OFFICE 365 GENEL BAKIŞ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OFFICE 365 GENEL BAKIŞ"

Transkript

1 OFFICE 365 GENEL BAKIŞ Microsoft StaffHub EZGİ CAN MICROSOFT MVP

2 İÇİNDEKİLER Microsoft StaffHub... 2 Microsoft StaffHub Yönetici Ayarları... 3 Microsoft StaffHub Özellikleri... 9 Zamanlama... 9 Ekip Dosyalar Ekip Ayarları... 17

3 Microsoft StaffHub Çalışma hayatında zamanlama ve zaman yönetimi iş verimliliğini etkileyen önemli noktalardan biridir. Firmalarda farklı çalışma saatlerine sahip çalışan profilleri yer almaktadır. Kimileri sabit mesai saatlerinde çalışırken kimileri de vardiya Sistemleri ile çalışır. Firmalar ve çalışanlar açısından sabit mesai saatlerinden çok vardiya sistemi ile çalışanların zaman planlamalarını yapmakta ve yönetmekte zorluklar yaşanabiliyor. Vardiya sistemlerinde ekipler olarak çalışmanın ve ekip üyelerinin birbirlerinin devamı şeklinde çalışmaları getirdiği süreçler söz konusudur. Bu noktada Office 365, ekip içerisinde vardiyaların takip edildiği, durum göre vardiya değişikliklerinin takip edildiği, izin taleplerinin yapıldığı ve yönetildiği, ekip olarak kullanılacak bilgi havuzlarının oluşturulduğu Microsoft StafHub I kullanıcılara sunmaktadır. Microsoft StaffHub, personel çalışanlarının günlük aktivitelerini zamanlama yönetimi, bilgi paylaşımı ve diğer işle ilgili uygulamalar ve kaynaklarla bağlantı kurma becerisi ile yönetmesine yardımcı olmak için tasarlanan tüm cihazlarınızda çalışan bulut tabanlı bir platformdur. Hedef kitlelerin başında Firstline çalışanlar olup, ekip için vardiya programlarını kolayca oluşturup yönetmelerine yardımcı olur ve ilgili bilgileri sağlar. Ekip yöneticilerinin ekip zamanlamaları oluşturmasına, atamasına ve yönetmesine ve dosyaları paylaşmasına olanak tanır. Yönetici ve ekip üyeleri, StaffHub'u kullanarak, örneğin personel vardiya çizelgesini değiştirmek istediğinde olduğu gibi birbirleriyle de iletişim kurabilir. Microsoft StaffHub a Office 365 portalından erişim sağlamanın yanı sıra mobil uygulamasının kullanımı da önemli yer tutmaktadır. StaffHub ayarları içerisinde ekip üyelerinin mobil uygulama kullanmasını sağlayacak davetiyeler gönderilmekte olup, mobil uygulama üzerinden üyelerin kullanması hedeflenmektedir. Uygulama üzerinden planlama yapılabilir, planlamalarda düzenlemeler yapılabilir, ekipler arası iletişim kurulabilir veya paylaşımlar yapılabilir.

4 Microsoft StaffHub Yönetici Ayarları Microsoft StaffHub, etkinleştirilmesi ya da kapatılması Office 365 Yönetici Merkezi nden aktif edilebilir ya da güncelleştirebilir. Bunun ile ilgili ayarlar Ayarlar bölümündeki Hizmet ve eklentiler deki StaffHub başlığından yapılır. Kuruluşunuz için StaffHub ayarlarını güncelleştirin e tıklandığında yönetici ayarlarının bulunduğu arayüz görüntülenir. Yönetici Ayarları bölümünde Microsoft StaffHub I Etkinleştir ile StaffHub uygulamasının etkinleştirilmesi ya da kapatılması, Otomatik Olarak Sağlanan Hesaplar bölümünde Microsoft StaffHub ın, Office 365 hesabı oluşturulmasına izin verilir ve Güvenlik Grubu oluşturulur. Eklenen kullanıcılar bu gruba eklenir. Bu özellik sayesinde ek yük getirmeden kullanıcıların oluşturulması ve istenilirse ilgili güvenlik grubu sayesinde izlenmesi ve raporlanması yapılır. Office 365 Gruplarını Kullanma bölümünde ise StaffHub ın Office 365 Grupları nı nasıl kullanacağı belirlenir. Ekip Özel Alanları bölümünde yöneticilerin yeni ekip oluştururken, ekip ile ilgili yer alması istenilen alanlar yapılandırılır. Girilen ek alanlar raporlarda da gösterilir. Çalışan Kaynakları bölümünde kullanıcıların erişmesi gereken önemli iç kaynaklar ve PowerApps uygulamalarına yönelik bağlantıları sağlar. İlgili URL ve başlığın eklenmesi ile kullanıcıların kullanacağı kaynaklar tanımlanır.

5 Gerekli ayarların yapılmasının ardından kullanıcılara lisans atama işlemi yapılır. StaffHub özelliği bulunan lisansların içerisinde Microsoft StaffHub alt başlığı yer almaktadır. Lisans ataması yapılan kullanıcılar Microsoft StaffHub kullanmaya başlar.

