SAIL YOUR DREAMS. Yelkenle Mavi Seyahatler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAIL YOUR DREAMS. Yelkenle Mavi Seyahatler"

Transkript

1 SAIL YOUR DREAMS Yelkenle Mavi Seyahatler

2 Yelkenle Mavi Seyahatler Seyahatler aynı zamanda yelken eğitmeni olan tecrübeli bir kaptanla konforlu bir yelkenlide tatil yapmak ve gezmek isteyenler için düşünülmüştür. Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız bir tatil olabileceği gibi, bir şirket aktivitesi olarak da düzenlenebilir. Oluşturulacak özel gruplarla, kaptanın önerileri ve katılımcıların isteği doğrultusunda belirlenecek rotalarda seyir yapılabilir ve seyahatin şekline beraber karar verilebilir. Tatil yaparken aynı zamanda yelken öğrenmek ve spor yapmak için ideal aktivitedir. Geziler ihtiyaca göre günlük, birkaç günlük, haftalık veya daha uzun şekilde de olabilir. Teknemiz Fethiye de bağlıdır, ancak daha farklı noktalardan çıkışlı turlar için kaptanınıza danışabilirsiniz.

3 Yelkenlide sizi neler bekler? Yelkenli bir tekneye, özellikle de bizimki gibi uzun yola ve açık denize uygun bir tekneye ilk binişinizde sizi birbirinden farklı duygular bekliyor. En basitinden, yelkenle bir noktadan başka bir noktaya rüzgar gücüyle gitmenin hazzını tadacaksınız. Bir teknede yaşanabileceğini ve aynı zamanda seyahat edilebileceğini göreceksiniz. Bu tecrübenin uzun süre aklınızda kalacağını ve büyük ihtimalle tekrar seyir yapmak isteyeceğinizi söyleyebiliriz. Tekneye adım atmanızla beraber kaptanınız size tekneyle ilgili bir tanıtım ve güvenlik brifingi verecektir. Bu brifingi ve sonrasında tekne yaşamıyla ilgili anlatılanları dinlemeniz ve uygulamanız keyifli vakit geçirmenizi ve rahat etmenizi sağlayacaktır. Teknedeki yaşam ve iş bölümüyle ilgili kısaca şunu söyleyebiliriz: Temel sorumluluk kaptanda olsa da bir yelkenlide aslında herkes aynı takımın parçasıdır ve teknenin seyrine yardımcı olması beklenir. Kaptan yapılan birçok işte yardım bekler ve basit iş bölümü yapılır. Yani bir yelkenlide yapılan işlerin hemen hemen hepsinin paylaşılması doğaldır. Konuklar ne kadar çok öğrenir ve tekne idaresinin bir parçası olurlarsa, seyirden o kadar zevk alırlar ve denizcilik konusunda kendilerini geliştirebilirler. Önceden deniz deneyiminiz var ise, her kaptanın ve her teknenin tarzı değişik olabileceğinden teknemizdeki uygulamalarda farklılıklar görebilirsiniz, kaptanın söylediklerine kulak veriniz.

4 Dikkat edilmesi gerekenler Teknede güvenlik Teknemizde herkese yetecek sayıda ıslanınca otomatik şişebilen son teknoloji can yelekleri bulunur. Bunları dilediğiniz zaman giyebilirsiniz. Kaptanınız zaten gerekirse kullanmanızı söyleyecektir. Teknemizde okyanus kullanımına uygun 8 kişilik can salı bulunmaktadır, brifingde bahsi geçecektir. Teknemizdeki yangın söndürücü, yangın battaniyesi, işaret fişekleri ve ilk yardım çantaları bulunmaktadır. Teknenin içinde birçok sebepten sigara içilmez. Dışında ise kül rüzgar altına uçacağından rüzgaraltı tarafta içilmelidir, kaptan size açıklayacaktır.

