MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI"

Transkript

1 MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm Ağustos 2013

2 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 1 / 15 İçindekiler A. SİSTEME GİRİŞ Sisteme Giriş... 2 B. ÇAĞRI İŞLEMLERİ Hazır (READY) Durumuna Alma Hazır Değil (NOT READY) Durumuna Alma Çağrı Karşılama Çağrı Başlatma Çağrıyı Sessiz (MUTE) Konumuna Alma Çağrıyı Bekleme (HOLD) Konumuna Alma Kör Transfer (Blind Transfer) Görüşmeli Transfer (Supervised Transfer)... 7 C. CRM İŞLEMLERİ Yeni Kontak Ekleme Arama üzerinden Yeni Kontak Ekleme Kontak Geçmişi Görüntüleme Kontak için Aktivite Atama... 13

3 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 15 A. SİSTEME GİRİŞ 1. Sisteme Giriş Sistem giriş ekranında kullanıcı adı ve şifre bölümüne Müşteri Temsilcisi (MT) için tanımlanmış olan bilgiler girilir. B. ÇAĞRI İŞLEMLERİ 1. Hazır (READY) Durumuna Alma 1.1. MT kendisine tanımlanmış olan kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yaptığında otomatik olarak müşteri temsilcisi ekranı olan Agent Desktop açılır.

4 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 3 / Ekran açıldığında MT nin durumu Hazır Değil durumundadır. Bu durumda sağ panelde yer alan MT Durum simgesinin arkaplan rengi Kırmızıdır Hazır durumuna geçmek için Hazır ( ) düğmesi tıklanır. Bu işlemden sonra MT Durum simgesinin arkaplan rengi Yeşil olarak değişecektir. 2. Hazır Değil (NOT READY) Durumuna Alma 2.1. Sistemde belirlenmiş olan mola nedenlerinden (İşlem, İhtiyaç, Yemek, Toplantı, SistemSorunu, Sağlık Sorunu, İç Hizmet, Eğitim, Diğer) uygun olanı seçilir.

5 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 4 / Hazır değil ( ) düğmesi tıklanarak durum değişikliği gerçekleştirilir. Bu değişikliğin ardından MT Durum simgesinin arkaplan rengi Kırmızı olarak değişecektir. 3. Çağrı Karşılama 3.1. Müşteri Temsilcisine bir çağrı düştüğünde, çağrının hangi numaradan geldiğini gösteren bir pencere açılır ve gelen çağrı Accept düğmesi tıklanarak cevaplanır. NOT: Gelen çağrıya ait numara sistemde kayıtlı ise, CRM deki Kişi Kartı da görüntülenir. Kayıtlı bir kullanıcı olmaması durumunda sadece gelen çağrı penceresi görüntülenir. 4. Çağrı Başlatma 4.1. Müşteri Temsilcisi bir çağrı başlatmak istediğinde, çağrıya ait telefon numarasını Webphone içerisindeki metin kutusuna yazar ve Cevapla ( ) düğmesi tıklayarak çağrı başlatılır.

6 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 5 / Giden çağrıya ait numara sistemde kayıtlı ise, CRM deki Kişi Kartı da görüntülenir. Kayıtlı bir kullanıcı olmaması durumunda sadece giden çağrı penceresi görüntülenir. 5. Çağrıyı Sessiz (MUTE) Konumuna Alma 5.1. Çağrıyı sessize almak için Sessize Alma ( ) düğmesi tıklanır Çağrıyı sessiz konumundan geri almak için tekrar Sessize Alma ( ) düğmesi tıklanır. 6. Çağrıyı Bekleme (HOLD) Konumuna Alma 6.1. Çağrıyı beklemeye almak için Beklet ( ) düğmesi tıklanır.