6 Microsoft StaffHub Ekip Oluşturma Microsoft StaffHub özelliğinin kullanımına iki açıdan bakmak gerekir. Bunlardan birisi ekiplerin yöneticileri diğeri ise hedef kitle olan firstline workers lar tarafındandır. Yöneticiler gerekli ekipleri oluşturur ve gerekli ayarlamaları yaparken, firstline workers lar ise bu ayarlar doğrultusunda StaffHub uygulamasını kullanır. Microsoft StaffHub ta öncelikle ekipler oluşturulur. Bu ekip içerisinde gruplar oluşturulup, grupların içerisine de kullanıcılar ve vardiyaların tanımlamaları yapılandırılır. Ekip oluşturmak için Office 365 portalından StaffHub seçilir.

7 StaffHub seçilmesinin ardından Hoş geldiniz arayüzü yer alır. Bu ekran kurulum yapılacak ilk arayüzdür. Buradaki ekip oluşturulması ve ekip üyeleri ile ilgili işlemlerin yapılacağı ile ilgili bilgilendirme vardır. Kurulumu başlat ile devam edilir. Ekibinizi adlandırın bölümünde ekibe ad verilir. Buradaki ekip, StaffHub kullanacak kişilerden oluşmalıdır. Burada belirlenen ekip adı ile Office 365 yönetici panelinde Office 365 Grup oluşur. Bu da StaffHub ın arka planda Office 365 Grup ile çalıştığını gösterir. İlgili ekip adı verildikten sonra Devam seçeneğine tıklanır.

8 Ekibinizin saat dilimini onaylayın bölümünde Ekip saat dilimi, En yakın şehir ve gerkli onaylama işlemi yapılır. Devam a tıklanır. Microsoft Staffhub uygulamasının Office 365 portal dışında mobil uygulaması da vardır. Mobil uygulaması sayesinde kullanıcılar zamanlamalarını görüntüler, vardiyalarında değişiklik talep edebilir, sohbet edebilir, dosyalarına erişim sağlayabilir yani StaffHub özelliklerini aktif şekilde kullanır. Mobil uygulamayı edinin bölümünde telefon numarası girilerek bağlantı bilgisinin ilgili telefona iletilmesi sağlanır veya Şimdilik atla seçeneği ile devam edilir.

9 Oluşturulan ekibe üye ekleme işlemi ve eklenen kullanıcıları mobil uygulamaya davet etmek için telefon ve iş e-posta adresinin eklenmesi Ekibinizde kimler var? bölümünde yapılır. Ekibin oluşturulmasından sonra da ekip üyelerinin ekleneceği ve yönetileceği arayüzler StaffHub içerisinde yer almaktadır. İlgili işlemlerin tamamlanmasından sonra Kurulumu bitir ile StaffHub ekip oluşturma işlemi tamamlanır. Kurulumun tamamlanmasının ardından StaffHub arayüzü kullanıcıları karşılar. Burada ana 3 başlık olan Zamanlama, Ekip, Dosyalar yer almaktadır. Zamanlama bölümünde gruplar oluşturulur, grup üyeleri eklenir, vardiyalar ve/veya izinler tanımlanır ve takvimde çizelgeler olarak görünümler yer alır. Ekip bölümünde ekip üyeleri ve ayarları yer alır. Dosyalar bölümünde ekibin kullanacağı dosyalar ya da URL ler tanımlanır ve görüntülenir.

10 Microsoft StaffHub Özellikleri Zamanlama Zamanlama bölümü vardiyaların ve/veya izinlerin oluşturulması, görüntülenmesi ve güncelleştirmesi sağlanır. Bu arayüz kullanıcıların ve ekip yöneticilerin zaman çizelgesidir. Ekip içerisinde gruplar oluşturulur ve grup bazlı zamanlama planları yapılır. Takvim görüntüsüne sahip arayüzde ekip üyelerinin günlük, haftalık, aylık iş planları görüntülenir. İstenilirse bir önceki haftanın planı Geçen haftayı kopyala ile ilgili haftaya kopyalanabilir. Ekip içerisindeki üyelerin vardiya ve/veya izin tanımlamaları ilgili gündeki ile yapılır. tıklandığında 1 numaralı arayüz açılır ve Vardiya ekle, İzin ekle ve Kopyala seçenekleri çıkar. 2 Numara ile gösterilen bölümde ekibe üye eklenir. Üye ekleme ile devam edildiğinde şekildeki arayüz görüntülenir. Ekle başlığında yer alan Ad kısmında eklenecek üyenin isim bilgisi girilir. Kurulum sırasında da karşılaşılan kullanıcılara uygulama indirme bağlantısının iletileceği telefon bilgisi veya e-posta bilgisi doldurulur. Buradaki bilgiler otomatik olarak Office 365 kullanıcı bilgilerinden gelir. Eklenen üyenin istenilirse yönetici rolüne ataması Yönetici başlığında sağlanır. İlgili bilgilerin girilmesinin ardından Kaydet ve davet et ile devam edilir.

11 Şekilde de görüldüğü üzere kullanıcı ekleme işlemi yapılır ve zamanlama çizelgesinde kullanıcı görüntülenir. Kullanıcıya ise StaffHub ile ilgili davetiye bilgisi iletilir.