5 Dikkat edilmesi gerekenler Tekneye ilk binişte nelere dikkat edilmelidir? Verilen brifingi dikkate almanız, teknenin tuvalet, mutfak ve diğer tüm bölümlerinin işleyişini ve arma düzenini mümkün olduğunca öğrenmeye çalışmanız, bilmek istediğiniz her şeyi kaptanınıza sormanız gezinizi konforlu kılar. Nasıl çalıştığını bilmediğiniz her hangi bir şey varsa, kullanmadan önce kaptana sorunuz. İlk gün veya kısa bir süre tekne kullanımı ile ilgili acemilik çekmeniz doğaldır, kaptan sizin sorularınızı yanıtlayacaktır.

6 Dikkat edilmesi gerekenler Teknede yaşarken nelere dikkat edilmelidir? Tekne yaşamı kara yaşamından farklıdır, deniz kurallarını öğrenip uygulamalıyız, bir kere öğrenince zaten basit olduğunu göreceksiniz. Kaptanın teknede yaşam ve güvenlikle ilgili anlatacağı kurallara kulak veriniz. Deniz tutması nadir de olsa ortaya çıkabilecek doğal bir durumdur. Bu konular ve çözümleriyle ilgili kaptanınıza danışın. Unutmayın ki zamanla her insan denize alışabilir ve deniz tutmasından çekinecek bir şey yoktur. Denizcilik terimleri denizciler arasında kolay iletişim kurulabilsin diye üretilmiştir, kaptanınız Türkçe ve isterseniz İngilizce olarak bunları kullanacaktır, öğrenirseniz sizin için büyük kolaylık olur, aklınızda kalmaz ise de sorun yok. Teknemizde 12 V üzerinden HTC, IPHONE, Blackberry ve SAMSUNG cep telefonlarını ve IPAD leri şarj edecek adaptörler bulunmaktadır. Ancak yine de sizler kendi araba şarj adaptörlerinizi yanınızda getirmeyi ihmal etmeyiniz. Teknemizin müzik seti USB ve CD ye kaydedilmiş müzikleri çalmaktadır, aynı zamanda AUX (harici) girişi de vardır, örneğin cep telefonu veya MP3 bağlayarak müzik çalabilirsiniz.

7 Dikkat edilmesi gerekenler Seyir öncesi, seyir ve sonrası nelere dikkat edilmelidir? Seyir öncesi tekne neta edilerek seyre hazırlanır ve motor kontrolden geçirilir, bunları kaptanla beraber yapmanız beklenir. Düşebilecek ve devrilebilecek her şey tekne yelken yaparken hareket eder ve bir yerlere savrulur. Seyir esnasında gerektiğinde kaptanla sürekli iletişim kurmanız ve yapılan işe dahil olmanız faydalı olur. Seyir sonrasında ise dinlenmeye geçmeden önce teknenin güvene alınması ve derlenip toplanmasına yardımcı olmanız işleri kolaylaştırır.

8 Program akısı, Tekneye varış ve ayrılış Başka şekilde konuşulmamışsa haftalık turlarda tekneye varış Cumartesi günü 12:00 dan sonra yapılır. Cumartesi tekneye yerleşme ve alışma, misafirlerin tanışması ve herkes için market alışverişinin yapılması şeklinde geçer. Saat 17:00 da brifing verilir ve sonrasında alışveriş yapılarak malzemeler tekneye yerleştirilir. Pazar günü kahvaltıdan sonra marinadan ayrılınır. Turun bitimi Cuma saat 17:00 da aynı yere dönülerek olur. Cumartesi sabah en geç 09:00 da herkes teknenin sonraki sefere hazırlanabilmesi için tekneden ayrılır.