7 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 6 / Çağrının bekleme işlemini sonlandırmak için tekrar Beklet ( ) düğmesi tıklanır. 7. Kör Transfer (Blind Transfer) 7.1. Çağrının başka bir numaraya transfer edilebilmesi için Webphone daki numara alanına transfer edilecek numara girilir ve Transfer ( ) düğmesi tıklanır Transfer düğmesi tıklandıktan sonra, sistem belirlenen nefes alma süresi kadar bekletip Müşteri Temsilcisini bu sürenin sonunda tekrar Hazır konumuna alır. Çağrının transfer edilerek sonlandırıldığı bilgisi Webphone da bilgi olarak gösterilir.

8 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 7 / Görüşmeli Transfer (Supervised Transfer) 8.1. Çağrının kontrollü bir şekilde başka bir numaraya transfer edilebilmesi için Webphone daki numara alanına transfer edilecek numara girilir ve Görüşmeli Transfer ( ) düğmesi tıklanır Görüşmeli Transfer düğmesi tıklandıktan sonra her iki hattın da açık olduğu Webphone üzerinde aşağıdaki şekilde gösterilir Hatlar arasında geçiş yapabilmek için Görüşmeli Transfer ( ) düğmesi tıklanılması yeterlidir.

9 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 8 / Çağrı transfer edilmek istendiğinde, Görüşmeli Transfer alanında yer alan düğmesi tıklanır. Çağrı aktarıldıktan sonra, sistem belirlenen nefes alma süresi kadar bekletip Müşteri Temsilcisini bu sürenin sonunda tekrar Hazır konumuna alır. Çağrının transfer edilerek sonlandırıldığı bilgisi Webphone da bilgi olarak gösterilir Çağrı transfer edilmeyecekse, Görüşmeli Transfer alanında yer alan düğmesi tıklanır. Böylece aktarılmak istenen hat kapanır ve Müşteri Temsilcisi mevcut çağrıya geri dönmüş olur.

10 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 9 / 15 C. CRM İŞLEMLERİ 1. Yeni Kontak Ekleme 1.1. Sisteme yeni bir kontak bilgisi girilmek istendiğinde, Agent Desktop ekranında yer alan Navigasyon çubuğundaki Ekle ( )düğmesi tıklanılarak yeni bir kontak kartı açılır Açılan kontak kartında, bilgi olarak girilebilecek alanlar farklı sekmeler içerisinde açılmaktadır. Detaylar sekmesi içerisinde bilgi girişi yapılabilecek alt sekmelere ait bilgiler aşağıdaki gibidir: Sekme Adı Açıklama Temel Bilgiler : Kontak Adı-Soyadı, Firma Adı, İletişim Bilgileri ( ve Telefon), Adres Bilgileri girilebilen alanların yer aldığı sekmedir. Diğer Bilgiler : İş bilgileri (Meslek, Bölüm vb.), Ek İletişim Bilgileri, Özel Bilgiler (Doğum Tarihi, Eşi vb.) girilebilen alanların yer aldığı sekmedir. Not : Müşteri Temsilcisi tarafından, Kontak için alınabilecek notların girildiği sekmedir. Bu alanda girilen notlar değiştirilebilir/silinebilir notlar olarak yer alır. Kredi Kartları r : İlgili modül kullanımdaysa, Kontak a ait kredi kartı bilgilerinin tutulduğu sekmedir. 118XX Sorgulama : İlgili modül kullanımdaysa, kontak için yapılan 118XX sorgulamalarının görüntülendiği sekmedir.

11 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 10 / Kontak ile ilgili bilgiler girildikten sonra geçerli değişikliklerin kaydedilmesi için Kaydet ( ) düğmesi tıklanır. 2. Arama üzerinden Yeni Kontak Ekleme 2.1. Sistemde kayıtlı olmayan bir kişiden çağrı gelmesi durumunda, sadece arayan telefon numarası bilgisi görüntülenir Bu çağrı cevaplandıktan sonra Navigasyon Çubuğundaki Ekle ( ) düğmesi tıklanılarak yeni bir kontak kartı, İletişim Bilgisi olarak arayan telefon numarası bilgisi ile açılır.