12 Ekip üyelerine vardiya ekleme işlemi için zamanlama bölümünde ilgili kullanıcının vardiya gününe gelinir, ya tıklanır ve Vardiya ekle ile devam edilir. Vardiya ekle başlığında kullanıcının vardiyası ile ilgili detaylar girilir. Vardiya ekle başlığının altında vardiya eklenecek üyenin adı görünür. Vardiyanın başlanğıç ve bitiş zamanı belirlenir. Ilgili vardiyayı temsil edecek tema ayarı yapılır ve vardiyaya özel etiket belirlenir. Örnekte de göründüğü üzere sarı renkli tema Shift-II yi temsil etmektedir. Notlar bölümünde ilgili vardiya ile ilgili not bilgisi eklenir. Etkinlikler bölümünde ise öğle yemeği, mola gibi etkinliklere ait zaman bilgileri tanımlanır. Böylelikle ilgili vardiyaya bakıldığında vardiya zamanı ve detayları, yemek zamanı, mola saatleri tüm detaylar görüntülenir. İlgili ayarların yapılmasının ardından vardiya bilgisi istenilirse paylaşılabilir. İstenilirse Kaydet ile devam edilir ve gerekli ayarların yapılmasından sonra Ekiple paylaş ile de paylaştırılabilir.

13 Eklenen vardiyalar, özellikleri ile beraber başka günlerde başka kullanıcılara da tanımlanabilir. Vardiya araması ile zamanlama çizelgesine önceden tanımlanan vardiyaların araması yapılır. İzin ekle ile ise üyelerin izinleri tanımlanır. İzin ekle ile devam edildiğinde izin ile ilgili detayların girildiği İzin Ata başlığı görüntülenir. İzin Ata bölümünde izin ile ilgili başlangıç tarihi, saati, bitiş tarihi ve saati, izin nedeni, izine ait tema ataması ve izin ile ilgili notlar girilir. Eğer izin tüm gün kullanılacak ise de Tüm gün seçeneği işaretlenir. İzin ile ilgili ayarların yapılmasından sonra Kaydet ile devam edilir.

14 Vardiya durumları ve izin durumları belirlendikten sonra yani ekip üyelerinin zamanlama planlarının yapılmasının ardından ilgili zamanlamanın ekip ile paylaşımı yapılabilir. Bunun için Ekiple paylaş seçeneğine tıklanır. Paylaşılmak istenilen günler Ekibinizle paylaşın bölümündeki takvimden seçilir. Paylaşılan zamanlama bilgisi ile bildirimlerin gönderileceği kişiler için iki seçenek bulunmaktadır. Zamanlama çizelgesinin ilgili günleri Tüm ekibiniz seçeneği ile tüm ekiple ya da Yalnızca etiketlenen ekip üyeleri seçeneği ile etiketlenen üyelerle paylaştırılabilir. İlgili ayarların seçilmesinden sonra Paylaş ile devam edilir. Zamanlama bölümüne dair görünüm ayarları günlük, haftalık ya da aylık yapılabildiği gibi Kişiler görünümü ile kullanıcıların günlere göre ya da Vardiyalar görünümü ile vardiyaların günlere göre durumunu da gösterebilir. Şekilde Vardiyaların görünümü ile vardiya bazlı takvim durumu görüntülenmektedir. Böylelikle hangi vardiyalar hangi günlerde buna dair bilgi edinir. İlgili günün üzerine gelindiğinde o güne ait üyeler görüntülenir.

15 Ekip Ekip bölümünde oluşturulan ekibe, ekip üyesi ekleme, ekip üyelerinde değişiklikler yapılır, ekip ile ilgili durum bilgileri görüntülenir. Ekip üyesi ekle seçeneğine tıklandığında eklenecek kişinin adı girilir, telefon bilgisi ve e-posta bilgisi tanımlanır. Buradaki bilgiler Office 365 kullanıcı bilgilerinden otomatik gelmektedir. Telefon ve e-posta bilgisine StaffHub uygulamasının indirme bağlantıları iletilecektir. Bu arayüz de kullanıcıya istenilirse yönetici rolü atanabilir. Tüm ayarların yapılmasının ardından Kaydet ile devam edilir. Eklenmiş olan kullanıcılarda değişiklik yapılmak istenilmesi durumunda ilgili kullanıcı seçilir ve ekleme işlemindeki seçeneklerde değişiklikler yapılır. Örneğin eklenen herhangi kullanıcının yönetici olarak atanması gerektiği durumda, ilgili kullanıcıya tıklanır ve yönetici ayarı aktif edilir. Ekip bölümünde ekip üyelerinin durum bilgileri görüntülenir. Ekip üyelerinin isimleri, mobil uygumala durumu, e-posta bilgisi, izinleri yani rolü ve durum bilgisi görüntülenir. Etkin olmayan kullanıcılara yeniden davetiye gönderme işlemi ilgili kullanıcının durum bilgisindeki Yeniden davet et ile yapılır.

16 Dosyalar Dosyalar bölümünde ekibin kullanacağı kaynaklar tanımlanır. Burada bahsedilen kaynaklar dosya ya da URL ekleme işlemidir. Böylelikle ekibin ihtiyacı olan dosyalar ya da URL ler merkezi yerde toplanır. Ekip üyeleri bu kaynaklara mobil uygulamalarında da erişim sağlar. Dosya ekle seçeneği ile devam edildiğinde ilgili dosya eklenir, dosyanın Dosyalar arayüzünde görüntülenecek olan başlık bilgisi ve yorumlar girilir. Ekle ile devam edilir.

