamber (s.a.a) in hanımlarının yüzlerinin gösterilmesi yasaktır. 4. Bütün eserlerin DVD formatında festivale gönderilmesi gerekmektedir. 5. Festivale gönderilmek istenilen eserlerin sayısı hakkında bir sınırlama yoktur; ama her CD de sadece bir eserin olması gerekmektedir. 6. Bütün ülkelerdeki özel ve tüzel kişilerin ve bütün film yapımcılarının bu festivale katılmalarının bir sakıncası yoktur. 7. Festivale katılım formunun doldurulması ve imzalanması zorunludur ve bu, festivalin bütün kurallarını kabul etme anlamına gelmektedir. (Film dalındaki katılım formu, bu sayfanın arkasında yer almaktadır.) 8. Formun doldurulması ve kayıt olma, internet ve posta olmak üzere iki yolla gerçekleştirilebilir. 9. Festival yönetimi açısından katılım formunu imzalayan kimse, eserin sahibidir ve tüzel kişilerin katılımı durumunda özel bir kişinin eserin sahibi olarak tanıtılması gerekmektedir. 11. Festivalin tebliğ yönlü olduğunu dikkate alarak, festival yönetimi bütün filmleri, festivalin bitimine yakın bir zamanda Dünya Ehlibeyt (a.s) Kurultayına bağlı toplumsal kanallarda yayınlanacaktır. 11. Diğer başka festivallere katılmış olmak ve hediye almış olmak, bu festivale katılmaya engel değildir. Ama şimdiye kadar hiçbir festivale katılmamış olan eserlerin ayrıcalığı vardır. 12. Festival yönetimi tarafından alınan film CD leri geri iade edilmeyecektir. 13. Festival yönetiminin, verilen eserleri kültürel yönde kullanma hakkı vardır; ama ticari olarak kullanamaz. 14. Festival yönetimi, eserlerin uluslararası alanda görülmesi için İngilizce olmayan kitapları tercüme edecek, en iyi eserleri satın alıp, bunları uydu kanallarında yayınlayacaktır. 15. Festival yönetimi, konu seçiminde ve dini sorulara cevap vermede katılımcılara ve film yapımcılarına danışmanlık yardımında bulunacaktır. E) Zaman 1. Katılımcılar, eserlerini en geç ( ) tarihine kadar festival yönetimine göndermeleri gerekmektedir. 2. İnceleme, seçme ve katılımcılara haber verme ( ) tarihine kadar gerçekleşecektir. 3. Festival, 1392 nin onuncu ayının ikinci yarısında yani (2114 yılının Ocak ayında) yapılacaktır.

4 F) Eserlerin Gönderilme Yolları Bu yarışmaya katılmak isteyenlerin, eserlerini katılım formu ile şu adrese taahhütlü olarak göndermeleri gerekmektedir: İRAN - Kum - Bulvar-ı Cumhuri-yi İslami Nebşi kuçeye şeşom- Mecme-i Cehani-yi Ehlibeyt (a.s) Tebege ye evvel- Debiyrhaneyi cayezeye bozorge Ehlibeyt- Sendugi Posti: 37145_151 İngilizce kitap yazımı bölümü hakkında katılım formu Büyük Peygamber (s.a.a) Hediyesi sitesine başvurunuz.

5 Festivalin Film Dalında Katılım Formu Eser hakkındaki bilgiler: Kısa Hikâye Filmi Belgesel Animasyon Eserin Adı: Kısım: Film Süresi: Yapım Tarihi: Yapımcılar: Yönetmen: Yazar: Yapımcı: Bu eser başka bir festivale katılmıştır Katılmamıştır Festivalin adı: Hikâyenin özeti / Filmin konusu: Katılımcının bilgileri: Uyruk: Cinsiyet: Kadın Erkek İsim: Soy isim: Pasaport no: Doğum tarihi: Eğitim seviyesi: Öğrenim bölümü: Ülke: İl: İlçe: Cadde: Sokak: No: Ev tel: Posta no: Cep tel: Mail adresi: Ben şu dalda katılmak istiyorum ve festivalin bütün kurallarını kabul ediyorum. Katılımcının İmzası: Tarih: Daha fazla bilgi edinmek için: Tele faks: site:

6 Mail adresi: ve (5) YÜCE PEYGAMBER (S.A.A) KONULU, BÜYÜK YARIŞMA Birinci Ehlibeyt (a.s) Kültür ve Sanat Festivaline Davet Kısa Filmler ve İngilizce Kitap Yazımı bölümlerinde Büyük Peygamber (s.a.a) konulu ve büyük hediyeli yarışma. Önsöz: Dünya Ehlibeyt (a.s) Kurultayı devlete bağlı olmayan özel bir kurumdur ve dünyanın çeşitli bölgelerinden seçkin kimseler bu kuruma üyedirler. Bu kimseler, Ehlibeyt (a.s) dostlarına fikir, kültür ve tebliğ alanlarında yaptıkları çalışmalarıyla destek olmaktadırlar. Bu uluslararası kurum, şimdiye kadar Allah ın izni ile değerli ve büyük işlere teşebbüs etmiştir. Bu değerli risaletin ve işlerin devamında, İslam ve insanlık düşmanlarının propagandalarının artması ve onların sıcak savaştan soğuk savaşa yönelmelerini de dikkate alarak, kültür, tebliğ ve medya alanlara girerek Ehlibeyt (a.s) Kültür ve Sanat Festivali ni gerçekleştirecektir. İslam düşmanlarının Peygamber (s.a.a) e karşı kötü propagandalarda bulunmaları ve bu işlerinde de kültürel ve sanatsal yolları kullanmaları nedeniyle bazı devlet kurumları ve özel kurumlarında katılımıyla bu Büyük Peygamber (s.a.a) konulu ve büyük hediyeli yarışma programı, ilk etapta Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) konulu Kısa Film ve Kitap Yazımı alanlarında gerçekleştirilecektir. Hedefler: 1. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) nın nurlu hayatının insani, bireysel ve toplumsal yönlerinin ve manevi güzelliklerinin tebliğ edilmesi. 2. Rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) nın hayatı, talimatları ve düsturlarının toplumlara ve özellikle de batı toplumlarına tanıtılması. 3. İslam dininin ve Kur an-ı Kerim in kültürel ve toplumsal yüce değerlerinin, kültürel ve sanatsal yollarla yayılması. 4. Sanatçılarla düşünce ve bilgi alışverişi ortamı hazırlama. 5. Yazarları, sanatçıları ve sinemacıları, rahmet ve adalet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a) konusunda çalışma yapmaya teşvik etme. 6. Dindar yazar ve sanatçıları belirleme ve onları teşvik ederek yeni yetenekleri ortaya çıkartma. 7. Medyada yayınlanan ihanet içerikli eserler yerine, olumlu eserlerin yayınlanması.