12 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 11 / Kontak ile ilgili bilgiler girildikten sonra geçerli değişikliklerin kaydedilmesi için Kaydet ( ) düğmesi tıklanır. 3. Kontak Geçmişi Görüntüleme 3.1. İlgili kişinin tüm geçmiş görüşme detaylarına ulaşmak için İletişim Geçmişi sekmesi tıklanır.

13 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 12 / Bu sekmede aşağıdaki bilgiler verilmektedir: Sekme Adı Açıklama Gelen : Kontak tarafından gelen aramaların Tarih, Telefon Numarası Görüşme Süresi ve Karşılayan Müşteri Temsilcisi bilgisi ile görüntülendiği sekmedir. Dış : Kontak için yapılan dış aramaların Tarih, Telefon Numarası Görüşme Süresi ve Karşılayan Müşteri Temsilcisi bilgisi ile görüntülendiği sekmedir. Kampanya : Kontak kişinin dahil olduğu kampanya aramalarına ait geçmiş bilgilerinin görüntülendiği sekmedir. Bu alanda, kampanya sonuç bilgileri de görüntülenmektedir. SMS r : Kontak kişiye gönderilen ve/veya kontak kişiden gelen SMS geçmişinin görüntülendiği sekmedir. Chat : Kontak ile yapılan web-chat görüşmelerine ait geçmişin görüntülendiği sekmedir. E-Posta E : Kontak kişiye gönderilen ve/veya kontak kişiden gelen e-posta geçmişinin - görüntülendiği sekmedir. Fax F : Kontak kişiye gönderilen ve/veya kontak kişiden gelen faks geçmişinin a görüntülendiği sekmedir.

14 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 13 / Kontak için Aktivite Oluşturma 4.1. İlgili kontak için bir aktivite oluşturmak için Aktiviteler sekmesi tıklanır Yeni bir aktivite girişi yapmak için Navigasyon Çubuğundaki Ekle ( ) düğmesi tıklanır Aktivite Bilgileri sekmesine aşağıdaki alanlar ile ilgili bilgiler girilir: Alan Adı Açıklama Tip : Aktivite tipinin seçildiği alandır (sistemde daha önceden atanmış aktivite tipleri arasından seçim yapılır). Durum : Aktivitenin durumunun seçildiği alandır (sistemde daha önceden atanmış durumlar arasından seçim yapılır). Başlangıç : Aktivitenin başlangıç saatinin girildiği alandır. Standart olarak sistem tarafından, aktivitenin oluşturulmas tarihi girilir. Son İşlem r : İlgili aktivite için yapılan son işlemin tarihinin girildiği alandır. Bu alan sistem tarafından belirlenmektedir. Önce hatırlat (dakika) : Müşteri Temsilcisine aktivitenin ne kadar süre önce hatırlatılması gerektiğinin belirlendiği alandır. Konu E : Aktivitenin konu bilgisinin girildiği alandır. - Yer F : Konu ile ilgili yer bilgisinin girildiği alandır. a İçerik : Aktivite ile ilgili detaylı bilginin girildiği alandır.

15 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 14 / Bilgiler girildikten sonra aktivitenin kaydedilmesi için Aktiviteler sekmesinde yer alan Navigasyon Çubuğundaki Kaydet ( ) düğmesi tıklanır İstenirse aktivite ile ilgili bir dosya da yüklenebilir. Bu işlem, Aktivite Dosyaları alt sekmesinden gerçekleştirilir.

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Kullanıcı Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgi... 3 2. Tegsoft Sistemine Giriş...

Detaylı

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT IIİ,c Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT Tegsoft CRM Modülü Tegsoft Çağrı Merkezi ürünü TegsoftCC, Çağrı Merkezi ile işlem gerçekleştiren müşteriler ile ilgili bilgilerin tutulduğu entegre CRM modülüne sahiptir.