17 Eklenen dosya Dosyalar bölümünde şekildeki gibi görüntülenir. Eklenen dosyanın başlığı, zaman bilgisi ve kimin eklediği görüntülenir. Dosyalar bölümüne dosyaların yanı sıra ekip üyelerinin yararlanacağı URL linkleri de eklenebilir. Bunun için URL Ekle seçeneği ile devam edilir. URL Ekle seçeneği ile devam edildiğinde eklenecek web sitesinin URL linki, Dosyalar bölümünde görüntüleneceği başlık bilgisi ve ilgili URL e dair yorumlar eklenir. URL ile ilgili tüm bilgilerin girilmesinin ardından Ekle ile devam edilir.

18 URL ekleme işleminin tamamlanmasının ardından Dosyalar bölümünde URL başlığı,oluşturulma tarihi, kimin tarafından eklendiği ve yorumlar görüntülenir. Ekip Ayarları Oluşturulan ekip ile ilgili ayarlara şekilde de görüldüğü üzere a tıklanarak erişilir. Ekibiniz hakkında bölümünde ekip adı ve saat dilimi bilgileri yer alır. Bu bilgiler ekip oluşturulurken girilen bilgilerdir istenilirse güncelleştirilir. Zamanlama bölümünde hafta başlangıcı belirlenir. İstekler bölümünde izin atanırken kullanılacak olan izin nedenlerinin tanımlamalarının yapılır. Çalışanlarda izin isteklerini gönderirken burada tanımlanan nedenlerden seçer.

19 Ekip ayarları bölümündeki Giriş/Çıkış Saati Kaydı başlığında çalışanların mobil cihazlarından vardiyaya başlama ya da bitirme zamanlarını ya da mola verdikleri zamanlar bilgileri gibi kaydının tutulması ile ilgili ayarlar yapılır. Kullanıcılar burada yapılan ayarlar doğrultusunda mobil uygulamasında saat simgesi görüntüleyecekler ve vardiyalarına başladıkları zaman bu saat simgesine basarak zamanlamayı başlatabileceklerdir. Vardiyaları bittiğinde ise zamanlamayı durduracaklar, böylelikle çalışma zamanları da raporlanacaktır. Giriş/Çıkış Saat Kaydı ayarları için Ayarlamaya başla ile devam edilir. Giriş/Çıkış Saatiyle Tanışın bölümünde ayarlar ile ilgili bilgilerin yer aldığı arayüz yer alır. Mobil cihazlardan giriş ve çıkış saati kaydı, çalışanların giriş/çıkış saati raporları veya istenilirse konum algılama özellikleri ile ilgili genel bilgilerin bulunduğu bölümdür. İleri ile devam edilir.

20 İstenilirse ekibin giriş çıkş yapabileceği konum bilgisi de belirlenebilir. Böylelikle kullanıcıların belirtilen konumdan giriş çıkış yaptıkları raporlanmış olacaktır. Bunun için kullanıcıların mobil cihazlarında GPS ayarlarında izinleri ayarlaması gerekir. Gerekli ayarların yapılmasının ardından Etkinleştir butonuna basılır. Giriş/Çıkış Saat Kaydı yapılandırılmasının ardından kullanıcıların mobil uygulamalarında saat simgesi çıkacak ve kullanıcılar burada giriş çıkış saatleri ile ilgili kayıtlar tutabilecektir. Tutmuş oldukları kayıtlar ise Giriş/Çıkış saatini raporlama bölümünde raporlanacaktır. Dışarı aktar ile ilgili rapora erişim sağlanır.

21 Dışarı aktar ile devam edildiğinde alınacak rapır ile ilgili başlangıç ve bitis tarihleri girilir. Gerekli tarih aralıkları belirlendikten sonra Dışarı aktar ile rapor elde edilir. Giriş/Çıkış Saati Kaydı ile ilgili raporda yer alan başlıklar aşağıdaki gibidir. Raporda giriş saat kaydı, giriş saati, çıkış saati, gün başına atanan vardiya, ücretsiz mola saati, zamanlanan saatler, çalışma saatleri, molalar, konum durumu ile ilgili bilgiler yer alır.

Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır.

Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır. Personel Takip Yazılımı Küresel Personel Devam Kontrol Programı Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır. İçindekiler

Detaylı

OFFICE 365 GENEL BAKIŞ

OFFICE 365 GENEL BAKIŞ OFFICE 365 GENEL BAKIŞ Microsoft Planner EZGİ CAN MICROSOFT MVP İÇİNDEKİLER Microsoft Planner... 2 Oturum Açma ve Plan Oluşturma... 3 Kişi Ekleme ve Çıkarma... 6 Görev Ekleme ve Görevlerin Ayarları...

Detaylı

OFFICE 365 GENEL BAKIŞ

OFFICE 365 GENEL BAKIŞ OFFICE 365 GENEL BAKIŞ Microsoft Forms EZGİ CAN MICROSOFT MVP İÇİNDEKİLER Microsoft Forms... 2 Microsoft Forms Özellikleri... 3 Form Oluşturma... 4 Forma Soru Ekleme... 5 Form Ayarları... 11 Form Yanıtları...