9 Konaklama ve yeme içme Konaklama nasıl olur? Teknemizde ikişer kişilik üç kamara ve salonda da iki kişilik yatak bulunmaktadır. Her katılımcıya temiz çarşaf, yastık, yastık kılıfı ve pike verilmektedir, ayrıca her tuvalet için bir adet el havlusu verilir. İsteyenler güvertede yatabilir, en az 4 kişilik yer vardır. Yazlık uyku tulumu getirmeniz gerekir. Katılımcıların isteğine göre her gün değişik bir koyda veya birkaç gün aynı koyda kalınabilir, günlük program genelde öğlene kadar koylarda yüzmek ve yürüyüş yapmak şeklinde geçer. Öğleden sonra ise başka bir koya gidilebilir. Yeme İçme nasıl olur? Teknede kalan herkes için beraber toplu market alışverişi yapılır ve masraf katılımcılar arasında paylaştırılır. Yemek konusunda iki seçenek var, ya gidilen yerlerdeki restoranlarda yenir, ya da teknede hepberaber pişirilir. Teknede yemek yapmak gayet mümkün, zira buzdolabı, ek olarak ice-box, ocak ve fırın bulunmaktadır. Masraflar ve tüm işler paylaşılır. Yemekle ilgili tercih neyse kaptan ona uyum sağlar, onun masrafı da katılımcılar arasında bölüşülür.

10 Gerekli malzemeler - yaz Güneş gözlüğü ve uçmaması için ip. Cilt hassasiyetinize göre güneş kremi ve dudak kremi. Şapka, mümkünse iki tane, zira genelde birisi uçup gider. Bol miktarda kısa kollu t-shirt. Gerektiğinde güneşten korunmak için uzun kollu ince kumaştan bir adet t-shirt. (Likra) Rahat pantolon ve şort. Bir adet fazladan yedek şort. Teknede kaymayacak bir güverte ayakkabısı, bulamıyorsanız altı beyaz renk veya kauçuk herhangi bir spor ayakkabı. Banyo terliği (marinalarda duş almak için) ve bir adet plastik deniz ayakkabısı (kayalara basmak için) Rüzgarlık veya kalın olmayan bir ceket. Bir adet polar veya yün kazak. Çamaşır, çorap, mayo ve deniz havlusu benzeri özel eşyalarınız. Çorap ve çamaşır. Özel ilaçlarınız. Dışarıda uyumak isterseniz yazlık uyku tulumu. Varsa yelken eldiveni veya bisiklet eldiveni. Teknede çeşitli albümler var, isterseniz sizler de dilediğiniz müziği getirin. Dilerseniz şnorkel, maske ve palet getirebilirsiniz.

11 Gerekli malzemeler - kış * Yaz listesine ek olarak: Polar veya yün bere, duruma göre 2-3 çift kayak çorabı. Lastik güverte çizmesi. Yedek pantolon. Açık deniz için su geçirmez ceket ve tulum. Hava şartlarına göre termal veya başka malzemeden alt ve üst iç giysi. Polar ceket. Yanınızda lütfen katlanamaz ve sert valiz getirmeyiniz, onun yerine konforunuz için katlanabilir/ezilebilir yumuşak spor çanta getiriniz.

12 Seyahat sonrası Bir süre de olsa denizdeydiniz, rüzgarı, tuzu gördünüz ve iyi bir teknede seyir yapmış oldunuz, büyük ihtimal değiştiniz, artık aynı değilsiniz. Ne kadar değiştiğinizi yakında şehre dönünce fark edebilirsiniz

13 Kaptanın Sertifikaları Mert Toraman hakkında: İstanbul Bilgi Ünv. de Uluslarası İlişkiler ve sonrasında MBA okudu. Bir finans kurumunda çalıştı, sonrasında fabrika yöneticiliği yaptı, daha sonra ithalat yaparak bazı markaların Türkiye distribütörlüğünü yaptı. Sonrasında ise büyük şehir yaşamını bıraktı ve uzun yıllar önce başlayan, dalış ve yelken ile perçinlenen deniz sevgisi etkisiyle tüm zamanını yelken sporuna ayırma kararı verdi. Belgeler: RYA / MCA Yachtmaster Offshore belgesi (Tüm dünya denizlerinde tanınan kaptanlık belgesidir) Türkiye Yelken Federasyonu / YY5 Yelken eğitmeni belgesi. Yat Kaptanlığı belgesi (Türkiye de ticari yat/gulet de dahil tüm boylardaki yatları kullanma belgesi) Telsiz operatörü belgesi CMAS *** Dalgıç belgesi PADI Rescue Diver belgesi