7 (6) Kitap Yazım Kuralları A) Kitap yazım dalları Festival için kitap yazımı iki dalda gerçekleştirilecektir: 1. Rahmani ve insani yönlerini vurgulayarak Peygamber Ekrem (s.a.a) in hayatı ve siyeri. 2. Batı dünyasında Peygamber Ekrem (s.a.a) hakkında ortaya atılan şüpheler ve sorular. B) Hediyeler 1. Festivalin her dalındaki birincilere, 14 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 2. Festivalin her dalındaki ikincilere, 12 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 3. Festivalin her dalındaki üçüncülere, 11 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) 4. Festivalin her dalındaki diğer 14 kişinin her birisine 2 adet tam bahar azadi altını (Türkiye deki tam cumhuriyet altını gibi) C) Kurallar 1. Kitapların İngilizce yazılması gerekmektedir. 2. Kitabın grameri, edebiyatı ve kalıbının günümüzde dili İngilizce olan ülkelerden birisinin standartlarına uygun olması gerekmektedir. 3. Eserin hepsinin Word formatında festivalin yönetimine gönderilmesi gerekmektedir. 4. Festivale gönderilmek istenilen eserlerin sayısı hakkında bir sınırlama yoktur; ama her CD de sadece bir eserin olması gerekmektedir. 5. Her ülkeden ve her dinden ve her mezhepten olan yazar ve düşünürlerin festivale katılmalarında bir sakınca yoktur. 6. Festivale katılım formunun doldurulması ve imzalanması zorunludur ve bu, festivalin bütün kurallarını kabul etme anlamına gelmektedir. 7. Formun doldurulması ve kayıt olma, internet ve posta olmak üzere iki yolla gerçekleştirilebilir. 8. Festival yönetimi açısından katılım formunu imzalayan kimse, eserin sahibidir ve tüzel kişilerin katılımı durumunda özel bir kişinin eserin sahibi olarak tanıtılması gerekmektedir.

8 9. Kitapların 2113 yılında yazılmış olması veya bu yıldan önce hiçbir şekilde basılmamış olması gerekmektedir. 11. Festival yönetimi tarafından alınan kitap örnekleri geri iade edilmeyecektir. 11. Dünya Ehlibeyt (a.s) Kurultayının, kitap sahiplerine telif hakkını verdikten sonra bu kitapları basma hakkı vardır. 12. Dünya Ehlibeyt (a.s) Kurultayının, bu ererleri uluslar arası alanda yayımlamak için bu kitapları İngilizce olmayan diğer dillere tercüme etmeye hakkı vardır. D) Zaman 1. Eserlerin gönderilme zamanı: Eserler en geç ( ) tarihine kadar festival yönetimine göndermeleri gerekmektedir. 2. İnceleme, değerlendirme, seçme ve katılımcılara haber verme ( ) tarihine kadar gerçekleşecektir. 3. Programın yapımı ve hediyelerin verilmesi (2114 yılının Mart ayı) tarihinde gerçekleşecektir. E) Eserlerin Gönderilme Yolları Bu yarışmaya katılmak isteyenler, eserlerini katılım formu ile şu adrese taahhütlü olarak göndermeleri gerekmektedir: İRAN - Kum - Bulvar-ı Cumhuri-yi İslami Nebş-i kuçey-e şeşom- Mecme-i Cehani-yi Ehlibeyt (a.s) Tebege ye evvel- Debiyrhane-yi cayeze-ye bozorg-e Ehlibeyt - Sendugi Posti: 37145_151

9 Festivalin Film Dalında Katılım Formu Eser hakkındaki bilgiler: Peygamber (s.a.a) in hayatı ve siyeri hakkında kitap Batı dünyasındaki soru ve şüpheler hakkındaki kitap Kitabın Adı: Konunun özeti: Katılımcının bilgileri: Uyruk: Cinsiyet: Kadın Erkek İsim: Soy ismi: Pasaport no: Doğum tarihi: Eğitim seviyesi: Öğrenim bölümü: Ülke: İl: İlçe: Cadde: Sokak: No: Ev tel: Posta no: Cep tel: Mail adresi: Ben şu dalda katılmak istiyorum ve festivalin bütün kurallarını kabul ediyorum. Katılımcının İmzası: Tarih: Daha fazla bilgi edinmek için: Tele faks: site:

10 Mail adresi: ve

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ÜNİVERSİTE TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını

Detaylı

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını teşvik ederek öğrenimini gördükleri

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara  adresinden ulaşılabilecektir. Tuzla Kısa Film Yarışması Çocukluğumuzun geçtiği şehrimizden, şehrimizin çocuklarının hikayeleri bizleri sarsın istedik. Yaşadığımız şehir ve geleceğimiz olan çocuklarımızın hikayelerini izleyicilerle