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler.3 2.Kullanım..4 2.1. Çalışma Takvimi..5 2.2. Giriş ve Çıkışlar.6 2.3. İzin ve Tatil..7 2.4. Personel 8 2.5. Rapor 11 2.5.1. Günlük Rapor Durumu...11

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Paylaşmak istediğiniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi işaretledikten sonra tıklayarak paylaşımdaki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

Paylaşmak istediğiniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi işaretledikten sonra tıklayarak paylaşımdaki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. 3. Doküman Paylaşma Google Drive, dosyaların, klasörlerin ve Google Dokümanların diğer kişilerle istenilen erişim düzeyinde paylaşılmasına olanak tanır. Google Drive'da, dosyaları, dosyaya ait bir bağlantı

Detaylı

İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014

İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014 İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014 İçindekiler İş Akış Yönetimi... 3 Görevler... 4 Görev Bilgileri... 5 Mesajlar... 7 Zaman Ayarlayıcı İşlemler... 8 Zamanlanmış Görevler... 10 Zamanlanmış Görev Bilgileri...

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Kurulum tamamlandıktan sonra çocukların cihazlarına Safe Family uygulamasının kurulması gerekmektedir. PC için http://family.mcafee.com/

Detaylı

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ İçindekiler 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.1.YENİ DERS AÇMA NASIL YAPILIR?... 3 2.ÖĞRENCİ DERS YÖNETİMİ EKRANINDA ÖĞRENCİNİN ÜZERİNE DERS NASIL EKLENİR?... 9 2.1.YENİ DERS EKLEME... 11 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. PROJE SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ECTS YÖNETİM PANELİ KULLANIM KILAVUZU

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ECTS YÖNETİM PANELİ KULLANIM KILAVUZU 1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ECTS YÖNETİM PANELİ KULLANIM KILAVUZU 1. BİRİM İŞLEMLERİ... 2 1.1 BİRİM (FAKÜLTE, YÜKSEKOKUL, ENSTİTÜ, MESLEK YÜKSEKOKULU) ÖĞRENİM ÇIKTILARININ EKLENMESİ... 2 1.2 BİRİM

Detaylı

J-GUAR İnsan Kaynakları Eğitimi. Bayi Eğitim İçeriği

J-GUAR İnsan Kaynakları Eğitimi. Bayi Eğitim İçeriği J-GUAR İnsan Kaynakları Eğitimi Bayi Eğitim İçeriği Eğitim Kapsamı İnsan Kaynakları Modülleri Süreç Yönetimi Raporlamalar Kritik Detaylar Modül İçeriği Tanımlar Hareketler İşlemler E-Bildirge Personel

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı

Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı 1. Google Play ya da Apple Store'dan uygulamayı yükledikten sonra resimdeki uygulama simgesi tıklanarak uygulama çalıştırılır. 2. Uygulama çalıştırıldıktan

Detaylı

Sisteme giriş için Personel Daire Başkanlığı web adresinde ( bulunan Personel Bilgi Sistemi butonuna basılır.

Sisteme giriş için Personel Daire Başkanlığı web adresinde (  bulunan Personel Bilgi Sistemi butonuna basılır. 1. SİSTEME GİRİŞ Personel Bilgi Sistemi doğrudan erişim linki: http://app-personel.cbu.edu.tr/ Sisteme giriş için Personel Daire Başkanlığı web adresinde (http://personel.cbu.edu.tr/) bulunan Personel

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

Office 365. Kullanım Kılavuzu. Öğrenci

Office 365. Kullanım Kılavuzu. Öğrenci Office 365 Kullanım Kılavuzu Öğrenci İÇİNDEKİLER 1. Office 365 Hesabına Giriş Yapma... 2 2. Office 365 Uygulamaları... 7 2.1. Office Ürünleri Yükleme... 7 2.2. Kullanılabilecek Uygulamalar... 8 3. KAYNAKLAR...

Detaylı

WEB 2.0 ARAÇLARINI TANIMAK

WEB 2.0 ARAÇLARINI TANIMAK WEB 2.0 ARAÇLARINI TANIMAK Mevcut Web 2.0 araçlarının, eğitim çalışmalarında nasıl kullanıldığını ve bu araçların bilgi ve iletişimi nasıl yaydığını keşfedeceğiz. Eğitim Lideri olarak, öğretmenler ve öğrencilerin

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü E-Devlet Hizmetleri İşletme-TMGDK-TMGD İşlemleri Yardım Kılavuzu Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

Detaylı

1. Web Sitesine Giriş 1. Giriş Yapmak için tıklayın tıklanır.

1. Web Sitesine Giriş 1. Giriş Yapmak için tıklayın tıklanır. 1. Web Sitesine Giriş 1. Giriş Yapmak için tıklayın tıklanır. 2. Aşağıdaki ekranda e-mail adresi ve şifre ile giriş yapılır. Şifrenizi hatırlamıyorsanız Şifremi unuttum bağlantısı kullanılarak yeni şifrenin

Detaylı

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır.