Detaylı

FAKS SUNUCU EĞİTİM DÖKÜMANI

FAKS SUNUCU EĞİTİM DÖKÜMANI FAKS SUNUCU EĞİTİM DÖKÜMANI 1. Faks Tanımlama 1.1. Uygulamalar Santral Yönetimi Faxlar Fax Ayarları Ekranı açılır. 1.2. Yeni bir faks tanımlamak için Navigasyon Çubuğundaki Ekle düğmesi tıklanarak yeni

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI)

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) INBOUND ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Inbound Çağrı Merkezi Eğitim Dokümanı Sayfa 1 / 24 İÇİNDEKİLER A.

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ YETKİLİ KULLANICI (SUPERVISOR) EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ YETKİLİ KULLANICI (SUPERVISOR) EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ YETKİLİ KULLANICI (SUPERVISOR) EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Yetkili Kullanıcı (Supervisor) Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 25 İçindekiler 1. Genel

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 01.06.2011 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 19.10.2010 1 Melissa Gökhan Belge

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Sonuçlanan Doğrudan Temin Bilgi Girişi Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi:01.09.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER (Başlık üzerine CTRL + Mouse sol tıklama ile ilgili sayfaya gidilir.) 1. HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) 3 2. PERSONEL GİRİŞİ/PERSONEL

Detaylı

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU Revizyon numarası: 0 Revizyon tarihi: 03.04.2013 Sistek Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. REVİZYON TAKİBİ Revizyon No Tarih Açıklama veya

Detaylı

Eksik olan Java yüklenir ve tarayıcı kapatılıp açılır. Java yüklendikten sonra Java Uyarısı Ekranı'nda yer alan Bu

Eksik olan Java yüklenir ve tarayıcı kapatılıp açılır. Java yüklendikten sonra Java Uyarısı Ekranı'nda yer alan Bu Sayfa Yardımları Sisteme Giriş Sisteme giriş yapıldığında Java eklentisinin eski olduğuna dair uyarı alınabilir. Eksik olan Java yüklenir ve tarayıcı kapatılıp açılır. Java yüklendikten sonra Java Uyarısı

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Etkinlik Takip Sistemi Kullanım Kılavuzu

Süleyman Demirel Üniversitesi Etkinlik Takip Sistemi Kullanım Kılavuzu Süleyman Demirel Üniversitesi Etkinlik Takip Sistemi Kullanım Kılavuzu Etkinlik takip sistemine https://etkinlik.sdu.edu.tr adresinden ulaşılmaktadır. Bu sayfa Şekil 1. de gösterilmiştir. SDÜ Etkinlik

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI (EBYS) ELEKTRONİK İMZA İLE EVRAK İMZALAMA KULLANICI KILAVUZU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI (EBYS) ELEKTRONİK İMZA İLE EVRAK İMZALAMA KULLANICI KILAVUZU T.C. MALİYE BAKANLIĞI (EBYS) ELEKTRONİK İMZA İLE EVRAK İMZALAMA KULLANICI KILAVUZU 2015 ARALIK I 1. İçindekiler 1.1 Paraf Bekleyenler... - 1-1.2 İmza Bekleyenler... - 2-1.3 e-imzalama İşlemi... - 4-1.4

Detaylı

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır.

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır. YARDIM DOKÜMANI 1. Giriş Ekranı Kent Rehberi uygulaması ara yüzünde, sorgulama işlemleri bölümü, haritacılık araçları bölümü, temel araçlar bölümü, sağ tık menüsü ve navigasyon işlemleri bölümleri bulunmaktadır.

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TEGSOFT Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TegsoftCC Çağrı Merkezi ürünü, anlık ve geçmişe yönelik detaylı raporları ile Çağrı Merkezi yönetiminizi kolaylaştırmaktadır.