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. AMAÇ 23 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 26. Ankara Uluslararası

Detaylı

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı :Kiler Çocuk Kulübü Şiir Yarışması Yarışmanın Konusu : Annem-Babam ve Ben,diğer anlamda bizimkiler Yarışmanın Türü : Şiir yarışması Yarışmanın Amacı : Kiler çocuk

Detaylı

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın Detaylı bilgiler için buraya tıklayın SANATÇILARA SUNDUKLARIMIZ Uluslararası Açılım: Büyük ödül, Paris teki Cité Internationale des Arts da, 3 Temmuz 2015 ve 27 Ağustos 2015 tarihleri arasında bir sanatçı

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/03/2017-E.7383 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEKVKR8P* Sayı : 57452775-821.05-E. Konu : Trafikte Saygı Konulu Ödüllü Kısa (Spot) Film Yarışması SOSYAL

Detaylı

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir.

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir. 4.KISADAN HİSSE KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. AMAÇ Amacımız din, dil, ırk vb. farklılıkları çatışma sebebi değil, bu farklılıkları mümkün mertebe birer zenginlik olarak kabul etmektir. 4. Kısadan

Detaylı

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ EK-1 İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ A) İl/ilçe temsilcisi öğretmenlerin seçiminde aşağıdaki hususlara öncelikle dikkat edilecektir; 1-Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okul/kurumlarda

Detaylı

4. ULUSLARARASI KAYSERİ ALTIN ÇINAR FİLM FESTİVALİ ULUSAL ANİMASYON FİLM YARIŞMA YÖNETMELİĞİ

4. ULUSLARARASI KAYSERİ ALTIN ÇINAR FİLM FESTİVALİ ULUSAL ANİMASYON FİLM YARIŞMA YÖNETMELİĞİ A) AMAÇ 4. ULUSLARARASI KAYSERİ ALTIN ÇINAR FİLM FESTİVALİ ULUSAL ANİMASYON FİLM YARIŞMA YÖNETMELİĞİ 4. Uluslararası Kayseri Altın Çınar Film Festivali çerçevesinde, animasyon filmin önemini vurgulamak

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİ KAPSAMINDA 2. ÖZEL ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI 30 Eylül 2011

ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİ KAPSAMINDA 2. ÖZEL ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI 30 Eylül 2011 ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİ KAPSAMINDA 2. ÖZEL ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI 30 Eylül 2011 Amaç Önem Özel Çevre Koruma Bölgelerinin sahip olduğu çevre değerlerini korumak, bu alanların tabii güzelliklerinin

Detaylı

36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Yarışma Katılım Şartları: 1. Yarışmaya İFSAK Yönetim Kurulu üyeleri katılamazlar. 2. Yarışmada filmler kurmaca, belgesel, canlandırma ve deneysel olmak

Detaylı

TEK KİTAP YAYINLAYACAK ŞAHIS YAYIMCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BAŞVURUSU İLK DEFA ISBN ALACAK ŞAHIS YAYIMCILAR İÇİN

TEK KİTAP YAYINLAYACAK ŞAHIS YAYIMCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BAŞVURUSU İLK DEFA ISBN ALACAK ŞAHIS YAYIMCILAR İÇİN ISBN Türkiye Ajansı TEK KİTAP YAYINLAYACAK ŞAHIS YAYIMCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BAŞVURUSU İLK DEFA ISBN ALACAK ŞAHIS YAYIMCILAR İÇİN ISBN sistemine kayıtlı olmayan, ilk defa ISBN alacak şahıs

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı. T.C. KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI SİNEMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı. T.C. KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI SİNEMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI SİNEMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Adı 1 Altyazılı Film Satın Alımı (Yurtiçi ve yurtdışı kültürel ve sanatsal faaliyetlerde gösterilmek üzere) 1) Başvuru