14 Rezervasyon ve bilgi almak için telefon ve İletişim ve Rezervasyon

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI 1- Etkinliğin Amacı TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI Bu etkinlikle TMO öğrenci üyelerini Oda Yönetim Organlarının üyeleri ile bir araya getirerek, öğrencilerin ve sektörün karşılaştığı sorunlar hakkında karşılıklı

Detaylı

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI 1- Etkinlik Amacı TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI Etkinlik amacı, öğrencileri ve TMO yönetim organlarındaki üyeleri bir araya getirerek, öğrencilerin ve sektörün karşılaştığı sorunlar hakkında karşılıklı görüş alış

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 24.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Fethiye, Göcek Körfezi, Yassıca Adaları

Detaylı

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER SIRA: NO TARİH ŞİKAYET KONUSU SONUÇ 1 3/10/2008 LCD Televizyon Mal ve Hizmetler Hakem Heyeti Tüketici lehine, Satıcı Firma nın Televizyon un satış bedelini

Detaylı

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:......

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:...... Kayıt Tarihi Adı/Soyadı:....../.../... Doğum Yeri ve Tarihi:....../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve E-Mail:......@... Cinsiyet:... Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:... Okulun Bulunduğu İlçe:...

Detaylı

Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler

Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler 10 uygulaması kolay tasarruf ipucu Seyahatin en büyük engellerinden bir tanesi bütçe... Keseyi yönetememek sadece gitmenizin değil, gittiğinizde

Detaylı

ARMONİ YAT CLUB ARMONİ YAT CLUB ÜYELERİNE, TEKNELERİNİ KULLANACAKLARI SÜRE KADARKİ KISMINA SAHİP OLMA ŞANSI

ARMONİ YAT CLUB ARMONİ YAT CLUB ÜYELERİNE, TEKNELERİNİ KULLANACAKLARI SÜRE KADARKİ KISMINA SAHİP OLMA ŞANSI ARMONİ YAT CLUB ARMONİ YAT CLUB ÜYELERİNE, TEKNELERİNİ KULLANACAKLARI SÜRE KADARKİ KISMINA SAHİP OLMA ŞANSI ÜSTELİK YELKEN KEYFİNİN SON NOKTASI KONFORLU BİR KATAMARAN İLE www.armonitersanesi.com info@armonitersanesi.com

Detaylı

Bütün tekneler bizim

Bütün tekneler bizim Bütün tekneler bizim Fotoğraf: Berran Aydan/ TEKNENIZ OLMASA DA EGE VE AKDENIZ SIZE RÜYA GIBI BIR TATIL YAŞATABILIR. BU DOSYADAKI 10 FIRMANIN YÜZLERCE TEKNESINDEN BIRI TAM SIZE GÖRE OLMALI. KIRALAMA FIYATLARI,

Detaylı

Marmaris Fethiye Mavi Yolculuk Turu

Marmaris Fethiye Mavi Yolculuk Turu Marmaris Fethiye Mavi Yolculuk Turu 20.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Marmaris Limanında teknemize giriş saati

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

MAVİ SINIF

MAVİ SINIF MAVİ SINIF 2016-2017 Ucpa / KİRKİT HOTEL / MARMARİS www.hotelhisaronu.com MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları

Detaylı

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI 1.GRUP 1. 11 TEMMUZ PAZARTESİ TANIŞMA 2. 12 TEMMUZ SALI DERS 3. 13 TEMMUZ ÇARŞAMBA DERS 4. 14 TEMMUZ PERŞEMBE GEZİ (VİALAND ) 5. 15 TEMMUZ CUMA DERS 6. 16 TEMMUZ CUMARTESİ DERS 7. 17 TEMMUZ PAZAR GEZİ

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 03.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı,

Detaylı

adriyatik denizi archätörn kultur/kunstprojekt

adriyatik denizi archätörn kultur/kunstprojekt adriyatik denizi w w w. t - s a i l i n g. c o m archätörn kultur/kunstprojekt t - s a i l i n g 2016 02 g e n e l i n f o mürettebat, yalnızca teknede ve aksesuarda hatalı kullanma sonucu neden olduğu

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

yaşam boyu bağlanırsanız.

yaşam boyu bağlanırsanız. Size nasıl tarif etsem ki... İlk görüşte âşık olmak gibi bir duygu. " İşte bu benim aradığım kadın," dersiniz ya, işte öyle bir şey. Önce teknenize âşık olacaksınız sonra satın alacaksınız. Eğer sevmeden,

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek Seyahat Listesi Uçak Biletleri Pasaport/Kimlik Tablet-Telefon Valiz hazırlığı Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek istediği bir eylem olmakla birlikte kimisi için rutin bir gezi, kimisi için

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

Marmaris Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Marmaris Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Marmaris Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 20.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 1.375,00TL 1.168,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Marmaris Limanında teknemize

Detaylı

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN İst- Montenegro Kalkış Montenegro - İst Kalkış ve İniş Gidiş Dönüş ve İniş Saatleri Saatleri Montenegro

Detaylı

Ýmece Evi. Ziyaret-2016

Ýmece Evi. Ziyaret-2016 Ziyaret-2016 Ýmece Evi Merhaba, Ýmece Evi ni öðrenme merkezi olmasýna neden olan öðrenme odaklý ziyaretçiler bizi daha çok araþtýrmaya yönlendirip sorumluluklarýmýzý hatýrlamamýza neden oluyor. Yaþamýný

Detaylı

Bodrum Gökova Körfezi Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Gökova Körfezi Bodrum Mavi Yolculuk Turu Bodrum Gökova Körfezi Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 1.100,00 935,00 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum Limanında teknemize

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı

Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı L1'deki kültür alışverişinin, iletişim ve paylaşımın Brest ile ilk adımı Öğrenciler nereye gidiyor? Brest = İstanbul

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI 1.GRUP 1. 21 TEMMUZ SALI TANIŞMA 2. 22 TEMMUZ ÇARŞAMBA DERS 3. 23 TEMMUZ PERŞEMBE DERS 4. 24 TEMMUZ CUMA GEZİ (VİALAND ) 5. 25 TEMMUZ CUMARTESİ DERS 6. 26 TEMMUZ PAZAR DERS 7. 27 TEMMUZ PAZARTESİ GEZİ

Detaylı

YUNANİSTAN DA ADADAN ADAYA VE BODRUM YARIMADASI YUNANİSTAN DA ADADAN ADAYA VE BODRUM YARIMADASI

YUNANİSTAN DA ADADAN ADAYA VE BODRUM YARIMADASI YUNANİSTAN DA ADADAN ADAYA VE BODRUM YARIMADASI Adadan Adaya YUNANİSTAN DA ADADAN ADAYA VE BODRUM YARIMADASI KALKIŞ VE BİTİŞ BODRUM (BODRUM-KOS-KALİMNOS-LEROS-PATMOS-GÜMÜŞLÜK-BODRUM) GULETİNİZ: Harika Ege ve Akdeniz sahillerinin keyfini egzotik sert

Detaylı

GRUP: 3222. 1 adet dikiş makinası ile 8 saatte dikilebilecek konfeksiyon ürünleri,