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu 2015 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 DOKÜMAN YÖNETİMİ... 4 3.1 İÇ TETKİK EKRANI...4 İÇ TETKİK... 5 4.1 İÇ TETKİK

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU ARALIK - 2013 SİSTEME GİRİŞ Sisteme, Tc numaranız ve size verilen şifre ile; http://cbs.thsk.saglik.gov.tr adresinden

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

Resim 7.20: Yeni bir ileti oluşturma

Resim 7.20: Yeni bir ileti oluşturma F İLETİLER Konuya Hazırlık 1. E-posta adresinden yeni bir ileti nasıl oluşturulur? 1. İLETI GÖNDERME a. Yeni bir ileti oluşturma: Yeni bir ileti oluşturmak için Dosya/Yeni/E-posta iletisi seçilebileceği

Detaylı

MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI

MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI İçindekiler Yeni Kullanıcı Tanımlama... 2 Giriş... 4 Ana Ekran (E-SMM Hazırlama)... 6 Müvekkil Tanımlama ve Düzenleme... 7 E-SMM Hazırlama... 9 E-SMM Listesi...

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

ACENTE PORTAL YENİ BAŞVURU. Acente El Kitabı

ACENTE PORTAL YENİ BAŞVURU. Acente El Kitabı ACENTE PORTAL YENİ BAŞVURU Acente El Kitabı İÇİNDEKİLER Elektronik İmza Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar... 1 1. Yeni Acentelik Başvuru İşlemleri... 2 2. Yeni Başvuru Sözleşme İmzalama...

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Kullanım Kılavuzu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Sisteme Giriş http://oys.thsk.gov.tr/oys Sisteme ilk defa giriş yapılıyorsa size verilen kullanıcı adını girdikten

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

T.C. Sağlık Bakanlığı. Renkli Reçete Uygulaması Eczane Kullanım Kılavuzu

T.C. Sağlık Bakanlığı. Renkli Reçete Uygulaması Eczane Kullanım Kılavuzu T.C. Sağlık Bakanlığı Renkli Reçete Uygulaması Eczane Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Amaç... 2 2.Renkli Reçete Kullanım Bilgileri... 2 2.1 Kullanıcı Giriş Ekranı... 2 2.2 Eczane Reçete Karşılama Modülü...

Detaylı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı 1. Okul yönetim paneline giriş yapmak için www.mobilkres.com/web-admin adresine gidilir. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

T.C. Kalite Koordinatörlüğü İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. Personel Daire Başkanlığı

T.C. Kalite Koordinatörlüğü İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 04/09/2018-261014 *BEL90ADS4* T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kalite Koordinatörlüğü Sayı :21643679-060.99- Konu :KALİTEPANEL Dokümantasyon Sistemi hk. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

2018 VERGİ DÖNEMİ İÇİN BASİT USUL YILLIK GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ (1001C) KULLANIM KILAVUZU

2018 VERGİ DÖNEMİ İÇİN BASİT USUL YILLIK GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ (1001C) KULLANIM KILAVUZU 2018 VERGİ DÖNEMİ İÇİN BASİT USUL YILLIK GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ (1001C) KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. Sisteme Giriş... 3 2. Mükellef Seçimi... 3 3. Beyanname Oluşturma Ekranına Geçiş... 4 4. Hesap

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. Tedarikçi Teklif Oluşturma Kılavuzu. Sisteme Giriş Teklif Oluşturma Teklif Düzenleme

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. Tedarikçi Teklif Oluşturma Kılavuzu. Sisteme Giriş Teklif Oluşturma Teklif Düzenleme ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI Tedarikçi Teklif Oluşturma Kılavuzu Sisteme Giriş Teklif Oluşturma Teklif Düzenleme Versiyon: 2 Tarih: 24.07.2017 İÇİNDEKİLER ASELSAN Tedarikçi Portalı na Giriş... 2 Teklif Oluşturulması...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

ÜYE LOGIN. Oda tarafından verilen kullanıcı adı, parola ve şifre ile üyelerin bilgilerini kendilerinin güncellemesini sağlayan bölümdür.