Detaylı

TFSF adına AFAD 33. FIAP Siyah-Beyaz Bienali Türkiye Takım Seçmeleri

TFSF adına AFAD 33. FIAP Siyah-Beyaz Bienali Türkiye Takım Seçmeleri 1 / 5 TFSF adına AFAD 33. FIAP Siyah-Beyaz Bienali Türkiye Takım Seçmeleri 1. Amaç: Bu yıl Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilecek 33. FIAP Siyah-Beyaz Bienali Türkiye takımının seçiciliğini,

Detaylı

KARDEŞLİK TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARDEŞLİK TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARDEŞLİK TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Tanımı: 2016-2017 öğretim yılında İzmir ilindeki resmi ve özel lise öğrencileri arasında gerçekleştirilecek olan Siyer-i Nebi Kısa Film Yarışması

Detaylı

Kurallar ve Düzenlemeler

Kurallar ve Düzenlemeler International Short Film Festival of Cyprus 15 22/10/2011 Kurallar ve Düzenlemeler 1) Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali (ISFFC) Kıbrıs Eğitim ve Kültür Bakanlığı ve Rialto Theatre tarafından düzenlenmektedir.

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum : Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı

Detaylı

Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda

Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda Akılcı İlaç Kullanımı Konulu Kısa Film Yarışmasının Amacı: Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda sorunlara neden olmaktadır. Bu şekilde akılcı olmayan

Detaylı

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ EK-1 A) İl/ilçe temsilcisi öğretmenlerin seçiminde aşağıdaki hususlara öncelikle dikkat edilecektir; 1. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okul/kurumlarda

Detaylı

d) Yarışmaya 01 Ocak 2015 tarihinden sonra yapılmış ve Eser İşletme Belgesi almış olan filmler katılabilir.

d) Yarışmaya 01 Ocak 2015 tarihinden sonra yapılmış ve Eser İşletme Belgesi almış olan filmler katılabilir. 27. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 28 Nisan 8 Mayıs 2016 ULUSAL UZUN FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. TARİH 27. Ankara Uluslararası Film Festivali 28 Nisan - 8 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Dünya Kitle

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1.AMAÇ Avrupa da ve dünyada hızla yayılmakta olan ırkçılık

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER

AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE a. Proje künyesinin (projenin adı, tamamlanma tarihi, katılımcıların isimleri, rapor tarihi, vb.)

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına ilginin artmasına neden olmuştur. Bu bağlamda

Detaylı

İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: GELENEKTEN GELECEĞE BEN MEDDAH Geleneksel

Detaylı

"İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması" Katılım Koşulları. A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması Katılım Koşulları. A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ "İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması" Katılım Koşulları A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ Sağlıklı ve güvenli ortamda çalışma hakkı en temel insani haklardan biridir. İş sağlığı ve güvenliğinde temel

Detaylı

ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİ KAPSAMINDA ÖZEL ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI 5 Haziran 2010

ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİ KAPSAMINDA ÖZEL ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI 5 Haziran 2010 ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİ KAPSAMINDA ÖZEL ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI 5 Haziran 2010 Amaç Önem Özel Çevre Koruma Bölgelerinin sahip olduğu çevre değerlerini korumak, bu alanların tabii güzelliklerinin

Detaylı

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA KONUSU TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın münferit veya danışman

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde işlenebilecek

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler arasındaki

Detaylı

DENİZ TİCARET ODASI GELENEKSEL 14. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENİZ TİCARET ODASI GELENEKSEL 14. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENİZ TİCARET ODASI GELENEKSEL 14. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU : DENİZİ ANIMSATAN DETAYLAR Yıllar boyu denize ve denizciliğe dair pek çok konuyu işledik. Bu kez denize biraz daha yaklaşalım, ayrıntılara