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır. Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı digikampus.com 2017 1 1. TANIMLAMALAR 1.1. Sınıf Grupları 1.2. Şube 1.3. Dönem 1.4. Derslik 1.5. Satış Türü 1.6. Sınıf 1.7. Ders Saati 1.8. Ders 1.9. Ünite Konu

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

FİRMA GİRİŞİ - ANLAŞMA İŞLEMLERİ

FİRMA GİRİŞİ - ANLAŞMA İŞLEMLERİ FİRMA GİRİŞİ - ANLAŞMA İŞLEMLERİ Firma TMGD Anlaşma İşlemleri (Firma Girişi) Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Sertifikası sahibi kişi ile Firmanın Anlaşma İşleminin, Firma Tarafından Girişi Nasıl

Detaylı

Admin Panel Kullanım Klavuzu

Admin Panel Kullanım Klavuzu Admin Panel Kullanım Klavuzu İÇİNDEKİLER 1.Login Ekranı 2.Anasayfa Ekranı 3.Kullanıcı Ekranı 4.Yeni Kullanıcı Ekleme Ekranı 5.Projeler Ekranı 6.Yeni Proje Ekleme Ekranı 7.Proje Düzenleme Ekranı 8.Proje

Detaylı

e-fatura Başvuru Açıklamalar

e-fatura Başvuru Açıklamalar e-fatura Başvuru Açıklamalar Ocak 2014 e-fatura Başvuru Açıklamalar Versiyon: 11 ANKARA Ocak 2014 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı e-fatura Başvuru Açıklamalar (I) Ocak

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Kullanıcı Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgi... 3 2. Tegsoft Sistemine Giriş...

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU Sürüm 0.0.1 İçindekiler Firma İşlemleri :. 1. Firmalar Firma Kayıt Firma Bilgisi Değiştirme 2. Tesisler Tesis Ekle Tesis Düzenle 3. Bölümler Bölüm Ekle Bölüm Düzenle 4. Birimler

Detaylı

OFFICE 365 GENEL BAKIŞ

OFFICE 365 GENEL BAKIŞ OFFICE 365 GENEL BAKIŞ Microsoft Teams EZGİ CAN MICROSOFT MVP İÇİNDEKİLER Microsoft Teams... 2 Microsoft Teams Özellikleri... 3 Etkinlik... 6 Sohbet... 7 Ekipler... 9 Toplantılar... 39 Dosyalar... 43 Mağaza...

Detaylı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı İçindekiler Dijital Varlık Nedir?...2 BÖLÜM-1 Dijital Varlık Ekleme...3 Dijital Varlık Bilgi Alanı... 3 Yayın Alanı... 5 BÖLÜM-2 Dijital Varlık Güncelleme... 6 Yeni

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 İçindekiler Office 365 Nedir?... 2 Office 365 Özellikleri ve Kullanımı... 3 Kurumsal Zimbra E-Posta Adresindeki E-Postaları Yönlendirme... 9 2 Office 365 Nedir? Office

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA

E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA 1 1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler.

Detaylı

1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler. TM

1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler. TM E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA 1 1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler.

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir.

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/ adresinden gerçekleştirilir. İşlem yapabilmek

Detaylı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) BAŞVURU, E-ÖDEME VE FEN KAYIT İŞLEMLERİ DOKÜMANI Sürüm: 0.1 Revizyon Bilgileri Revizyon No: Revizyon Tarihi Revizyonu Yapan Revizyon

Detaylı

GRID ZİYARET. Grid Ziyaret hakkındaki tüm aksiyonları dökümanda bulabilirsiniz.

GRID ZİYARET. Grid Ziyaret hakkındaki tüm aksiyonları dökümanda bulabilirsiniz. GRID ZİYARET Grid Ziyaret hakkındaki tüm aksiyonları dökümanda bulabilirsiniz. 1. Ziyaret Talebi - http://ziyaret.gridtelekom.net/ sayfasına giriniz. Açılan sayfada iki seçenek mevcuttur. 1. Müşteri veya

Detaylı

Zaman Ayarlayıcı İşlemler

Zaman Ayarlayıcı İşlemler Zaman Ayarlayıcı İşlemler LOGO Haziran 2008 İçindekiler Logo-GO Zaman Ayarlayıcı İşlemler...3 Zamanlanmış Görevler...5 Zamanlanmış Görev Bilgileri...5 Hatırlatıcı...8 Hatırlatıcı Bilgileri...9 Mesajlar...11

Detaylı

1 Organizasyon Tanımlama

1 Organizasyon Tanımlama İçindekiler 1 Organizasyon Tanımlama... 3 1.1 Şirket Tanımlama... 3 1.2 Kullanıcı Tanımlama... 3 1.3 İş Akışında Kullanılacak Grup/Birimlerin Oluşturulması... 3 1.4 Oluşturulan Grup/Birim Altına Kullanıcı

Detaylı

PERCULUS SİSTEME GİRİŞ VE OTURUM OLUŞTURMA KILAVUZU

PERCULUS SİSTEME GİRİŞ VE OTURUM OLUŞTURMA KILAVUZU PERCULUS SİSTEME GİRİŞ VE OTURUM OLUŞTURMA KILAVUZU Perculus sisteminde oturum oluşturmak ve bu oturuma katılımcı eklemek için öncelikle sisteme giriş yapılması gerekir. KULLANICI ADI ve ŞİFRE İLE SİSTEME

Detaylı

Uzaktan Öğretim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Öğretim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Uzaktan Öğretim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Sisteme Giriş Yapılması... 2 2- Canlı Derslere Katılma... 4 3- Kaynakları Görüntüleme... 5 4- Ödevleri Görüntüleme... 7 5- Ders Tartışma

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ İHALE İLANLARI PORTAL DUYURU YÖNERGESİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ İHALE İLANLARI PORTAL DUYURU YÖNERGESİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ İHALE İLANLARI PORTAL DUYURU YÖNERGESİ Üniversitemizde gerçekleştirilecek ihalelerin alım sürecinde duyuru işlemlerinin sağlıklı ve şeffaf yürütülmesi amacıyla Üniversitemiz Web Portal

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

Sisteme giriş için bilgiler doldurulur ve «Login» butonu ile giriş yapılır.