ÜYE LOGIN. Oda tarafından verilen kullanıcı adı, parola ve şifre ile üyelerin bilgilerini kendilerinin güncellemesini sağlayan bölümdür. ÜYE LOGIN Oda tarafından verilen kullanıcı adı, parola ve şifre ile üyelerin bilgilerini kendilerinin güncellemesini sağlayan bölümdür. İnternet tarayıcınızdan http://jfmobis.jfmo.org.tr/uye/ adresine

Detaylı

İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ (İlişik Kesme Formunun Başlatılması)

İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ (İlişik Kesme Formunun Başlatılması) 1. Birim Sorumlusu İşlemleri: İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ (İlişik Kesme Formunun Başlatılması) 1.1. Adım: Sol üst köşede bulunan logodan açılan pencerede Formlar menüsünden, Personel İlişik Kesme Ekle butonuna

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (KAYS PROJESİ)

KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (KAYS PROJESİ) KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ () TALEP YÖNETİM SİSTEMİ KAYS-PRJ-TalepYonetimSistemi Proje Kodu: Y401-G506000 SBİL Numarası: Revizyon Numarası: 1.0.10 26 / 02 / 2014 Dağıtım Numarası: TÜBİTAK

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ EKİPMANLARI KONTROLÖR TAKİP YAZILIMI SON KULLANICI KILAVUZU

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ EKİPMANLARI KONTROLÖR TAKİP YAZILIMI SON KULLANICI KILAVUZU T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ EKİPMANLARI KONTROLÖR TAKİP YAZILIMI SON KULLANICI KILAVUZU Ankara, Mayıs 2017 SON KULLANICI KILAVUZU Sayfa 2 DOKÜMAN HAKKINDA Bu dokuman, İş Ekipmanlarının

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU DESTEK TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU DESTEK TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU DESTEK TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU 1 I. İçindekiler 1. DESTEK BAŞVURU SİSTEMİ WEB ADRESİ... 3 2. GİRİŞ EKRANI... 3 3. KAYIT VE

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU

T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU Eylül 2012 Ankara Sayfa No:1/8 1.TEKLİF MODÜLÜ Kurumun herhangi bir ihale sürecinde firmalardan elektronik ortamda teklif isteyebilmesi

Detaylı

PCB ENVANTER PROGRAMI TESİSLER İÇİN KULLANIM KILAVUZU

PCB ENVANTER PROGRAMI TESİSLER İÇİN KULLANIM KILAVUZU PCB ENVANTER PROGRAMI TESİSLER İÇİN KULLANIM KILAVUZU Tesisler için Kullanım Kılavuzu 1. Çevre Bilgi Sistemi için sahip olduğunuz ya da Đl Müdürlüğü nden yeni aldığınız kullanıcı kodu ve parolayı kullanarak

Detaylı

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX Iphone Uygulaması 1. HalkFX Iphone Uygulaması Kurulum ve Hesap İşlemleri 2.

Detaylı

1) HĐZMET TAKĐP EŞLEŞTĐRME

1) HĐZMET TAKĐP EŞLEŞTĐRME S a y f a 1 1) HĐZMET TAKĐP EŞLEŞTĐRME Hizmet Takip Eşleştirme formu; hizmet ile takibin eşleştirilme veya takibe eklenmiş bir hizmeti, ilgili takipten çıkarma işlemleri için kullanılmaktadır. Hizmet bilgilerini

Detaylı

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ NOTERLİK BİLGİ SİSTEMİ Değişiklik Numarası: 1.8 11/04/2012 İÇİNDEKİLER 1 ŞEKİL LİSTESİ... 3 1 T.N.B. DUYURU SİSTEMİ... 4 2 T.N.B. DUYURU SİSTEMİ UYGULAMASI İÇİN GEREKLİLİKLER... 6 3 T.N.B. DUYURU SİSTEMİ

Detaylı

SAĞLIK KURULU ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU

SAĞLIK KURULU ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU ENGELLİ RAPORU S İ SO F T S AĞ L I K BİLGİ Sİ S T EMLERİ 2 0 1 9 - AN K AR A ENGELLİ RAPORU Sayfa No : 2 / 18 DEĞİŞİKLİK NO TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİK YAPAN 00 28.03.2019 Doküman oluşturuldu.