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

4. ULUSLARARASI VAN GÖLÜ FİLM FESTİVALİ

4. ULUSLARARASI VAN GÖLÜ FİLM FESTİVALİ BAJAR KÜLTÜR SANAT DANIŞMANLIĞI 4. ULUSLARARASI VAN GÖLÜ FİLM FESTİVALİ İNCİ KEFALİ (DAREKH) SİNEMA ÖDÜLLERİ UZUN METRAJ SİNEMA FİLMİ VE BELGESEL FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 2015 4. MÎHRÎCANA FÎLMAN A

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 24 Nisan 3 Mayıs 2015 ULUSAL UZUN FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 24 Nisan 3 Mayıs 2015 ULUSAL UZUN FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 24 Nisan 3 Mayıs 2015 ULUSAL UZUN FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. TARİH 26. Ankara Uluslararası Film Festivali 24Nisan-3Mayıs 2015 tarihleri arasında, Dünya Kitle İletişimi

Detaylı

1. İnanç, 2. İbadet, 3. Ahlak, 4. Kıssalar

1. İnanç, 2. İbadet, 3. Ahlak, 4. Kıssalar 1. İnanç, 2. İbadet, 3. Ahlak, 4. Kıssalar İÇİNDEKİLER KUR AN NEDİR? KUR AN-IN AMACI? İNANÇ NEDİR İBADET NEDİR AHLAK NEDİR KISSALAR AYETLER KUR AN NEDİR? Kur an-ı Hakîm, alemlerin Rabbi olan Allah ın kelamıdır.

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

49. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

49. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 4. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ A) AMAÇ 4. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde, belgesel filmin önemini vurgulamak

Detaylı

Kurallar ve Yönetmelik

Kurallar ve Yönetmelik Kıbrıs Uluslararası Kısa Film Festivali 17/10/2015 23/10/2015 Kurallar ve Yönetmelik 1) Kıbrıs Uluslararası Kısa Film Festivali (ISFFC) Kıbrıs Eğitim ve Kültür Bakanlığı ve Rialto Tiyatrosu tarafından

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı:

Detaylı

DiTiB 2018 ilahiyat YAZ OKULU Kursta Eğitim-Öğretim

DiTiB 2018 ilahiyat YAZ OKULU Kursta Eğitim-Öğretim DiTiB 2018 ilahiyat YAZ OKULU Kursta Eğitim-Öğretim Arapça: Pratik Arapça Kur an-ı Kerim: Tecvid ve Kur an-ı Kerim i Güzel Okuma Akaid: Modern Kelam Problemleri Arapça Akaid Metin Okumaları Fıkıh: Fıkıh

Detaylı

Türkiye Psikiyatri Derneği. PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016. PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz.

Türkiye Psikiyatri Derneği. PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016. PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Türkiye Psikiyatri Derneği PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016 PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Bu yılın konusu Öteki olarak belirlenmiştir. Tüm üyelerimizi ruh sağlığı

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

3. ULUSLARARASI KAYSERİ ALTIN ÇINAR FİLM FESTİVALİ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

3. ULUSLARARASI KAYSERİ ALTIN ÇINAR FİLM FESTİVALİ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 3. ULUSLARARASI KAYSERİ ALTIN ÇINAR FİLM FESTİVALİ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ A) AMAÇ 3. Uluslararası Kayseri Altın Çınar Film Festivali çerçevesinde, kısa film yapımını özendirmek, gelişmesine katkıda

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 - KONU VE AMAÇ Fotoğraf yarışmasının konusu Dört Mevsimde Meram olarak belirlenmiş olup, amacı

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

13. New York Türk Film Festivali

13. New York Türk Film Festivali 13. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

14. New York Türk Film Festivali

14. New York Türk Film Festivali 14. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

1. ANADOLU FİLM FESTİVALİ ULUSLAR ARASI KISA FİLM VE ULUSAL SENARYO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

1. ANADOLU FİLM FESTİVALİ ULUSLAR ARASI KISA FİLM VE ULUSAL SENARYO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. ANADOLU FİLM FESTİVALİ ULUSLAR ARASI KISA FİLM VE ULUSAL SENARYO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. Anadolu film festivali (Anatolian Film Fest) 11/11/2011 ile 20/11/2011 tarihleri arasında Ankarada yapılacaktır.