Sisteme giriş için bilgiler doldurulur ve «Login» butonu ile giriş yapılır. Sisteme giriş için bilgiler doldurulur ve «Login» butonu ile giriş yapılır. Sisteme giriş ana ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir Yeni Şirket Başvuru İşlemleri : Mersis Modülü => Tescil Başvuru alt sekmesi

Detaylı

MapCodeX Cloud Server. Kullanım Kılavuzu

MapCodeX Cloud Server. Kullanım Kılavuzu MapCodeX Cloud Server Kullanım Kılavuzu İçindekiler MapCodeX Cloud Server... 4 MapCodeX Cloud Server Hakkında... 5 MapCodeX Cloud Server Genel Özellikleri... 6 MapCodeX Cloud Server'ın Kullanıcı Arayüzü...

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011

İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011 İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011 içindekiler İş Akış Yönetimi...3 İş Akış Rol Tanımları...4 İş Akış Rol Tanımı...5 Sicil İş Akış Rol Tanımları...6 İş Akış Rol Tanımı...7 İş Akış Kartları...8 İş Akışı...9

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER (Başlık üzerine CTRL + Mouse sol tıklama ile ilgili sayfaya gidilir.) 1. HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) 3 2. PERSONEL GİRİŞİ/PERSONEL

Detaylı

EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Akademik Kullanıcı İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018

EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Akademik Kullanıcı İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Akademik Kullanıcı İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 1 Sisteme İlk Giriş ve Şifre Belirleme Kullanıcılar sisteme ilk kez giriş yapacakları zaman giriş ekranındaki

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 5 İnsan Kaynakları Personel Formu; İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Koordinatörlüğü arasındaki turnike, kart basımı, e-posta açılımı, giriş çıkış

Detaylı

Profesyonel Çözümler Sunar. Profesyonel Çözümler Sunar

Profesyonel Çözümler Sunar. Profesyonel Çözümler Sunar Reyhan, personel yönetimi, proje yönetimi, çözüm ortağı yönetimi, randevu ve iş takibi, rehber yönetimi amacıyla hazırlanmış bir web tabanlı uygulamadır. Kurum çalışanlarının iş takibini kolaylaştırmak,

Detaylı

TEMEL BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TEMEL BAŞLANGIÇ KILAVUZU TEMEL BAŞLANGIÇ KILAVUZU İLK YAPILMASI GEREKENLER Web sitenizi çok kısa bir sürede, kendiniz, kolayca düzenleyebilirsiniz. Yönetim Paneline Giriş...2 Tasarım ve Modül Tercihleri...3 Genel Ayarların Yapılması...

Detaylı

PERSONEL YÖNETİMİ. Tanımlar. Personel Kartı

PERSONEL YÖNETİMİ. Tanımlar. Personel Kartı Tanımlar PERSONEL YÖNETİMİ Personel Kartı Sicil kartında bir değişiklik yapıldığında düzeltme seçildi ise ondan sonra yapılan tüm değişiklikler düzelme olarak kaydedilir. Ücret Çalışma Tipi: Özellikle

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) BAŞVURU, E-ÖDEME VE FEN KAYIT İŞLEMLERİ DOKÜMANI Versiyon: 0.2 TC. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU ve KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEGSİS

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

BAPSİS PROJE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ EKRANI

BAPSİS PROJE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ EKRANI BAPSİS PROJE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ EKRANI Sayfa Hakkında Bu ekran proje yöneticisinin devam eden projesi için Proje Adı, Proje Ekibi, Proje Süresi ve/veya Malzeme değişikliği taleplerini yapabileceği ve

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU EBYS birim sorumluları, kendi birimlerinde görev yapan ve EBYS sistemine kayıtlı

Detaylı

Birim Gezici Hizmet Lokasyon Atama İşlemleri. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü. Proje Geliştirme Daire Başkanlığı

Birim Gezici Hizmet Lokasyon Atama İşlemleri. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü. Proje Geliştirme Daire Başkanlığı YÖNETİM WEB UYGULAMALARI EĞİTİM DOKÜMANI Birim Gezici Hizmet Lokasyon Atama İşlemleri Tarih: 11.06.2015 Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme Daire Başkanlığı Hazırlayan: Uğur KAYA Versiyon

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

AJANDA MODÜLÜ EĞİTİM KLAVUZU

AJANDA MODÜLÜ EĞİTİM KLAVUZU AJANDA MODÜLÜ EĞİTİM KLAVUZU AMAÇ: Bu doküman; kullanıcıların ajanda ( toplantı, randevu, hatırlatma ) kayıtlarını yönetebileceği; Telefon ve ziyaret kayıtlarını tutabileceği ve sorgulayabileceği Ajanda