Detaylı

Evrak Kılavuzu uygulama.sgb.gov.tr/evrak 15.06.2010 SGB

Evrak Kılavuzu uygulama.sgb.gov.tr/evrak 15.06.2010 SGB Evrak Kılavuzu uygulama.sgb.gov.tr/evrak 15.06.2010 SGB EVRAK KILAVUZU 1-) EVRAK Şekil 1.0 Şekil 1.0 da görüldüğü gibi Evrak sekmesinden evrak sistemine ulaşabilirsiniz. Evrak sekmesine tıkladığınızda

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

Birim Gezici Hizmet Lokasyon Atama İşlemleri. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü. Proje Geliştirme Daire Başkanlığı

Birim Gezici Hizmet Lokasyon Atama İşlemleri. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü. Proje Geliştirme Daire Başkanlığı YÖNETİM WEB UYGULAMALARI EĞİTİM DOKÜMANI Birim Gezici Hizmet Lokasyon Atama İşlemleri Tarih: 11.06.2015 Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme Daire Başkanlığı Hazırlayan: Uğur KAYA Versiyon

Detaylı

EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ. 1 - Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma:

EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ. 1 - Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma: EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ 1 Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma 2 Web Sayfasına Yeni Element Ekleme Ve Özelliklerini Belirleme Değişiklik Yapma 3 Web Sayfası Tasarımını

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aramalar 6. Randevular 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak linkler: PC

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 1 Tarih : 27.11.2016 İçindekiler 1. Sipariş Portali... 1 2. Sevk Bekleyen Siparişler... 2 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize

Detaylı

İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ

İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1.1. YENİ ÜYELİK: Yeni bir kullanıcının sisteme kayıt olma aşamaları aşağıda belirtilmiştir:

Detaylı

BAŞVURU SAHİBİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAŞVURU SAHİBİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAŞVURU SAHİBİ KAYIT

Detaylı

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN 1. Program Açılışı : Masa üstünde yer alan NOS GARAGE simgesine tıklanır. Kullanıcı adı otomatik gelir. Şifre yazılır ve TAMAM Butonuna basılır. 2. Program Menü Yönetimi :

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir.

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir. İçindekiler DERS KATALOĞU... 2 1.DERS KATALOG... 2 1.1.Ders... 3 1.1.1.Derse ait dil seçenekleri nasıl ve hangi bölümden girilmektedir?... 4 1.2.Dersin Okutulduğu Öğretim Planları... 8 1.3.Dersin İçerikleri...

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU Öğrenci login sayfası 4 menüden oluşmaktadır. Genel duyurular ve gelen mesajlar takip edilebilir. 1- Alınan dersler, 2- Transkript, 3- Alınan dersler, 4- Sınav takvimi, 5-Ders

Detaylı

KAREL UCAP OUTLOOK EKLENTİSİ KULLANIM KILAVUZU

KAREL UCAP OUTLOOK EKLENTİSİ KULLANIM KILAVUZU KAREL UCAP OUTLOOK EKLENTİSİ KULLANIM KILAVUZU Versiyon Tablosu Yazılım Versiyonu AAA Kılavuz Versiyonu/Tarih AAA/04.01.2012 OUTLOOK EKLENTİSİ KULLANIM KILAVUZU REV AAA 04.01.2012 KAREL bu dokümanda belirtilen

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

BAŞVURU SAHİBİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAŞVURU SAHİBİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAŞVURU SAHİBİ KAYIT