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ULUSAL TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film

Detaylı

2016 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (19-22 Ekim 2016)

2016 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (19-22 Ekim 2016) 2016 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (19-22 Ekim 2016) A) ANTALYA FİLM FORUM NEDİR? Antalya Film Forum, başta Türkiye ve Türkiye ye yakın coğrafyalar olmak üzere dünyanın her yerinde ortak yapım olanaklarını

Detaylı

ŞAHIS YAYINCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BAŞVURUSU İLK DEFA ISBN ALACAK ŞAHIS YAYINCILAR İÇİN

ŞAHIS YAYINCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BAŞVURUSU İLK DEFA ISBN ALACAK ŞAHIS YAYINCILAR İÇİN ISBN Türkiye Ajansı ŞAHIS YAYINCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BAŞVURUSU İLK DEFA ISBN ALACAK ŞAHIS YAYINCILAR İÇİN ISBN sistemine kayıtlı olmayan, ilk defa ISBN alacak şahıs yayıncıların öncelikle

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İLE KARAMAN BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YUNUS EMRE VE TASAVVUF KONULU HİKAYE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İLE KARAMAN BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YUNUS EMRE VE TASAVVUF KONULU HİKAYE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İLE KARAMAN BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YUNUS EMRE VE TASAVVUF KONULU HİKAYE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Türkçeyi korumak, zenginleştirmek

Detaylı

DÜNYA MÜSLÜMAN KADINLAR ZİRVESİ VE FUARI (BİLGE 2017)

DÜNYA MÜSLÜMAN KADINLAR ZİRVESİ VE FUARI (BİLGE 2017) - TEBLİĞ ÇAĞRISI - DÜNYA MÜSLÜMAN KADINLAR ZİRVESİ VE FUARI (BİLGE 2017) Bir Kadın - Bir Dünya Güç ve Adalet İnşası İçin Politikalar ( 23-26 Kasım 2017, İstanbul - Türkiye ) İslam inancına göre kadın ve

Detaylı

TBMM ÇOCUK ANİMASYON VE ÇİZGİ FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TBMM ÇOCUK ANİMASYON VE ÇİZGİ FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TBMM ÇOCUK ANİMASYON VE ÇİZGİ FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: Çocuklara yönelik hazırlanan animasyon ve çizgi filmler aşağıda belirtilen konu veya konular çerçevesinde hazırlanacaktır: TBMM

Detaylı

4 ) Şiirler Times New Roman karakteri ve 14 punto ile yazılacak ve en fazla A4 kağıdı büyüklüğünde olacaktır. Bilgisayar çıktısı alınacaktır.

4 ) Şiirler Times New Roman karakteri ve 14 punto ile yazılacak ve en fazla A4 kağıdı büyüklüğünde olacaktır. Bilgisayar çıktısı alınacaktır. DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YÂREN ŞİİR YARIŞMASI Türk edebiyatına yeni şiir ve şairler kazandırmak, genç şairleri yeni eserler üretmeye teşvik etmek ve ülkenin isim yapmış şairlerini bir araya toplayarak

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KONULU KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Madde bağımlılığı ile mücadele Konulu Kısa Film Yarışmasının Amacı:

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KONULU KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Madde bağımlılığı ile mücadele Konulu Kısa Film Yarışmasının Amacı: MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KONULU KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Madde bağımlılığı ile mücadele Konulu Kısa Film Yarışmasının Amacı: 2011 yılında TÜRKİYE UYUŞTURUCU VE UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI. İZLEME

Detaylı

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ : Almanca Türkçe dillerinde, hukuk alanında yayınlanması ve dağıtılması düşünülen aşağıda KONU bölümünde belirtilen eserimize, bir kapak ve sayfa tasarımının

Detaylı

53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ FESTİVAL; Uluslararası Antalya Film Festivali, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye ve dünya sinemasının

Detaylı

REKLAM İŞ BİRLİKLERİMİZ.