GRUP: 3222. 1 adet dikiş makinası ile 8 saatte dikilebilecek konfeksiyon ürünleri, GRUP: 3222 HAZIR GİYİM 1. DOKUMA VE ÖRME KONFEKSİYON Konfeksiyon üretimi ile iştigal eden iş yerlerinde üretim kapasitesi aşağıda belirtilmiş olan hesaplama şekillerinden birine göre tespit edilir. Bu

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 5 Mayıs 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM BODRUM Güvertede Atölye Türkiye de ilk defa gerçekleşecek olan deniz üstü gelişim ve sanat etkinliğidir. Sanat yolcularımız, Ege nin eşsiz koylarında ilgi duydukları sanat dallarına ve hobilerine vakit

Detaylı

Sert Hava Seyri. Mert Ergen

Sert Hava Seyri. Mert Ergen Sert Hava Seyri Mert Ergen Bu dersin başladığı yer Beaufort 5 Beaufort 6 Beaufort 7 (Fırtına Sınırı) Sert Havaya Hazırlıklı Olmak Hava durumundan haberdar olmak için: https://www.mgm.gov.tr/ https://www.windguru.cz

Detaylı

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com 2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ GENEL BİLGİLER Otel Green Anatolia Hotel Sınıflandırma 3 Yıldız Acente Puanlaması 4 Yıldız Pansiyon Türü Herşey Dahil Adres Babadağ Yolu - Ovacık

Detaylı

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... www.oncuteras.com Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... İstanbul un güzellikleri sarmış dört bir yanınızı Bir yanınızda sakinliğiyle içinize huzur veren Küçük Çekmece Gölü, diğer yanınızda

Detaylı

Toronto Yatılı İngilizce Dil Kamp programının içeriği

Toronto Yatılı İngilizce Dil Kamp programının içeriği Toronto Yatılı İngilizce Dil Kamp programının içeriği Kamp koşulları Etkinlikler İki Haftalık Program ESL Programı Kurallar Uçuş, Sağlık Diğer bilgiler Đçindekiler Đçindekiler... 0 Sunulan kamp programının

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyoruz. Özel TAKEV Anadolu

Detaylı

Uçakta taşınması yasak olan eşyalar

Uçakta taşınması yasak olan eşyalar Son güncelleme: 08.05.2015 Uçakta taşınması yasak olan eşyalar Uçak yolculuğunda yanınıza aldığınız eşyalar nelerdir? Güvenlik nedeni ile, uçakta taşıması yasak olan eşyaların, uluslararası kuralları oluşturulmuştur.

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa, 3 Eylül 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Özet Villa ANYA; D Marin Göçeğin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

İst anbul Shop&Miles BoatShow da sergileyecekler.

İst anbul Shop&Miles BoatShow da sergileyecekler. Dünyanın en büyük yatçılık şirketleri ve Türkiye deki üreticiler portföylerindeki en iddialı teknel eri İst anbul Shop&Miles BoatShow da sergileyecekler. Fuarın deniz üstünde yapılacak olması, kapalı alanlara

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

2015 GULET SEZON FİYATLARI ( Günlük ) SINIFI KODU MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM

2015 GULET SEZON FİYATLARI ( Günlük ) SINIFI KODU MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM STANDART EKONOMİK E02-107 375 375 500 500 375 375 E03-114 450 500 675 975 450 400 E03-116 450 550 650 650 550 450 E03-130 325 435 550 550 435 325 E04-135 375 400 550 625 450 375 E05-105 450 500 625 625

Detaylı

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion),

Detaylı

Çadırlar Çadırın Parçaları

Çadırlar Çadırın Parçaları Çadırlar Çadırın Parçaları Poller, pol doktoru, çadır kazıkları, germe ipleri, sabitleme lastikleri, metal askı. 11.04.2018 271 Çadırlar Çadır seçerken nelere dikkat etmeliyim Amaca uygunluğuna, Kaç kişilik

Detaylı

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA Bodrum International Optimist Regatta ( BIOR ) Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi tarafından, dünyanın önde gelen turizm kenti olan Bodrum'da düzenlenmektedir.