Detaylı

Pencereler Pencere Özellikleri

Pencereler Pencere Özellikleri Pencereler Pencere Özellikleri Pencereler Windows işletim sistemleri pencere yapıları üzerine inşa edilmiştir. WINDOWS 7 de tüm işlemler pencereler yardımı ile gerçekleştirilebilmektedir. Programlar ve

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

BÖLÜM 5 5. TABLO OLUŞTURMAK

BÖLÜM 5 5. TABLO OLUŞTURMAK BÖLÜM 5 5. TABLO OLUŞTURMAK Belli bir düzen içerisinde yan yana ve alt alta sıralanmış veya hizalı şekilde oluşturulması gereken bilgiler word de tablo kullanılarak hazırlanırlar. Örneğin bir sınıfa ait

Detaylı

KÜTÜPHANE KAYNAKLARINA DIŞARIDAN (PROXY SUNUCU KULLANARAK) BAĞLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER A. INTERNET EXPLORER KULLANICILARI İÇİN;

KÜTÜPHANE KAYNAKLARINA DIŞARIDAN (PROXY SUNUCU KULLANARAK) BAĞLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER A. INTERNET EXPLORER KULLANICILARI İÇİN; KÜTÜPHANE KAYNAKLARINA DIŞARIDAN (PROXY SUNUCU KULLANARAK) BAĞLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER A. INTERNET EXPLORER KULLANICILARI İÇİN; 1. İnternet Explorer açılır. ARAÇLAR > İNTERNET SEÇENEKLERİ iletişim

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

MapCodeX İçmesuyu Modülü Kullanım Kılavuzu

MapCodeX İçmesuyu Modülü Kullanım Kılavuzu MapCodeX İçmesuyu Modülü Kullanım Kılavuzu Versiyon Numarası: 1.0 ------------------------------- Kullanım Kılavuzu 2015 info@ www. MapCodeX İçmesuyu Hakkında MapCodeX İçmesuyu Modülü, içmesuyu borusu,

Detaylı

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI Yazar : Mehmet Kemal ASLAN Oluşturulma Tarihi : 25.08.2014 Son Değişiklik : 23.09.2014 Kontrol Numarası : Sürüm : 1 İÇİNDEKİLER SİSTEME GİRİŞ... 3 ORGANİZASYON SEÇİMİ...

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Takvim 5. Firmalar 6. Randevular 7. Mobil Kullanım 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU İlaç Takip Sistemi ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü nüze şahsen başvuru yapan eczanelerin bilgilerini sisteme kayıt etmek ve daha sonra bu bilgilerden sorgulamalar yapabilmek amacıyla bu kılavuzda

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu

IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu Bu rehber doküman IP Office Phone Manager ürününün basit fonksiyonlarını açıklamak amacı ile hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için IP Office Phone Manager

Detaylı

İçindekiler: Görseller:

İçindekiler: Görseller: İçindekiler: Sayfa No Amaç... 2 MKYS Kullanıcı Girişi... 2 MKYS Ana Sayfa... 2 Ulaşım Araçları Giriş... 3 Ulaşım Araçları Veri Sorgulama... 3 Ulaşım Araçları Veri Girişi... 4 Detay Bilgileri Girişi...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Depo Ambar Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA Koray Tolga DURMUŞ 1.09.2016

Detaylı

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ (PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAYMAKAM ADAYLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KULLANICI KLAVUZU Eylül 2011 Havva Yıldırım İçindekiler 1 AMAÇ... 4 2 GİRİŞ... 4 3 KAYMAKAM ADAYLARI... 6 3.1.STAJ

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android. TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android. TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Android Ürün : TradeMasterFX Android Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik,

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Sayı :B.12.2.TMO-00 77 00 03-705-99 /960 13/08/2012 Konu : 2012-2013 Alım Dönemi Mısır Ürünü Randevu Sistemi Uygulamaları İlgi

Detaylı