REKLAM İŞ BİRLİKLERİMİZ. REKLAM İŞ BİRLİKLERİMİZ www.altinrehber.tv YILIN EN LERİ ÖDÜLLERİ Altın Rehber ailesi Türkiye nin önde gelen seçkin firmalarına yönelik kendi kategorisinde Yılın En İyi firmalarına yönelik ödüller verecektir.

Detaylı

I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele

I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele 1. Yarışmanın adı: Yeşil Kampüs Kamu Spotu Yarışması 2. Yarışmanın konusu ve amacı: Yeryüzünün

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi KOLLEKTİF ŞİRKET ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI BAŞVURU FORMU/ŞARTNAME Adı- Soyadı : Doğum Tarihi : İl : İlçe : Adres : Telefon : E-Posta : Eser Adı : Müzik eğitimi aldınız

Detaylı

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir.

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir. KONU VE AMAÇ Yirmi iki yaşında olan yarışmamızın bu yıl ki konusunu "Geleneksel Türkiye" ana başlığı altında "İLKBAHAR VE İNSAN" olarak belirledik. Daha önceki yarışmalarımızda da belirttiğimiz gibi kaybolmaya

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ AMAÇ Bu yarışmanın amacı: Anadolu Gençlik Derneği, Liseler Komisyonu bünyesinde Siyer-i Nebi yarışması düzenleyerek, Lise Öğrencilerinin aidiyet

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı. (İl Müftülüğü)

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı. (İl Müftülüğü) T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı Sayı Konu : 28941822-814-E.60422 : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. 21.05.2018 E. ^ Z ı ^.^ ^ A L İ L İ Ğ İ N E (İl Müftülüğü) Başkanlığımız yayınlarını tanıtmak,

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME

KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME 1. KONU VE AMAÇ KADIKÖY BELEDİYESİ, sanatçı ve edebiyatçıları teşvik ve desteklemenin, kültürel ortama nitelikli eserler kazandırmanın

Detaylı

51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU El yazısı ile mavi mürekkepli kalemle her sayfası imzalanarak doldurulmalıdır. Bu formu dolduran katılımcıların,

Detaylı

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 1. Yarışmanın Konusu: Ortahisar da Kent Kültürü 2. Düzenleyen Kurum: Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 3. Yarışmanın

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

Sarayönü Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Şartnamesi. 1. Yarışmanın adı : FOTOĞRAFLARLA SARAYÖNÜ 2016

Sarayönü Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Şartnamesi. 1. Yarışmanın adı : FOTOĞRAFLARLA SARAYÖNÜ 2016 Sarayönü Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Şartnamesi 1. Yarışmanın adı : FOTOĞRAFLARLA SARAYÖNÜ 2016 2. Yarışmanın Konusu : Sarayönü ilçemizin doğal, toplumsal ve kültürel dokusunun, fotoğraf sanatçılarının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

İnovasyon Yarışması Şartnamesi

İnovasyon Yarışması Şartnamesi İnovasyon Yarışması Şartnamesi (TİM, İOSB ve BAŞAKŞEHİR İNOVASYON ve TEKNOLOJİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE) 1- ORGANİZASYON İnovasyon Yarışması; * Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) * Başakşehir Belediyesi *Başakşehir

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU TOPLULUĞUN: Tam Adı: Adresi: Telefon: Cep Telefonu: e-mail: Konumu (Belediye-Özel-Üniversite-Amatör-Profesyonel): Faaliyet Süresi: TOPLULUK SORUMLUSUNUN:

Detaylı