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

ÖNEMLİ NOT: 2016 BÜTÇESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMASI. NYC Nilgün Yetiş Koçluk ve Danışmanlık. Gözden Geçirme Tarihi:

ÖNEMLİ NOT: 2016 BÜTÇESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMASI. NYC Nilgün Yetiş Koçluk ve Danışmanlık. Gözden Geçirme Tarihi: ÖNEMLİ NOT: Bütçe kısıtlamalar için değil, sizi arzu ettiğiniz hayatı yaşamanız ve hedeflerinize ulaşmanız için yapıldığı zaman oldukça anlamlı ve faydalıdır. Bu çalışmayı yıl başında yapmanız ve 3 er

Detaylı

TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU

TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU TUR TARİHLERİ : 17 Aralık 2016 16 Nisan 2017 tarihleri arasında her hafta sonu hareket edecek turlarda geçerlidir.

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Karavan teslimi ve iadesi Sakarya da bulunan Saly Karavan fabrika yerleşiminden yapılmaktadır.

Karavan teslimi ve iadesi Sakarya da bulunan Saly Karavan fabrika yerleşiminden yapılmaktadır. SALY RENT a CARAVAN S.S.S. 1) Ne tür araçlar kiralıyorsunuz? Saly Rent a Caravan 2 tip kiralama yapar ; a) Bireysel Kiralama Motokaravan, Camper, Otobüs Karavan b) Ticari Kiralama Tanıtım Karavanı, Büro

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

daha iyi koruma daha iyi iş gücü

daha iyi koruma daha iyi iş gücü İŞ ELBİSELERİ & İŞ GÜVENLİĞİ daha iyi koruma ; daha iyi iş gücü daha iyi koruma daha iyi iş gücü Akşemsettin Mah.Sim Oto Sanayi Sitesi. 4.Sokak No:312/H - Sultanbeyli - İSTANBUL TEL : 0 216 487 20 20-0216

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ ŞEHİRDEYiZ, AYNI ZAMANDA YEŞİLLE İÇ İÇEYİZ Şehirde, betonda değil yeşillikler arasında kim çocuk

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA 07-11 Ocak 2019 Finlandiya'nın kuzeyinde yer alan Laponya, ülkenin en büyük bölgesidir. Baltık Denizi'nin kuzeydoğusunda, Kuzey Kutup Dairesi

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

2818-1/ II SAYILI CETVEL SINIFLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL

2818-1/ II SAYILI CETVEL SINIFLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL 2818-1/2018-2 II SAYILI CETVEL SINIFLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL V e r i l e c e k G i y i m E ş y a s ı n ı n Sıra Kullanma No. Kadro Unvanı Cinsi Miktarı Süresi Niteliği TEKNİK

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA PROMOSYON 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA Amsterdam(1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf 27 Haziran 2014 / 4 Gece 01. Gün İSTANBUL AMSTERDAM (HOLLANDA)

Detaylı

8 Eylül sabahı saat 08 00 'de tüm yarışmacı arkadaşlarımızla beraber, yarışmanın başlayacağı Burgazada ya motorla hareket edeceğiz.

8 Eylül sabahı saat 08 00 'de tüm yarışmacı arkadaşlarımızla beraber, yarışmanın başlayacağı Burgazada ya motorla hareket edeceğiz. , TANITIM DOSYASI Parkurlar: Burgaz Adası ndan yüzme ile start alacak ve Heybeliada ya ulaşacak yarışmacılar önce bisiklet sonra da oryantiring ile Heybeliada meydanındaki Finish çizgisine ulaşmaya çalışacaklar.