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ UYGULAMA KLAVUZU

KALİTE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ UYGULAMA KLAVUZU Sayfa 2 / 25 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. GİRİŞ 3 2. QDMS ve ENSEMBLE KULLANICI YETKİLERİ 2.1 lük.. 2.2 Kalite Koordinasyon Birimi. 2.3 Birim Kalite Temsilcisi... 2.4 Birim Kalite Sorumluları.. 2.5 Akademisyen

Detaylı

BANKA & HOLDİNG & SİGORTACILIK KURULUŞ İŞLEMLERİ

BANKA & HOLDİNG & SİGORTACILIK KURULUŞ İŞLEMLERİ BANKA & HOLDİNG & SİGORTACILIK KURULUŞ İŞLEMLERİ BANKA HOLDİNG - SİGORTACILIK KURULUŞ İŞLEMLERİ Merkezi Sicil Kayıt Sisteminde Mersis butonuna tıklandığında aşağıda şirketinizle ilgili yapabileceğiniz

Detaylı

ALMS KOKPİT (YÖNETİCİ)

ALMS KOKPİT (YÖNETİCİ) ALMS KOKPİT (YÖNETİCİ) KULLANICI KILAVUZU KAMU HASTANELERİ Kokpit yöneticinin (veya sistem yöneticisinin) ALMS sisteminde yapı (kurum veya üniversite) oluşturmak veya mevcut yapıya eklemeler, yapıda değişiklikler

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Coslat Monitor (Raporcu)

Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor, Coslat Firewall, Hotspot ve Mirror uygulamalarında oluşturulan zaman damgalı kayıtların analiz edilmesini ve raporlanmasını sağlayan uygulamadır. Coslat Monitor

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

Doküman Adı Doküman No İMİ.KY.KV.02 HTYS KULLANICI KLAVUZU

Doküman Adı Doküman No İMİ.KY.KV.02 HTYS KULLANICI KLAVUZU Sayfa No 1/14 KULLANICI EKRANI KULLANICI EKRANLARININ KULLANILMASI ne Giriş İçin Site Adresinin Yazılması İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yerine getirilen hizmet ve araç taleplerinin

Detaylı

Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü Sayfa 1 / 33

Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü Sayfa 1 / 33 Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü Sayfa 1 / 33 Atılım Üniversitesi Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi (ÖİBS - Student Information System - SIS 2.0) HAZIRLIK OKULU,

Detaylı

ALMS KOKPİT (YÖNETİCİ)

ALMS KOKPİT (YÖNETİCİ) ALMS KOKPİT (YÖNETİCİ) KULLANICI KILAVUZU Kokpit yöneticinin (veya sistem yöneticisinin) ALMS sisteminde yapı (kurum veya üniversite) oluşturmak veya mevcut yapıya eklemeler, yapıda değişiklikler yapmak

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU Amaç MADDE 1- Bu kılavuz Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Elektronik Uygulamalar Projesi (EUP)

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır? DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI... 3 1.1.Ders Bilgileri... 5 1.1.1.Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?... 6 1.2.Ders Öğrenci Listeleri... 13 DERS AÇMA İŞLEMLERİ Ders açma işlemleri

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU SÜRÜM 1.0

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU SÜRÜM 1.0 TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU SÜRÜM 1.0 Amaç MADDE 1- (1) Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Elektronik Uygulamalar Projesi (EUP)

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Admin/Account/Login linkinden İKÇÜ Panele Kullanıcı Adı ve Şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden; websitesinde güncellemek

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Ipad Ürün : TradeMaster FX - Ipad Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0 Özet:

Detaylı

HORİZON 2020 Hakemlik Kaydı

HORİZON 2020 Hakemlik Kaydı HORİZON 2020 Hakemlik Kaydı Hülya GÜMÜŞ TTO EXPERT Hakemlik kaydı yapılacak web adresini bulmak için Google da Horizon 2020 sign up yazılır ve Research Participant Portal yazılı link tıklanır. Expert linkine

Detaylı

Şubeler, kampanya sınav(uts) yapmak istediklerinde, bu modül üzerinde bulunan adımları sırası ile tamamlamak durumundadırlar.

Şubeler, kampanya sınav(uts) yapmak istediklerinde, bu modül üzerinde bulunan adımları sırası ile tamamlamak durumundadırlar. Kampanya Sınav Modülü Şubeler, kampanya sınav(uts) yapmak istediklerinde, bu modül üzerinde bulunan adımları sırası ile tamamlamak durumundadırlar. Öncelikle menüden kampanya sınav ikonu tıklanarak alt

Detaylı

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır.

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır. YARDIM DOKÜMANI 1. Giriş Ekranı Kent Rehberi uygulaması ara yüzünde, sorgulama işlemleri bölümü, haritacılık araçları bölümü, temel araçlar bölümü, sağ tık menüsü ve navigasyon işlemleri bölümleri bulunmaktadır.

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN MEDULA YETKİ SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN MEDULA YETKİ SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN MEDULA YETKİ SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU MEDULA Hastane Uygulaması ve Şahıs Ödemeleri Sisteminde kullanıcı tanımlanması ve mevcut kullanıcıların yetkilerinde değişiklik

Detaylı

TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI

TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI Raporlar Tamir İşlemleri Tamir Ürün Çıkışı menüsünden yeni bir tamir oluşturabilir ve tamire gönderdiğiniz ürünlerin takibini yapabilirsiniz. İlk etapta sadece Altın ürünler bu ekran

Detaylı