Detaylı

GÖKOVA KÖRFEZİ VE DATÇA YARIMADASININ UCU KNİDOS. Gökova ve Datça GÖKOVA KÖRFEZİ VE DATÇA YARIMADASININ UCU KNİDOS

GÖKOVA KÖRFEZİ VE DATÇA YARIMADASININ UCU KNİDOS. Gökova ve Datça GÖKOVA KÖRFEZİ VE DATÇA YARIMADASININ UCU KNİDOS Gökova ve Datça GÖKOVA KÖRFEZİ VE DATÇA YARIMADASININ UCU KNİDOS KALKIŞ VE BİTİŞ BODRUM (BODRUM-ÇÖKERTME,ÖREN,SEDİR ADASI, İNGİLİZ LİMANI,LÖNGÖZ VE 7 ADALAR, KNİDOS, MERSİNCİK, KİSEBÜKÜ-BODRUM) GULETİNİZ:

Detaylı

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh l Dünya nın Okyanus Şehri Türk Hava Yolları ile 07 13 5 gece 6 gün Dünya nın Okyanusu diye anılan, Sualtı cenneti, muazzam güzellikteki doğası, profesyonel dalış imkanları ve lüks otelleri ile dünyanın

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-19/ Lefkoşa, 4 Şubat 2019 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2019 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

ol arak İngiltere nin en ünlü yarış organizasyonlarından biri olan Cowes Week e götürüldü. izlenimlerini bizlerle paylaştı.

ol arak İngiltere nin en ünlü yarış organizasyonlarından biri olan Cowes Week e götürüldü. izlenimlerini bizlerle paylaştı. American Express Turgutreis Cup ın birincisi olan Fenerbahçe-Garanti Sailing ekibi büyük ödül ol arak İngiltere nin en ünlü yarış organizasyonlarından biri olan Cowes Week e götürüldü. Orada bambaşka bir

Detaylı

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar 01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar UÇUŞ DETAYLARI Gidiş : Tk 1131 / Istanbul Tunis Hareket Saati : 10:35 Varış saati : 12:30 Dönüş : Tk 1132

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

Gün Program Varış Hareket

Gün Program Varış Hareket Akdeniz / 24 Haziran 2014 Club Med 2 ile Sadece kabin fiyatıdır - 8 Gece 9 Gün Gün Program Varış Hareket 1.Gün Nice 18:00 2.Gün Rosas 12:00 20:00 3.Gün Barcelona 08:00 17:00 4.Gün İbiza 09:00 -- 5.Gün

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN

DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva(6gece) HERŞEY DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN 18, 25 Temmuz 1, 15 Ağustos Hareket ile, Gün 1 : İstanbul Podgorica - Budva

Detaylı

5. Ekibinize güvenin ve her yaptığınız harekette ekibinize güven verin.

5. Ekibinize güvenin ve her yaptığınız harekette ekibinize güven verin. YAT EKİPLERİ İÇİN TAVSİYELER: 1.Tekne üzerinde proaktif olun, her işle ilgilenin, iş yaratın, sürekli koşturun, kesinlikle mızmızlanmayın ve yorulmayın. Her zaman daha fazla yelken yapmak isteyin. 2. Tekne

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle. Ren Nehir Turu. Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda

5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle. Ren Nehir Turu. Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda 5*M/S Amadeus Silver III Gemisi İle Ren Nehir Turu Lale Zamanında Nehirden Belçika ve Hollanda 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDATek Kişilik Kabinde 75 Diğer güvertedeki kabinlere

Detaylı

www.mavimarmara.net YAZ TARiFESi Adalara Giden Mavi Yol

www.mavimarmara.net YAZ TARiFESi Adalara Giden Mavi Yol 444 20 39 www.mavimarmara.net 2016 YAZ TARiFESi Adalara Giden Mavi Yol 2016 YAZ TARiFESi SUMMER TIMETABLE 1- Gemi yolcu taşıma kapasitesi tamamlandığında, iskele hareket personeli yolcu alımını durdurarak

Detaylı